Pouczenie wynikające z Art. 13 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119).

Klauzula informacyjna

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016, str. 1), dalej „RODO”, informuję, że:
  • administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Politechnika Gdańska z siedzibą przy ul. Narutowicza 11/12, w Gdańsku (kod pocztowy: 80-233);
  • Z Inspektorem Ochrony Danych na Politechnice Gdańskiej można się kontaktować drogą elektroniczną: e-mail: iod@pg.edu.pl;
  • Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą na podstawie art. 6 ust. 1 lit.c RODO w celu realizacji zadań i obowiązków prawnych nałożonych na Administratora ustawą z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych, tj. w celu udzielenia zamówienia publicznego, zawarcia i wykonania umowy
  • odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą osoby lub podmioty, którym udostępniona zostanie dokumentacja postępowania w oparciu o art. 8 oraz art. 96 ust. 3 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. – Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2017 r. poz. 1579 i 2018), dalej „ustawa Pzp”;
  • Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane, zgodnie z art. 97 ust. 1 ustawy Pzp, przez okres 4 lat od dnia zakończenia postępowania o udzielenie zamówienia, a jeżeli czas trwania umowy przekracza 4 lata, okres przechowywania obejmuje cały czas trwania umowy;
  • obowiązek podania przez Panią/Pana danych osobowych bezpośrednio Pani/Pana dotyczących jest wymogiem ustawowym określonym w przepisach ustawy Pzp, związanym z udziałem w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego; konsekwencje niepodania określonych danych wynikają z ustawy Pzp;
  • w odniesieniu do Pani/Pana danych osobowych decyzje nie będą podejmowane w sposób zautomatyzowany, stosowanie do art. 22 RODO;
  • posiada Pani/Pan:
    • na podstawie art. 15 RODO prawo dostępu do danych osobowych Pani/Pana dotyczących;
    • na podstawie art. 16 RODO prawo do sprostowania Pani/Pana danych osobowych**;
    • na podstawie art. 18 RODO prawo żądania od administratora ograniczenia przetwarzania danych osobowych z zastrzeżeniem przypadków, o których mowa w art. 18 ust. 2 RODO***;
    • prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna Pani/Pan, że przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy RODO;
  • nie przysługuje Pani/Panu:
    • w związku z art. 17 ust. 3 lit. b, d lub e RODO prawo do usunięcia danych osobowych;
    • prawo do przenoszenia danych osobowych, o którym mowa w art. 20 RODO;
    • na podstawie art. 21 RODO prawo sprzeciwu, wobec przetwarzania danych osobowych, gdyż podstawą prawną przetwarzania Pani/Pana danych osobowych jest art. 6 ust. 1 lit. c RODO.

** Wyjaśnienie: skorzystanie z prawa do sprostowania nie może skutkować zmianą wyniku postępowania o udzielenie zamówienia publicznego ani zmianą postanowień umowy w zakresie niezgodnym z ustawą Pzp oraz nie może naruszać integralności protokołu oraz jego załączników.

*** Wyjaśnienie: prawo do ograniczenia przetwarzania nie ma zastosowania w odniesieniu do przechowywania, w celu zapewnienia korzystania ze środków ochrony prawnej lub w celu ochrony praw innej osoby fizycznej lub prawnej, lub z uwagi na ważne względy interesu publicznego Unii Europejskiej lub państwa członkowskiego.

Zapoznałem się
Szukaj:
Znaleziono 1517 postępowań.
Na stronę3 5 10 30 50 100 200
Wyświetl stronę1 2 3 4 5 6 7 8

Postępowania - Usługi (archiwum):

Data ogłoszenia:
rosnąco malejąco
Nr postępowania:
rosnąco malejąco
Kod jedn. prowadzącej:
rosnąco malejąco
Nazwa postępowania:
rosnąco malejąco
Przeglądaj:
2013-07-15 14:21:11 ZP/283/055/U/13 OKZ Ubezpieczenie kosztów leczenia i następstw nieszczęśliwych wypadków oraz bagażu pracowników Politechniki Gdańskiej, studentów i ich rodzin oraz osób towarzyszących, wyjeżdżających służbowo na praktyki oraz staże naukowe poza granice Polski przegldaj
2013-07-15 14:11:00 ZP/279/018/U/13 WZiE Świadczenie usługi gastronomicznej w ramach szkoły letniej dla Wydziału Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej przegldaj
2013-07-04 14:03:05 ZP/266/055/U/13 OKZ najem autokarów wraz z kierowcami na potrzeby Politechniki Gdańskiej przegldaj
2013-07-03 12:02:01 CRZP/252/009/U/13 WETI Świadczenie usług restauracyjnych podczas uroczystej kolacji dla uczestników XXIX Krajowego Sympozjum Telekomunikacji i Telinformatyki 2013 przegldaj
2013-07-01 07:54:11 ZP/260/002/U/13 WILIŚ Sukcesywne świadczenie usług cateringowych dla Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej przegldaj
2013-06-24 13:09:00 CRZP/255/009/U/13 WETI Opracowanie koncepcji kursu do nauki języka angielskiego wraz z przeprowadzeniem badań mających na celu ocenę skuteczności opracowanej koncepcji dla projektu badawczego pt. Opracowanie typoszeregu komputerowych interfejsów multimedialnych oraz ich wdrożenie w zastosowaniach edukacyjnych, medycznych w obronnosci i w przemyśle Program Operacyjny Innowacyjna Gospodarka Poddziałanie 1.3.1 przegldaj
2013-06-20 15:43:57 ZP /219/055/U/13 OKZ Konserwacja i naprawy awaryjne systemów sygnalizacji alarmu pożarowego i dźwiękowych systemów ostrzegawczych w budynkach Politechniki Gdańskiej przegldaj
2013-06-19 13:02:31 ZP 220/019/U/13 WFTiMS Zapytanie o cenę na sukcesywne świadczenie usług restauracyjnych i cateringowych dla Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2013-06-19 11:19:00 ZP/228/018/U/13 WZiE Usługa gastronomiczna w formie uroczystej obiadokolacji w ramach obchodów 20-lecia Wydziału Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej i szkolenia pracowników przegldaj
2013-06-14 15:22:00 ZP/244/018/U/13 WZiE Usługa przeprowadzenia warsztatów w ramach obchodów 20-lecia dla pracowników Wydziału Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej przegldaj
2013-06-11 10:41:59 ZP/231/055/U/13 OKZ Wykonanie usług mycia okien i powierzchni szklanych dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej przegldaj
2013-06-10 16:07:48 ZP/226/055/U/13 OKZ Usługa efektywnego pozyskania studentów na studia prowadzone w języku angielskim na wydziałach Politechniki Gdańskiej przegldaj
2013-06-10 07:28:40 ZP/217/022/U/13 RIT Usługa restauracyjna dla CI TASK przegldaj
2013-06-07 14:38:54 ZP/215/022/U/13 RIT Usługa cateringowa i restauracyjna na potrzeby CI TASK przegldaj
2013-06-06 15:16:00 ZP/227/018/U/13 WZiE Usługa przeprowadzenia badań metodą telefonicznych wywiadów kwestionariuszowych (CATI) na odpowiednio wylosowanych przedsiębiorstwach z bazy danych GUS lub HBI przegldaj
2013-06-06 13:50:00 ZP/214/018/U/13 WZiE Świadczenie usług hotelowych dla Wydziału Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej przegldaj
2013-06-06 09:12:05 ZP/223/055/U/13 OKZ Świadczenie usług kurierskich dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej przegldaj
2013-05-29 11:50:24 ZP/210/035/U/13 OKZ Wykonanie konserwacji, drobnych napraw, awaryjnego uwalniania osób i ładunków z dźwigów osobowych, suwnic oraz urządzeń do przewozu osób niepełnosprawnych w budynkach Politechniki Gdańskiej przegldaj
2013-05-28 12:16:21 ZP 202/019/U/13 WFTiMS Zapytanie o cenę na świadczenie usługi hotelarskiej dla uczestników konferencji, organizowanej na Wydziale Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2013-05-24 13:21:22 ZP/208/009/U/13 WETI Usługi doradztwa dotyczące modelu biznesowego związanego z komercjalizacją wyników Projektu NOR STA przegldaj
2013-05-24 08:13:55 ZP/204/055/U/13 OKZ usługa zorganizowania i przeprowadzenia obozu dla dzieci. przegldaj
2013-05-21 10:17:01 ZP 193/019/U/13 WFTiMS Zapytanie o cenę na świadczenie usługi hotelarskiej w zakresie spotkań i konferencji dla uczestników konferencji Nano ? IBCT 2013, Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2013-05-17 14:46:12 ZP/201/004/U/13 WM Usługa wynajmu autokaru na potrzeby Wydziału Mechanicznego Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2013-05-17 07:43:00 ZP/195/018/U/13 WZiE Świadczenie usług hotelowych dla Wydziału Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej przegldaj
2013-05-13 14:29:53 ZP/194 /055/U/13 OKZ usługa zorganizowania i przeprowadzenia kolonii/obozu dla dzieci przegldaj
2013-05-10 14:34:17 ZP 192/019/U/13 WFTiMS Przetarg nieograniczony na usługę wynajmu autokarów wraz z kierowcą dla Politechniki Gdańskiej, Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej w ramach projektu e Doświadczenia w fizyce przegldaj
2013-05-08 11:29:22 ZP/167/055/U/13 OKZ Usługa restauracyjna na potrzeby XI Bałtyckiego Festiwalu Nauki przegldaj
2013-05-08 09:14:01 CRZP/182/009/U/13 WETI Wykonanie audytu zewnętrznego wydatkowania środków finansowych na naukę w Projekcie pt. NOR-STA Wspomaganie osiągania i oceny zgodności z NORmami i STAndardami (NOR-STA) realizowanym na Wydziale Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki przegldaj
2013-05-06 10:16:13 ZP 161/019/U/13 WFTiMS Przetarg nieograniczony na świadczenie usługi hotelarskiej dla uczestników konferencji matematycznej, Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2013-04-29 14:22:00 ZP/172/018/U/13 WZiE Usługa gastronomiczna wraz z wynajmem autokarów w ramach organizowanych Technikali 2013 na potrzeby Wydziału Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej przegldaj
2013-04-25 14:08:00 ZP/164/018/U/13 WZiE Usługa gastronomiczna wraz z wynajmem autokarów w ramach organizowanych Technikali 2013 na potrzeby Wydziału Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej przegldaj
2013-04-25 10:00:26 ZP/170/055/U/13 OKZ kompleksowa usługa wyżywienia wczasowiczów w Ośrodku Wypoczynkowym Czarlina. przegldaj
2013-04-22 16:02:04 K/ 1/055/13 OKZ Konkurs na opracowanie koncepcji zagospodarowania terenu strefy wejściowej do Gmachu Głównego Politechniki Gdańskiej przegldaj
2013-04-19 13:55:00 ZP/157/018/U/13 WZiE Usługa gastronomiczna w ramach organizowanych Technikali 2013 na potrzeby Wydziału Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej przegldaj
2013-04-18 09:49:46 ZP/138/055/U/13 OKZ świadczenie usług hotelowych na potrzeby Działu Międzynarodowej Współpracy Akademickiej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2013-04-15 14:57:27 CRZP/155/071/U/13 CMTM Usługi nurkowe dla Centrum Morskich Technologii Militarnych Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2013-04-10 14:55:18 ZP/143/008/U/13 WCH sukcesywne świadczenie usług hotelowych dla Wydziału Chemicznego przegldaj
2013-04-10 14:51:00 ZP/144/008/U/13 WCH wynajem autokarów wraz z kierowcą do przewozu studentów przegldaj
2013-04-08 13:12:09 ZP/112/055/U/13 OKZ Świadczenie usług hotelowych na potrzeby Działu Międzynarodowej Współpracy Akademickiej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2013-04-05 13:37:54 CRZP/134/009/U/13 WETI Wykonanie audytu zewnętrznego wydatkowania środków finansowych na naukę w Projekcie pt. " Opracowanie typoszeregu komputerowych interfejsów multimedialnych oraz ich wdrożenie w zastosowaniach edukacyjnych, medycznych, w obronności i w przemyśle. przegldaj
2013-03-28 15:18:46 ZP/126/008/U/13 WCH wynajem autokarów wraz z kierowcą do przewozu studentów przegldaj
2013-03-27 08:52:46 ZP/121/055/U/13 OKZ Ubezpieczenie jednostek pływających Politechniki Gdańskiej przegldaj
2013-03-26 10:39:51 ZP/120/019/U/13 WFTiMS Przetarg nieograniczony na świadczenie usług w zakresie organizowania seminariów, obejmujących zakwaterowanie, wyżywienie, transport uczestników, organizatorów, wykładowców oraz wynajem sal wraz ze środkami audiowizualnymi i dostawę pakietów materiałów konferencyjnych dla Politechniki Gdańskiej, Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej na potrzeby Projektu Centrum Zastosowań Matematyki podczas Konferencji szkoleniowej Między teorią a zastosowaniami: Matematyka w działaniu przegldaj
2013-03-15 13:01:22 ZP/107/025/U/13 OKZ Wydrukowanie i dostarczenie broszur dla Centrum Usług Informatycznych Politechniki Gdańskiej przegldaj
2013-03-15 12:16:03 ZP/105/019/U/13 WFTiMS Przetarg nieograniczony na świadczenie usług cateringowych dla Politechniki Gdańskiej, Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej na potrzeby Projektu Centrum Zastosowań Matematyki podczas gali konkursu na najlepsze prace naukowe dotyczące matematyki i jej zastosowań oraz wykładów i konsultacji zagranicznego naukowca przegldaj
2013-03-14 13:33:10 ZP/104/019/U/13 WFTiMS Przetarg niograniczony na świadczenie usług hotelarskich wraz z usługą gastronomiczną i noclegową dla Politechniki Gdańskiej, Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej na potrzeby Projektu ?Centrum Zastosowań Matematyki? w związku z organizacją gali konkursu na najlepsze prace naukowe dotyczące matematyki i jej zastosowań oraz wykładów i konsultacji zagranicznego naukowca przegldaj
2013-03-12 09:01:20 ZP/98/055/U/13 OKZ Ubezpieczenie jednostek pływających Politechniki Gdańskiej przegldaj
2013-03-08 12:28:40 ZP/81/002/U/13 WILIŚ Świadczenie usług hotelowych dla Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej przegldaj
2013-03-08 11:33:10 ZP/83/025/U/13 RII Odnowienie kontraktów serwisowych na serwery i macierze przegldaj
2013-03-06 14:42:00 ZP/85/018/U/13 WZiE Usługa wykonania audytu zewnętrznego dla dwóch projektów: ?Studia podyplomowe MBA ? Zarządzanie Strategiczne: programami i projektami ? edycja II? UDA-POKL.02.01.01-00-128/10 oraz ?Studia podyplomowe MBA ? Przywódca Strategiczny? UDA-POKL.02.01.01-00-083/10 przegldaj
2013-03-05 15:28:37 ZP /94/055/U/13 OKZ Wykonanie dokumentacji projektowej remontu pomieszczeń Centrum Usług Informatycznych w Gmachu Głównym Politechniki Gdańskiej oraz sprawowanie nadzoru autorskiego przegldaj
2013-03-05 08:37:58 ZP/92/055/U/13 OKZ Świadczenie usług pocztowych w obrocie krajowym i zagranicznym w zakresie przyjmowania, przemieszczania i doręczania przesyłek oraz ewentualnych zwrotów przesyłek niedoręczonych po wyczerpaniu możliwości ich doręczenia dla Politechniki Gdańskiej przegldaj
2013-03-04 13:34:43 ZP/90/002/U/13 WILIŚ Badania zawartości wybranych związków organicznych w olejach fuzlowych na potrzeby projektu "Innowacyjne źródło węgla dla wspomagania denitryfikacji w komunalnych oczyszczalniach ścieków" przegldaj
2013-02-28 14:31:42 ZP/86/055/U/13 OKZ najem autokaru wraz z kierowcą dla Akademickiego Chóru Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2013-02-27 15:02:15 ZP/75/008/U/13 WCH usługa cateringowa podczas spotkania uczestników finału konkursu Wygraj Indeks 2013 przegldaj
2013-02-27 10:10:14 ZP 84/019/U/13 WFTiMS Przetarg nieograniczony na świadczenie usługi hotelarskiej dla studentów Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2013-02-25 14:48:00 ZP/58/018/U/13 WZiE Usługa gastronomiczna świadczona sukcesywnie na potrzeby Wydziału Zarządzania i Ekonomii przegldaj
2013-02-25 14:11:44 ZP/44/055/U/13 OKZ świadczenie usług hotelowych i restauracyjnych oraz najem sali konferencyjnej wraz z niezbędną infrastrukturą w ramach Obozu Szkoleniowego Akademickiego Chóru Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2013-02-19 15:27:50 ZP 50/019/U/13 WFTiMS Zapytanie o cenę na usługę cateringową dla pracowników Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2013-02-19 14:31:22 ZP/73/008/U/13 WCH świadczenie usługi cateringowej podczas konferencji Fitoremediacja- skuteczny zabieg sozotechniczny przegldaj
2013-02-19 13:17:06 ZP/72/008/U/13 WCH Wynajem autokarów wraz z kierowcą do przewozu studentów na wycieczki technologiczne przegldaj
2013-02-15 15:53:00 ZP/59/018/U/13 WZiE Usługa przeprowadzenia bezpośrednich wywiadów metodą face to face z wykorzystaniem papierowych kwestionariuszy Zamawiającego z losowo wybranymi przedsiębiorcami z bazy danych GUS przegldaj
2013-02-14 12:48:08 ZP/57/004/U/13 WM Usługa polegająca na przeprowadzeniu szkoleń dla przedstawicieli przedsiębiorstw organizowanych w ramach projektu pn. Zagospodarowanie ciepła odpadowego w Bałtyckim Klastrze Ekoenergetycznym. przegldaj
2013-02-12 12:48:38 ZP 52/019/U/13 WFTiMS Przetarg nieograniczony na świadczenie usługi hotelarskiej dla studentów Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2013-02-12 12:46:14 ZP 51/019/U/13 WFTiMS Przetarg nieograniczony na usługę w zakresie wynajmu autokaru wraz z kierowcą na potrzeby studentów Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2013-02-12 10:53:00 ZP/29/018/U/13 WZiE Usługa gastronomiczna świadczona sukcesywnie na potrzeby Wydziału Zarządzania i Ekonomii przegldaj
2013-02-11 09:40:28 ZP/43/055/U/13 OKZ ŚWIADCZENIE USŁUG POCZTOWYCH W OBROCIE KRAJOWYM I ZAGRANICZNYM W ZAKRESIE PRZYJMOWANIA, PRZEMIESZCZANIA I DORĘCZANIA PRZESYŁEK ORAZ EWENTUALNYCH ZWROTÓW PRZESYŁEK NIEDORĘCZONYCH PO WYCZERPANIU MOŻLIWOŚCI ICH DORĘCZENIA DLA POLITECHNIKI GDAŃSKIEJ przegldaj
2013-02-08 15:50:03 ZP/47/055/U/13 OKZ Usługi szkolnictwa wyższego polegające na przeprowadzeniu zajęć dydaktycznych z matematyki oraz przygotowaniu programu i materiałów dydaktycznych dla studentów Politechniki Gdańskiej w semestrze letnim 2012/2013 przegldaj
2013-02-07 14:57:13 ZP/46/004/U/13 WM Zatrudnienie ekspertów, trenerów czterech edycji szkoleń dla przedstawicieli przedsiębiorstw organizowanych w ramach projektu pn. ?Zagospodarowanie ciepła odpadowego w Bałtyckim Klastrze Ekoenergetycznym?. przegldaj
2013-02-06 13:39:31 ZP/37/055/U/13 OKZ najem 2 autokarów wraz z kierowcą do przewozu uczestników w ramach wyjazdowego posiedzenia Parlamentu Studentów Politechniki Gdańskiej przegldaj
2013-02-06 11:53:38 ZP/42/074/U/13 OKZ Dostawa i wdrożenie zintegrowanego systemu informatycznego - eArchiwum przegldaj
2013-02-06 10:25:27 ZP/21/055/U/13 OKZ świadczenie usług hotelowych i restauracyjnych oraz najem sali konferencyjnej wraz z niezbędną infrastrukturą w ramach wyjazdowego posiedzenia Parlamentu Studentów Politechniki Gdańskiej przegldaj
2013-02-06 09:05:32 ZP/26/009/U/13 WETI Usługi restauracyjne i cateringowe dla Wydziału ETI przegldaj
2013-02-01 13:26:45 ZP/27/055/U/13 OKZ Świadczenie usług cateringowych na potrzeby Centrum Transferu Wiedzy i Technologii Politechniki Gdańskiej przegldaj
2013-01-18 10:41:49 ZP 12/019/U/13 WFTiMS Przetarg nieograniczony na świadczenie usług w zakresie tłumaczeń pisemnych (zwykłych) z języka polskiego na język angielski oraz z języka angielskiego na język polski dla Politechniki Gdańskiej, Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej w ramach projektu e Doświadczenia w fizyce przegldaj
2013-01-14 14:29:02 ZP/08/019/U/13 WFTiMS Przetarg nieograniczony na świadczenie usług cateringowych dla Politechniki Gdańskiej, Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej na potrzeby projektu Centrum Zastosowań Matematyki podczas warsztatów Matematyka dla przemysłu i gospodarki oraz wykładów i konsultacji zagranicznego naukowca przegldaj
2013-01-14 14:18:28 ZP/09/019/U/13 WFTiMS Przetarg nieograniczony na świadczenie usług hotelarskich wraz z usługą gastronomiczną i noclegową dla Politechniki Gdańskiej, Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej na potrzeby Projektu Centrum Zastosowań Matematyki podczas warsztatów Matematyka dla przemysłu i gospodarki oraz wykładów i konsultacji zagranicznego naukowca przegldaj
2013-01-09 15:13:27 CRZP-ZP/6/WOiO/U/13 WOiO Wykonanie usług polegających na przeprowadzeniu badań środowiskowych na potencjalnym miejscu posadowienia modelu badawczego, konstrukcji obiektu podwodno-nadwodnego. przegldaj
2012-12-24 09:34:29 ZP/468/055/U/12 OKZ Wykonanie usług pralniczych wraz z transportem dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej przegldaj
2012-12-20 13:46:43 ZP/466/002/U/12 WILIŚ Świadczenie usług kserowania, plotowania, bindowania, laminowania i oprawiania dokumentów dla Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej przegldaj
2012-12-10 15:04:27 ZP 457/019/U/12 WFTiMS Przetarg nieograniczony na świadczenie usługi hotelarskiej dla Politechniki Gdańskiej, Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej na potrzeby Projektu Inżynieria materiałowa ? przyszłość gospodarki przegldaj
2012-12-10 14:56:26 ZP/444/075/U/12 OKZ Usługa gastronomiczna polegająca na wydaniu gorącej czekolady dla studentów i pracowników Politechniki Gdańskiej przegldaj
2012-12-05 09:10:35 ZP/55/002/U/12 WILIŚ Usługa cateringowa podczas spotkania wigilijnego na Wydziale Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej przegldaj
2012-12-03 14:26:50 ZP/451/055/U/12 OKZ Usługi drukowania książek dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej przegldaj
2012-11-30 11:26:08 ZP/436/002/U/12 WILIŚ Wykonanie audytu zewnętrznego wydatkowania środków finansowych na realizację projektu "Innowacyjne źródło węgla dla wspomagania denitryfikacji w komunalnych oczyszczalniach ścieków" przegldaj
2012-11-28 12:50:51 ZP/446/004/U/12 WM Wynajem autokaru wraz z kierowcą. przegldaj
2012-11-20 14:44:40 ZP/434/055/U/12 OKZ Usługi poligraficzne dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej przegldaj
2012-11-14 12:40:43 ZP/422/008/U/12 WCH Sukcesywne świadczenie usługi kserograficznej dla Wydziału Chemicznego przegldaj
2012-11-07 15:32:19 ZP/418/008/U/12 WCH Wynajem autokarów wraz z kierowcą do przewozu studentów uczestniczacych w Projekcie -Kształcenie zamawiane na wybranych kierunkach studiów realizowanych na Wydziale chemicznym PG współfinansowanego ze środków EFS w ramach Programu Operacyjnego kapitał Ludzki oraz przewozu studentów na wycieczki technologiczne z przedmiotu Oczyszczanie ścieków finansowanego z budżetu państwa. przegldaj
2012-11-06 15:25:37 ZP 403/019/U/12 WFTiMS Zapytanie o cenę na usługę cateringową podczas uroczystości rozdania dyplomów absolwentom Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2012-11-06 08:54:40 ZP/416/055/U/12 OKZ świadczenie usług medycznych dla Politechniki Gdańskiej przegldaj
2012-11-05 14:01:36 ZP/396/055/U/12 OKZ Wydrukowanie i dostawa broszur na potrzeby projektu MAYDAY EURO 2012 SUPERKOMPUTEROWA PLATFORMA KONTEKSTOWEJ ANALIZY STRUMIENI DANYCH MULTIMEDIALNYCH DO IDENTYFIKACJI WYSPECYFIKOWANYCH OBIEKTÓW LUB NIEBEZPIECZNYCH ZDARZEŃ przegldaj
2012-10-29 12:06:12 ZP/393/008/U/12 WCH sukcesywne świadczenie usługi restauracyjnej oraz cateringowej w roku Akademickim 2012/2013 dla Wydziału Chemicznego przegldaj
2012-10-19 13:49:00 ZP/386/018/U/12 WZiE Wykonanie działań projektowych (platforma internetowa, raport końcowy, organizacja spotkania promocyjnego, opracowanie merytoryczne, organizacja warsztatów programowych,) w ramach projektu Best Agers przegldaj
2012-10-18 14:14:30 ZP 382/055/U/12 OKZ Usługa wywozu odpadów komunalnych niesegregowanych (zmieszanych) z nieruchomości Politechniki Gdańskiej, wywozu odpadów komunalnych niesegregowanych, nieczystości płynnych i szlaki pokoksowej z Ośrodka Wypoczynkowego Politechniki Gdańskiej ?Czarlina?, usługa wywozu odpadów podlegających utylizacji lub przeznaczonych do odzysku oraz usługa wywozu odpadów chemicznych przeznaczonych do unieszkodliwienia z jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2012-10-18 09:53:01 ZP/385/055/U/12 OKZ usługa zorganizowania i przeprowadzenia zimowiska, z nauka jazdy na nartach, dla dzieci pracowników, emerytów i rencistów Politechniki Gdańskiej przegldaj
2012-10-17 10:48:09 ZP/374/055/U/12 OKZ Świadczenie usług cateringowych dla uczestników konferencji przegldaj
2012-10-11 12:50:22 ZP/377/055/U/12 OKZ Wykonanie badania sprawozdania finansowego Politechniki Gdańskiej za rok 2012 przegldaj
2012-10-09 12:42:43 ZP 372/019/U/12 WFTiMS Przetarg nieograniczony na świadczenie usługi cateringowej dla Politechniki Gdańskiej, Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej w ramach projektu Centrum Zastosowań Matematyki? przegldaj
2012-10-08 08:37:25 ZP/364/002/U/12 WILIŚ Wykonanie specjalistycznych analiz składu izotopowego wód podziemnych dla Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej przegldaj
2012-10-05 13:57:49 ZP/365/055/U/12 OKZ Wykonanie audytu zewnętrznego wydatkowania środków finansowych na realizację projektu ?MAYDAY EURO 2012? SUPERKOMPUTEROWA PLATFORMA KONTEKSTOWEJ ANALIZY STRUMIENI DANYCH MULTIMEDIALNYCH DO IDENTYFIKACJI WYSPECYFIKOWANYCH OBIEKTÓW LUB NIEBEZPIECZNYCH ZDARZEŃ? przegldaj
2012-10-05 12:42:14 ZP366/002/U/12 WILIŚ Świadczenie usługi cateringowej na potrzeby projektu DredgDikes realizowanego w ramach South Baltic Programme przegldaj
2012-10-05 11:54:22 ZP/343/055/U/12 OKZ usługa przygotowywania i wydawania gorących posiłków profilaktycznych dla pracowników Zamawiającego przegldaj
2012-10-05 11:33:11 ZP/367/055/U/12 OKZ Wynajem autokaru dla uczestników konferencji przegldaj
2012-10-03 10:47:58 ZP/354/002/U/12 WILIŚ Wykonanie badań molekularnych mikroorganizmów związanych z procesem Anammox dla Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej przegldaj
2012-09-20 13:23:39 KONKURS OKZ Konkurs na wykonanie projektu koncepcyjnego dzieła plastycznego upamiętniającego Daniela Gabriela Fahrenheita przegldaj
2012-09-18 14:21:07 ZP/331/008/U/12 WCH świadczenie usługi cateringowej podczas sesji sprawozdawczej Studium Doktoranckiego prowadzonego przy Wydziale Chemicznym Politechniki Gdańskiej oraz Inauguracji Roku Akademickiego 2012/2013 przegldaj
2012-09-04 14:25:47 ZP/318/008/U/12 WCH Sukcesywne świadczenie usługi kserograficznej w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki POKL.04.01.01.-00-368/09 przegldaj
2012-09-04 13:01:59 ZP/304/002/U/12 WILIŚ Usługa kserowania oraz wydruku materiałów do realizacji zajęć dydaktycznych z przedmiotu Geometria Wykreślna na potrzeby Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej przegldaj
2012-08-21 11:13:16 ZP/307/046/U/12 OKZ usługa w zakresie najmu autokaru na potrzeby Działu Spraw Międzynarodowych Politechniki Gdańskiej przegldaj
2012-08-07 09:41:49 CRZP/296/009/U/12 WETI Usługa wykonania i wdrożenia portalu internetowego dla Pomorskiego Klastra ICT, w ramach projektu ICT INNOVA - Wzrost konkurencyjności i innowacyjności Pomorza poprzez rozwój klastra kluczowego branży ICT realizowanego w ramach Regionelnego Programu Operacyjnego dla Województwa Pomorskiego na lata 2007-2013 Działanie 1.5.2 przegldaj
2012-08-06 08:46:22 ZP/295/055/U/12 OKZ Ochrona ludzi i mienia w budynku Bratniak Politechniki Gdańskiej wraz z ochroną Akademickiego Klubu PG Kwadratowa przegldaj
2012-08-02 15:07:48 ZP 276/055/U/12 OKZ Usługa konserwacji starodruków ze zbiorów Biblioteki Głównej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2012-08-02 13:23:37 ZP/288/055/U/12 OKZ usługa w zakresie najmu autokaru wraz z kierowcą do przewozu uczestników turnusu wypoczynkowego w OWPG Czarlina wraz z bagażami. przegldaj
2012-08-02 10:27:13 ZP/275/055/D/12 OKZ Świadczenie usług cateringu na potrzeby Działu Spraw Międzynarodowych Politechniki Gdańskiej przegldaj
2012-07-26 00:00:00 ZP/280/004/U/12 WM Wynajem autokaru dla Wydziału Mechanicznego PG przegldaj
2012-07-20 09:51:00 CRZP/271/009/U/12 WETI Sukcesywne świadczenie usług cateringowych na potrzeby projektu pn. "ICT INNOVA - Wzrost konkurencyjności i innowacyjności Pomorza poprzez rozwój klastra kluczowego branży ICT" realizowanego przez Wydział Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Pomorskiego na lata 2007-2013 przegldaj
2012-07-17 15:04:13 ZP/266/017/U/12 WOiO Projekt budowlany i wykonawczy budunku basenu modelowego Wydziału Oceanotechniki i Okrętownictwa Politechniki Gdańskiej przegldaj
2012-07-13 13:06:21 ZP/263/018/U/12 WZiE usługa przeprowadzenia badań metodą telefonicznych wywiadów kwestionariuszowych (CATI) na odpowiednio wylosowanych przedsiębiorstwach. przegldaj
2012-07-10 11:10:24 ZP/254/055/U/12 OKZ Usługa w zakresie najmu autokaru na potrzeby Akademickiego Chóru Politechniki Gdańskiej przegldaj
2012-07-02 08:20:03 ZP/199/050/U/12 KT Wykonanie dokumentacji projektowej remontu kapitalnego sal audytoryjnych nr 264 i nr 462 oraz instalacji wentylacji mechanicznej sal w bloku E Gmachu Głównego Politechniki Gdańskiej przy ul. G. Narutowicza 11/12 w Gdańsku-Wrzeszczu oraz sprawowanie nadzoru autorskiego nad realizacją robót budowlanych objętych sporządzoną dokumentacją przegldaj
2012-06-26 12:32:41 ZP/232/026/U/12 OKZ Świadczenie usług ratownictwa wodnego na Pływalni CSA PG przegldaj
2012-06-22 12:08:26 ZP /230/055/U/12 OKZ Konserwacja i naprawy awaryjne systemów sygnalizacji alarmu pożarowego i dźwiękowych systemów ostrzegawczych w budynkach Politechniki Gdańskiej przegldaj
2012-06-18 11:20:31 ZP-217/022/U/12 RIT opracowanie i uzgodnienie projektów przyłączy do kanalizacji teletechnicznej TASK przegldaj
2012-06-15 15:12:00 ZP 223/019/U/12 WFTiMS Przetarg nieograniczony na na świadczenie usług restauracyjnych podczas XII Ogólnopolskiego Spotkania Demonstratorów Fizyki dla Politechniki Gdańskiej, Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej. przegldaj
2012-06-15 10:56:34 ZP/211/002/U/12 WILIŚ Badania sekwencji genów nirK oraz nirS w populacji bakterii uczestniczących w przemianach związków węgla na potrzeby projektu "Innowacyjne źródło węgla dla wspomagania denitryfikacji w komunalnych oczyszczalniach ścieków" przegldaj
2012-06-12 15:15:43 CRZP/213/009/U/12 WETI Opracowanie fragmentu szaty graficznej aplikacji internetowej implementującej usługi NOR-STA w ramach projektu NOR-STA Wspomaganie osiągania i oceny zgodności z NORmami i STAndardami współfinansowanego przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego przegldaj
2012-06-06 00:00:00 ZP/207/018/U/12 WZiE Usługa przeprowadzenia badań z wykorzystaniem papierowej wersji kwestionariusza metodą bezpośredniego wywiadu (face to face) przegldaj
2012-06-01 15:16:58 ZP 203/019/U/12 WFTiMS Postępowanie prowadzone w trybie zamówienia z wolnej ręki na usługi edukacji młodzieży Projektu Za rękę z Einsteinem ?edycja II, realizowanego przez Politechnikę Gdańską, Wydział Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej. Kompleksowa organizacja i przeprowadzenie Pikników edukacyjnych dla uczniów i uczennic ze 180 szkół biorących udział w projekcie Za rękę z Einsteinem edycja II przegldaj
2012-05-31 08:53:20 ZP/197/002/U/12 WILIŚ Wykonanie analiz fizyko-chemicznych wód podziemnych dla Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej przegldaj
2012-05-30 11:34:00 ZP/200/055/U/12 OKZ Świadczenie usług kurierskich dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2012-05-29 13:11:19 ZP 181/019/U/12 WFTiMS Zapytanie o cenę na usługę dostarczania posiłków podczas Konferencji DMiUT 2012 dla Politechniki Gdańskiej, Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej przegldaj
2012-05-28 11:04:20 ZP/184/055/U/12 OKZ Ubezpieczenie majątku i odpowiedzialności cywilnej Politechniki Gdańskiej na lata 2012-2014. przegldaj
2012-05-25 12:40:05 ZP/195/025/U/12 OKZ Przeprowadzenie audytów oprogramowania dla poszczególnych usług w ramach projektu eUczelnia przegldaj
2012-05-23 11:07:35 ZP/186/055/U/12 OKZ Usługi konserwacji i napraw kserokopiarek i urządzeń wielofunkcyjnych użytkowanych przez jednostki organizacyjne PG przegldaj
2012-05-22 16:51:54 ZP /183/055/U/12 OKZ Konserwacja i naprawy awaryjne systemów sygnalizacji alarmu pożarowego i dźwiękowych systemów ostrzegawczych w budynkach Politechniki Gdańskiej przegldaj
2012-05-18 00:00:00 ZP/182/014/U/12 WEiA Projekt dodatkowych instalacji sanitarnych dla potrzeb Laboratorium innowacyjnych technologii elektroenergetycznych i integracji odnawialnych źródeł energii LINTE^2 wraz ze sprawowaniem nadzoru autorskiego przegldaj
2012-05-15 13:50:26 ZP 177/019/U/12 WFTiMS Przetarg nieograniczony na wykonanie audytu zewnętrznego wydatkowania środków finansowych w Projekcie e Doświadczenia w fizyce realizowanym na Wydziale Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej w trybie przetargu nieograniczonego poniżej 200 000 Euro. przegldaj
2012-05-15 13:28:59 ZP/170/055/U/12 OKZ Postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego prowadzone w trybie zapytania o cenę poniżej 200 000 Euro na usługi restauracyjne na potrzeby Bałtyckiego Festiwalu Nauki przegldaj
2012-05-15 08:08:21 ZP/173/002/U/12 WILIŚ Wykonanie analiz wód podziemnych dla Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej przegldaj
2012-05-11 14:46:00 ZP/171/014/U/12 WEiA Opracowanie dokumentacji projektowej obejmującej remont węzłów sanitarnych w zakresie wszystkich branż, instalację hydrantową, remont instalacji wodno kanalizacyjnych w budynku Wydziału Elektrotechniki i Automatyki Politechniki Gdańskiej, Gdańsk, ul. J. Sobieskiego 7 oraz sprawowanie nadzoru autorskiego nad realizacją robót budowlanych objętych sporządzoną dokumentacją. przegldaj
2012-05-11 14:41:42 ZP/172/014/U/12 WEiA Opracowanie dokumentacji projektowej remontu i modernizacji sal i pomieszczeń w zakresie instalacji wentylacji w budynku Wydziału Elektrotechniki i Automatyki Politechniki Gdańskiej, Gdańsk, ul. J. Sobieskiego 7 oraz sprawowanie nadzoru autorskiego nad realizacją robót budowlanych objętych sporządzoną dokumentacją. przegldaj
2012-05-08 13:36:32 ZP 163/019/U/12 WFTiMS Przetarg nieograniczony na usługę w zakresie wynajmu autobusów i autokarów wraz z kierowcą dla Politechniki Gdańskiej, Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej na potrzeby Projektu Za rękę z Einsteinem edycja II. przegldaj
2012-05-02 11:38:29 ZP/151/008/U/12 WCH Wykonanie audytu zewnętrznego wydatkowania środków finansowych w Projekcie Wykorzystanie kapusty białej na potrzeby fitoremediacji i biofumigacji gleby (AGROBIOKAP) przegldaj
2012-04-30 12:28:46 ZP 161/019/U/12 WFTiMS Przetarg nieograniczony na świadczenie usług cateringowych dla Politechniki Gdańskiej, Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej na potrzeby Projektu Za rękę z Einsteinem edycja II podczas Bałtyckiego Festiwalu Nauki w Gdańsku przegldaj
2012-04-27 14:41:06 CRZP/160/009/U/12 WETI Organizacja spotkania uczestników Konferencji Naukowej ICT YOUNG 2012 przegldaj
2012-04-27 11:39:44 ZP/156/055/U/12 OKZ usługę zorganizowania i przeprowadzenia kolonii letniej dla dzieci pracowników, emerytów i rencistów Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2012-04-26 14:30:34 ZP 141/055/U/12 OKZ Postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego prowadzone w trybie zapyatnia o cenę poniżej 200 000 Euro na dostarczanie posiłków na potrzeby Centrum Wiedzy i Przedsiębiorczości Politechniki Gdańskiej przegldaj
2012-04-25 14:31:02 ZP/119/014/U/12 WEiA Sukcesywne świadczenie usług cateringowych dla Wydziału Elektrotechniki i Automatyki Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2012-04-25 12:00:00 ZP/153/018/U/12 WZiE Usługa pozyskania studentów z Indii oraz Nepalu przegldaj
2012-04-24 14:46:47 ZP 152/0196/U/12 WFTiMS Przetarg nieograniczony na na usługę w zakresie wynajmu autobusów i autokarów wraz z kierowcą dla Politechniki Gdańskiej, Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej na potrzeby Projektu Za rękę z Einsteinem edycja II. przegldaj
2012-04-23 14:11:28 ZP/150/008/U/12 WCH Przeprowadzenie kursów z zakresu pisania CV, listów motywacyjnych i autoprezentacji na rozmowach kwalifikacyjnych dla studentów studiów zamawianych prowadzonych na Politechnice Gdańskiej w ramach projektu "Absolwent Wydziału Chemicznego Politechniki Gdańskiej - Inżynier z Przyszłością" przegldaj
2012-04-19 14:27:47 ZP/134/046/U/12 WLM Usługa dostarczania posiłków na potrzeby Działu Spraw Międzynarodowych przegldaj
2012-04-19 11:33:13 ZP 143/019/U/12 WFTiMS Przetarg nieograniczony na usługę w zakresie wynajmu autokaru wraz z kierowcą na potrzeby Projektu Inżynieria materiałowa przyszłość gospodarki na Wydziale Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2012-04-18 16:13:24 ZP/107/055/U/12 OKZ Usługi konserwacji i napraw awaryjnych systemów sygnalizacji alarmu pożarowego i dźwiękowych systemów ostrzegawczych w budynkach Politechniki Gdańskiej przegldaj
2012-04-17 08:27:17 ZP/128/002/U/12 WILIŚ Sukcesywne świadczenie usług cateringowych dla Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej przegldaj
2012-04-16 14:19:04 ZP/130/055/U/12 OKZ kompleksowa usługa prowadzenia żywienia wczasowiczów w Ośrodku Wypoczynkowym Politechniki Gdańskiej Czarlina. przegldaj
2012-04-12 12:48:00 ZP/121/055/U/12 OKZ przetarg nieograniczony na usługę zorganizowania i przeprowadzenia kolonii/obozu dla dzieci pracowników, emerytów i rencistów Politechniki Gdańskiej przegldaj
2012-04-12 00:00:00 ZP/124/018/U/12 WZiE Usługa edukacyjna przeprowadzenia zajęć dydaktycznych w trakcie II roku studiów podyplomowych MBA przegldaj
2012-04-04 11:53:13 ZP/113/069/U/12 KLS Wynajem autokaru z kierowcą na potrzeby Studenckiego Koła SEP PG przegldaj
2012-04-03 12:47:42 ZP-91/017/U/12 WOiO Wykonanie audytu zewnętrznego, części (obejmującej okres sprawozdawczy od 29.11.2010r. do 31.03.2012r.) wydatkowania środków finansowych na naukę w projekcie rozwojowym realizowanym w ramach konsorcjum. przegldaj
2012-03-29 00:00:00 ZP/96/018/U/12 WZiE Usługa w zakresie wynajmu autokarów z kierowcą na potrzeby Wydziału Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej przegldaj
2012-03-23 15:07:43 ZP/76/008/U/12 WCH Świadczenie usługi cateringowej podczas spotkania uczestników finału konkursu "Wygraj Indeks". przegldaj
2012-03-23 10:24:31 ZP/98/069/U/12 KLS Wynajem autokaru dla Akademickiego Chóru PG przegldaj
2012-03-16 10:53:10 ZP/70/002/U/12 WILIŚ Świadczenie usług hotelowych dla Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej przegldaj
2012-03-16 08:28:00 ZP/73/008/U/12 WCH Świadczenie usługi cateringowej podczas spotkania uczestników Projektu EMQAL ERASMUS Mundus przegldaj
2012-03-13 14:36:00 ZP 85/019/U/12 WFTiMS Przetarg nieograniczony na świadczenie usług cateringowych dla Politechniki Gdańskiej, Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej w ramach projektu e Doświadczenia w fizyce. przegldaj
2012-03-13 12:58:59 ZP/82/018/U/12 WZiE USŁUGA POZYSKANIA STUDENTÓW Z CHIN I INDII przegldaj
2012-03-12 12:51:20 ZP/74/008/U/12 WCH Sukcesywne świadczenie usług hotelowych dla Wydziału Chemicznego przegldaj
2012-03-07 14:21:19 CRZP/67/009/D/12 WETI Wykonanie programowalnych urządzeń elektronicznych, tj. 50 sztuk miniaturowego komputera przenośnego pozwalającego na zaawansowane przetwarzanie dźwięku w ramach projektu badawczego Opracowanie typoszeregu komputerowych interfejsów multimodalnych oraz ich wdrożenie w zastosowaniach edukacyjnych, medycznych, w obronności i w przemyśle Program Operacyjny Innowacyjna Gospodarka Poddziałanie 1.3.1. przegldaj
2012-03-07 14:12:41 ZP 68/019/D/12 WFTiMS Przetarg nieograniczony na usługę w zakresie wynajmu autokaru wraz z kierowcą na potrzeby Projektu Inżynieria materiałowa ? przyszłość gospodarki na Wydziale Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2012-03-01 09:03:00 CRZP/047/009/U/12 WETI Sukcesywne świadczenie usług restauracyjnych i cateringowych dla Wydziału Elektorniki,k Telekomunikacji i Informatyki przegldaj
2012-02-27 11:19:56 ZP 56/019/U/12 WFTiMS Przetarg nieograniczony na świadczenie usług hotelarskich w zakresie spotkań i konferencji, polegających na rezerwacji i udostępnieniu sal szkoleniowych wraz z usługą gastronomiczną i noclegową dla Politechniki Gdańskiej, Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej na potrzeby Projektu Za rękę z Einsteinem ?edycja II. przegldaj
2012-02-23 13:38:00 ZP 54/019/U/12 WFTiMS Przetarg nieograniczony na świadczenie usług dotyczących podawania posiłków podczas konferencji w ramach projektu Za rękę z Einsteinem edycja II dla Politechniki Gdańskiej, Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej. przegldaj
2012-02-22 12:42:33 CRZP/51/009/D/12 WETI Opracowanie systemu identyfikacji wizualnej dla Pomorskiego Klastra ICT, w ramach projektu ICT INNOVA - Wzrost konkurencyjności i innowacyjności Pomorza poprzez rozwój klastra kluczowego branży ICT realizowanym w ramach Działania 1.5.2 Regionalnego Programu Operacyjnego dla Województwa Pomorskiego na lata 2007-2013 przegldaj
2012-02-06 12:35:24 ZP/27/008/U/12 WCH Przeprowadzenie kursów języka angielskiego dla uczestników Studiów Doktoranckich na Politechnice Gdańskiej w ramach Projektu- Rozwój interdyscyplinarnych studiów doktoranckich na Politechnice Gdańskiej w zakresie nowoczesnych technologii. przegldaj
2012-01-26 10:03:13 CRZP/015/009/U/12 WETI Wykonanie audytu zewnętrznego wydatkowania środków finansowych na naukę przegldaj
2012-01-26 08:41:38 ZP/16/055/U/12 OKZ Usługi poligraficzne dla jednostek organizacyjnych PG przegldaj
2012-01-12 15:20:55 KONKURS OKZ Konkurs na wykonanie projektu koncepcyjnego dzieła plastycznego upamiętniającego Daniela Gabriela Fahrenheita przegldaj
2012-01-11 15:07:59 ZP435/050/U/11 KT Opracowanie dokumentacji projektowej kompleksu składającego się z Centrum Nanotechnologii B, Centrum Nauczania Matematyki i Kształcenia na Odległość oraz parkingu podziemnego przy ulicy Siedlickiej w Gdańsku oraz pełnienie nadzoru autorskiego przegldaj
2012-01-10 15:36:16 ZP/3/050/U/12 KT Wykonanie projektu budowlanego, projektu budowlano ? wykonawczego oraz dokumentacji uzupełniającej remontu kapitalnego i przebudowy pomieszczeń nr 112, 114 i 119 w budynku Chemia A Politechniki Gdańskiej przegldaj
2012-01-04 14:56:08 CRZP/01/009/U/12 WETI Organizacja spotkania roboczego członków Konsorcjum w ramach projektu Inżynieria Internetu Przyszłości realizowanego na podstawie Umowy nr POIG.01.01.02-00-045/09-02 przegldaj
2011-12-29 13:02:12 ZP 494/019/U/11 WFTiMS Postępowanie prowadzone w trybie zamówienia z wolnej ręki na usługi biur podróży, podmiotów turystycznych i pomocy turystycznej oraz usługi edukacji młodzieży dla Politechniki Gdańskiej, Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej na potrzeby Projektu Za rękę z Einsteinem ?edycja II - kompleksowa organizacja i przeprowadzenie Interdyscyplinarnych zajęć edukacyjnych dla Beneficjentów Ostatecznych projektu Za rękę z Einsteinem ? edycja II na Zamku w Gniewie w m-cu I ? III. 2012 r. przegldaj
2011-12-27 11:40:40 ZP/486/008/U/11 WM Wykonanie kompletnej dokumentacji projektowej dla zadania "Przebudowa hali Wydziału Mechanicznego" przegldaj
2011-12-15 12:43:45 ZP/483/025/U/11 OKZ Dostawa, wdrożenie i wsparcie po wdrożeniu zintegrowanego systemu informatycznego - eKontakt przegldaj
2011-12-14 09:38:44 ZP/462/075/U/11 OKP Usługa organizacji spotkania opłatkowego przegldaj
2011-12-13 12:53:07 ZP/465/055/U/11 OKZ Usługi poligraficzne dla jednostek organizacyjnych PG przegldaj
2011-12-09 08:25:26 CRZP/467/009/U/11 WETI Wykonanie audytu zewnętrznego wydatkowania środków finansowych na naukę w Projekcie rozwojowym pt. "Radiowy system monitorowania i akwizycji danych z urządzeń fotoradarowych" realizowanym na Wydziale Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej przegldaj
2011-12-08 15:30:27 ZP 463/055/U/2011 OKZ usługa wywozu odpadów komunalnych niesegregowanych, nieczystości płynnych i szlaki pokoksowej z Ośrodka Wypoczynkowego Politechniki Gdańskiej ?Czarlina?, wywozu odpadów komunalnych niesegregowanych z Ośrodka Doświadczalnego Wydziału Oceanotechniki i Okrętownictwa Politechniki Gdańskiej w Iławie oraz usługa wywozu odpadów chemicznych przeznaczonych do unieszkodliwienia z jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej przegldaj
2011-12-06 12:46:31 ZP/461/008/U/11 WCH Świadczenie usługi cateringowej przegldaj
2011-12-01 13:38:45 CRZP: ZP/460/055/U/11 OKZ usługi w zakresie ochrony osób i mienia w budynku ?Bratniak? Politechniki Gdańskiej wraz z ochroną Akademickiego Klubu Politechniki Gdańskiej ?Kwadratowa? przegldaj
2011-11-30 09:30:40 CRZP: ZP/451/055/U/11 OKZ Usługa drukowania książek na potrzeby jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej przegldaj
2011-11-24 14:53:17 ZP/440/025/U/11 OKZ Dostawa, wdrożenie i wsparcie po wdrożeniu zintegrowanego systemu informatycznego - eKwestura wspomagającego procesy gospodarcze występujące w działalności Politechniki Gdańskiej w obszarach: finansowo-księgowym, ewidencji majątku, logistycznym, kontrolingu przegldaj
2011-11-23 08:58:09 ZP/439/055/U/11 OKZ Ubezpieczenie pojazdów jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej na lata 2012-2013. przegldaj
2011-11-22 13:22:46 ZP/438/055/U/11 OKZ Ubezpieczenie ryzyka następstw nieszczęśliwych wypadków studentów i pracowników Politechniki Gdańskiej podczas praktyk i wyjazdów służbowych na lata 2012-2013. przegldaj
2011-11-21 13:48:34 CRZP/436/009/D/11 WETI Dostawa sprzętu komputerowego i oprogramowania dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki przegldaj
2011-11-18 13:32:57 ZP/424/008/U/11 WCH Usługa cateringowa dla Wydziału Chemicznego przegldaj
2011-11-17 11:55:16 ZP/433/004/U/11 WM Usługa wynajmu autokaru z kierowcą na potrzeby Wydziału Mechanicznego Politechniki Gdańskiej przegldaj
2011-11-15 13:54:00 CRZP/430/009/U/11 WETI Wynajem autokaru wraz zkierowcą w ramach Projektu ?Przygotowanie i realizacja kierunku inżynieria biomedyczna ? studia międzywydziałowe? realizowanego na Politechnice Gdańskiej przegldaj
2011-11-15 12:48:28 ZP/392/050/U/11 KT Wykonanie projektu budowlanego, projektu budowlano ? wykonawczego oraz dokumentacji uzupełniającej remontu kapitalnego i przebudowy pomieszczeń nr 112, 114 i 119 w budynku Chemia A Politechniki Gdańskiej przegldaj
Opracowanie strony: © 2019 by CUI PG