Pouczenie wynikające z Art. 13 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119).

Klauzula informacyjna

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016, str. 1), dalej „RODO”, informuję, że:
  • administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Politechnika Gdańska z siedzibą przy ul. Narutowicza 11/12, w Gdańsku (kod pocztowy: 80-233);
  • Z Inspektorem Ochrony Danych na Politechnice Gdańskiej można się kontaktować drogą elektroniczną: e-mail: iod@pg.edu.pl;
  • Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą na podstawie art. 6 ust. 1 lit.c RODO w celu realizacji zadań i obowiązków prawnych nałożonych na Administratora ustawą z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych, tj. w celu udzielenia zamówienia publicznego, zawarcia i wykonania umowy
  • odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą osoby lub podmioty, którym udostępniona zostanie dokumentacja postępowania w oparciu o art. 8 oraz art. 96 ust. 3 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. – Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2017 r. poz. 1579 i 2018), dalej „ustawa Pzp”;
  • Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane, zgodnie z art. 97 ust. 1 ustawy Pzp, przez okres 4 lat od dnia zakończenia postępowania o udzielenie zamówienia, a jeżeli czas trwania umowy przekracza 4 lata, okres przechowywania obejmuje cały czas trwania umowy;
  • obowiązek podania przez Panią/Pana danych osobowych bezpośrednio Pani/Pana dotyczących jest wymogiem ustawowym określonym w przepisach ustawy Pzp, związanym z udziałem w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego; konsekwencje niepodania określonych danych wynikają z ustawy Pzp;
  • w odniesieniu do Pani/Pana danych osobowych decyzje nie będą podejmowane w sposób zautomatyzowany, stosowanie do art. 22 RODO;
  • posiada Pani/Pan:
    • na podstawie art. 15 RODO prawo dostępu do danych osobowych Pani/Pana dotyczących;
    • na podstawie art. 16 RODO prawo do sprostowania Pani/Pana danych osobowych**;
    • na podstawie art. 18 RODO prawo żądania od administratora ograniczenia przetwarzania danych osobowych z zastrzeżeniem przypadków, o których mowa w art. 18 ust. 2 RODO***;
    • prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna Pani/Pan, że przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy RODO;
  • nie przysługuje Pani/Panu:
    • w związku z art. 17 ust. 3 lit. b, d lub e RODO prawo do usunięcia danych osobowych;
    • prawo do przenoszenia danych osobowych, o którym mowa w art. 20 RODO;
    • na podstawie art. 21 RODO prawo sprzeciwu, wobec przetwarzania danych osobowych, gdyż podstawą prawną przetwarzania Pani/Pana danych osobowych jest art. 6 ust. 1 lit. c RODO.

** Wyjaśnienie: skorzystanie z prawa do sprostowania nie może skutkować zmianą wyniku postępowania o udzielenie zamówienia publicznego ani zmianą postanowień umowy w zakresie niezgodnym z ustawą Pzp oraz nie może naruszać integralności protokołu oraz jego załączników.

*** Wyjaśnienie: prawo do ograniczenia przetwarzania nie ma zastosowania w odniesieniu do przechowywania, w celu zapewnienia korzystania ze środków ochrony prawnej lub w celu ochrony praw innej osoby fizycznej lub prawnej, lub z uwagi na ważne względy interesu publicznego Unii Europejskiej lub państwa członkowskiego.

Zapoznałem się
Szukaj:
Znaleziono 191 postępowań.
Na stronę3 5 10 30 50 100 200
Wyświetl stronę1 2 3 4 5 6 7

Postępowania:

Data ogłoszenia:
rosnąco malejąco
Nr postępowania:
rosnąco malejąco
Kod jedn. prowadzącej:
rosnąco malejąco
Nazwa postępowania:
rosnąco malejąco
Rodzaj zamówienia:
2018-08-21 12:56:23 ZP/163/008/D/18 WCH Opracowanie i dostawa prototypu sprzętowego sterownika (kontrolera) realizującego pomiary, wykonującego analizę DEIS w czasie rzeczywistym oraz sterującego wszystkimi zasobami sprzętowymi ogniwa paliwowego wraz z aktywnym modułem generującym multisinusoidalny sygnał zmienny o zadanych parametrach amplitudowych i częstotliwościowych obciążający/odciążający stos ogniwa paliwowego. Dostawy
2018-07-27 10:16:04 CRZP/157/009/R/18 WETI "Remont wybranych pomieszczeń w budynku A i B Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej w Gdańsku przy ul. Narutowicza 11/12" Roboty Budowlane
2018-10-10 12:46:15 ZZ-16/017/D/2018 WOiO Dostawa 1 szt. rejestratora firmy HBM, model CX22B-W z akcesoriami. Dostawy
2018-04-16 13:57:15 ZZ/379/009/D/2018 WETI Dostawa 110 szt. płytek montażowych dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej Dostawy
2018-04-04 12:47:41 ZZ/324/009/D/2018 WETI Dostawa 2 sztuk zestawu ewaluacyjnego czujnika dopplerowskiego do detekcji i pomiaru prędkości pojazdów do realizacji projektu pt. „Inteligentne znaki drogowe do adaptacyjnego sterowania ruchem pojazdów, komunikujące się w technologii V2X” – INZNAK Nr umowy : POIR 04.01.01-00-0089/16, Nr projektu: 032424 dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2018-04-13 11:31:40 ZZ/370/009/D/2018 WETI Dostawa 2 sztuk zestawu ewaluacyjnego czujnika dopplerowskiego do detekcji i pomiaru prędkości pojazdów do realizacji projektu pt. „Inteligentne znaki drogowe do adaptacyjnego sterowania ruchem pojazdów, komunikujące się w technologii V2X” – INZNAK Nr umowy : POIR 04.01.01-00-0089/16, Nr projektu: 032424 dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2018-09-12 14:14:11 ZZ/936/009/2018 WETI Dostawa 31 sztuk ergonomicznych foteli obrotowych Dostawy
2018-10-05 10:24:33 ZZ/1017/009/2018 WETI Dostawa 5 szt. anten do montazu stacjonarnego i 1 szt. anteny na podstawie magnetycznej dla KSSR WETI PG Dostawy
2018-10-01 09:53:32 ZZ 171/019/D/18 WFTiMS Dostawa 8 sztuk dysków twardych oraz 1 sztuki zasilacza do serwera na potrzeby Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej Dostawy
2018-09-14 13:30:23 ZZ/10/030/D/18 B Dostawa 8 tablicowych stojaków pionowych jednostronnych dla Biblioteki PG Dostawy
2018-02-13 12:28:15 ZZ/310/008/D/18 WCH Dostawa analizatora laboratoryjnego EcaFlow 150 Dostawy
2018-08-16 11:47:37 ZZ/869/009/D/2018 WETI Dostawa anten nadawczo-odbiorczych niezbędnych do realizacji projektu naukowo-badawczego AEGIS w obszarze bezpieczeństwa i obronności państwa DOB-1P/02/03/2016 dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2018-10-08 11:39:52 ZZ/27/002/D/2018 WILIŚ Dostawa aparatu fotograficznego (body z dwoma obiektywami) na potrzeby Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej Dostawy
2018-08-24 11:35:48 CRZP/179/002/D/18, ZP/20 DZP Dostawa aparatury do tworzonego stanowiska naukowo-badawczego dotyczącego badań wyznaczania ciepła hydratacji mieszanek betonowych Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej Dostawy
2018-07-30 09:42:26 ZZ/5/074/D/18 OKZ Dostawa aplikacji i licencji na dwa stanowiska do wsadowego skanowania dokumentów, dedykowana dla systemu EZD PUW, dla Kancelarii Głównej Politechniki Gdańskiej zlokalizowanej w Audytorium Novum, pokój nr 17 i 18 - na okres 36 miesięcy Dostawy
2018-08-21 14:54:57 ZP/180/055/D/18 OKZ Dostawa artykułów promocyjnych do jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej Dostawy
2018-10-04 14:14:13 ZZ/1014/009/D/2018 WETI Dostawa baterii do laptopa w Projekcie INZNAK Dostawy
2018-07-30 09:33:22 ZZ/3/074/D/18 OKZ Dostawa bezprzewodowych czytników kodów kreskowych dla Kancelarii Głównej Politechniki Gdańskiej zlokalizowanej w Audytorium Novum, pokój nr 17 i 19 Dostawy
2018-02-01 10:40:44 ZP/21/008/D/18 WCH Dostawa chromatografu cieczowego HPLC Dostawy
2018-07-18 09:44:18 ZZ/803/009/D/2018 WETI Dostawa czujników konduktometrycznych w ramach projektu „Nowe materiały na warstwy ochronne dla stalowych interkonektorów tlenkowych ogniw” finansowanego z NCN dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2018-10-11 08:25:41 ZZ/6/074/D/2018 DOAD Dostawa drukarek etykiet oraz taśm do drukarek etykiet Dostawy
2018-07-30 09:36:50 ZZ/4/074/D/18 OKZ Dostawa drukarek kodów kreskowych dla Kancelarii Głównej Politechniki Gdanskiej zlokalizowanej w Audytorium Novum, pokój nr 17 i 18 Dostawy
2018-07-05 15:40:33 ZZ/244/004/D/2018 WM Dostawa drukarki 3D dla Wydziału Mechanicznego Politechniki Gdańskiej dot. projektu „Dostosowanie kierunku studiów II stopnia Technologie kosmiczne i satelitarne do potrzeb rynku Pracy” (POWR.03.01.00-00-N024/16-00). Dostawy
2018-04-18 12:00:25 ZZ/385/009/D/2018 WETI Dostawa drukarki 3D do realizacji projektu badawczego AEGIS na Wydziale ETI Dostawy
2018-07-16 12:24:57 ZZ/797/009/D/2018 WETI Dostawa drutów z metali szlachetnych w ramach projektu „Nowe materiały na warstwy ochronne dla stalowych interkonektorów tlenkowych ogniw” finansowanego z NCN Dostawy
2018-04-18 09:17:40 ZZ/395/009/D/2018 WETI Dostawa dwóch sztuk modułów komunikacji V2X do realizacji projektu pt. „Inteligentne znaki drogowe do adaptacyjnego sterowania ruchem pojazdów, komunikujące się w technologii V2X” – INZNAK Nr umowy : POIR 04.01.01-00-0089/16, Nr projektu: 032424 dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2018-04-05 13:05:23 ZZ/327/009/D/2018 WETI Dostawa dwóch sztuk zestawów wiatromierzy do realizacji projektu pt. „Inteligentne znaki drogowe do adaptacyjnego sterowania ruchem pojazdów, komunikujące się w technologii V2X” – INZNAK Nr umowy : POIR 04.01.01-00-0089/16, Nr projektu: 032424 dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2018-03-26 11:45:55 ZZ/274/009/D/2018 WETI Dostawa długich niskostratnych pomiarowych linii współosiowych b.w.cz (DC-18 GHz) dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej Dostawy
2018-09-20 17:25:43 ZZ/255/071/D/2018 CMTM Dostawa elektrod pomiarowych Dostawy
2018-06-28 09:03:52 Z/692/009//2018 WETI Dostawa elektronicznych elementów składowych do realizacji projektu pt. „Inteligentne znaki drogowe do adaptacyjnego sterowania ruchem pojazdów, komunikujące się w technologii V2X” – INZNAK Nr umowy : POIR 04.01.01-00-0089/16, Nr projektu: 032424 dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
Opracowanie strony: © 2018 by CUI PG