Pouczenie wynikające z Art. 13 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119).

Klauzula informacyjna

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016, str. 1), dalej „RODO”, informuję, że:
  • administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Politechnika Gdańska z siedzibą przy ul. Narutowicza 11/12, w Gdańsku (kod pocztowy: 80-233);
  • Z Inspektorem Ochrony Danych na Politechnice Gdańskiej można się kontaktować drogą elektroniczną: e-mail: iod@pg.edu.pl;
  • Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą na podstawie art. 6 ust. 1 lit.c RODO w celu realizacji zadań i obowiązków prawnych nałożonych na Administratora ustawą z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych, tj. w celu udzielenia zamówienia publicznego, zawarcia i wykonania umowy
  • odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą osoby lub podmioty, którym udostępniona zostanie dokumentacja postępowania w oparciu o art. 8 oraz art. 96 ust. 3 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. – Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2017 r. poz. 1579 i 2018), dalej „ustawa Pzp”;
  • Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane, zgodnie z art. 97 ust. 1 ustawy Pzp, przez okres 4 lat od dnia zakończenia postępowania o udzielenie zamówienia, a jeżeli czas trwania umowy przekracza 4 lata, okres przechowywania obejmuje cały czas trwania umowy;
  • obowiązek podania przez Panią/Pana danych osobowych bezpośrednio Pani/Pana dotyczących jest wymogiem ustawowym określonym w przepisach ustawy Pzp, związanym z udziałem w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego; konsekwencje niepodania określonych danych wynikają z ustawy Pzp;
  • w odniesieniu do Pani/Pana danych osobowych decyzje nie będą podejmowane w sposób zautomatyzowany, stosowanie do art. 22 RODO;
  • posiada Pani/Pan:
    • na podstawie art. 15 RODO prawo dostępu do danych osobowych Pani/Pana dotyczących;
    • na podstawie art. 16 RODO prawo do sprostowania Pani/Pana danych osobowych**;
    • na podstawie art. 18 RODO prawo żądania od administratora ograniczenia przetwarzania danych osobowych z zastrzeżeniem przypadków, o których mowa w art. 18 ust. 2 RODO***;
    • prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna Pani/Pan, że przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy RODO;
  • nie przysługuje Pani/Panu:
    • w związku z art. 17 ust. 3 lit. b, d lub e RODO prawo do usunięcia danych osobowych;
    • prawo do przenoszenia danych osobowych, o którym mowa w art. 20 RODO;
    • na podstawie art. 21 RODO prawo sprzeciwu, wobec przetwarzania danych osobowych, gdyż podstawą prawną przetwarzania Pani/Pana danych osobowych jest art. 6 ust. 1 lit. c RODO.

** Wyjaśnienie: skorzystanie z prawa do sprostowania nie może skutkować zmianą wyniku postępowania o udzielenie zamówienia publicznego ani zmianą postanowień umowy w zakresie niezgodnym z ustawą Pzp oraz nie może naruszać integralności protokołu oraz jego załączników.

*** Wyjaśnienie: prawo do ograniczenia przetwarzania nie ma zastosowania w odniesieniu do przechowywania, w celu zapewnienia korzystania ze środków ochrony prawnej lub w celu ochrony praw innej osoby fizycznej lub prawnej, lub z uwagi na ważne względy interesu publicznego Unii Europejskiej lub państwa członkowskiego.

Zapoznałem się
Szukaj:
Znaleziono 289 postępowań.
Na stronę3 5 10 30 50 100 200
Wyświetl stronę1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Postępowania:

Data ogłoszenia:
rosnąco malejąco
Nr postępowania:
rosnąco malejąco
Kod jedn. prowadzącej:
rosnąco malejąco
Nazwa postępowania:
rosnąco malejąco
Rodzaj zamówienia:
2019-07-23 10:05:14 ZZ/790/009/D/2019 WETI Dostawa czujnika temperatury dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2019-07-23 09:54:15 ZZ/18/055/D/19 OKZ Dostawa urządzeń wentyalcyjnych i klimatyzacyjnych - wentylatorów i osuszacczy dla Dzialu Eksploatacji Politechniki Gdańskiej Dostawy
2019-07-23 09:33:55 ZZ/791/009/2019 WETI Dostawa zestawu specjalistycznego sprzętu peryferyjnego do obsługi komputera i urządzeń mobilnych przeznaczonego dla osób z niepełnosprawnością dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2019-07-23 09:24:18 ZZ 105/019/D/19 WFTiMS Dostawa pastylkarki kompletnej do badań luminescencyjnych na potrzeby Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej Dostawy
2019-07-23 08:43:01 ZZ/783/009/D/2019 WETI Dostawa części elektronicznych dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2019-07-23 08:14:40 ZZ/782/009/D/2019 WETI Dostawa narzędzi typu multitool do realizacji projektu pt. „Inteligentne znaki drogowe do adaptacyjnego sterowania ruchem pojazdów, komunikujące się w technologii V2X” – INZNAK Nr umowy : POIR 04.01.01-00-0089/16, Nr projektu: 032424 dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2019-07-23 07:49:35 ZZ/781/009/D/2019 WETI Dostawa drobnych artykułów metalowych do realizacji projektu pt. „Inteligentne znaki drogowe do adaptacyjnego sterowania ruchem pojazdów, komunikujące się w technologii V2X” – INZNAK Nr umowy : POIR 04.01.01-00-0089/16, Nr projektu: 032424, dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2019-07-22 13:35:48 ZZ/780/009/D/2019 WETI Dostawa elektronicznych układów scalonych i mikromodułów do realizacji projektu pt. „Inteligentne znaki drogowe do adaptacyjnego sterowania ruchem pojazdów, komunikujące się w technologii V2X” – INZNAK Nr umowy : POIR 04.01.01-00-0089/16, Nr projektu: 032424 dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2019-07-22 12:35:14 ZZ/785/009/D/2019 WETI Dostawa zasilacza do elektroprzędzenia dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2019-07-22 10:15:39 CRZP: ZP/181/055/U/19 OKZ Usługi w zakresie ochrony osób i mienia w budynku „Bratniak” Politechniki Gdańskiej, ochrony imprez organizowanych w Akademickim Klubie Politechniki Gdańskiej „Kwadratowa” oraz zabezpieczania imprez masowych organizowanych przez Politechnikę Gdańską Usł‚ugi
2019-07-19 14:55:42 ZZ/17/055/D/19 OKZ Dostawa kserokopiarki wraz z instalacją, uruchomieniem, przeszkoleniem pracowników Zamawiającego w zakresie jej obsługi oraz naprawami i przeglądami w okresie trwania gwarancji dla Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej Dostawy
2019-07-18 15:30:51 ZP/183/055/D/19 OKZ Dostawa foteli i krzeseł biurowych wraz z montażem dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej Dostawy
2019-07-18 12:19:16 ZZ/22/002/R/2019 WILIŚ Wymiana układów klimatyzacyjnych i montaż nowych klimatyzatorów typu split dla Laboratorium Badań Drogowych Politechniki Gdańskiej. Roboty Budowlane
2019-07-18 10:59:51 CRZP/184/009/R/19 WETI Remont wybranych pomieszczeń w budynku A Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej Roboty Budowlane
2019-07-18 09:10:53 ZP/180/022/R/19 RIT Zaprojektowanie i wybudowanie przyłączy do sieci telekomunikacyjnej TASK Roboty Budowlane
2019-07-17 14:38:33 ZZ/409/004/D/2019 WM Dostawa wzbudnika elektrodynamicznego drgań dla Wydziału Mechanicznego Dostawy
2019-07-17 09:38:10 ZZ 104/019/D/19 WFTiMS Dostawa szklanych pojemników na próbki na potrzeby Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej Dostawy
2019-07-17 09:37:05 ZZ 103/019/D/19 WFTiMS Dostawa pojemników z polietylenu na potrzeby Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej Dostawy
2019-07-17 07:52:20 ZZ/773/009/D/2019 WETI Dostawa zintegrowanych obwodów elektronicznych dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2019-07-16 14:56:04 ZZ/6/030/D/2019 B Dostawa systemu do udostępniania, ewidencji i zarządzania zbiorami muzealnymi Dostawy
2019-07-16 13:29:44 ZP/179/008/D/19 WCH jest dostawa systemu monitorowania wykonującego pomiary prądu stałego w zakresie 4-20mA, pochodzący z czujników wykonanych przez Politechnikę Gdańską. Dostawy
2019-07-15 14:08:20 ZP/182/055/D/19 OKZ Dostawa artykułów promocyjnych w ramach projektu „MOST DANYCH Multidyscyplinarny Otwarty System Transferu Wiedzy etap II: Open Research Data” Dostawy
2019-07-15 13:26:10 ZZ/735/009/D/2019 WETI Dostawa naczynek elektrochemicznych dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2019-07-15 13:23:50 ZZ/723/009/D/2019 WETI Dostawa niemagnetycznych słupków do elementów optycznych do realizacji projektu pt. „Dwuwymiarowe nanostruktury fosforenowe - synteza i badania funkcjonalnych opto-elektrochemicznych układów biosensorycznych.”, finansowanego przez Narodowe Centrum Nauki z siedzibą w Krakowie, dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2019-07-15 13:11:56 CRZP: ZP/177/055/D/19 OKZ Sukcesywna dostawa środków chemii gospodarczej wraz z transportem dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej Dostawy
2019-07-15 11:52:55 ZZ/23/002/D/2019 WILIŚ Dostawa dwóch zestawów stacji pogodowej wraz z wyposażeniem na potrzeby Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Poliltechniki Gdańskiej Dostawy
2019-07-12 14:42:47 CRZP/178/009/D/19 WETI Dostawa sprzętu multimedialnego dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2019-07-12 13:53:25 ZZ/5/030/U/2019 B Usługa aktualizacji systemu dLibra do najnowszej wersji wraz z udzieleniem licencji na nową wersję i szkoleniem w zakresie funkcjonalności oprogramowania Usł‚ugi
2019-07-12 13:47:42 ZZ-55/017/D/2019/OPM WOiO Dostawa opakowań transportowych. Dostawy
2019-07-12 09:59:34 ZZ/712/009/D/2019 WETI Dostawa mieszadeł magnetycznych dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
Opracowanie strony: © 2019 by CUI PG