Pouczenie wynikające z Art. 13 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119).

Klauzula informacyjna

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016, str. 1), dalej „RODO”, informuję, że:
  • administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Politechnika Gdańska z siedzibą przy ul. Narutowicza 11/12, w Gdańsku (kod pocztowy: 80-233);
  • Z Inspektorem Ochrony Danych na Politechnice Gdańskiej można się kontaktować drogą elektroniczną: e-mail: iod@pg.edu.pl;
  • Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą na podstawie art. 6 ust. 1 lit.c RODO w celu realizacji zadań i obowiązków prawnych nałożonych na Administratora ustawą z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych, tj. w celu udzielenia zamówienia publicznego, zawarcia i wykonania umowy
  • odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą osoby lub podmioty, którym udostępniona zostanie dokumentacja postępowania w oparciu o art. 8 oraz art. 96 ust. 3 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. – Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2017 r. poz. 1579 i 2018), dalej „ustawa Pzp”;
  • Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane, zgodnie z art. 97 ust. 1 ustawy Pzp, przez okres 4 lat od dnia zakończenia postępowania o udzielenie zamówienia, a jeżeli czas trwania umowy przekracza 4 lata, okres przechowywania obejmuje cały czas trwania umowy;
  • obowiązek podania przez Panią/Pana danych osobowych bezpośrednio Pani/Pana dotyczących jest wymogiem ustawowym określonym w przepisach ustawy Pzp, związanym z udziałem w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego; konsekwencje niepodania określonych danych wynikają z ustawy Pzp;
  • w odniesieniu do Pani/Pana danych osobowych decyzje nie będą podejmowane w sposób zautomatyzowany, stosowanie do art. 22 RODO;
  • posiada Pani/Pan:
    • na podstawie art. 15 RODO prawo dostępu do danych osobowych Pani/Pana dotyczących;
    • na podstawie art. 16 RODO prawo do sprostowania Pani/Pana danych osobowych**;
    • na podstawie art. 18 RODO prawo żądania od administratora ograniczenia przetwarzania danych osobowych z zastrzeżeniem przypadków, o których mowa w art. 18 ust. 2 RODO***;
    • prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna Pani/Pan, że przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy RODO;
  • nie przysługuje Pani/Panu:
    • w związku z art. 17 ust. 3 lit. b, d lub e RODO prawo do usunięcia danych osobowych;
    • prawo do przenoszenia danych osobowych, o którym mowa w art. 20 RODO;
    • na podstawie art. 21 RODO prawo sprzeciwu, wobec przetwarzania danych osobowych, gdyż podstawą prawną przetwarzania Pani/Pana danych osobowych jest art. 6 ust. 1 lit. c RODO.

** Wyjaśnienie: skorzystanie z prawa do sprostowania nie może skutkować zmianą wyniku postępowania o udzielenie zamówienia publicznego ani zmianą postanowień umowy w zakresie niezgodnym z ustawą Pzp oraz nie może naruszać integralności protokołu oraz jego załączników.

*** Wyjaśnienie: prawo do ograniczenia przetwarzania nie ma zastosowania w odniesieniu do przechowywania, w celu zapewnienia korzystania ze środków ochrony prawnej lub w celu ochrony praw innej osoby fizycznej lub prawnej, lub z uwagi na ważne względy interesu publicznego Unii Europejskiej lub państwa członkowskiego.

Zapoznałem się
Szukaj:
Znaleziono 208 postępowań.
Na stronę3 5 10 30 50 100 200
Wyświetl stronę1 2 3

Postępowania:

Data ogłoszenia:
rosnąco malejąco
Nr postępowania:
rosnąco malejąco
Kod jedn. prowadzącej:
rosnąco malejąco
Nazwa postępowania:
rosnąco malejąco
Rodzaj zamówienia:
2019-02-25 11:13:00 ZP/37/018/U/19 WZiE Przeprowadzenie badania wypalenia zawodowego w kontekście wymagań i zasobów w pracy wśród osób pracujących, wywodzących się z czterech grup zawodowych Usł‚ugi
2018-12-05 14:34:00 ZP/250/018/U/18 WZiE Usługa edukacyjna przeprowadzenia szkolenia International Project Management Association (IPMA) – poziom D z egzaminem certyfikującym dla studentów Wydziału Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej Usł‚ugi
2019-03-07 12:17:00 ZP/49/018/D/19 WZiE Dostawa materiałów promocyjnych dla Wydziału Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej Dostawy
2018-12-14 00:00:00 ZP/258/018/U/18 WZiE Organizacja szkolenia wraz z wynajmem sali konferencyjnej oraz transportem, usługą gastronomiczną i hotelarską. Usł‚ugi
2019-01-17 11:54:00 ZP/7/018/U/19 WZiE Sukcesywne świadczenie usług hotelowych dla Wydziału Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej Usł‚ugi
2019-02-07 13:43:00 ZP/23/018/U/19 WZiE Usługa edukacyjna przeprowadzenia szkolenia oraz egzaminu Prince 2 Foundation w języku angielskim dla 28 studentów studiów podyplomowych MBA Wydziału Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej Usł‚ugi
2018-11-22 13:32:23 ZZ-20/017/D/2018/OPM WOiO Dostawa 1 szt. licencji oprogramowania FEMAP with NX Nastran: Basic (Node Locked) Dostawy
2018-12-11 12:29:52 ZZ-21/017/D/2018 WOiO Dostawa 1 szt. licencji bezterminowej oprogramowania Rhinoceros 6 EDU Dostawy
2018-12-13 15:27:23 ZZ-22/017/D/2018 WOiO Wykonanie 25 szt. płyt PVC o grubości 3mm z kolorowym nadrukiem Usł‚ugi
2019-03-21 13:48:15 ZZ-09/017/D/2019/OPM WOiO Dostawa przejścia obrotowego w ilości 3 sztuki wykonanego na podstawie dokumentacji technicznej Zamawiającego Dostawy
2019-03-22 13:22:35 ZZ-10/017/D/2019 WOiO Ogłoszenie o udzielanym zamówieniu na dostawę 1 szt. Wzmacniacza do termopar 16 kanałowy -MX16009K Dostawy
2018-10-10 12:46:15 ZZ-16/017/D/2018 WOiO Dostawa 1 szt. rejestratora firmy HBM, model CX22B-W z akcesoriami. Dostawy
2019-01-08 12:40:02 ZZ-01/017/U/2019 WOiO Usługa szkolenia w zakresie zastosowania zaawansowanych technologii przetwarzania kompozytów, przygotowujące studentów do startu w zawodach podwodnych pojazdów napędzanych mięśniowo IWR i SubRace. Usł‚ugi
2019-01-14 14:10:52 ZZ-02/017/U/2019 WOiO Szkolenie zespołu studentów w zakresie projektowania pędników pojazdów wodnych o napędzie mięśniowym, z zastosowaniem wyspecjalizowanego oprogramowania CAD Usł‚ugi
2018-11-15 15:52:25 ZZ-18/017/D/2018 WOiO Dostawa 1 szt. licencji bezterminowej oprogramowania Camtasia Studio 2018 Dostawy
2018-11-15 16:03:12 ZZ-19/017/D/2018 WOiO Dostawa 1 szt. licencji bezterminowej oprogramowania Rhinoceros 6 EDU Dostawy
2019-02-14 11:14:28 ZZ/47/004/D/2019 WM Dostawa tensjometru dla Wydziału Mechanicznego Politechniki Gdańskiej Dostawy
2018-11-29 12:14:40 ZP/245/004/D/18 WM Dostawa przepływomierza dla Wydziału Mechanicznego Politechniki Gdańskiej Dostawy
2019-03-06 15:30:46 ZZ/100/004/D/2019 WM Dostawa gliceryny dla Wydziału Mechanicznego finansowaną ze środków Narodowego Centrum Badań i Rozwoju w ramach projektu pt.: „Bio-ekoinnowacyjny przenośny magazyn termalny dla zastosowań elektromobilnych” Dostawy
2019-03-07 10:15:59 ZP/42/004/D/2019 WM Dostawa wraz z montażem instalacji multimedialnej dla Wydziału Mechanicznego Politechniki Gdańskiej Dostawy
2018-12-07 13:14:06 ZZ/534/004/U/2018 WM Wykonanie prac badawczych zakończonych raportami w projekcie pn. Bioeconomy in the south Baltic area: Biomass – based Innovation and Green Growth” BioBIGG współfinansowanego z INTERREG SOUTH BALTIC z podziałem na 2 części: część nr 1: dotyczy sporządzenia raportu dla województwa pomorskiego; część nr 2: dotyczy sporządzenia raportu dla województwa warmińsko - mazurskiego Usł‚ugi
2019-03-14 14:11:15 ZZ/105/004/D/2019 WM Dostawa modułowego systemu do rejestracji sygnałów pomiarowych - 1 zestawu, dla Wydziału Mechanicznego Politechniki Gdańskiej, finansowanego ze środków Narodowego Centrum Badań i Rozwoju w ramach projektu pt.: „Bio-ekoinnowacyjny przenośny magazyn termalny dla zastosowań elektromobilnych”.IX edycja programu Lider. Dostawy
2019-03-18 15:16:26 ZZ/81A/004/D/2018 WM Dostawa autotransformatora regulowanego 1-fazowego, w obudowie, min. 28A – sztuk dwie, dla Wydziału Mechanicznego Politechniki Gdańskiej, finansowana z projektu „Innowacyjne urządzenie trigeneracyjne do produkcji energii elektrycznej i chłodu dla energetyki rozproszonej o obniżonej emisji środowiskowej” (INNOECOTRIBLOCK) Nr Umowy: POIR.04.01.02-00-0018/17 Dostawy
2019-03-19 14:58:06 ZZ/128/004/D/2019 WM Dostawa przepływomierzy dla Wydziału Mechanicznego Politechniki Gdańskiej, z podziałem na 2 części: część nr 1: dostawa 2 przepływomierzy ultradźwiękowych w ramach projektu „Intensyfikacja wymiany ciepła w dwufazowym obiegu termosyfonowym z miniszczelinowym parownikiem”, realizowanego w ramach konkursu NCN „SONATA 10”; część nr 2: dostawa przepływomierza – 1 szt. Dostawy
2019-03-22 14:39:35 ZZ/136/004/D/2019 WM Dostawa trzech termostatów dla Wydziału Mechanicznego Politechniki Gdańskiej Dostawy
2018-10-17 15:05:14 ZP/213/004/R/2018 WM Remont Sali nr 205 w Gmachu Głównym na Wydziale Mechanicznym Politechniki Gdańskiej Roboty Budowlane
2019-01-29 15:17:56 ZZ/35/004/D/2019 WM Dostawa miernika wielogazowego dla Wydziału Mechanicznego Politechniki Gdańskiej w ramach projektu pt.: „Bezpieczna, proekologiczna poroelastyczna nawierzchnia drogowa” współfinansowanego z programu „Strategiczny program badań naukowych i prac rozwojowych „Nowoczesne technologie materiałowe” – TECHMATSTRATEG” Dostawy
2019-02-01 13:12:03 ZP/18/004/U/19 WM Przeprowadzenie trzech szkoleń dot. projektowania połączeń PCB oraz naprawy i modyfikacji urządzeń elektronicznych dla studentów Politechniki Gdańskiej w ramach projektu "HEDGEHOG – Badanie środowiska dynamicznego i termicznego rakiety kosmicznej” – Projekt pozakonkursowy o charakterze koncepcyjnym pt. „Najlepsi z najlepszych! 3.0.” w ramach Programu Operacyjnego Wiedza Edukacja Rozwój współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego z podziałem na 3 części pn.: Część nr 1: projektowanie na poziomie podstawowym; Część nr 2: projektowanie na poziomie zaawansowanym; Część nr 3: naprawa i modyfikacja Usł‚ugi
2019-03-06 07:44:16 ZP/38/055/D/19 WILIŚ Odnowienie subskrypcji uaktualnień licencji oprogramowania do obliczeń numerycznych wraz z niezbędnymi modułami na potrzeby Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej Dostawy
2019-03-13 09:49:04 CRZP 51/002/D/19 WILIŚ Dostawa jednej licencji oprogramowania na potrzeby Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej Dostawy
2019-03-15 12:25:34 CRZP 60/002/D/19 WILIŚ Dostawa sprzętu AGD na potrzeby Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej Dostawy
2019-03-18 08:22:49 CRZP 43/002/D/19 WILIŚ Dostawa aparatury badawczo - pomiarowej i wagi laboratoryjnej na potrzeby Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej Dostawy
2019-03-21 11:54:58 ZZ/7/002/U/2019 WILIŚ Ogłoszenie o naborze pracownika Usł‚ugi
2019-01-09 11:12:32 CRZP 1/002/D/19 WILIŚ Dostawa komputerów przenośnych na potrzeby Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej Dostawy
2019-03-18 09:35:35 ZZ/34/019/D/19 WFTiMS Dostawa akcesoriów laboratoryjnych na potrzeby Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej Dostawy
2019-03-18 09:39:09 ZZ 32/019/D/19 WFTiMS Dostawa wkładów grzewczych z zestalonej lanej ceramiki na potrzeby Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej Dostawy
2019-03-20 09:03:15 ZZ/35/019/D/19 WFTiMS Dostawa pierwiastków chemicznych na potrzeby Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej Dostawy
2019-03-20 09:05:35 ZZ/36/019/D/19 WFTiMS Dostawa metali szlachetnych na potrzeby Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej Dostawy
2019-03-21 11:17:55 ZZ 38/019/D/19 WFTiMS Dostawa chemikaliów nieorganicznych na potrzeby Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej Dostawy
2019-03-21 11:19:50 ZZ 39/019/D/19 WFTiMS Dostawa podstawowych chemikaliów organicznych i nieorganicznych na potrzeby Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej Dostawy
2019-02-14 09:07:41 ZZ/190/009/D/2019 WETI Dostawa elementów elektronicznych dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2019-02-15 12:22:14 ZZ/193/009/D/19 WETI Dostawa licencji oprogramowania przeznaczonego do obliczeń właściwości elektronów, fononów, optycznych, termicznych oraz mechanicznych dla nanostruktur oraz materiałów na potrzeby projektu „NATO Ultra Sensitive Opto-Electrochemical Detection of Liquid Explosives Fabrication” realizowanego na Wydziale Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2019-02-19 10:02:29 ZZ/198/009/U/19 WETI Ogłoszenie o naborze pracowników inżynieryjnychdo wykonania prac projektowych i konstrukcyjnych Usł‚ugi
2019-02-20 10:13:49 ZZ/199/009/D/19 WETI Dostawa elektrozaworów dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2019-02-20 10:38:12 CRZP/35/009/D/19 WETI Dostawa odczynników, szkła i materiałów laboratoryjnych dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2019-02-21 08:55:22 ZZ/202/009/D/2019 WETI Dostawa płytki ewaluacyjnej czujników jakości powietrza dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2019-02-22 08:55:40 ZZ/203/009/U/2019 WETI Wykonanie lamelki FIB oraz zdjęć transmisyjnym mikroskopem elektronowym wraz z analizą danych w ramach projektu pt. „Nanokrystaliczne materiały ceramiczne dla wydajnej elektrochemicznej konwersji energii” w Programie First Team edycja 4/2017 (umowa numer POIR.04.04.00-00-42E9/17-00), będącym Projektem grantowym Fundacji na rzecz Nauki Polskiej finansowanym ze środków Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Programu Operacyjnego Inteligentny Rozwój 2014-2020 (PO IR), Oś IV: Zwiększenie potencjału naukowo-badawczego, Działanie 4.4: Zwiększanie potencjału kadrowego sektora B+R dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Usł‚ugi
2019-02-26 09:29:30 ZZ/214/009/D/2019 WETI Dostawa płytek bezobiciowych do pomiarów dyfrakcyjnych dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2019-02-26 11:15:40 CRZP/41/009/D/19 WETI Dostawa dwóch mierników odległości pracujacych w technologii LiDAR dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej Dostawy
2019-02-26 14:48:54 ZZ/216/009/D/19 WETI Dostawa podzespołów i elementów elektroniczych dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2019-02-27 11:57:46 ZZ/220/009/2019 WETI Dostawa balonu stratosferycznego, kamery, drukarki 3D, materiałów do produkcji płytki drukowanej do projektu badawczego ANTARES realizowanego przez Koło Naukowe SimLE na Wydziale Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2019-02-27 14:39:42 ZZ/215/009/D/2019 WETI Dostawa grzałek ceramicznych dla Wydziału elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki gdańskiej. Dostawy
2019-02-28 10:38:17 ZZ/211/009/2019 WETI Wykonanie okresowych kontroli stanu technicznego obiektów budowlanych (budynku A i B Wydziału ETI PG) oraz prowadzenie książek obiektu z przynależną dokumentacją Usł‚ugi
2019-02-28 11:54:49 ZZ/225/009/D/2019 WETI Dostawa płyt pleksi w ramach projektu pt. „Nanokrystaliczne materiały ceramiczne dla wydajnej elektrochemicznej konwersji energii” w Programie First Team edycja 4/2017 (umowa numer POIR.04.04.00-00-42E9/17-00), będącym Projektem grantowym Fundacji na rzecz Nauki Polskiej finansowanym ze środków Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Programu Operacyjnego Inteligentny Rozwój 2014-2020 (PO IR), Oś IV: Zwiększenie potencjału naukowo-badawczego, Działanie 4.4: Zwiększanie potencjału kadrowego sektora B+R dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2019-03-01 07:59:38 ZZ/226/009/D/2019 WETI Dostawa polarymetrycznych zdjęć satelitarnych SAR do projektu w KSGI WETI PG Dostawy
2019-03-01 13:45:04 ZZ/231/009/D/19 WETI Dostawa 3 dronów dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2019-03-05 12:07:55 CRZP/44/009/D/19 WETI Dostawa stanowiska projektowo-pomiarowego specjalistycznych energooszczędnych sensorów, sieci sensorowych i anten do zastosowań autonomicznego rolnictwa dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej w ramach projektu „Zagregowane rolnictwo w chmurze”/”Aggregate Farming in the Cloud” w ramach umowy nr 783221 – AfarCloud – H2020-ECSEL-2017-2-RIA-two-stage/H2020-ECSEL-2017-2-RIA-two-stage, finansowanych ze środków Wspólnego Przedsięwzięcia ECSEL, w ramach programu Horyzont 2020 oraz NCBiR. Dostawy
2019-03-06 08:45:46 ZZ/237/009/D/2019 WETI Dostawa pojemników plastikowych w ramach projektu pt. „Nanokrystaliczne materiały ceramiczne dla wydajnej elektrochemicznej konwersji energii” w Programie First Team edycja 4/2017 (umowa numer POIR.04.04.00-00-42E9/17-00), będącym Projektem grantowym Fundacji na rzecz Nauki Polskiej finansowanym ze środków Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Programu Operacyjnego Inteligentny Rozwój 2014-2020 (PO IR), Oś IV: Zwiększenie potencjału naukowo-badawczego, Działanie 4.4: Zwiększanie potencjału kadrowego sektora B+R dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2019-03-06 10:34:33 CRZP/46/009/D/19 WETI Dostawa sprzętu elektronicznego dla KMOE WETI PG Dostawy
2019-03-07 13:10:42 ZZ/242/009/D/19 WETI Dostawa 2 regulatorów temperatury dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2019-03-07 14:30:35 ZZ/249/009/2019 WETI Dostawa balonu stratosferycznego, kamery, materiałów do produkcji płytki drukowanej do projektu badawczego ANTARES realizowanego przez Koło Naukowe SimLE na Wydziale Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2019-03-07 14:40:07 ZZ/245/009/D/2019 WETI Dostawa materiałów do metalograficznego przygotowania próbek dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2019-03-08 12:09:11 CRZP/47/009/D/19 WETI Dostawa urzadzeń medycznych dla KIBM i KMOE Wydziału ETI PG Dostawy
2019-03-08 13:24:28 ZZ/254/009/D/19 WETI Dostawa licencji oprogramowania przeznaczonego do obliczeń właściwości elektronów, fononów, optycznych, termicznych oraz mechanicznych dla nanostruktur oraz materiałów na potrzeby projektu „NATO Ultra Sensitive Opto-Electrochemical Detection of Liquid Explosives Fabrication” realizowanego na Wydziale Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2019-03-11 08:29:10 ZZ/253/009/2019 WETI Dostawa licencji sieciowej analitycznego, naukowego, matematycznego pakietu oprogramowania dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2019-03-11 08:52:18 ZZ/256/009/D/2019 WETI Dostawa elektrody pH w ramach projektu „DIAMSEC - ultraczuła platforma sensoryczna do szybkiej detekcji zagrożeń epidemiologicznych i pandemicznych” finansowanego przez NCBiR, realizowanego na Wydziale Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2019-03-11 11:51:09 ZZ/256/009/D/2019 WETI Dostawa rotametrów w ramach projektu pt. ”MnCo2O4 nanoszone za pomocą pirolizy aerozolowej na stalowe interkonektory jako warstwa ochronna PRELUDIUM 12 Dagmary Szymczewskiej” finansowanego przez NCN z siedzibą w Krakowie realizowanego na Wydziale Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2019-03-12 12:19:51 CRZP/56/009/D/2019 WETI Dostawa oprogramowania systemowego dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2019-03-14 13:01:56 CRZP/50/009/D/19 WETI Dostawa urządzeń pomiarowych oraz sprzętu komputerowego i akcesoriów komputerowych dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2019-03-15 14:00:30 ZZ/266/009/D/2019 WETI Dostawa mieszanek specjalnych dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2019-03-15 14:26:21 ZZ/267/009/D/2019 WETI Dostawa 2 sztuk anemometrów do realizacji projektu pt. „Inteligentne znaki drogowe do adaptacyjnego sterowania ruchem pojazdów, komunikujące się w technologii V2X” – INZNAK Nr umowy : POIR 04.01.01-00-0089/16, Nr projektu: 032424 dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2019-03-19 10:07:26 ZZ/268/009/D/2019 WETI Dostawa drobnych podzespołów do realizacji projektu pt. „Inteligentne znaki drogowe do adaptacyjnego sterowania ruchem pojazdów, komunikujące się w technologii V2X” – INZNAK Nr umowy : POIR 04.01.01-00-0089/16, Nr projektu: 032424, realizowanego na Wydziale Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2019-03-20 10:55:57 ZZ/273/009/2019 WETI Dostawa fotodiody z scyntylatorem do projektu badawczego ANTARES realizowanego przez Koło Naukowe SimLE na Wydziale Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2019-03-20 11:55:54 ZP/61/009/U/2019 WETI Usługa restauracyjna (bankiet) na spotkaniu ekspertów IRACON dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Usł‚ugi
2019-03-20 14:33:45 ZZ/288/009/2019 WETI Dostawa telefonu komórkowego i karty pamięci dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2019-03-20 14:45:10 CRZP/62/009/D/19 WETI Dostawa systemu do mierzenia ruchów gałek ocznych i rozwartości źrenicy oka podczas testów poznawczych dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej Dostawy
2019-03-21 10:03:17 ZZ/292/009/2019 WETI Dostawa tłumika z akcesoriami dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2019-03-21 13:43:42 CRZP/64/009/D/19 WETI Dostawa kompaktowego mikroskopu elektronowego SEM dla WETI Dostawy
2018-12-17 12:46:23 ZZ/1291/009/D/18 WETI Dostawa laminatów mikrofalowych na potrzeby projektu pn. „Metody automatycznej syntezy optymalnych komórek kompaktowych dla potrzeb projektowania zminiaturyzowanych układów mikrofalowych” finansowanego z Narodowego Centrum Nauki w Krakowie realizowanego na Wydziale Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2019-03-22 09:33:08 ZZ/291/009/D/2019 WETI Dostawa szafy montażowej z akcesoriami do realizacji projektu pt. „Inteligentne znaki drogowe do adaptacyjnego sterowania ruchem pojazdów, komunikujące się w technologii V2X” – INZNAK Nr umowy : POIR 04.01.01-00-0089/16, Nr projektu: 032424, realizowanego na Wydziale Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2018-12-18 09:11:30 ZZ/1296/009/D/2018 WETI Dostawa strzykawek w ramach projektu pt. „Badanie oraz minimalizacja ohmowych i polaryzacyjnych strat w tlenkowych ogniwach elektrochemicznych przez zastosowanie nanokrystalicznych warstw ceramicznych finansowanego z NCN dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2018-12-19 14:13:28 ZZ/1280/009/2018 WETI Dostawa papieru toaletowego i reczników papierowych na potrzeby WETI PG. Dostawy
2018-12-20 12:47:20 ZZ/1308/009/D/18 WETI Dostawa czterokołowego robota inspekcyjnego dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2018-12-20 13:37:20 CRZP/1259/009/2018 WETI Dostawa chemii profesjonalnej na potrzeby WETI PG Dostawy
2018-06-26 09:11:55 ZZ/677/009/U/2018 WETI Ogłoszenie o naborze pracownika do realizacji zadań w projekcie pt. Usł‚ugi
2018-12-31 11:48:27 ZZ/1331/009/D/18 WETI Dostawa szkła i materiałów laboratoryjnych na potrzeby projektu pn. „Efektywne usuwanie mikrozanieczyszczeń ze ścieków przy użyciu elektrochemicznego utleniania na nanokrystalicznych anodach diamentowych (DIAOPS)” dofinansowanego z Wojewódzkiego Funduszu Ochrony Środowiska i Gospodarki Wodnej w Gdańsku realizowanego na Wydziale Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2019-01-02 15:11:15 ZZ/002/009/D/19 WETI Dostawa szkła i materiałów laboratoryjnych na potrzeby projektu pn. „Efektywne usuwanie mikrozanieczyszczeń ze ścieków przy użyciu elektrochemicznego utleniania na nanokrystalicznych anodach diamentowych (DIAOPS)” dofinansowanego z Wojewódzkiego Funduszu Ochrony Środowiska i Gospodarki Wodnej w Gdańsku realizowanego na Wydziale Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2019-01-03 11:28:13 ZZ/006/009/2019 WETI Dostawa płyty poliwęglanowej przezroczystej UV o wymiarach 2050x3050x12mm (1 szt.) dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2018-10-16 15:07:37 CRZP/212/009/D/18 WETI Dostawa stanowiska projektowo-pomiarowego specjalistycznych energooszczędnych sensorów, sieci sensorowych i anten do monitorowania parametrów środowiska dla zastosowań autonomicznego rolnictwa dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej w ramach projektu „Zagregowane rolnictwo w chmurze”/”Aggregate Farming in the Cloud” w ramach umowy nr 783221 – AfarCloud – H2020-ECSEL-2017-2-RIA-two-stage/H2020-ECSEL-2017-2-RIA-two-stage, finansowanych ze środków Wspólnego Przedsięwzięcia ECSEL, w ramach programu Horyzont 2020 oraz NCBiR. Dostawy
2019-01-09 08:33:11 ZZ/020/009/D/2019 WETI Dostawa wyparowników PVD dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2019-01-09 10:36:46 ZZ/026/009/D/2019 WETI Dostawa płytek PCB niezbędnych do realizacji projektu naukowo-badawczego AEGIS w obszarze bezpieczeństwa i obronności państwa DOB-1P/02/03/2016 finansowanego ze środków NCBiR dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2019-01-09 11:14:36 ZZ/024/009/2018 WETI Dostawa wyrobów metalowych dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2019-01-11 14:47:19 CRZP/5/009/D/19 WETI Dostawa licencji oprogramowania naukowo-technicznego dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej Dostawy
2019-01-14 11:03:34 ZZ/049/009/U/2019 WETI Politechnika Gdańska Wydział Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki, Katedra Systemów Mikroelektronicznych ogłasza nabór pracownika do wykonania prac badawczo-rozwojowych. Usł‚ugi
2019-01-15 08:43:45 ZZ/051/009/D/2019 WETI Dostawa lepiszcza organicznego w ramach projektu „Badanie oraz minimalizacja ohmowych i polaryzacyjnych strat w tlenkowych ogniwach elektrochemicznych przez zastosowanie nanokrystalicznych warstw ceramicznych” finansowanego ze środków NCN dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2019-01-15 13:24:41 ZZ/052/009/U/2019 WETI Politechnika Gdańska, Wydział Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki, Katedra Systemów Multimedialnych ogłasza nabór osoby do opracowania projektu dwóch modeli turbiny wiatrowej, w ramach realizowanego projektu BZ na przeprowadzenie części badań przemysłowych i prac rozwojowych w ramach projektu "Steo-System technicznej i ekonomicznej optymalizacji rozproszonych źródeł OZE". Usł‚ugi
2019-01-16 12:02:53 ZZ/043/009/2019 WETI Politechnika Gdańska Wydział Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki zaprasza do składania ofert na wykonanie audytu zewnętrznego i przygotowanie świadectwa kontroli sprawozdań finansowych wydatkowania środków finansowych w projekcie pt. „Europejska inicjatywa umożliwiająca walidację wysoce zautomatyzowanych, bezpiecznych systemów”/ “European Initiative to Enable Validation for Highly Automated Safe and Secure Systems”, nr umowy 692455 — ENABLE-S3. Usł‚ugi
2019-01-18 09:03:05 ZZ/059/009/D/2019 WETI Dostawa wyparowników PVD dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2019-01-31 15:04:02 ZZ/062/009/D/19 WETI Dostawa zestawu elementów do badania polaryzacji na potrzeby projektu pn. „Dwuwymiarowe nanostruktury fosforenowe - synteza i badania funkcjonalnych optoelektrochemicznych układów biosensorycznych” finansowanego ze środków NCN, realizowanego na Wydziale Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej Dostawy
2018-07-12 12:03:08 ZZ/782/009/2018 WETI Świadczenie specjalistycznych usług dla nowo tworzonego, przy Wydziale ETI, Pomorskiego Laboratorium Zarządzania Kryzysowego Usł‚ugi
Opracowanie strony: © 2019 by CUI PG