Pouczenie wynikające z Art. 13 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119).

Klauzula informacyjna

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016, str. 1), dalej „RODO”, informuję, że:
  • administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Politechnika Gdańska z siedzibą przy ul. Narutowicza 11/12, w Gdańsku (kod pocztowy: 80-233);
  • Z Inspektorem Ochrony Danych na Politechnice Gdańskiej można się kontaktować drogą elektroniczną: e-mail: iod@pg.edu.pl;
  • Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą na podstawie art. 6 ust. 1 lit.c RODO w celu realizacji zadań i obowiązków prawnych nałożonych na Administratora ustawą z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych, tj. w celu udzielenia zamówienia publicznego, zawarcia i wykonania umowy
  • odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą osoby lub podmioty, którym udostępniona zostanie dokumentacja postępowania w oparciu o art. 8 oraz art. 96 ust. 3 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. – Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2017 r. poz. 1579 i 2018), dalej „ustawa Pzp”;
  • Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane, zgodnie z art. 97 ust. 1 ustawy Pzp, przez okres 4 lat od dnia zakończenia postępowania o udzielenie zamówienia, a jeżeli czas trwania umowy przekracza 4 lata, okres przechowywania obejmuje cały czas trwania umowy;
  • obowiązek podania przez Panią/Pana danych osobowych bezpośrednio Pani/Pana dotyczących jest wymogiem ustawowym określonym w przepisach ustawy Pzp, związanym z udziałem w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego; konsekwencje niepodania określonych danych wynikają z ustawy Pzp;
  • w odniesieniu do Pani/Pana danych osobowych decyzje nie będą podejmowane w sposób zautomatyzowany, stosowanie do art. 22 RODO;
  • posiada Pani/Pan:
    • na podstawie art. 15 RODO prawo dostępu do danych osobowych Pani/Pana dotyczących;
    • na podstawie art. 16 RODO prawo do sprostowania Pani/Pana danych osobowych**;
    • na podstawie art. 18 RODO prawo żądania od administratora ograniczenia przetwarzania danych osobowych z zastrzeżeniem przypadków, o których mowa w art. 18 ust. 2 RODO***;
    • prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna Pani/Pan, że przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy RODO;
  • nie przysługuje Pani/Panu:
    • w związku z art. 17 ust. 3 lit. b, d lub e RODO prawo do usunięcia danych osobowych;
    • prawo do przenoszenia danych osobowych, o którym mowa w art. 20 RODO;
    • na podstawie art. 21 RODO prawo sprzeciwu, wobec przetwarzania danych osobowych, gdyż podstawą prawną przetwarzania Pani/Pana danych osobowych jest art. 6 ust. 1 lit. c RODO.

** Wyjaśnienie: skorzystanie z prawa do sprostowania nie może skutkować zmianą wyniku postępowania o udzielenie zamówienia publicznego ani zmianą postanowień umowy w zakresie niezgodnym z ustawą Pzp oraz nie może naruszać integralności protokołu oraz jego załączników.

*** Wyjaśnienie: prawo do ograniczenia przetwarzania nie ma zastosowania w odniesieniu do przechowywania, w celu zapewnienia korzystania ze środków ochrony prawnej lub w celu ochrony praw innej osoby fizycznej lub prawnej, lub z uwagi na ważne względy interesu publicznego Unii Europejskiej lub państwa członkowskiego.

Zapoznałem się
Szukaj:
Znaleziono 217 postępowań.
Na stronę3 5 10 30 50 100 200
Wyświetl stronę1 2 3

Postępowania:

Data ogłoszenia:
rosnąco malejąco
Nr postępowania:
rosnąco malejąco
Kod jedn. prowadzącej:
rosnąco malejąco
Nazwa postępowania:
rosnąco malejąco
Rodzaj zamówienia:
2018-11-27 12:38:58 ZZ/12/030/D/18 B Dostawa przegród wsporczych do półek do systemu regałów jezdnych dla Biblioteki PG Dostawy
2018-11-27 15:05:27 ZZ/11/030/D/18 B Dostawa bezprzewodowych liczników osób dla Biblioteki PG Dostawy
2018-11-30 14:25:46 ZZ/13/030/D/18 B Odnowienie subskrypcji na wsparcie techniczne dla systemu operacyjnego Red Hat na 3 lata Dostawy
2018-12-07 13:47:12 ZZ/14/030/D/2018 B Zakup subskrypcji na wsparcie techniczne dla systemu operacyjnego Red Har na okres 3 lat Dostawy
2018-10-31 08:24:22 ZP/223/030/U/18 B Przeprowadzenie szkolenia „Innowacyjne metody prowadzenia zajęć” dla pracowników PG w ramach projektu: Podniesienie kompetencji dydaktycznych nauczycieli akademickich Politechniki Gdańskiej Usł‚ugi
2018-09-14 11:21:47 ZP/192/061/U/18 BP ZPR PG Szkolenia dot. nowoczesnych metod wizualizacji danych i tworzenia atrakcyjnych prezentacji dla kadry dydaktycznej Politechniki Gdańskiej w ramach projektu „Zintegrowany Program Rozwoju Politechniki Gdańskiej” Usł‚ugi
2018-09-14 11:32:35 ZP/193/061/U/18 BP ZPR PG Szkolenia dot. autoprezentacji/wystąpień publicznych dla kadry dydaktycznej Politechniki Gdańskiej w ramach projektu „Zintegrowany Program Rozwoju Politechniki Gdańskiej” Usł‚ugi
2018-09-14 11:46:00 ZP/191/061/U/18 BP ZPR PG Szkolenia dot. współpracy i komunikacji ze studentami dla kadry dydaktycznej Politechniki Gdańskiej w ramach projektu „Zintegrowany Program Rozwoju Politechniki Gdańskiej” Usł‚ugi
2018-10-22 15:50:07 ZP/220/061/U/18 BP ZPR PG Szkolenia dot. komunikacji międzykulturowej dla kadry kierowniczej i administracyjnej Politechniki Gdańskiej w ramach projektu „Zintegrowany Program Rozwoju Politechniki Gdańskiej” Usł‚ugi
2018-11-05 12:22:41 ZP/218/061/U/18 BP ZPR PG Usługa polegająca na realizacji szkoleń w zakresie komunikacji dla kadry menadżerskiej oraz kadry administracyjnej Politechniki Gdańskiej w ramach projektu „Zintegrowany Program Rozwoju Politechniki Gdańskiej” Usł‚ugi
2018-09-20 17:25:43 ZZ/255/071/D/2018 CMTM Dostawa elektrod pomiarowych Dostawy
2018-10-08 16:41:53 ZZ/269/071/D/2018 CMTM Usługa dostosowania oprogramowania Usł‚ugi
2018-07-16 17:03:21 ZZ/167/071/U/2018 CMTM Nabór pracowników lub znalezienie wykonawcy do wykonania pracy „Sprawdzenia i testowanie elementów podsystemu zobrazowania taktycznego” Usł‚ugi
2018-07-24 07:37:27 ZZ/175/071/D/2018 CMTM Dostawa zasilaczy energoelektronicznych Dostawy
2018-11-14 11:31:35 ZZ/843/036/D/18 DG dostawa fabrycznie nowego samochodu 5-osobowego dla Działu Ochrony Mienia Dostawy
2018-10-11 08:25:41 ZZ/6/074/D/2018 DOAD Dostawa drukarek etykiet oraz taśm do drukarek etykiet Dostawy
2018-08-24 11:35:48 CRZP/179/002/D/18, ZP/20 DZP Dostawa aparatury do tworzonego stanowiska naukowo-badawczego dotyczącego badań wyznaczania ciepła hydratacji mieszanek betonowych Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej Dostawy
2018-08-30 11:58:47 ZP/175/055/D/18 DZP Dostawa materiałów promocyjnych na potrzeby Regionalnego Punktu Kontaktowego Programów Ramowych UE na Politechnice Gdańskiej Dostawy
2018-03-28 11:56:12 ZP/59/002/D/18 DZP Dostawa sprzętu badawczego na potrzeby wykonania zadania WP4 „Model rozprzestrzeniania się zanieczyszczeń w wodach podziemnych” na potrzeby realizacji projektu WaterPUCK Dostawy
2018-07-04 14:13:31 CRZP/134/002/D/18 DZP Dostawa urządzeń pomiarowych, które będą stanowiły opomiarowanie komór dezintegracyjnych w projekcie WFOŚ/D/201/6/2018 PT.: „Ekoinnowacyjna technologia dezintegracji termicznej zwiększająca efektywność technologiczną i energetyczną procesu przeróbki osadów ściekowych" Dostawy
2018-11-09 14:44:37 ZP/228/002/D/18 DZP Dostawa urządzenia do cyfrowej korelacji obrazu Dostawy
2018-04-26 10:01:16 CRZP/70/002/D/18 DZP Dostawa sprzętu na potrzeby wykonania zadania WP2 „Charakterystyka rozprzestrzeniania się biogenów i pestycydów na obszarze badanych zlewni” na potrzeby realizacji projektu WaterPUCK Dostawy
2018-08-20 13:50:23 ZP/177/055/D/18 OKZ Dostawa subskrypcji na usługę udostępnienia platformy wideokonferencyjnej wraz z wdrożeniem i szkoleniem użytkowników w ramach Projektu Power 3.5. Dostawy
2018-11-21 11:26:20 ZZ/27/055/D/18 OKZ Dostawa kserokopiarki wraz z instalacją, uruchomieniem, przeszkoleniem pracowników Zamawiajacego w zakresie jej obslugi oraz naprawami i przeglądami w okresie trwania gwarancji dla Politechniki Gdańskiej Dostawy
2018-05-10 14:18:17 ZP/93/055/U/18 OKZ wykonanie przeglądów serwisowych, konserwacji i napraw central wentylacyjnych, agregatów chłodniczych oraz klimatyzatorów w budynkach Politechniki Gdańskiej Usł‚ugi
2018-11-28 10:08:48 ZZ/28/055/U/18 OKZ Usluga w zakresie wynajmu autokaru wraz z kierowcą na potrzeby Akademickiego Chóru Politechniki Gdanskiej Usł‚ugi
2018-05-17 15:25:02 ZP/95/055/D/18 OKZ Dostawa sprzętu multimedialnego dla jednostek organizacyjnych politechniki Gdańskiej Dostawy
2018-05-18 15:40:42 ZP/105/055/U/18 OKZ Przeprowadzenie szkolenia/warsztatu ,,Nowoczesne metody wizualizacji treści dydaktycznych' dla pracowników Politechniki Gdańskiej w ramach projektu ,, Podniesienie kompetencji dydaktycznych nauczycieli akademickich Politechniki Gdańskiej ' Usł‚ugi
2018-05-18 15:48:03 ZP/106/055/U/18 OKZ Przeprowadzenie szkolenia/warsztatu ,,Narzędzia informatyczne w przygotowaniu materiałów edukacyjnych' dla pracowników Politechniki Gdańskiej w ramach projektu ,, Podniesienie kompetencji dydaktycznych nauczycieli akademickich Politechniki Gdańskiej ' Usł‚ugi
2018-12-03 10:21:59 ZP/233/055/D/18 OKZ Dostawa sprzętu komputerowego oraz oprogramowania dla Centrum Nauczania Matematyki i Kształcenia na Odległość Politechniki Gdańskiej Dostawy
2018-12-03 12:07:08 ZP/248/055/U/18 OKZ Sukcesywne świadczenie usług kurierskich dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej Usł‚ugi
2018-05-23 09:11:18 CRZP: ZP/87/055/R/18 OKZ Remont telewizji dozorowej CCTV IP Osiedli Studenckich Politechniki Gdańskiej Roboty Budowlane
2018-12-04 14:17:22 ZP/249/055/U/18 OKZ Zakup subskrypcji na kompleksową usługę w celu utrzymania ciągłości pracy urządzeń zainstalowanych w serwerowni Centrum Usług Informatycznych Politechniki Gdańskiej Usł‚ugi
2018-05-23 09:25:31 ZP/107/055/D/18 OKZ Dostawa zestawu do skanowania dokumentów archiwalnych dla Politechniki Gdańskiej w ramach Projektu Power 3.5 Dostawy
2018-12-05 14:11:04 ZP/251/055/D/18 OKZ Dostawa licencji oraz wdrożenie oprogramowania do tworzenia kursów multimedialnych w ramach Projektu Power 3.5 Dostawy
2018-09-10 08:38:43 ZP/185/055/D/18 OKZ Dostawa serwerów, półek dyskowych oraz napędów LTO wraz z licencjami na oprogramowanie systemowe dla Centrum Usług Informatycznych Politechniki Gdańskiej Dostawy
2018-12-06 09:21:47 ZP/246/055/D/18 OKZ Sukcesywna dostawa wraz z transportem do Politechniki Gdańskiej zagranicznych czasopism naukowych wydawanych w 2019 roku Dostawy
2018-05-24 14:39:44 ZP/114/055/U/18 OKZ Przeprowadzenie szkolenia pn.: „P3O® Foundation (Biura Portfeli, Programów i Projektów)” dla pracowników Politechniki Gdańskiej ramach projektu „Zintegrowany Program Rozwoju Politechniki Gdańskiej” Usł‚ugi
2018-12-10 15:04:44 K/1/2018 OKZ Konkurs architektoniczno-urbanistyczny na opracowanie koncepcji krajobrazowej i funkcjonalno-przestrzennej rozwoju Kampusu Politechniki Gdańskiej wraz z terenami przyległymi Usł‚ugi
2018-09-18 09:52:13 ZP/197/055/D/18 OKZ Dostawa jedwabnych artykułów promocyjnych dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej Dostawy
2018-12-13 09:20:18 CRZP: ZP /253/055/D/18 OKZ Zakup oprogramowania systemowego dla Politechnikiki Gdańskiej Dostawy
2018-12-13 13:16:00 ZP/257/055/U/18 OKZ Wykonywanie konserwacji, dokonywania napraw oraz awaryjnego uwalniania osób i ładunków z urządzeń transportu bliskiego w budynkach Politechniki Gdańskiej Usł‚ugi
2018-10-02 11:56:32 ZP/203/055/U/18 OKZ Usługa rezerwacji, sprzedaży i dostarczenia biletów lotniczych na potrzeby Politechniki Gdańskiej. Usł‚ugi
2018-12-14 09:05:55 ZZ/29/055/U/18 OKZ Świadczenie usługi w zakresie najmu autokaru wraz z dwoma kierowcami na potrzeby Działu Spraw Studenckich Politechniki Gdańskiej Usł‚ugi
2018-12-14 14:47:31 ZZ/30/055/D/18 OKZ Dostawa przenośnych apteczek pierwszej pomocy (torba bez wyposażenia) dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej Dostawy
2018-12-14 14:50:45 ZZ/31/055/D/18 OKZ Dostawa wyposażenia apteczek pierwszej pomocy dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej Dostawy
2018-10-12 14:47:20 ZP/214/055/D/18 OKZ Sukcesywne dostawy materiałów promocyjnych z nadrukiem dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej Dostawy
2018-10-17 15:36:02 ZP/217/055/D/18 OKZ Sukcesywne dostawy artykulów spożywczych dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej Dostawy
2018-10-22 12:58:50 ZP/216/055/U/18 OKZ Usługa druku i dostawy książek dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej Usł‚ugi
2018-07-06 12:38:59 ZP/139/055/D/18 OKZ Dostawa oprogramowania systemowego dla Politechniki Gdańskiej w ramach Projektu Power 3.5 Dostawy
2018-07-10 10:57:53 ZP/137/055/D/18 OKZ Sukcesywna dostawa fabrycznie nowych materiałów elektrycznych Dostawy
2018-10-24 12:56:12 ZP/219/055/U/18 OKZ Świadczenie usług hotelowych na potrzeby Działu Międzynarodowej Współpracy Akademickiej Politechniki Gdańskiej Usł‚ugi
2018-10-25 14:35:06 ZP/224/055/U/18 OKZ Usługa tłumaczenia na język angielski oferty naukowej Politechniki Gdańskiej Usł‚ugi
2018-04-13 09:45:54 ZP/71/055/R/18 OKZ Remont instalacji wentylacji mechanicznej w wybranych pomieszczeniach Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej, zlokalizowanych na poziomie 0 Gmachu Głównego Politechniki Gdańskiej Roboty Budowlane
2018-07-16 12:16:35 ZZ/15/055/U/18 OKZ Wykonanie audytu oprogramowania oraz infrastruktury IT wytworzonych w ramach projektu: Multidyscyplinarny Otwarty System Transferu Wiedzy – MOST WIEDZY Usł‚ugi
2018-07-17 10:08:20 ZP/144/055/D/18 OKZ Dostawa sprzętu informatycznego dla Politechniki Gdańskiej w 2018 r. SI/2 Dostawy
2018-10-31 15:28:11 ZZ/24/055/U/18 OKZ Świadczenie usługi w zakresie wynajmu autokaru wraz z kierowca na potrzeby Działu Spraw Studenckich Politechniki Gdańskiej Usł‚ugi
2018-10-31 15:35:12 ZZ/21/055/D/18 OKZ Dostawa kserokopiarek wraz z instalacją, uruchomieniem, przeszkoleniem pracowników w zakresie ich obsługi oraz naprawami i przeglądami w okresie trwania gwarancji dla Politechniki Gdańskiej Dostawy
2018-04-19 09:21:44 ZP/82/055/D/18 OKZ Dostawa sprzętu informatycznego dla Politechniki Gdańskiej w ramach Projektu Power 3.5 Dostawy
2018-11-05 15:01:30 ZP/227/055/U/18 OKZ Usługi konserwacji i napraw kserokopiarek oraz urządzeń wielofunkcyjnych użytkowanych przez jednostki organizacyjne Politechniki Gdańskiej Usł‚ugi
2018-11-06 10:47:42 ZP/222/055/U/18 OKZ kompleksowa usługa zorganizowania zabawy karnawałowej dla dzieci pracowników, emerytów i rencistów Politechniki Gdańskiej Usł‚ugi
2018-11-06 15:25:14 ZZ/25/055/U/18 OKZ Zamówienie na usługę przygotowania i produkcji spotu o charakterze informacyjno-promocyjnym wraz ze scenariuszem na potrzeby działań promocyjnych dla projektu „Multidyscyplinarny Otwarty System Transferu Wiedzy – MOST WIEDZY Usł‚ugi
2018-07-25 14:58:24 ZP/156/055/D/18 OKZ dostawa wraz z montażem systemu chłodzenia do laboratorium, zlokalizowanym w budynku „Kuźnia” Politechniki Gdańskiej, w Gdańsku, ul. G. Narutowicza 11/12. Dostawy
2018-07-30 09:42:26 ZZ/5/074/D/18 OKZ Dostawa aplikacji i licencji na dwa stanowiska do wsadowego skanowania dokumentów, dedykowana dla systemu EZD PUW, dla Kancelarii Głównej Politechniki Gdańskiej zlokalizowanej w Audytorium Novum, pokój nr 17 i 18 - na okres 36 miesięcy Dostawy
2018-07-30 09:49:46 ZZ/2/074/D/18 OKZ Dostawa skanerów dla Kancelarii Głownej Politechniki Gdańskiej zlokalizowanej w Audytorium Novum, pok. nr 17 i 18 Dostawy
2018-08-08 14:53:24 ZP/165/061/U/18 OKZ Przeprowadzenie warsztatów z zakresu pisania wniosku projektowego do Programu Horyzont 2020 wraz z usługą konsultacji/odpowiedzi na pytania w zakresie właściwego wypełnienia dokumentacji aplikacyjnej dla pracowników Politechniki Gdańskiej w ramach projektu „Zintegrowany Program Rozwoju Politechniki Gdańskiej” Usł‚ugi
2018-11-14 15:06:47 ZZ/26/055/D/18 OKZ Sukcesywna dostawa nabialu do jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej Dostawy
2018-11-16 13:19:15 ZP/238/055/U/18 OKZ świadczenie usług poligraficznych dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej Usł‚ugi
2018-10-15 09:46:21 ZZ/02/054/U/18 OTM Usługa szycia i dostawy elementów umundurowania dla Wewnętrznej Służby Ochrony Politechniki Gdańskiej Usł‚ugi
2018-11-15 10:16:07 ZZ/03/054/U/18 OTM Usługa szycia i dostawy elementów umundurowania dla Wewnętrznej Służby Ochrony Politechniki Gdańskiej Usł‚ugi
2018-11-23 11:49:20 ZZ/014/022/U/18 RIT Usługa pełnego cyklu certyfikacji Systemu Zarządzania Jakością (QMS) zgodnego z normą PN-EN ISO 9001:2015 w CI TASK Usł‚ugi
2018-11-30 14:37:14 ZZ/015/022/D/18 RIT Dostawa pakietu Altair HyperWorks Annual Educationl License dla puli 250 jednostek HWU wraz z opieką serwisową Dostawy
2018-09-27 13:32:24 ZP/198/022/D/18 RIT Sukcesywna dostawa modułów SFP, SFP+ i XFP do wyposażenia węzłów sieci światłowodowej TASK Dostawy
2016-07-08 10:46:46 ZP/191/022/RB/16 RIT Zawarcie umowy ramowej na konserwację i modyfikację linii światłowodowych i kanalizacji teletechnicznej sieci TASK Roboty Budowlane
2018-07-13 08:14:04 ZP/145/022/D/18 RIT Dostawa licencji oprogramowania dla Centrum Informatycznego TASK Dostawy
2018-11-09 11:14:45 ZP/230/022/D/18 RIT Dostawa przełączników abonenckich i agregacyjnych na potrzeby CI TASK Dostawy
2018-11-20 14:23:49 ZZ/007/001/18 WA dostawa 1 szt. licencji bezterminowej oprogramowania (rozszerzenie do Rhinoceros 5) Dostawy
2018-08-21 12:03:13 ZZ/003/001/U/18 WA Usługa w zakresie wynajmu autokaru wraz z kierowcą na potrzeby Wydziału Architektury Politechniki Gdańskiej Usł‚ugi
2018-09-10 15:18:53 ZZ/004/001/D/18 WA Dostawa komputera przenośnego na potrzeby Wydziału Architektury Dostawy
2018-09-13 15:10:52 ZZ/005/001/D/18 WA dostawa głowicy ultradźwiękowej typu pulse-echo Dostawy
2018-12-12 13:09:08 ZZ/009/001/D/18 WA dostawa przetworników ultradźwiękowych kompatybilnych z betonoskopem Pundit PL-200 Dostawy
2018-10-15 12:37:18 ZZ/006/001/D/18 WA dostawa licencji edukacyjnej-rozszerzenie oprogramowania do projektowania 3D Dostawy
2018-07-17 14:41:10 ZP/148/001/D/18 WA dostawa sprzętu multimedialnego wraz z montażem dla Wydziału Architektury Politechniki Gdańskiej Dostawy
2018-07-20 14:32:53 ZP/151/001/D/18 WA dostawa komputera przenośnego na potrzeby Wydziału Architektury Politechniki Gdańskiej Dostawy
2018-08-10 14:32:48 ZP/167/001/U/18 WA Usługę wykonania i dostarczenia albumów pt. „Politechnika Gdańska - dekoracje architektoniczne” do jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej Usł‚ugi
2018-08-16 13:56:26 ZP/174/001/D/18 WA dostawa komputera przenośnego na potrzeby Wydziału Architektury Politechniki Gdańskiej Dostawy
2018-02-01 10:40:44 ZP/21/008/D/18 WCH Dostawa chromatografu cieczowego HPLC Dostawy
2018-08-21 12:56:23 ZP/163/008/D/18 WCH Opracowanie i dostawa prototypu sprzętowego sterownika (kontrolera) realizującego pomiary, wykonującego analizę DEIS w czasie rzeczywistym oraz sterującego wszystkimi zasobami sprzętowymi ogniwa paliwowego wraz z aktywnym modułem generującym multisinusoidalny sygnał zmienny o zadanych parametrach amplitudowych i częstotliwościowych obciążający/odciążający stos ogniwa paliwowego. Dostawy
2018-02-02 07:08:50 ZP/22/008/D/18 WCH Dostawa systemu dozowania grawimetrycznego Dostawy
2018-02-09 13:02:54 ZP/27/008/D/18 WCH Dostawa spektrofotometru UV/VIS z kontrolowaną temperaturą Dostawy
2018-02-13 12:28:15 ZZ/310/008/D/18 WCH Dostawa analizatora laboratoryjnego EcaFlow 150 Dostawy
2018-02-15 12:15:02 ZP/14/008/D/18 WCH Dostawa spektrometru mas typu potrójnego kwadrupola kompatybilnego z posiadanym zestawem HPLC dla Wydzialu Chemicznego Politechniki Gdańskiej Dostawy
2018-05-22 14:22:15 ZZ/1050/088/D/18 WCH dostawa końcówek do pipet dla Wydziału Chemicznego Politechniki Gdańskiej Dostawy
2018-05-23 12:22:28 ZZ/1067/008/D/18 WCH dostawa modułów na dyski dla Wydziału Chemicznego Politechniki Gdańskiej Dostawy
2018-09-10 13:25:36 ZP/190/008/D/18 WCH dostawa sprzętu informatycznego dla Politechniki Gdańskiej Wydział Chemiczny Dostawy
2018-02-26 12:35:09 ZP/37/008/D/18 WCH dostawa systemu ekstrakcji związków chemicznych z matryc stałych i półpłynnych wspomaganej ciśnieniem i temperaturą z systemem zatężania próbek ciekłych . Dostawy
2018-12-11 08:08:22 ZP/239/008/D/18 WCH Dostawa modułu do chromatografu przeciwpradowego pola odsrodkowego (CCC/CPC) Dostawy
2018-09-17 10:33:40 ZP/186/008/U/18 WCH Usługi eksperckie w Projekcie Reviving Baltic Resiliense Usł‚ugi
2018-02-28 12:20:26 ZP/39/008/D/18 WCH dostawa mikroskopu konfokalnego z wyposażeniem dla Politechniki Gdańskiej Wydział Chemiczny Dostawy
2018-03-02 11:19:34 ZP/44/008/D/18 WCH dostawa spektrofotometru UV/VIS z kontrolowaną temperaturą Dostawy
Opracowanie strony: © 2018 by CUI PG