Pouczenie wynikające z Art. 13 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119).

Klauzula informacyjna

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016, str. 1), dalej „RODO”, informuję, że:
  • administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Politechnika Gdańska z siedzibą przy ul. Narutowicza 11/12, w Gdańsku (kod pocztowy: 80-233);
  • Z Inspektorem Ochrony Danych na Politechnice Gdańskiej można się kontaktować drogą elektroniczną: e-mail: iod@pg.edu.pl;
  • Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą na podstawie art. 6 ust. 1 lit.c RODO w celu realizacji zadań i obowiązków prawnych nałożonych na Administratora ustawą z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych, tj. w celu udzielenia zamówienia publicznego, zawarcia i wykonania umowy
  • odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą osoby lub podmioty, którym udostępniona zostanie dokumentacja postępowania w oparciu o art. 8 oraz art. 96 ust. 3 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. – Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2017 r. poz. 1579 i 2018), dalej „ustawa Pzp”;
  • Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane, zgodnie z art. 97 ust. 1 ustawy Pzp, przez okres 4 lat od dnia zakończenia postępowania o udzielenie zamówienia, a jeżeli czas trwania umowy przekracza 4 lata, okres przechowywania obejmuje cały czas trwania umowy;
  • obowiązek podania przez Panią/Pana danych osobowych bezpośrednio Pani/Pana dotyczących jest wymogiem ustawowym określonym w przepisach ustawy Pzp, związanym z udziałem w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego; konsekwencje niepodania określonych danych wynikają z ustawy Pzp;
  • w odniesieniu do Pani/Pana danych osobowych decyzje nie będą podejmowane w sposób zautomatyzowany, stosowanie do art. 22 RODO;
  • posiada Pani/Pan:
    • na podstawie art. 15 RODO prawo dostępu do danych osobowych Pani/Pana dotyczących;
    • na podstawie art. 16 RODO prawo do sprostowania Pani/Pana danych osobowych**;
    • na podstawie art. 18 RODO prawo żądania od administratora ograniczenia przetwarzania danych osobowych z zastrzeżeniem przypadków, o których mowa w art. 18 ust. 2 RODO***;
    • prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna Pani/Pan, że przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy RODO;
  • nie przysługuje Pani/Panu:
    • w związku z art. 17 ust. 3 lit. b, d lub e RODO prawo do usunięcia danych osobowych;
    • prawo do przenoszenia danych osobowych, o którym mowa w art. 20 RODO;
    • na podstawie art. 21 RODO prawo sprzeciwu, wobec przetwarzania danych osobowych, gdyż podstawą prawną przetwarzania Pani/Pana danych osobowych jest art. 6 ust. 1 lit. c RODO.

** Wyjaśnienie: skorzystanie z prawa do sprostowania nie może skutkować zmianą wyniku postępowania o udzielenie zamówienia publicznego ani zmianą postanowień umowy w zakresie niezgodnym z ustawą Pzp oraz nie może naruszać integralności protokołu oraz jego załączników.

*** Wyjaśnienie: prawo do ograniczenia przetwarzania nie ma zastosowania w odniesieniu do przechowywania, w celu zapewnienia korzystania ze środków ochrony prawnej lub w celu ochrony praw innej osoby fizycznej lub prawnej, lub z uwagi na ważne względy interesu publicznego Unii Europejskiej lub państwa członkowskiego.

Zapoznałem się
Szukaj:
Znaleziono 278 postępowań.
Na stronę3 5 10 30 50 100 200
Wyświetl stronę1 2 3 4 5 6

Postępowania:

Data ogłoszenia:
rosnąco malejąco
Nr postępowania:
rosnąco malejąco
Kod jedn. prowadzącej:
rosnąco malejąco
Nazwa postępowania:
rosnąco malejąco
Rodzaj zamówienia:
2019-04-23 12:48:30 ZZ/08/055/D/19 OKZ Dostawa hologramów semestralnych dla Politechniki Gdańskiej Dostawy
2019-04-23 11:31:38 ZZ/07/055/D/19 OKZ Dostawa indywidualnych hologramów dla Politechniki Gdańskiej Dostawy
2019-04-23 10:39:14 ZZ-19/017/U/2019 WOiO Ogłoszenie o udzielanym zamówieniu na świadczenie usługi w zakresie najmu autokaru wraz z dwoma kierowcami na potrzeby Wydziału Oceanotechniki i Okrętownictwa Politechniki Gdańskiej Usł‚ugi
2019-04-18 15:18:28 ZP/104/055/D/19 OKZ Sukcesywna dostawa narzędzi ręcznych oraz elementów wyposażenia narzędzi ręcznych dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej Dostawy
2019-04-18 14:19:51 ZZ/186/014/19 WEiA Ogłoszenie o naborze pracownika. Usł‚ugi
2019-04-18 13:30:26 ZZ/416/009/2019 WETI Dostawa obwodów drukowanych dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2019-04-18 13:05:22 ZZ/10/002/D/2019 WILIŚ Dostawa drona wraz z akcesoriami na potrzeby Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej Dostawy
2019-04-18 12:54:57 ZZ 65/019/D/19 WFTiMS Dostawa kwasoodpornego wkładu kominowego na potrzeby Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej Dostawy
2019-04-17 11:51:04 ZP/100/055/D/19 OKZ Dostawa sprzętu informatycznego dla Politechniki Gdańskiej w 2019 r. Dostawy
2019-04-17 11:12:16 ZZ/174/014/19 WEiA Dostawa 1-fazowego agregatu prądotwórczego. Dostawy
2019-04-17 10:33:26 ZP/93/022/D/19 RIT Dostawa kabli światłowodowych do rozbudowy sieci TASK Dostawy
2019-04-17 08:38:00 ZP/103/018/U/19 WZiE Organizacja Technikaliów 2019 dla Wydziału Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej Usł‚ugi
2019-04-16 13:30:32 ZZ/164/004/D/2019 WM Dostawa aparatu fotograficznego w ramach projektu „Intensyfikacja wymiany ciepła w dwufazowym obiegu termosyfonowym z miniszczelinowym parownikiem”, realizowanego w ramach konkursu NCN „SONATA 10” Dostawy
2019-04-16 13:02:46 CRZP: ZP/94/055/D/19 OKZ Dostawa oprogramowania dla Politechniki Gdańskiej Dostawy
2019-04-16 12:20:25 CRZP/101/009/D/19 WETI Dostawa 2 szt. serwerów z kartami graficznymi wspierajacymi technologię śledzenia promieni RTX i architekturę CUDA Dostawy
2019-04-16 11:14:43 ZZ/63/019/D/19 WFTiMS Dostawa akcesoriów laboratoryjnych na potrzeby Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej Dostawy
2019-04-16 10:20:37 CRZP/99/009/D/19 WETI Dostawa urządzeń sieciowych dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej Dostawy
2019-04-16 10:05:00 ZZ/404/009/D/2019 WETI Dostawa pakietu do badania i pomiaru parametrów biofizycznych dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2019-04-16 10:00:56 ZZ/403/009/D/2019 WETI Dostawa pakietu uruchomieniowego do pomiaru cech biofizycznych i kinematycznych dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2019-04-16 09:00:09 ZZ/402/009/D/2019 WETI Dostawa zawiesin nanodiamentowych do realizacji projektu badawczego, realizowanego na Wydziale Elektroniki, Telekomunikacji Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2019-04-16 08:32:59 ZZ/401/009/D/2019 WETI Dostawa mocowań molibdenowych do realizacji projektu badawczego, realizowanego na Wydziale Elektroniki, Telekomunikacji Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2019-04-16 08:01:58 ZZ/400/009/D/2019 WETI Dostawa okien kwarcowych do realizacji projektu badawczego, realizowanego na Wydziale Elektroniki, Telekomunikacji Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2019-04-15 16:46:10 ZZ-17/017/D/2019/OPM WOiO Dostawa układów wbudowanych prod. Eurotech typ TITAN Dostawy
2019-04-15 16:38:41 ZZ-16/017/D/2019/OPM WOiO Dostawa przekładni planetarnych Apex Dynamics Dostawy
2019-04-15 14:49:54 ZZ/393/009/D/2019 WETI Dostawa armatury z przyłączami do realizacji projektu „Materiały do bezpośredniej konwersji energii elektrycznej na węglowodory”, finansowanego ze środków NCBiR, realizowanego na Wydziale Elektroniki, Telekomunikacji Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2019-04-15 14:47:08 ZP/96/014/D/19 WEiA Dostawa materiałów promocyjnych dla Wydziału Elektrotechniki i Automatyki. Dostawy
2019-04-15 13:06:58 ZZ/54/019/D/19 WFTiMS Dostawa targetów do rozpylania cienkich warstw na potrzeby Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej Dostawy
2019-04-15 13:04:38 ZZ/51/019/D/19 WFTiMS Dostawa podłoży szklanych na potrzeby Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej Dostawy
2019-04-15 12:42:00 ZP/90/018/D/19 WZiE DOSTAWA SPRZĘTU KOMPUTEROWEGO, DRUKAREK I PREZENTERÓW dla Wydziału Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej Dostawy
2019-04-15 12:28:37 CRZP 92/002/D/19 WILIŚ Dostawa testów kuwetowych i odczynników na potrzeby Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej Dostawy
2019-04-15 11:04:31 ZP/102/004/U/19 WM Przeprowadzenie szkolenia dot. psychologii zarządzania zespołem dla studentów Politechniki Gdańskiej w ramach projektu "HEDGEHOG – Badanie środowiska dynamicznego i termicznego rakiety kosmicznej” – Projekt pozakonkursowy o charakterze koncepcyjnym pt. „Najlepsi z najlepszych! 3.0.” w ramach Programu Operacyjnego Wiedza Edukacja Rozwój współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego Usł‚ugi
2019-04-15 10:33:46 CRZP/87/002/D/19 WILIŚ Dostawa odczynników, testów kuwetowych, części do sond i laboratoryjnej aparatury pomiarowej na potrzeby Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej Dostawy
2019-04-15 09:13:14 CRZP 95/002/D/19 WILIŚ Dostawa odczynników, testów, szkła, materiałów laboratoryjnych oraz drobnego sprzętu laboratoryjnego na potrzeby projektu pt. „Rozpoznanie i wybór markerów zanieczyszczeń wprowadzonych do Zatoki Admiralicji (Antarktyka Morska) poprzez bezpośrednie odprowadzanie ścieków bytowych na przykładzie Polskiej Stacji Antarktycznej im H. Arctowskiego” finansowanego ze środków NCN - MINIATURA 2 realizowanego na Wydziale Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej Dostawy
2019-04-12 14:49:14 ZZ/385/009/D/19 WETI Dostawa elementów elektronicznych na potrzeby projektu „Sensor CMOS z inteligentną siecią pikseli o strukturze warstwowej do szybkiej rejestracji i jednoczesnego wydobywania informacji z obrazu”, finansowanego z środków NCN, realizowanego na Wydziale Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej Dostawy
2019-04-12 13:56:14 ZZ-18/017/U/2019 WOiO Usługa w zakresie wynajmu autokaru wraz z dwoma kierowcami na potrzeby Wydziału Oceanotechniki i Okrętownictwa Politechniki Gdańskiej. Usł‚ugi
2019-04-12 11:28:41 ZP/98/061/U/19 BP ZPR PG Analiza i wdrożenie pełnej funkcjonalności P3MO na Politechnice Gdańskiej Usł‚ugi
2019-04-12 11:21:26 ZZ 59/019/D/19 WFTiMS Dostawa artykułów promocyjnych na potrzeby Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej Dostawy
2019-04-12 10:53:12 ZZ/384/009/D/2019 WETI Dostawa rur kwarcowych do realizacji projektu „Materiały do bezpośredniej konwersji energii elektrycznej na węglowodory”, finansowanego ze środków NCBiR, realizowanego na Wydziale Elektroniki, Telekomunikacji Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2019-04-12 10:36:09 ZZ/383/009/D/2019 WETI Dostawa regulatorów temperatury do realizacji projektu „Materiały do bezpośredniej konwersji energii elektrycznej na węglowodory”, finansowanego ze środków NCBiR, realizowanego na Wydziale Elektroniki, Telekomunikacji Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2019-04-11 14:05:50 ZP/68/008/D/19 WCH Wykonanie i dostawa instalacji odzysku ciepła ze spalin generatora elektrycznego z wykorzystaniem reaktora z wirującymi płynami w ramach projektu "UBIS - URBAN BALTIC INDUSTRIAL SYMBIOSIS" współfinansowanego z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego, Interreg Południowy Bałtyk 2014-2020. Dostawy
2019-04-10 13:44:26 ZZ-15/017/D/2019/OPM WOiO Dostawa rozdzielaczy PVG 32 prod. Danfoss. Dostawy
2019-04-10 13:05:18 ZZ/140/014/19 WEiA Dostawa miernika, urządzenia elektronicznego oraz elementów wyposażenia stanowiska. Dostawy
2019-04-10 12:53:42 ZZ/375/009/2019 WETI Dostawa obwodów drukowanych dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2019-04-10 12:03:50 CRZP/81/009/R/19 WETI Modernizacja części przyziemia w budynku A Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej w celu zapewnienia możliwości prowadzenia róznych projektów i rozwoju badań naukowych. Roboty Budowlane
2019-04-10 09:41:57 ZZ/373/009/D/2019 WETI Dostawa taśm Poliimidowych do realizacji projektu „Dwuwymiarowe nanostruktury fosforenowe - synteza i badania funkcjonalnych opto-elektrochemicznych układów biosensorycznych”, finansowanego ze środków NCN, realizowanego na Wydziale Elektroniki, Telekomunikacji Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2019-04-10 09:21:18 CRZP/82/009/D/19 WETI Dostawa sprzętu informatycznego dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2019-04-10 09:17:58 CRZP89/002/D/2019 WILIŚ Dostawa sond i pipet laboratoryjnych na potrzeby projektu „MORPHEUS- Modelowe obszary usuwania farmaceutyków na południowym Bałtyku” realizowanego na Wydziale Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2019-04-09 15:13:08 ZP/91/055/D/19 OKZ Dostawa materiałów promocyjnych dla Działu Promocji Politechniki Gdańskiej Dostawy
2019-04-09 12:51:26 ZP/83/055/U/19 OKZ Kompleksowa usługa prowadzenia żywienia wczasowiczów w Ośrodku Wypoczynkowym Czarlina Usł‚ugi
2019-04-09 11:55:13 ZZ/139/014/19 WEiA Dostawa zestawu elementów systemu przetwarzania obrazu dla Wydziału Elektrotechniki i Automatyki Dostawy
Opracowanie strony: © 2019 by CUI PG