Pouczenie wynikające z Art. 13 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119).

Klauzula informacyjna

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016, str. 1), dalej „RODO”, informuję, że:
  • administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Politechnika Gdańska z siedzibą przy ul. Narutowicza 11/12, w Gdańsku (kod pocztowy: 80-233);
  • Z Inspektorem Ochrony Danych na Politechnice Gdańskiej można się kontaktować drogą elektroniczną: e-mail: iod@pg.edu.pl;
  • Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą na podstawie art. 6 ust. 1 lit.c RODO w celu realizacji zadań i obowiązków prawnych nałożonych na Administratora ustawą z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych, tj. w celu udzielenia zamówienia publicznego, zawarcia i wykonania umowy
  • odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą osoby lub podmioty, którym udostępniona zostanie dokumentacja postępowania w oparciu o art. 8 oraz art. 96 ust. 3 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. – Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2017 r. poz. 1579 i 2018), dalej „ustawa Pzp”;
  • Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane, zgodnie z art. 97 ust. 1 ustawy Pzp, przez okres 4 lat od dnia zakończenia postępowania o udzielenie zamówienia, a jeżeli czas trwania umowy przekracza 4 lata, okres przechowywania obejmuje cały czas trwania umowy;
  • obowiązek podania przez Panią/Pana danych osobowych bezpośrednio Pani/Pana dotyczących jest wymogiem ustawowym określonym w przepisach ustawy Pzp, związanym z udziałem w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego; konsekwencje niepodania określonych danych wynikają z ustawy Pzp;
  • w odniesieniu do Pani/Pana danych osobowych decyzje nie będą podejmowane w sposób zautomatyzowany, stosowanie do art. 22 RODO;
  • posiada Pani/Pan:
    • na podstawie art. 15 RODO prawo dostępu do danych osobowych Pani/Pana dotyczących;
    • na podstawie art. 16 RODO prawo do sprostowania Pani/Pana danych osobowych**;
    • na podstawie art. 18 RODO prawo żądania od administratora ograniczenia przetwarzania danych osobowych z zastrzeżeniem przypadków, o których mowa w art. 18 ust. 2 RODO***;
    • prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna Pani/Pan, że przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy RODO;
  • nie przysługuje Pani/Panu:
    • w związku z art. 17 ust. 3 lit. b, d lub e RODO prawo do usunięcia danych osobowych;
    • prawo do przenoszenia danych osobowych, o którym mowa w art. 20 RODO;
    • na podstawie art. 21 RODO prawo sprzeciwu, wobec przetwarzania danych osobowych, gdyż podstawą prawną przetwarzania Pani/Pana danych osobowych jest art. 6 ust. 1 lit. c RODO.

** Wyjaśnienie: skorzystanie z prawa do sprostowania nie może skutkować zmianą wyniku postępowania o udzielenie zamówienia publicznego ani zmianą postanowień umowy w zakresie niezgodnym z ustawą Pzp oraz nie może naruszać integralności protokołu oraz jego załączników.

*** Wyjaśnienie: prawo do ograniczenia przetwarzania nie ma zastosowania w odniesieniu do przechowywania, w celu zapewnienia korzystania ze środków ochrony prawnej lub w celu ochrony praw innej osoby fizycznej lub prawnej, lub z uwagi na ważne względy interesu publicznego Unii Europejskiej lub państwa członkowskiego.

Zapoznałem się
Szukaj:
Znaleziono 217 postępowań.
Na stronę3 5 10 30 50 100 200
Wyświetl stronę1 2 3 4 5

Postępowania:

Data ogłoszenia:
rosnąco malejąco
Nr postępowania:
rosnąco malejąco
Kod jedn. prowadzącej:
rosnąco malejąco
Nazwa postępowania:
rosnąco malejąco
Rodzaj zamówienia:
2018-12-04 07:54:04 ZZ/39/002/U/2018 WILIŚ Ogłoszenie o naborze pracownika Usł‚ugi
2018-06-26 09:11:55 ZZ/677/009/U/2018 WETI Ogłoszenie o naborze pracownika do realizacji zadań w projekcie pt. Usł‚ugi
2018-12-06 07:15:03 ZZ/438/014/18 WEiA Ogłoszenie o naborze pracownika. Usł‚ugi
2018-12-06 07:18:56 ZZ/439/014/18 WEiA Ogłoszenie o naborze pracownika. Usł‚ugi
2018-12-11 14:03:31 ZZ/451/014/18 WEiA Ogłoszenie o naborze pracownika. Usł‚ugi
2018-01-15 13:40:03 ZZ/039/009/U/2018 WETI Ogłoszeniu o zatrudnieniu doktoranta Usł‚ugi
2018-12-14 00:00:00 ZP/258/018/U/18 WZiE Organizacja szkolenia wraz z wynajmem sali konferencyjnej oraz transportem, usługą gastronomiczną i hotelarską. Usł‚ugi
2018-12-07 14:02:29 ZZ/1249/009/U/2018 WETI Politechnika Gdańska Wydział Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki, Katedra Systemów Elektroniki Morskiej ogłasza nabór na pracownika technicznego do wykonania prac mechanicznych w ramach umowy ze Stocznią. Usł‚ugi
2018-05-24 14:39:44 ZP/114/055/U/18 OKZ Przeprowadzenie szkolenia pn.: „P3O® Foundation (Biura Portfeli, Programów i Projektów)” dla pracowników Politechniki Gdańskiej ramach projektu „Zintegrowany Program Rozwoju Politechniki Gdańskiej” Usł‚ugi
2018-10-31 08:24:22 ZP/223/030/U/18 B Przeprowadzenie szkolenia „Innowacyjne metody prowadzenia zajęć” dla pracowników PG w ramach projektu: Podniesienie kompetencji dydaktycznych nauczycieli akademickich Politechniki Gdańskiej Usł‚ugi
2018-05-18 15:48:03 ZP/106/055/U/18 OKZ Przeprowadzenie szkolenia/warsztatu ,,Narzędzia informatyczne w przygotowaniu materiałów edukacyjnych' dla pracowników Politechniki Gdańskiej w ramach projektu ,, Podniesienie kompetencji dydaktycznych nauczycieli akademickich Politechniki Gdańskiej ' Usł‚ugi
2018-05-18 15:40:42 ZP/105/055/U/18 OKZ Przeprowadzenie szkolenia/warsztatu ,,Nowoczesne metody wizualizacji treści dydaktycznych' dla pracowników Politechniki Gdańskiej w ramach projektu ,, Podniesienie kompetencji dydaktycznych nauczycieli akademickich Politechniki Gdańskiej ' Usł‚ugi
2018-08-08 14:53:24 ZP/165/061/U/18 OKZ Przeprowadzenie warsztatów z zakresu pisania wniosku projektowego do Programu Horyzont 2020 wraz z usługą konsultacji/odpowiedzi na pytania w zakresie właściwego wypełnienia dokumentacji aplikacyjnej dla pracowników Politechniki Gdańskiej w ramach projektu „Zintegrowany Program Rozwoju Politechniki Gdańskiej” Usł‚ugi
2018-04-13 09:45:54 ZP/71/055/R/18 OKZ Remont instalacji wentylacji mechanicznej w wybranych pomieszczeniach Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej, zlokalizowanych na poziomie 0 Gmachu Głównego Politechniki Gdańskiej Roboty Budowlane
2018-10-17 15:05:14 ZP/213/004/R/2018 WM Remont Sali nr 205 w Gmachu Głównym na Wydziale Mechanicznym Politechniki Gdańskiej Roboty Budowlane
2018-05-23 09:11:18 CRZP: ZP/87/055/R/18 OKZ Remont telewizji dozorowej CCTV IP Osiedli Studenckich Politechniki Gdańskiej Roboty Budowlane
2018-07-10 10:57:53 ZP/137/055/D/18 OKZ Sukcesywna dostawa fabrycznie nowych materiałów elektrycznych Dostawy
2018-09-27 13:32:24 ZP/198/022/D/18 RIT Sukcesywna dostawa modułów SFP, SFP+ i XFP do wyposażenia węzłów sieci światłowodowej TASK Dostawy
2018-11-14 15:06:47 ZZ/26/055/D/18 OKZ Sukcesywna dostawa nabialu do jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej Dostawy
2018-12-06 09:21:47 ZP/246/055/D/18 OKZ Sukcesywna dostawa wraz z transportem do Politechniki Gdańskiej zagranicznych czasopism naukowych wydawanych w 2019 roku Dostawy
2018-10-17 15:36:02 ZP/217/055/D/18 OKZ Sukcesywne dostawy artykulów spożywczych dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej Dostawy
2018-10-12 14:47:20 ZP/214/055/D/18 OKZ Sukcesywne dostawy materiałów promocyjnych z nadrukiem dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej Dostawy
2018-12-12 13:46:23 ZZ/41/002/U/2018 WILIŚ Sukcesywne świadczenie usług kserowania, plotowania, bindowania, laminowania i oprawiania dokumentów dla Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej Usł‚ugi
2018-12-03 12:07:08 ZP/248/055/U/18 OKZ Sukcesywne świadczenie usług kurierskich dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej Usł‚ugi
2018-07-12 12:03:08 ZZ/782/009/2018 WETI Świadczenie specjalistycznych usług dla nowo tworzonego, przy Wydziale ETI, Pomorskiego Laboratorium Zarządzania Kryzysowego Usł‚ugi
2018-10-24 12:56:12 ZP/219/055/U/18 OKZ Świadczenie usług hotelowych na potrzeby Działu Międzynarodowej Współpracy Akademickiej Politechniki Gdańskiej Usł‚ugi
2018-11-16 13:19:15 ZP/238/055/U/18 OKZ świadczenie usług poligraficznych dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej Usł‚ugi
2018-10-04 11:36:07 ZP/207/018/U/18 WZiE Świadczenie usług związanych z organizowaną przez Wydział Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej Konferencji w której zakres wchodzą usługi noclegowe wraz z wyzywieniem, usługi konferencyjne wraz z obsługą multimedialną i inne niezbędne usługi zwiazane z organizacją konferencji Usł‚ugi
2018-12-14 09:05:55 ZZ/29/055/U/18 OKZ Świadczenie usługi w zakresie najmu autokaru wraz z dwoma kierowcami na potrzeby Działu Spraw Studenckich Politechniki Gdańskiej Usł‚ugi
2018-10-31 15:28:11 ZZ/24/055/U/18 OKZ Świadczenie usługi w zakresie wynajmu autokaru wraz z kierowca na potrzeby Działu Spraw Studenckich Politechniki Gdańskiej Usł‚ugi
2018-04-26 12:21:18 ZZ/866/008/U/18 WCH świadczenie usługi wynajmu autokaru wraz z kierowcą do przewozu studentów Wydziału Chemicznego Politechniki Gdańskiej. Usł‚ugi
2018-09-14 11:32:35 ZP/193/061/U/18 BP ZPR PG Szkolenia dot. autoprezentacji/wystąpień publicznych dla kadry dydaktycznej Politechniki Gdańskiej w ramach projektu „Zintegrowany Program Rozwoju Politechniki Gdańskiej” Usł‚ugi
2018-10-22 15:50:07 ZP/220/061/U/18 BP ZPR PG Szkolenia dot. komunikacji międzykulturowej dla kadry kierowniczej i administracyjnej Politechniki Gdańskiej w ramach projektu „Zintegrowany Program Rozwoju Politechniki Gdańskiej” Usł‚ugi
2018-09-14 11:21:47 ZP/192/061/U/18 BP ZPR PG Szkolenia dot. nowoczesnych metod wizualizacji danych i tworzenia atrakcyjnych prezentacji dla kadry dydaktycznej Politechniki Gdańskiej w ramach projektu „Zintegrowany Program Rozwoju Politechniki Gdańskiej” Usł‚ugi
2018-09-14 11:46:00 ZP/191/061/U/18 BP ZPR PG Szkolenia dot. współpracy i komunikacji ze studentami dla kadry dydaktycznej Politechniki Gdańskiej w ramach projektu „Zintegrowany Program Rozwoju Politechniki Gdańskiej” Usł‚ugi
2018-11-28 10:08:48 ZZ/28/055/U/18 OKZ Usluga w zakresie wynajmu autokaru wraz z kierowcą na potrzeby Akademickiego Chóru Politechniki Gdanskiej Usł‚ugi
2018-10-08 16:41:53 ZZ/269/071/D/2018 CMTM Usługa dostosowania oprogramowania Usł‚ugi
2018-10-22 12:58:50 ZP/216/055/U/18 OKZ Usługa druku i dostawy książek dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej Usł‚ugi
2018-12-05 14:34:00 ZP/250/018/U/18 WZiE Usługa edukacyjna przeprowadzenia szkolenia International Project Management Association (IPMA) – poziom D z egzaminem certyfikującym dla studentów Wydziału Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej Usł‚ugi
2018-11-13 13:46:00 ZP/235/018/U/18 WZiE Usługa edukacyjna przeprowadzenia szkolenia oraz egzaminu Prince 2 Foundation dla studentów Wydziału Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej Usł‚ugi
2018-10-25 11:05:00 ZP/221/018/U/18 WZiE usługa edukacyjna przeprowadzenia szkolenia oraz egzaminu Certified Associate in Project Management (CAPM) w języku angielskim dla studentów Wydziału Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej Usł‚ugi
2018-12-04 15:28:32 ZZ/1227/009/2018 WETI Usługa modyfikacji prototypu układu scalonego aparatem FIB dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Usł‚ugi
2018-12-04 12:07:44 ZZ/1224/009/U/18 WETI Usługa opracowania i dostarczenia Instrukcji bezpieczeństwa pożarowego dla budynków Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Usł‚ugi
2018-11-23 11:49:20 ZZ/014/022/U/18 RIT Usługa pełnego cyklu certyfikacji Systemu Zarządzania Jakością (QMS) zgodnego z normą PN-EN ISO 9001:2015 w CI TASK Usł‚ugi
2018-12-11 09:50:53 ZZ/1257/009/2018 WETI Usługa polegająca na obsłudze technicznej Laboratorium Zanurzonej Wizualizacji Przestrzennej Wydziału ETI PG Usł‚ugi
2018-11-05 12:22:41 ZP/218/061/U/18 BP ZPR PG Usługa polegająca na realizacji szkoleń w zakresie komunikacji dla kadry menadżerskiej oraz kadry administracyjnej Politechniki Gdańskiej w ramach projektu „Zintegrowany Program Rozwoju Politechniki Gdańskiej” Usł‚ugi
2018-10-02 11:56:32 ZP/203/055/U/18 OKZ Usługa rezerwacji, sprzedaży i dostarczenia biletów lotniczych na potrzeby Politechniki Gdańskiej. Usł‚ugi
2018-10-15 09:46:21 ZZ/02/054/U/18 OTM Usługa szycia i dostawy elementów umundurowania dla Wewnętrznej Służby Ochrony Politechniki Gdańskiej Usł‚ugi
2018-11-15 10:16:07 ZZ/03/054/U/18 OTM Usługa szycia i dostawy elementów umundurowania dla Wewnętrznej Służby Ochrony Politechniki Gdańskiej Usł‚ugi
2018-11-28 10:06:42 CRZP/244/009/U/18 WETI Usługa tłumaczenia i korekty tekstów technicznych i artykułów naukowych z dziedziny elektroniki, telekomunikacji, informatyki, automatyki i robotyki oraz inzynierii biomedycznej dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej Usł‚ugi
Opracowanie strony: © 2018 by CUI PG