Pouczenie wynikające z Art. 13 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119).

Klauzula informacyjna

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016, str. 1), dalej „RODO”, informuję, że:
  • administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Politechnika Gdańska z siedzibą przy ul. Narutowicza 11/12, w Gdańsku (kod pocztowy: 80-233);
  • Z Inspektorem Ochrony Danych na Politechnice Gdańskiej można się kontaktować drogą elektroniczną: e-mail: iod@pg.edu.pl;
  • Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą na podstawie art. 6 ust. 1 lit.c RODO w celu realizacji zadań i obowiązków prawnych nałożonych na Administratora ustawą z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych, tj. w celu udzielenia zamówienia publicznego, zawarcia i wykonania umowy
  • odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą osoby lub podmioty, którym udostępniona zostanie dokumentacja postępowania w oparciu o art. 8 oraz art. 96 ust. 3 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. – Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2017 r. poz. 1579 i 2018), dalej „ustawa Pzp”;
  • Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane, zgodnie z art. 97 ust. 1 ustawy Pzp, przez okres 4 lat od dnia zakończenia postępowania o udzielenie zamówienia, a jeżeli czas trwania umowy przekracza 4 lata, okres przechowywania obejmuje cały czas trwania umowy;
  • obowiązek podania przez Panią/Pana danych osobowych bezpośrednio Pani/Pana dotyczących jest wymogiem ustawowym określonym w przepisach ustawy Pzp, związanym z udziałem w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego; konsekwencje niepodania określonych danych wynikają z ustawy Pzp;
  • w odniesieniu do Pani/Pana danych osobowych decyzje nie będą podejmowane w sposób zautomatyzowany, stosowanie do art. 22 RODO;
  • posiada Pani/Pan:
    • na podstawie art. 15 RODO prawo dostępu do danych osobowych Pani/Pana dotyczących;
    • na podstawie art. 16 RODO prawo do sprostowania Pani/Pana danych osobowych**;
    • na podstawie art. 18 RODO prawo żądania od administratora ograniczenia przetwarzania danych osobowych z zastrzeżeniem przypadków, o których mowa w art. 18 ust. 2 RODO***;
    • prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna Pani/Pan, że przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy RODO;
  • nie przysługuje Pani/Panu:
    • w związku z art. 17 ust. 3 lit. b, d lub e RODO prawo do usunięcia danych osobowych;
    • prawo do przenoszenia danych osobowych, o którym mowa w art. 20 RODO;
    • na podstawie art. 21 RODO prawo sprzeciwu, wobec przetwarzania danych osobowych, gdyż podstawą prawną przetwarzania Pani/Pana danych osobowych jest art. 6 ust. 1 lit. c RODO.

** Wyjaśnienie: skorzystanie z prawa do sprostowania nie może skutkować zmianą wyniku postępowania o udzielenie zamówienia publicznego ani zmianą postanowień umowy w zakresie niezgodnym z ustawą Pzp oraz nie może naruszać integralności protokołu oraz jego załączników.

*** Wyjaśnienie: prawo do ograniczenia przetwarzania nie ma zastosowania w odniesieniu do przechowywania, w celu zapewnienia korzystania ze środków ochrony prawnej lub w celu ochrony praw innej osoby fizycznej lub prawnej, lub z uwagi na ważne względy interesu publicznego Unii Europejskiej lub państwa członkowskiego.

Zapoznałem się
Szukaj:
Znaleziono 195 postępowań.
Na stronę3 5 10 30 50 100 200
Wyświetl stronę1 2

Postępowania:

Data ogłoszenia:
rosnąco malejąco
Nr postępowania:
rosnąco malejąco
Kod jedn. prowadzącej:
rosnąco malejąco
Nazwa postępowania:
rosnąco malejąco
Rodzaj zamówienia:
2018-10-04 11:36:07 ZP/207/018/U/18 WZiE Świadczenie usług związanych z organizowaną przez Wydział Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej Konferencji w której zakres wchodzą usługi noclegowe wraz z wyzywieniem, usługi konferencyjne wraz z obsługą multimedialną i inne niezbędne usługi zwiazane z organizacją konferencji Usł‚ugi
2018-07-12 11:41:00 ZP/147/018/D/18 WZiE Dostawa mebli biurowych dla Wydziału Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej Dostawy
2018-07-28 10:04:00 ZP/155/018/D/18 WZiE Dostawa sprzętu komputerowego oraz dostawa i montaż projektorów i TV na potrzeby Wydziału Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej Dostawy
2018-08-21 10:02:38 CRZP: ZP/178/017/R/18 WOiO Remont pomieszczeń w budynku Wydziału Oceanotechniki i Okrętownictwa Politechniki Gdańskiej Roboty Budowlane
2018-09-11 15:58:10 ZZ-13/017/U/2018 WOiO Opracowanie wytycznych dla procedury formalnej kwalifikacji konstrukcji i technologii okien podwodnych ze szkla mineralnego dla statków morskich w celu uzyskania certyfikatu umożliwiającego eksploatację. Usł‚ugi
2018-09-19 09:32:10 ZZ-14/017/D/2018 WOiO Dostawa szyb do badań wytrzymałościowych do prototypów okien obiektów podwodnych. Dostawy
2018-10-04 09:41:11 ZZ-15/017/D/2018 WOiO Odnowienie subskrypcji uaktualnień licencji programu Matlab dla Wydziału Oceanotechniki i Okrętownictwa Politechniki Gdańskiej Dostawy
2018-10-10 12:46:15 ZZ-16/017/D/2018 WOiO Dostawa 1 szt. rejestratora firmy HBM, model CX22B-W z akcesoriami. Dostawy
2018-08-31 11:42:49 ZP/183/004/D/18 WM Dostawa mobilnego, wielofunkcyjnego zestawu pomiarowego dla systemów HVAC (ogrzewania, wentylacji i klimatyzacji), dla Wydziału Mechanicznego Politechniki Gdańskiej, dotyczącego projektu „Innowacyjne urządzenie trigeneracyjne do produkcji energii elektrycznej i chłodu dla energetyki rozproszonej o obniżonej emisji środowiskowej” (INNOECOTRIBLOCK) Nr Umowy: POIR.04.01.02-00-0018/17 Dostawy
2018-09-28 17:22:33 ZZ/371/004/D/2018 WM Dostawa oscyloskopu cyfrowego dla wydziału Mechanicznego Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2018-07-05 15:40:33 ZZ/244/004/D/2018 WM Dostawa drukarki 3D dla Wydziału Mechanicznego Politechniki Gdańskiej dot. projektu „Dostosowanie kierunku studiów II stopnia Technologie kosmiczne i satelitarne do potrzeb rynku Pracy” (POWR.03.01.00-00-N024/16-00). Dostawy
2018-07-16 14:29:18 ZZ/236/004/D/2018 WM zakup bezterminowej licencji na oprogramowanie CAD 3D wraz z roczną subskrypcją i wdrożeniem oprogramowania, finansowanego ze środków Narodowego Centrum Badań i Rozwoju w ramach programu LIDER dla Wydziału Mechanicznego Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2018-09-07 12:15:02 CRZP 187/002/D/18 WILIŚ Dostawa systemów nawigacyjnych na potrzeby WILIŚ PG Dostawy
2018-09-14 10:26:27 ZZ/26/002/D/2018 WILIŚ Dostawa włókien borowo-bazaltowych na potrzeby realizacji projektu badawczego nr 2017/26/Z/ST8/01240 pt. „Rozwój zastosowania zbrojenia betonu w postaci włókien borowo-bazaltowych do budowy obiektów do gromadzenia materiałów nuklearnych i radioaktywnych” Dostawy
2018-10-05 09:20:07 CRZP 205/002/D/18 WILIŚ Dostawa testów kuwetowych, odczynników, szkła i materiałów laboratoryjnych na potrzeby Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej Dostawy
2018-10-08 11:39:52 ZZ/27/002/D/2018 WILIŚ Dostawa aparatu fotograficznego (body z dwoma obiektywami) na potrzeby Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej Dostawy
2018-10-10 11:46:45 ZP 24/WILIŚ/2018 CRZP 21 WILIŚ Dostawa systemu akwizycji danych pomiarowych na potrzeby Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Dostawy
2018-07-25 10:20:08 CRZP 143/002/R/18 WILIŚ Modernizacja budynku Żelbet Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej-etap I Roboty Budowlane
2018-10-01 09:53:32 ZZ 171/019/D/18 WFTiMS Dostawa 8 sztuk dysków twardych oraz 1 sztuki zasilacza do serwera na potrzeby Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej Dostawy
2018-10-02 14:42:22 ZZ 141/019/D/18 WFTiMS Dostawa monochromatora na potrzeby Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej Dostawy
2018-10-15 11:20:09 ZZ/181/019/U/18 WFTiMS Ogłoszenie o naborze pracownika Usł‚ugi
2018-10-16 09:31:37 ZZ 182/019/D/18 WFTiMS Dostawa pojemnika trimethylaluminium, wraz z napełnieniem i odbiorem na potrzeby Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej Dostawy
2018-10-16 11:42:32 ZZ/183/019/D/18 WFTiMS Dostawa rur ze szkła kwarcowego na potrzeby Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej Dostawy
2018-08-20 10:14:43 ZZ/874/009/2018 WETI Wykonanie usługi rekrutacji słuchaczy na studia podyplomowe „Aplikacje i usługi internetowe” oraz promocji tych studiów dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2018-08-22 13:10:36 ZZ/887/009/D/2018 WETI Dostawa elementów elektronicznych dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2018-08-27 10:17:54 ZZ/888/009/D/2018 WETI Dostawa uniwersalnego układu do testowania planarnych ogniw paliwowych oraz zasilacza na potrzeby projektu pn. „Badanie oraz minimalizacja ohmowych i polaryzacyjnych strat w tlenkowych ogniwach elektrochemicznych przez zastosowanie nanokrystalicznych warstw ceramicznych” umowa nr: UMO-2017/25/B/ST8/02275, finansowanego z Narodowego Centrum Nauki. Dostawy
2018-09-04 13:37:16 ZZ/914/009/2018 WETI Dostawa pakietu biurowego dla komputera Apple Mac dla Wydziału Elektroniki Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej Dostawy
2018-09-06 11:43:57 CRZP/188/009/D/18 WETI Dostawa mebli wraz z montażem dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej Dostawy
2018-09-07 08:43:48 ZZ/926/009/D/2018 WETI Przedłużenie licencji programu Adobe Creative Cloud do realizacji projektu Productive 4.0, finansowanego ze środków NCBiR oraz ECSEL JU dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2018-09-07 12:06:50 ZZ/927/009/D/2018 WETI Dostawa licencji programu CST – Computer Simulation Technology do realizacji projektu SCOTT i projektu Productive 4.0, finansowanego ze środków NCBiR oraz ECSEL JU dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2018-09-11 10:49:24 ZZ/940/009/U/2018 WETI Politechnika Gdańska Wydział Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki, Katedra Systemów Elektroniki Morskiej i Laboratorium Hydroakustyki ogłasza nabór pracowników inżynieryjnych do wykonania prac projektowo-konstrukcyjnych, prac rozwojowych oraz prac dokumentacyjnych w ramach umów zawartych z Marynarką Wojenną RP. Usł‚ugi
2018-09-11 14:03:35 ZZ/943/009/D/2018 WETI Dostawa podzespołów elektronicznych do realizacji projektu pt. „Inteligentne znaki drogowe do adaptacyjnego sterowania ruchem pojazdów, komunikujące się w technologii V2X” – INZNAK Nr umowy : POIR 04.01.01-00-0089/16, Nr projektu: 032424 dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2018-09-12 14:14:11 ZZ/936/009/2018 WETI Dostawa 31 sztuk ergonomicznych foteli obrotowych Dostawy
2018-09-13 11:56:16 ZZ/949/009/2018 WETI Roczne wsparcie techniczne dla posiadanej licencji stałej ANSYS Academic Research HF (1 task) dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Usł‚ugi
2018-09-14 09:37:41 ZZ/953/009/D/2018 WETI Dostawa odczynników chemicznych w ramach projektu „DIAMSEC - ultraczuła platforma sensoryczna do szybkiej detekcji zagrożeń epidemiologicznych i pandemicznych” finansowanego przez NCBiR Dostawy
2018-09-17 09:17:52 ZZ/955/009/D/2018 WETI Dostawa mieszadła magnetycznego z funkcją podgrzewania dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2018-09-20 13:51:52 ZZ/971/009/D/2018 WETI Dostawa materiałów i komponentów do realizacji projektu SCOTT i projektu Productive 4.0, finansowanego ze środków NCBiR oraz ECSEL JU dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2018-09-21 13:08:28 ZZ/979/009/D/2018 WETI Dostawa szafy montażowej do realizacji projektu pt. „Inteligentne znaki drogowe do adaptacyjnego sterowania ruchem pojazdów, komunikujące się w technologii V2X” – INZNAK Nr umowy : POIR 04.01.01-00-0089/16, Nr projektu: 032424 dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2018-09-21 14:27:03 ZP/201/009/U/18 WETI Ogłoszenie o zamówieniu na usługę społeczną pn.: Świadczenie zakwaterowania w trakcie wyjazdu szkoleniowo-integracyjnego Wydziałowej Rady Studentów Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej Usł‚ugi
2018-09-24 14:52:41 ZZ/982/009/2018 WETI Dostawa mankietu do pomiaru ciśnienia na palcu dla KIBM WETI PG Dostawy
2018-09-25 12:45:05 ZZ/976/009/2018 WETI Dostawa pomocy naukowej - metalowego szkieletu fotela dla KIBM WETI PG Dostawy
2018-09-28 09:35:18 ZZ/995/009/18 WETI Opracowanie systemu dedykowanego dla bezzałogowej jednostki USV Autodron z systemami GNSS i echosondą jednowiązkową dla KSEM WETI PG. Usł‚ugi
2018-10-02 11:57:28 ZZ/1005/009/2018 WETI Dostawa oprogramowania "Oko szefa" 50 licencji dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2018-10-02 15:09:02 ZZ/1006/009/U/18 WETI Usługa wynajmu autokaru z kierowcą na potrzeby Wydziału Elektroniki, Telekomunkacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej Usł‚ugi
2018-10-03 09:39:05 ZZ/1007/009/2018 WETI Dostawa specjalistycznego oprogramowania do DTP dla Wydawnictwa PG Dostawy
2018-10-03 12:36:36 ZZ/1010/009/D/2018 WETI Dostawa miernika laboratoryjnego pH z zestawem buforów (pH=2.0 i pH=11.0) dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2018-10-03 13:12:18 ZZZ/1011/009/D2018 WETI Dostawa podzespołów i urządzeń elektronicznych do realizacji projektu pt. „Inteligentne znaki drogowe do adaptacyjnego sterowania ruchem pojazdów, komunikujące się w technologii V2X” – INZNAK Nr umowy : POIR 04.01.01-00-0089/16, Nr projektu: 032424 dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2018-10-04 14:14:13 ZZ/1014/009/D/2018 WETI Dostawa baterii do laptopa w Projekcie INZNAK Dostawy
2018-10-05 10:24:33 ZZ/1017/009/2018 WETI Dostawa 5 szt. anten do montazu stacjonarnego i 1 szt. anteny na podstawie magnetycznej dla KSSR WETI PG Dostawy
2018-03-19 08:40:05 CRZP/51/009/D/18 WETI Dostawa sprzętu informatycznego dla WETI PG Dostawy
2018-10-09 08:47:41 ZZ/1030/009/D/2018 WETI Dostawa pieca komorowego do realizacji projektu "Badanie oraz minimalizacja ohmowych i polaryzacyjnych strat w tlenkowych ogniwach elektrochemicznych przez zastosowanie nanokrystalicznych warstw ceramicznych", finansowanego ze środków NCN dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2018-10-10 12:17:36 ZZ/1035/009/D/2018 WETI Dostawa podzespołów i urządzeń elektronicznych do realizacji projektu pt. „Inteligentne znaki drogowe do adaptacyjnego sterowania ruchem pojazdów, komunikujące się w technologii V2X” – INZNAK Nr umowy : POIR 04.01.01-00-0089/16, Nr projektu: 032424 dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2018-10-11 10:57:34 CRZP/208/009/D/18 WETI Dostawa odczynników, testów, szkła i materiałów laboratoryjnych na potrzeby projektu pn. „Efektywne usuwanie mikrozanieczyszczeń ze ścieków przy użyciu elektrochemicznego utleniania na nanokrystalicznych anodach diamentowych (DIAOPS)” dofinansowanego z Wojewódzkiego Funduszu Ochrony Środowiska i Gospodarki Wodnej w Gdańsku realizowanego na Wydziale Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej Dostawy
2018-10-12 08:44:00 ZZ/1040/009/D/2018 WETI Dostawa koszulki wysokotemperaturowej do realizacji projektu „Badanie oraz minimalizacja ohmowych i polaryzacyjnych strat w tlenkowych ogniwach elektrochemicznych przez zastosowanie nanokrystalicznych warstw ceramicznych”, finansowanego ze środków NCN dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2018-03-23 10:33:00 ZZ/263/009/D/2018 WETI Dostawa licencji programu SketchUp Pro 2017 PL LAB do realizacji projektu Productive 4.0, finansowanego ze środków NCBiR oraz ECSEL JU dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2018-10-12 09:07:50 ZZ/1041/009/2018 WETI Dostawa podzespołów i urządzeń elektronicznych oraz komputerowych do realizacji projektu pt. „Inteligentne znaki drogowe do adaptacyjnego sterowania ruchem pojazdów, komunikujące się w technologii V2X” – INZNAK Nr umowy : POIR 04.01.01-00-0089/16, Nr projektu: 032424 dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2018-03-23 10:34:19 ZZ/262/009/U/2018 WETI Ogłoszenie o udzieleniu zamówienia na wykonanie zadania polegającego na adnotacji punktów charakterystycznych obrazów dla WETI PG Usł‚ugi
2018-10-12 13:11:04 ZZ/1042/009/D/2018 WETI Dostawa porowatej pianki niklowej w ramach projektu pt. „Nanokrystaliczne materiały ceramiczne dla wydajnej elektrochemicznej konwersji energii” w Programie First Team edycja 4/2017 (umowa numer POIR.04.04.00-00-42E9/17-00), będącym Projektem grantowym Fundacji na rzecz Nauki Polskiej finansowanym ze środków Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Programu Operacyjnego Inteligentny Rozwój 2014-2020 (PO IR), Oś IV: Zwiększenie potencjału naukowo-badawczego, Działanie 4.4: Zwiększanie potencjału kadrowego sektora B+R dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2018-06-26 09:11:55 ZZ/677/009/U/2018 WETI Ogłoszenie o naborze pracownika do realizacji zadań w projekcie pt. Usł‚ugi
2018-10-13 09:32:44 CRZP/206/009/D/18 WETI Dostawa sprzętu informatycznego dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej Dostawy
2018-03-26 11:45:55 ZZ/274/009/D/2018 WETI Dostawa długich niskostratnych pomiarowych linii współosiowych b.w.cz (DC-18 GHz) dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej Dostawy
2018-03-26 12:42:02 ZZ/275/009/D/2018 WETI Dostawa izotopu deuter d2 (n28); deuter 99,8%; butla 10L/107 Bar – 2 butle do realizacji projektu pt. „Transparentne półprzewodniki diamentowe wytwarzane plazmochemicznie na bazie deuteru” finansowanego przez NCN dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2018-03-26 14:23:21 ZZ/276/009/D/2018 WETI Dostawa karty pomiarowej do realizacji projektu pt. "OPUS 8" Liderem Politechnika Poznańska "Mechanizm procesów ładowania/wyładowania na granicy faz elektroda/elektrolit w superkondensatorach" finansowanego przez NCN dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2018-10-15 13:25:25 ZZ/1048/009/D/2018 WETI Dostawa pojemnika stalowego w ramach projektu pt. „Nanokrystaliczne materiały ceramiczne dla wydajnej elektrochemicznej konwersji energii” w Programie First Team edycja 4/2017 (umowa numer POIR.04.04.00-00-42E9/17-00), będącym Projektem grantowym Fundacji na rzecz Nauki Polskiej finansowanym ze środków Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Programu Operacyjnego Inteligentny Rozwój 2014-2020 (PO IR), Oś IV: Zwiększenie potencjału naukowo-badawczego, Działanie 4.4: Zwiększanie potencjału kadrowego sektora B+R dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2018-10-15 14:14:22 ZZ/1049/00/D/2018 WETI Dostawa myjki ultradźwiękowej dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2018-03-27 13:32:14 ZZ/285/009/D/2018 WETI Dostawa odczynników chemicznych dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2018-06-28 09:03:52 Z/692/009//2018 WETI Dostawa elektronicznych elementów składowych do realizacji projektu pt. „Inteligentne znaki drogowe do adaptacyjnego sterowania ruchem pojazdów, komunikujące się w technologii V2X” – INZNAK Nr umowy : POIR 04.01.01-00-0089/16, Nr projektu: 032424 dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2018-03-28 09:10:31 ZZ/290/009/D/2018 WETI Dostawa odczynników chemicznych - kwas ftalowy dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2018-10-16 14:11:20 ZZ/1053/009/D/2018 WETI Dostawa zintegrowanych modułów elektronicznych do realizacji zadań badawczych w ramach projektu „Innowacyjna metoda lokalizowania statków powietrznych w rozproszonym systemie VCS”, nr umowy: POIR.04.01.04-00-0032/16, współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Programu Operacyjnego Inteligentny Rozwój dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2018-10-16 15:07:37 CRZP/212/009/D/18 WETI Dostawa stanowiska projektowo-pomiarowego specjalistycznych energooszczędnych sensorów, sieci sensorowych i anten do monitorowania parametrów środowiska dla zastosowań autonomicznego rolnictwa dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej w ramach projektu „Zagregowane rolnictwo w chmurze”/”Aggregate Farming in the Cloud” w ramach umowy nr 783221 – AfarCloud – H2020-ECSEL-2017-2-RIA-two-stage/H2020-ECSEL-2017-2-RIA-two-stage, finansowanych ze środków Wspólnego Przedsięwzięcia ECSEL, w ramach programu Horyzont 2020 oraz NCBiR. Dostawy
2018-06-29 12:45:02 ZZ/697/009/2018 WETI Dostawa kształtek piezoceramicznych dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2018-06-29 15:19:13 CRZP/130/009/D/18 WETI Dostawa sprzętu informatycznego dla Wydziału Elektroniki Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej Dostawy
2018-04-04 09:46:40 ZZ/322/009/D/2018 WETI Dostawa wałka oraz śrub tytanowych dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2018-04-04 12:33:08 ZZ/323/009/D/2018 WETI Dostawa syreny alarmowej do realizacji projektu pt. „Inteligentne znaki drogowe do adaptacyjnego sterowania ruchem pojazdów, komunikujące się w technologii V2X” – INZNAK Nr umowy : POIR 04.01.01-00-0089/16, Nr projektu: 032424 dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2018-04-04 12:47:41 ZZ/324/009/D/2018 WETI Dostawa 2 sztuk zestawu ewaluacyjnego czujnika dopplerowskiego do detekcji i pomiaru prędkości pojazdów do realizacji projektu pt. „Inteligentne znaki drogowe do adaptacyjnego sterowania ruchem pojazdów, komunikujące się w technologii V2X” – INZNAK Nr umowy : POIR 04.01.01-00-0089/16, Nr projektu: 032424 dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2018-07-05 15:06:15 ZZ/737/009/2018 WETI Najem i serwisowanie urządzenia wielofunkcyjnego na potrzeby Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2018-04-05 13:05:23 ZZ/327/009/D/2018 WETI Dostawa dwóch sztuk zestawów wiatromierzy do realizacji projektu pt. „Inteligentne znaki drogowe do adaptacyjnego sterowania ruchem pojazdów, komunikujące się w technologii V2X” – INZNAK Nr umowy : POIR 04.01.01-00-0089/16, Nr projektu: 032424 dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2018-07-10 10:19:39 CRZP/141/009/R/18 WETI Remont wybranych pomieszczeń w budynku A i B Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej w Gdańsku przy ul. Narutowicza 11/12" Roboty Budowlane
2018-07-11 11:11:46 ZZ/768/009/D/2018 WETI Dostawa elektronicznych elementów składowych do realizacji projektu pt. „Inteligentne znaki drogowe do adaptacyjnego sterowania ruchem pojazdów, komunikujące się w technologii V2X” – INZNAK Nr umowy : POIR 04.01.01-00-0089/16, Nr projektu: 032424 dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2018-07-11 11:21:55 CRZP/140/009/D/18 WETI Dostawa zasilacza awaryjnego dla WETI PG Dostawy
2018-07-12 11:34:30 ZZ/769/009/U/2018 WETI Usluga wykonania badań i analiz chemicznych na potrzeby projektu pn. „Efektywne usuwanie mikrozanieczyszczeń ze ścieków przy użyciu elektrochemicznego utleniania na nanokrystalicznych anodach diamentowych (DIAOPS)” dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Inormatyki Politechniki Gdańskiej Usł‚ugi
2018-07-12 12:03:08 ZZ/782/009/2018 WETI Świadczenie specjalistycznych usług dla nowo tworzonego, przy Wydziale ETI, Pomorskiego Laboratorium Zarządzania Kryzysowego Usł‚ugi
2018-04-13 11:06:23 ZZ/369/009/D/2018 WETI Dostawa syreny alarmowej do realizacji projektu pt. „Inteligentne znaki drogowe do adaptacyjnego sterowania ruchem pojazdów, komunikujące się w technologii V2X” – INZNAK Nr umowy : POIR 04.01.01-00-0089/16, Nr projektu: 032424 dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2018-04-13 11:31:40 ZZ/370/009/D/2018 WETI Dostawa 2 sztuk zestawu ewaluacyjnego czujnika dopplerowskiego do detekcji i pomiaru prędkości pojazdów do realizacji projektu pt. „Inteligentne znaki drogowe do adaptacyjnego sterowania ruchem pojazdów, komunikujące się w technologii V2X” – INZNAK Nr umowy : POIR 04.01.01-00-0089/16, Nr projektu: 032424 dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2018-07-16 11:48:39 ZZ/795/009/D/2018 WETI Dostawa gazu specjalnego 1% tlenu w N2 w butli B10 dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2018-07-16 11:54:43 ZZ/796/009/U/2018 WETI Politechnika Gdańska, Wydział Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki, Katedra Inżynierii Biomedycznej zaprasza do składania ofert na wykonanie prac badawczych w związku z realizacją projektu „Opracowanie kompaktowej stacji monitoringu jakości powietrza wykorzystującej matrycę czujników z możliwością integracji stacji w ramach rozproszonej sieci, z centralnym systemem akwizycji i prezentacji danych z dostępem online, oraz możliwością wyznaczania w czasie rzeczywistym obszarowej mapy zanieczyszczeń powietrza”. Usł‚ugi
2018-07-16 12:24:57 ZZ/797/009/D/2018 WETI Dostawa drutów z metali szlachetnych w ramach projektu „Nowe materiały na warstwy ochronne dla stalowych interkonektorów tlenkowych ogniw” finansowanego z NCN Dostawy
2018-07-16 13:04:36 ZZ/798/009/D/2018 WETI Dostawa materiałów laboratoryjnych w ramach projektu „Nowe materiały na warstwy ochronne dla stalowych interkonektorów tlenkowych ogniw” finansowanego z NCN dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2018-04-16 13:57:15 ZZ/379/009/D/2018 WETI Dostawa 110 szt. płytek montażowych dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej Dostawy
2018-07-18 08:53:07 ZZ/804/009/2018 WETI Dostawa licencji oraz pakietu oprogramowania projektowo-symulacyjnego EEsof dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2018-04-17 10:05:20 ZZ/384/009/D/2018 WETI Dostawa podzespołów elektronicznych i modułów dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej Dostawy
2018-07-18 09:44:18 ZZ/803/009/D/2018 WETI Dostawa czujników konduktometrycznych w ramach projektu „Nowe materiały na warstwy ochronne dla stalowych interkonektorów tlenkowych ogniw” finansowanego z NCN dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2018-04-18 09:17:40 ZZ/395/009/D/2018 WETI Dostawa dwóch sztuk modułów komunikacji V2X do realizacji projektu pt. „Inteligentne znaki drogowe do adaptacyjnego sterowania ruchem pojazdów, komunikujące się w technologii V2X” – INZNAK Nr umowy : POIR 04.01.01-00-0089/16, Nr projektu: 032424 dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2018-04-18 12:00:25 ZZ/385/009/D/2018 WETI Dostawa drukarki 3D do realizacji projektu badawczego AEGIS na Wydziale ETI Dostawy
2018-04-18 12:06:38 ZZ/386/009/D/2018 WETI Dostawa stacji roboczej do realizacji projektu naukowo-badawczego AEGIS na Wydziale ETI. Dostawy
2018-04-18 13:22:02 ZZ/397/009/2018 WETI Dostawa obwodów drukowanych dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2018-04-19 15:18:17 ZZ/402/009/2018 WETI Dostawa miernika pola elektromagnetycznego dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2018-01-15 13:40:03 ZZ/039/009/U/2018 WETI Ogłoszeniu o zatrudnieniu doktoranta Usł‚ugi
2018-07-27 10:16:04 CRZP/157/009/R/18 WETI "Remont wybranych pomieszczeń w budynku A i B Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej w Gdańsku przy ul. Narutowicza 11/12" Roboty Budowlane
2018-07-31 12:47:12 ZZ/844/009/D/2018 WETI Dostawa mieszanki diboranu w wodorze w butli 10L dla Wydziału Elektroniki Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej Dostawy
Opracowanie strony: © 2018 by CUI PG