Pouczenie wynikające z Art. 13 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119).

Klauzula informacyjna

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016, str. 1), dalej „RODO”, informuję, że:
  • administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Politechnika Gdańska z siedzibą przy ul. Narutowicza 11/12, w Gdańsku (kod pocztowy: 80-233);
  • Z Inspektorem Ochrony Danych na Politechnice Gdańskiej można się kontaktować drogą elektroniczną: e-mail: iod@pg.edu.pl;
  • Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą na podstawie art. 6 ust. 1 lit.c RODO w celu realizacji zadań i obowiązków prawnych nałożonych na Administratora ustawą z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych, tj. w celu udzielenia zamówienia publicznego, zawarcia i wykonania umowy
  • odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą osoby lub podmioty, którym udostępniona zostanie dokumentacja postępowania w oparciu o art. 8 oraz art. 96 ust. 3 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. – Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2017 r. poz. 1579 i 2018), dalej „ustawa Pzp”;
  • Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane, zgodnie z art. 97 ust. 1 ustawy Pzp, przez okres 4 lat od dnia zakończenia postępowania o udzielenie zamówienia, a jeżeli czas trwania umowy przekracza 4 lata, okres przechowywania obejmuje cały czas trwania umowy;
  • obowiązek podania przez Panią/Pana danych osobowych bezpośrednio Pani/Pana dotyczących jest wymogiem ustawowym określonym w przepisach ustawy Pzp, związanym z udziałem w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego; konsekwencje niepodania określonych danych wynikają z ustawy Pzp;
  • w odniesieniu do Pani/Pana danych osobowych decyzje nie będą podejmowane w sposób zautomatyzowany, stosowanie do art. 22 RODO;
  • posiada Pani/Pan:
    • na podstawie art. 15 RODO prawo dostępu do danych osobowych Pani/Pana dotyczących;
    • na podstawie art. 16 RODO prawo do sprostowania Pani/Pana danych osobowych**;
    • na podstawie art. 18 RODO prawo żądania od administratora ograniczenia przetwarzania danych osobowych z zastrzeżeniem przypadków, o których mowa w art. 18 ust. 2 RODO***;
    • prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna Pani/Pan, że przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy RODO;
  • nie przysługuje Pani/Panu:
    • w związku z art. 17 ust. 3 lit. b, d lub e RODO prawo do usunięcia danych osobowych;
    • prawo do przenoszenia danych osobowych, o którym mowa w art. 20 RODO;
    • na podstawie art. 21 RODO prawo sprzeciwu, wobec przetwarzania danych osobowych, gdyż podstawą prawną przetwarzania Pani/Pana danych osobowych jest art. 6 ust. 1 lit. c RODO.

** Wyjaśnienie: skorzystanie z prawa do sprostowania nie może skutkować zmianą wyniku postępowania o udzielenie zamówienia publicznego ani zmianą postanowień umowy w zakresie niezgodnym z ustawą Pzp oraz nie może naruszać integralności protokołu oraz jego załączników.

*** Wyjaśnienie: prawo do ograniczenia przetwarzania nie ma zastosowania w odniesieniu do przechowywania, w celu zapewnienia korzystania ze środków ochrony prawnej lub w celu ochrony praw innej osoby fizycznej lub prawnej, lub z uwagi na ważne względy interesu publicznego Unii Europejskiej lub państwa członkowskiego.

Zapoznałem się
Szukaj:
Znaleziono 280 postępowań.
Na stronę3 5 10 30 50 100 200
Wyświetl stronę1 2 3

Postępowania:

Data ogłoszenia:
rosnąco malejąco
Nr postępowania:
rosnąco malejąco
Kod jedn. prowadzącej:
rosnąco malejąco
Nazwa postępowania:
rosnąco malejąco
Rodzaj zamówienia:
2019-05-08 13:11:15 ZZ/03/030/D/19 B Dostawa Etykiet RFID dla Biblioteki PG Dostawy
2018-11-27 12:38:58 ZZ/12/030/D/18 B Dostawa przegród wsporczych do półek do systemu regałów jezdnych dla Biblioteki PG Dostawy
2018-11-27 15:05:27 ZZ/11/030/D/18 B Dostawa bezprzewodowych liczników osób dla Biblioteki PG Dostawy
2018-11-30 14:25:46 ZZ/13/030/D/18 B Odnowienie subskrypcji na wsparcie techniczne dla systemu operacyjnego Red Hat na 3 lata Dostawy
2018-12-07 13:47:12 ZZ/14/030/D/2018 B Zakup subskrypcji na wsparcie techniczne dla systemu operacyjnego Red Har na okres 3 lat Dostawy
2018-10-31 08:24:22 ZP/223/030/U/18 B Przeprowadzenie szkolenia „Innowacyjne metody prowadzenia zajęć” dla pracowników PG w ramach projektu: Podniesienie kompetencji dydaktycznych nauczycieli akademickich Politechniki Gdańskiej Usł‚ugi
2019-05-16 11:30:05 ZP/121/061/U/19 BP ZPR PG Przeprowadzenie szkoleń w temacie: zarządzanie projektami zgodnie z metodyką PRINCE2® (2017) – poziom Foundation, zakończony akredytowanym egzaminem „PRINCE2® Foundation (2017)”; zarządzanie programami zgodnie z metodyką MSP® (Managing Successful Programmes) – poziom Foundation, zakończony akredytowanym egzaminem „MSP® Foundation”; zarządzanie ryzykiem w projekcie zgodnie z metodyką M_o_R® (Management of Risk) – poziom Foundation, zakończony akredytowanym egzaminem „M_o_R® Foundation”, w podziale na zadania Usł‚ugi
2019-05-16 16:35:26 ZP/119/061/U/19 BP ZPR PG Zorganizowanie i przeprowadzenie szkolenia z kwantyfikacji i analizy ekonomiczno-finansowej projektów pozyskiwanych ze źródeł zewnętrznych Usł‚ugi
2019-02-27 15:04:38 ZP/40/061/U/19 BP ZPR PG Usługa polegająca na realizacji szkoleń w zakresie komunikacji dla kadry menadżerskiej oraz kadry administracyjnej Politechniki Gdańskiej w ramach projektu „Zintegrowany Program Rozwoju Politechniki Gdańskiej” Usł‚ugi
2019-04-12 11:28:41 ZP/98/061/U/19 BP ZPR PG Analiza i wdrożenie pełnej funkcjonalności P3MO na Politechnice Gdańskiej Usł‚ugi
2019-05-10 15:08:38 ZZ/151/071/D/2019 CMTM Dostawa kabli dla CMTM PG Dostawy
2019-05-21 11:31:47 ZZ/155/071/D/2019 CMTM Dostawa ładunków niszczących z akcesoriami Dostawy
2018-09-20 17:25:43 ZZ/255/071/D/2018 CMTM Dostawa elektrod pomiarowych Dostawy
2018-10-08 16:41:53 ZZ/269/071/D/2018 CMTM Usługa dostosowania oprogramowania Usł‚ugi
2018-10-11 08:25:41 ZZ/6/074/D/2018 DOAD Dostawa drukarek etykiet oraz taśm do drukarek etykiet Dostawy
2019-01-03 14:29:19 ZZ/1/074/U/2019 DOAD Usługa niszczenia dokumentacji niearchiwalnej papierowej Usł‚ugi
2019-05-16 13:32:20 ZP/118/002/D/19 DZP Zakup końcówek pomiarowych sondy CPTU oraz zestawu do modernizacji sondy CPTU na potrzeby projektu pn. „Opracowanie metody i narzędzi do wykonywania kolumn/pali przemieszczeniowych wkręcanych w różnorodnych warunkach gruntowych na obszarze Polski wraz z przygotowaniem metodyki do projektowania i odbioru robót”. Dostawy
2019-01-04 14:10:36 CRZP/255/002/D/18; ZP/30 DZP Dostawa odczynników oraz urządzeń wymiennych, umożliwiających konfigurację dowolnego układu dezintegracji niskotemperaturowej na potrzeby projektu pn. „Opracowanie technologii przygotowania substratów wykorzystywanych w kofermentacji metanowej metodami dezintegracji” (DEZMETAN), realizowanego na Wydziale Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej Dostawy
2018-03-28 11:56:12 ZP/59/002/D/18 DZP Dostawa sprzętu badawczego na potrzeby wykonania zadania WP4 „Model rozprzestrzeniania się zanieczyszczeń w wodach podziemnych” na potrzeby realizacji projektu WaterPUCK Dostawy
2019-01-17 12:28:25 ZP/256/002/D/18 DZP Dostawa reaktora dezintegracji niskotemperaturowej i fermentacji wraz z oprzyrządowaniem Dostawy
2018-11-09 14:44:37 ZP/228/002/D/18 DZP Dostawa urządzenia do cyfrowej korelacji obrazu Dostawy
2018-04-26 10:01:16 CRZP/70/002/D/18 DZP Dostawa sprzętu na potrzeby wykonania zadania WP2 „Charakterystyka rozprzestrzeniania się biogenów i pestycydów na obszarze badanych zlewni” na potrzeby realizacji projektu WaterPUCK Dostawy
2018-11-21 11:26:20 ZZ/27/055/D/18 OKZ Dostawa kserokopiarki wraz z instalacją, uruchomieniem, przeszkoleniem pracowników Zamawiajacego w zakresie jej obslugi oraz naprawami i przeglądami w okresie trwania gwarancji dla Politechniki Gdańskiej Dostawy
2019-05-08 13:50:58 ZP/113/055/U/19 OKZ Świadczenie usługi restauracyjnej w ramach Bałtyckiego Festiwalu Nauki Usł‚ugi
2019-05-08 14:06:28 ZZ/9/D/055/19 OKZ Dostawa indywidualnych hologramów dla Politechniki Gdańskiej Dostawy
2019-02-19 12:40:21 ZP/34/055/D/19 OKZ Dostawa artykułów promocyjnych w ramach projektu „Multidyscyplinarny Otwarty System Transferu Wiedzy – MOST Wiedzy” Dostawy
2019-05-09 14:10:41 ZP/116/002/R/19 OKZ Remont nawierzchni drogi wewnętrznej w miejscowości Dąbrówka w celu przygotowania odcinków doświadczalnych dla potrzeb programu badawczego SEPOR Roboty Budowlane
2019-05-14 12:27:44 ZZ/10/055/D/19 OKZ Dostawa druków ścisłego zarachowania dla Politechniki Gdańskiej Dostawy
2019-02-21 10:53:24 ZP/36/055/U/19 OKZ Sukcesywne świadczenie usług kurierskich dla Politechniki Gdańskiej Usł‚ugi
2018-11-28 10:08:48 ZZ/28/055/U/18 OKZ Usluga w zakresie wynajmu autokaru wraz z kierowcą na potrzeby Akademickiego Chóru Politechniki Gdanskiej Usł‚ugi
2019-05-15 10:59:59 ZP/117/055/D/19 OKZ sukcesywne dostawy wyrobów włókienniczych wraz z transportem dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej Dostawy
2019-05-15 14:22:55 ZZ/11/055/U/19 OKZ Świadczenie usługi w zakresie najmu 1 autokaru wraz z kierowcą na potrzeby Działu Spraw Studenckich. Usł‚ugi
2019-02-25 13:03:33 CRZP: ZP/29/055/D/19 OKZ Dostawa mikroskopu stereoskopowego wraz z pomocniczym wyposażeniem dla Centrum Nauczania Matematyki i Kształcenia na Odległość Politechniki Gdańskiej Dostawy
2019-05-21 11:22:56 ZP/128/055/R/19 OKZ Malowanie pomieszczeń – segmenty mieszkalne, korytarze, kuchnie, kompleksowy remont pomieszczeń sanitarnych, wymiana drzwi do segmentów mieszkalnych, wymiana stolarki aluminiowej i montaż systemu centralnego klucza Master Key w Domu Studenckim nr 1 Politechniki Gdańskiej zlokalizowanym przy ulicy Traugutta 115 w Gdańsku. Roboty Budowlane
2018-12-05 14:11:04 ZP/251/055/D/18 OKZ Dostawa licencji oraz wdrożenie oprogramowania do tworzenia kursów multimedialnych w ramach Projektu Power 3.5 Dostawy
2019-03-06 09:24:23 CRZP: ZP /45/055/D/19 OKZ Dostawa tabletów dla Centrum Nauczania Matematyki i Kształcenai na Odległość Politechniki Gdańskiej Dostawy
2018-05-24 14:39:44 ZP/114/055/U/18 OKZ Przeprowadzenie szkolenia pn.: „P3O® Foundation (Biura Portfeli, Programów i Projektów)” dla pracowników Politechniki Gdańskiej ramach projektu „Zintegrowany Program Rozwoju Politechniki Gdańskiej” Usł‚ugi
2018-12-10 15:04:44 K/1/2018 OKZ Konkurs architektoniczno-urbanistyczny na opracowanie koncepcji krajobrazowej i funkcjonalno-przestrzennej rozwoju Kampusu Politechniki Gdańskiej wraz z terenami przyległymi Usł‚ugi
2019-03-12 14:26:58 ZP/55/055/U/19 OKZ świadczenie usług restauracyjnych i cateringowych na potrzeby Centrum Nauczania Matematyki i Kształcenia na Odległość Usł‚ugi
2019-03-13 11:29:46 ZZ/03/055/D/19 OKZ sukcesywna dostawa koksu grubego dla Ośrodka Wypoczynkowego Politechniki Gdańskiej Czarlina Dostawy
2018-12-13 13:16:00 ZP/257/055/U/18 OKZ Wykonywanie konserwacji, dokonywania napraw oraz awaryjnego uwalniania osób i ładunków z urządzeń transportu bliskiego w budynkach Politechniki Gdańskiej Usł‚ugi
2019-03-19 14:38:43 ZP/63/055/D/19 OKZ Dostawa oprogramowania systemowego, użytkowego i graficzno-edytorskiego dla Politechniki Gdańskiej w 2019 r. Dostawy
2018-10-02 11:56:32 ZP/203/055/U/18 OKZ Usługa rezerwacji, sprzedaży i dostarczenia biletów lotniczych na potrzeby Politechniki Gdańskiej. Usł‚ugi
2018-12-14 09:05:55 ZZ/29/055/U/18 OKZ Świadczenie usługi w zakresie najmu autokaru wraz z dwoma kierowcami na potrzeby Działu Spraw Studenckich Politechniki Gdańskiej Usł‚ugi
2019-03-20 10:21:28 ZP/58/055/D/19 OKZ Dostawa serwerów dla Politechniki Gdańskiej w ramach Projektu Power 3.5 Dostawy
2019-03-20 15:54:50 ZP/33/055/D/19 OKZ Sukcesywna dostawa materiałów eksploatacyjnych do drukarek, kserokopiarek, faksów i urządzeń wielofunkcyjnych dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej Dostawy
2019-03-22 08:35:30 ZP/65/055/U/19 OKZ Świadczenie usług hotelowych na potrzeby Erasmus Student Network Gdańsk Usł‚ugi
2019-03-22 14:49:47 ZZ/2/030/2019 OKZ Dostawa licencji na nową wersję oprogramowania MagicInfo dla Politechniki Gdańskiej Dostawy
2018-12-19 13:50:19 ZP/261/055/U/18 OKZ Usługi cateringowe i restauracyjne polegające na kompleksowej obsłudze różnego rodzaju spotkań na potrzeby Biura Rektora Politechniki Gdańskiej Usł‚ugi
2018-12-21 10:24:31 ZP/262/055/D/18 OKZ Dostawa mebli biurowych wraz z montażem dla jednostek organizacyjnych Politechniki GDańskiej Dostawy
2018-12-21 13:36:22 ZP/260/055/D/18 OKZ Dostawa sprzętu multimedialnego i fotograficznego dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej Dostawy
2019-03-25 13:54:07 ZZ/1/030/D/2019 OKZ Dostawa czytników RFID wraz z oprogramowaniem dla Biblioteki Głównej Politechniki Gdanskiej Dostawy
2018-10-17 15:36:02 ZP/217/055/D/18 OKZ Sukcesywne dostawy artykulów spożywczych dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej Dostawy
2019-04-01 15:13:02 ZZ/5/055/D/19 OKZ Dostawa kserokopiarek dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej Dostawy
2019-04-02 14:01:14 ZP/79/055/R/19 OKZ Przebudowa infrastruktury terenowej w celu utworzenia wielofunkcyjnego terenu rekreacyjnego Centrum Sportu Akademickiego Politechniki Gdańskiej w Gdańsku przy al. Zwycięstwa 12 Roboty Budowlane
2019-04-04 10:21:32 ZP/84/055/D/19 OKZ dostawa taśm LTO-6 na potrzeby Centrum Usług Informatycznych Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2018-10-24 12:56:12 ZP/219/055/U/18 OKZ Świadczenie usług hotelowych na potrzeby Działu Międzynarodowej Współpracy Akademickiej Politechniki Gdańskiej Usł‚ugi
2019-04-05 15:03:18 ZP/85/055/D/19 OKZ sukcesywne dostawy koszulek i bluz z logo Politechniki Gdańskiej Dostawy
2018-10-25 14:35:06 ZP/224/055/U/18 OKZ Usługa tłumaczenia na język angielski oferty naukowej Politechniki Gdańskiej Usł‚ugi
2019-04-08 14:07:12 ZP/78/055/U/19 OKZ Usługa zorganizowania i przeprowadzenia kolonii/obozu dla dzieci pracowników, emerytów i rencistów Politechniki Gdańskiej Usł‚ugi
2019-04-08 14:09:56 ZZ/6/055/D/19 OKZ Dostawa artykułów promocyjnych w ramach projektu „Multidyscyplinarny Otwarty System Transferu Wiedzy – MOST Wiedzy” Dostawy
2019-04-09 15:13:08 ZP/91/055/D/19 OKZ Dostawa materiałów promocyjnych dla Działu Promocji Politechniki Gdańskiej Dostawy
2019-01-24 13:53:56 ZP/11/055/U/19 OKZ świadczenie usług medycznych dla Politechniki Gdańskiej Usł‚ugi
2019-01-25 11:14:05 ZP/14/055/D/19 OKZ Dostawa licencji oraz wdrożenie oprogramowania do tworzenia kursów multimedialnych dla Politechniki Gdańskiej w ramach Projektu Power 3.5. Dostawy
2019-01-28 11:43:27 ZP/13/055/U/19 OKZ sukcesywne wykonywanie usług pralniczych dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej Usł‚ugi
2018-10-31 15:28:11 ZZ/24/055/U/18 OKZ Świadczenie usługi w zakresie wynajmu autokaru wraz z kierowca na potrzeby Działu Spraw Studenckich Politechniki Gdańskiej Usł‚ugi
2018-10-31 15:35:12 ZZ/21/055/D/18 OKZ Dostawa kserokopiarek wraz z instalacją, uruchomieniem, przeszkoleniem pracowników w zakresie ich obsługi oraz naprawami i przeglądami w okresie trwania gwarancji dla Politechniki Gdańskiej Dostawy
2018-11-05 15:01:30 ZP/227/055/U/18 OKZ Usługi konserwacji i napraw kserokopiarek oraz urządzeń wielofunkcyjnych użytkowanych przez jednostki organizacyjne Politechniki Gdańskiej Usł‚ugi
2019-04-16 13:02:46 CRZP: ZP/94/055/D/19 OKZ Dostawa oprogramowania dla Politechniki Gdańskiej Dostawy
2019-04-17 11:51:04 ZP/100/055/D/19 OKZ Dostawa sprzętu informatycznego dla Politechniki Gdańskiej w 2019 r. Dostawy
2019-04-18 15:18:28 ZP/104/055/D/19 OKZ Sukcesywna dostawa narzędzi ręcznych oraz elementów wyposażenia narzędzi ręcznych dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej Dostawy
2019-04-23 11:31:38 ZZ/07/055/D/19 OKZ Dostawa indywidualnych hologramów dla Politechniki Gdańskiej Dostawy
2019-04-23 12:48:30 ZZ/08/055/D/19 OKZ Dostawa hologramów semestralnych dla Politechniki Gdańskiej Dostawy
2019-04-25 12:39:15 ZP/105/055/D/19 OKZ Dostawa subskrypcji i licencji oprogramowania dla Politechniki Gdańskiej w ramach Projektu Power 3.5 Dostawy
2018-11-14 15:06:47 ZZ/26/055/D/18 OKZ Sukcesywna dostawa nabialu do jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej Dostawy
2019-02-13 08:59:29 ZP/26/055/D/19 OKZ sukcesywna dostawa odzieży roboczej i obuwia roboczego dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej Dostawy
2019-02-13 13:33:51 ZP/30/055/D/19 OKZ Dostawa i montaż wyposażenia elektrycznego i sterowania oraz elementów zespołu napędowego i lin nośnych dźwigu zamontowanego w budynku Wydziału Elektrotechniki i Automatyki Politechniki Gdańskiej Dostawy
2018-10-15 09:46:21 ZZ/02/054/U/18 OTM Usługa szycia i dostawy elementów umundurowania dla Wewnętrznej Służby Ochrony Politechniki Gdańskiej Usł‚ugi
2018-11-15 10:16:07 ZZ/03/054/U/18 OTM Usługa szycia i dostawy elementów umundurowania dla Wewnętrznej Służby Ochrony Politechniki Gdańskiej Usł‚ugi
2018-11-23 11:49:20 ZZ/014/022/U/18 RIT Usługa pełnego cyklu certyfikacji Systemu Zarządzania Jakością (QMS) zgodnego z normą PN-EN ISO 9001:2015 w CI TASK Usł‚ugi
2018-11-30 14:37:14 ZZ/015/022/D/18 RIT Dostawa pakietu Altair HyperWorks Annual Educationl License dla puli 250 jednostek HWU wraz z opieką serwisową Dostawy
2019-03-06 15:04:45 ZZ/05/022/D/19 RIT Dostawa nowych kluczy licencyjnych, zapewnienie dostępu do nowych wersji oprogramowania oraz wsparcie techniczne dla pakietu 1000 licencji akademickich oprogramowania NX, Solid Edge Dostawy
2019-03-13 14:48:31 ZP/54/022/D/19 RIT Dostawa przełączników abonenckich z portami SFP 1 Gigabit Ethernet Dostawy
2018-09-27 13:32:24 ZP/198/022/D/18 RIT Sukcesywna dostawa modułów SFP, SFP+ i XFP do wyposażenia węzłów sieci światłowodowej TASK Dostawy
2018-12-20 14:55:33 ZZ/016/022/U/18 RIT Obsługa serwisowa urządzeń Cisco Systems dla Centrum Informatycznego Trójmiejskiej Akademickiej Sieci Komputerowej PG Usł‚ugi
2016-07-08 10:46:46 ZP/191/022/RB/16 RIT Zawarcie umowy ramowej na konserwację i modyfikację linii światłowodowych i kanalizacji teletechnicznej sieci TASK Roboty Budowlane
2019-04-17 10:33:26 ZP/93/022/D/19 RIT Dostawa kabli światłowodowych do rozbudowy sieci TASK Dostawy
2018-11-09 11:14:45 ZP/230/022/D/18 RIT Dostawa przełączników abonenckich i agregacyjnych na potrzeby CI TASK Dostawy
2019-04-23 14:10:59 ZZ/13/022/D/19 RIT Dostawa elementów studni teletechnicznych Dostawy
2018-11-20 14:23:49 ZZ/007/001/18 WA dostawa 1 szt. licencji bezterminowej oprogramowania (rozszerzenie do Rhinoceros 5) Dostawy
2018-09-10 15:18:53 ZZ/004/001/D/18 WA Dostawa komputera przenośnego na potrzeby Wydziału Architektury Dostawy
2018-09-13 15:10:52 ZZ/005/001/D/18 WA dostawa głowicy ultradźwiękowej typu pulse-echo Dostawy
2018-12-12 13:09:08 ZZ/009/001/D/18 WA dostawa przetworników ultradźwiękowych kompatybilnych z betonoskopem Pundit PL-200 Dostawy
2018-10-15 12:37:18 ZZ/006/001/D/18 WA dostawa licencji edukacyjnej-rozszerzenie oprogramowania do projektowania 3D Dostawy
2019-04-02 13:50:06 ZZ_1_001_D_19 WA dostawa materiałów promocyjnych-koszulek T-SHIRT z nadrukiem dla WA PG Dostawy
2019-02-12 12:14:48 ZP/25/001/U/19 WA Sukcesywne świadczenie usług hotelowych dla Wydziału Architektury Politechniki Gdańskiej Usł‚ugi
2019-02-15 12:11:07 ZZ/336/008/D/19 WCH dostawa medium do hodowli in vitro komórek ssaczych oraz płodowej surowicy bydlęcej Dostawy
2019-05-14 14:12:36 ZP/109/061/D/19 WCH Dostawa laboratoryjnych materiałów zużywalnych w ramach projektu "Zintegrowany Program Rozwoju Politechniki Gdańskiej" Dostawy
2019-02-26 09:46:57 ZZ/475/008/U/19 WCH Wykonanie analiz termograwimetrycznych TGA i TGA-DSC na potrzeby projektu "Hybrid energy storage devices based on composite materials for high power application" Usł‚ugi
2019-05-21 11:25:03 ZP/106/008/U/19 WCH Usługi cateringowe i restauracyjne polegające na kompleksowej obsłudze różnego rodzaju spotkań na potrzeby Wydziału Chemicznego Politechniki Gdańskiej Usł‚ugi
Opracowanie strony: © 2019 by CUI PG