Pouczenie wynikające z Art. 13 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119).

Klauzula informacyjna

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016, str. 1), dalej „RODO”, informuję, że:
  • administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Politechnika Gdańska z siedzibą przy ul. Narutowicza 11/12, w Gdańsku (kod pocztowy: 80-233);
  • Z Inspektorem Ochrony Danych na Politechnice Gdańskiej można się kontaktować drogą elektroniczną: e-mail: iod@pg.edu.pl;
  • Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą na podstawie art. 6 ust. 1 lit.c RODO w celu realizacji zadań i obowiązków prawnych nałożonych na Administratora ustawą z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych, tj. w celu udzielenia zamówienia publicznego, zawarcia i wykonania umowy
  • odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą osoby lub podmioty, którym udostępniona zostanie dokumentacja postępowania w oparciu o art. 8 oraz art. 96 ust. 3 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. – Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2017 r. poz. 1579 i 2018), dalej „ustawa Pzp”;
  • Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane, zgodnie z art. 97 ust. 1 ustawy Pzp, przez okres 4 lat od dnia zakończenia postępowania o udzielenie zamówienia, a jeżeli czas trwania umowy przekracza 4 lata, okres przechowywania obejmuje cały czas trwania umowy;
  • obowiązek podania przez Panią/Pana danych osobowych bezpośrednio Pani/Pana dotyczących jest wymogiem ustawowym określonym w przepisach ustawy Pzp, związanym z udziałem w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego; konsekwencje niepodania określonych danych wynikają z ustawy Pzp;
  • w odniesieniu do Pani/Pana danych osobowych decyzje nie będą podejmowane w sposób zautomatyzowany, stosowanie do art. 22 RODO;
  • posiada Pani/Pan:
    • na podstawie art. 15 RODO prawo dostępu do danych osobowych Pani/Pana dotyczących;
    • na podstawie art. 16 RODO prawo do sprostowania Pani/Pana danych osobowych**;
    • na podstawie art. 18 RODO prawo żądania od administratora ograniczenia przetwarzania danych osobowych z zastrzeżeniem przypadków, o których mowa w art. 18 ust. 2 RODO***;
    • prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna Pani/Pan, że przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy RODO;
  • nie przysługuje Pani/Panu:
    • w związku z art. 17 ust. 3 lit. b, d lub e RODO prawo do usunięcia danych osobowych;
    • prawo do przenoszenia danych osobowych, o którym mowa w art. 20 RODO;
    • na podstawie art. 21 RODO prawo sprzeciwu, wobec przetwarzania danych osobowych, gdyż podstawą prawną przetwarzania Pani/Pana danych osobowych jest art. 6 ust. 1 lit. c RODO.

** Wyjaśnienie: skorzystanie z prawa do sprostowania nie może skutkować zmianą wyniku postępowania o udzielenie zamówienia publicznego ani zmianą postanowień umowy w zakresie niezgodnym z ustawą Pzp oraz nie może naruszać integralności protokołu oraz jego załączników.

*** Wyjaśnienie: prawo do ograniczenia przetwarzania nie ma zastosowania w odniesieniu do przechowywania, w celu zapewnienia korzystania ze środków ochrony prawnej lub w celu ochrony praw innej osoby fizycznej lub prawnej, lub z uwagi na ważne względy interesu publicznego Unii Europejskiej lub państwa członkowskiego.

Zapoznałem się
Szukaj:
Znaleziono 217 postępowań.
Na stronę3 5 10 30 50 100 200
Wyświetl stronę1 2 3

Postępowania:

Data ogłoszenia:
rosnąco malejąco
Nr postępowania:
rosnąco malejąco
Kod jedn. prowadzącej:
rosnąco malejąco
Nazwa postępowania:
rosnąco malejąco
Rodzaj zamówienia:
2018-12-05 14:34:00 ZP/250/018/U/18 WZiE Usługa edukacyjna przeprowadzenia szkolenia International Project Management Association (IPMA) – poziom D z egzaminem certyfikującym dla studentów Wydziału Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej Usł‚ugi
2018-12-14 00:00:00 ZP/258/018/U/18 WZiE Organizacja szkolenia wraz z wynajmem sali konferencyjnej oraz transportem, usługą gastronomiczną i hotelarską. Usł‚ugi
2018-10-04 11:36:07 ZP/207/018/U/18 WZiE Świadczenie usług związanych z organizowaną przez Wydział Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej Konferencji w której zakres wchodzą usługi noclegowe wraz z wyzywieniem, usługi konferencyjne wraz z obsługą multimedialną i inne niezbędne usługi zwiazane z organizacją konferencji Usł‚ugi
2018-10-25 11:05:00 ZP/221/018/U/18 WZiE usługa edukacyjna przeprowadzenia szkolenia oraz egzaminu Certified Associate in Project Management (CAPM) w języku angielskim dla studentów Wydziału Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej Usł‚ugi
2018-07-12 11:41:00 ZP/147/018/D/18 WZiE Dostawa mebli biurowych dla Wydziału Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej Dostawy
2018-07-28 10:04:00 ZP/155/018/D/18 WZiE Dostawa sprzętu komputerowego oraz dostawa i montaż projektorów i TV na potrzeby Wydziału Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej Dostawy
2018-11-13 13:46:00 ZP/235/018/U/18 WZiE Usługa edukacyjna przeprowadzenia szkolenia oraz egzaminu Prince 2 Foundation dla studentów Wydziału Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej Usł‚ugi
2018-11-22 13:32:23 ZZ-20/017/D/2018/OPM WOiO Dostawa 1 szt. licencji oprogramowania FEMAP with NX Nastran: Basic (Node Locked) Dostawy
2018-12-11 12:29:52 ZZ-21/017/D/2018 WOiO Dostawa 1 szt. licencji bezterminowej oprogramowania Rhinoceros 6 EDU Dostawy
2018-12-13 15:27:23 ZZ-22/017/D/2018 WOiO Wykonanie 25 szt. płyt PVC o grubości 3mm z kolorowym nadrukiem Usł‚ugi
2018-10-10 12:46:15 ZZ-16/017/D/2018 WOiO Dostawa 1 szt. rejestratora firmy HBM, model CX22B-W z akcesoriami. Dostawy
2018-11-15 15:52:25 ZZ-18/017/D/2018 WOiO Dostawa 1 szt. licencji bezterminowej oprogramowania Camtasia Studio 2018 Dostawy
2018-11-15 16:03:12 ZZ-19/017/D/2018 WOiO Dostawa 1 szt. licencji bezterminowej oprogramowania Rhinoceros 6 EDU Dostawy
2018-11-23 14:31:53 ZZ/497/004/D/2018 WM Dostawa oprogramowania do obliczeń numerycznych oraz budowy modeli numerycznych dla Wydziału Mechanicznego Politechniki Gdańskiej Dostawy
2018-11-29 12:14:40 ZP/245/004/D/18 WM Dostawa przepływomierza dla Wydziału Mechanicznego Politechniki Gdańskiej Dostawy
2018-12-07 13:14:06 ZZ/534/004/U/2018 WM Wykonanie prac badawczych zakończonych raportami w projekcie pn. Bioeconomy in the south Baltic area: Biomass – based Innovation and Green Growth” BioBIGG współfinansowanego z INTERREG SOUTH BALTIC z podziałem na 2 części: część nr 1: dotyczy sporządzenia raportu dla województwa pomorskiego; część nr 2: dotyczy sporządzenia raportu dla województwa warmińsko - mazurskiego Usł‚ugi
2018-12-07 13:59:14 ZZ/509/004/D/2018 WM Dostawa drukarki 3d dla Wydziału Mechanicznego Politechniki Gdańskiej Dostawy
2018-12-13 15:10:29 ZZ/541/004/D/2018 WM Dostawa etanolu dla Wydziału Mechanicznego Dostawy
2018-09-28 17:22:33 ZZ/371/004/D/2018 WM Dostawa oscyloskopu cyfrowego dla wydziału Mechanicznego Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2018-12-14 15:28:13 ZZ/540/004/D/2018 WM dostawa manometrów 6 szt. + 4 szt. dla Wydziału Mechanicznego Politechniki Gdańskiej, dot. projektu „Innowacyjne urządzenie trigeneracyjne do produkcji energii elektrycznej i chłodu dla energetyki rozproszonej o obniżonej emisji środowiskowej” (INNOECOTRIBLOCK) Nr Umowy: POIR.04.01.02-00-0018/17 Dostawy
2018-12-14 15:43:12 ZZ/544/004/D/2018 WM Dostawa artykułów laboratoryjnych dla Wydziału Mechanicznego Dostawy
2018-10-17 15:05:14 ZP/213/004/R/2018 WM Remont Sali nr 205 w Gmachu Głównym na Wydziale Mechanicznym Politechniki Gdańskiej Roboty Budowlane
2018-10-23 14:03:00 ZZ/442/004/D/2018 WM Odnowienie subskrypcji i rozszerzenie licencji oprogramowania MATLAB finansowanego ze środków Narodowego Centrum Badań i Rozwoju w ramach programu LIDER dla Wydziału Mechanicznego Politechniki Gdańskiej Dostawy
2018-10-29 14:51:40 ZZ/446/004/D/2018 WM Dostawa wyważarki i montażownicy na potrzeby Laboratorium Wydziału Mechanicznego powstającego w ramach modernizacji pomieszczeń laboratoryjnych w budynku nr 16 Dostawy
2018-11-06 13:28:39 ZZ/414/004/D/2018 WM Dostawa systemu akwizycji danych dla Wydziału Mechanicznego Politechniki Gdańskiej, z podziałem na 3 części: część nr 1: dostawa modułowego zestawu pomiarowego dotyczącego projektu „Innowacyjne urządzenie trigeneracyjne do produkcji energii elektrycznej i chłodu dla energetyki rozproszonej o obniżonej emisji środowiskowej” (INNOECOTRIBLOCK) Nr Umowy: POIR.04.01.02-00-0018/17 część nr 2: dostawa modułowego zestawu pomiarowego część nr 3: dostawa systemu akwizycji danych pomiarowych DAQ z akcesoriami Dostawy
2018-11-22 08:22:06 CRZP 241/002/D/18 WILIŚ Dostawa elementów instalacji pilotowej do usuwania azotu i odzysku fosforu z wód poosadowych, na potrzeby Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej Dostawy
2018-11-27 10:07:14 ZZ/36/002/D/2018 WILIŚ Dostawa urządzenia do ultradźwiękowego badania elementów betonowych metodą Pulse Echo na potrzeby Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej Dostawy
2018-11-30 12:55:19 ZZ/35/002/D/2018 WILIŚ Dostawa sprzętu fotograficznego wraz z wyposażeniem na potrzeby Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej Dostawy
2018-12-04 07:54:04 ZZ/39/002/U/2018 WILIŚ Ogłoszenie o naborze pracownika Usł‚ugi
2018-12-07 09:41:08 ZZ/38/002/D/2018 WILIŚ Dostawa dwudziestu licencji akademickich-stanowiskowych oprogramowania specjalistycznego w wersji anglojęzycznej na potrzeby Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska PG Dostawy
2018-12-12 13:46:23 ZZ/41/002/U/2018 WILIŚ Sukcesywne świadczenie usług kserowania, plotowania, bindowania, laminowania i oprawiania dokumentów dla Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej Usł‚ugi
2018-10-05 09:20:07 CRZP 205/002/D/18 WILIŚ Dostawa testów kuwetowych, odczynników, szkła i materiałów laboratoryjnych na potrzeby Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej Dostawy
2018-12-04 12:49:16 ZZ 226/019/D/18 WFTiMS Dostawa komory służącej do pomiaru właściwości elektrycznych ciał stałych na potrzeby Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej Dostawy
2018-12-13 10:56:00 ZZ/232/019/D/18 WFTiMS Dostawa wełny szklanej na potrzeby Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej Dostawy
2018-12-13 11:06:19 ZZ/233/019/D/18 WFTiMS Dostawa rozpuszczalnika na potrzeby Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej Dostawy
2018-12-13 11:11:18 ZZ/234/019/D/18 WFTiMS Dostawa akcesoriów laboratoryjnych na potrzeby Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej Dostawy
2018-12-13 11:18:34 ZZ/235/019/D/18 WFTiMS Dostawa laboratoryjnych wyrobów szklanych na potrzeby Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej Dostawy
2018-12-14 14:16:01 ZZ 236/019/D/18 WFTiMS Dostawa probówek kwarcowych na potrzeby Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej Dostawy
2018-11-21 14:05:21 ZZ/1179/009/D/2018 WETI Dostawa szkła kwarcowego i płytek ze szkła kwarcowego w ramach projektów „Nowe urządzenia fotoniczne i kwantowe wykorzystujące nieliniowe i koherencyjne zjawiska w centrach barwnych w diamencie” oraz „Transparentne półprzewodniki diamentowe wytwarzane plazmochemicznie na bazie deuteru” finansowanych ze środków NCN dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2018-11-27 12:48:06 ZZ/1192/009/D/2018 WETI Dostawa elementów elektronicznych w ramach projektu "Przeprowadzenie części badań przemysłowych i prac rozwojowych w ramach projektu "Steo-System technicznej i ekonomicznej optymalizacji rozproszonych źródeł OZE" finansowanego ze środków NCBiR dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2018-11-28 10:06:42 CRZP/244/009/U/18 WETI Usługa tłumaczenia i korekty tekstów technicznych i artykułów naukowych z dziedziny elektroniki, telekomunikacji, informatyki, automatyki i robotyki oraz inzynierii biomedycznej dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej Usł‚ugi
2018-11-28 14:00:34 ZZ/1197/009/D/2018 WETI Dostawa proszków diamentowych z centrami barwnymi w ramach projektu „Nowe urządzenia fotoniczne i kwantowe wykorzystujące nieliniowe i koherencyjne zjawiska w centrach barwnych w diamencie” finansowanego ze środków NCN dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2018-11-28 14:13:07 ZZ/1198/009/D/2018 WETI Dostawa suspensji diamentowej domieszkowanej borem w ramach projektu „DIAMSEC - ultraczuła platforma sensoryczna do szybkiej detekcji zagrożeń epidemiologicznych i pandemicznych” finansowanego przez NCBiR dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2018-11-29 14:25:02 ZZ/1207/009/D/2018 WETI Dostawa szafy rackowej z wyposażeniem do realizacji projektu w obszarze bezpieczeństwa i obronności państwa dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2018-11-30 11:21:48 ZZ/1213/009/2018 WETI Dostawa narzędzi optycznych dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2018-11-30 11:24:25 ZZ/1214/009/2018 WETI Dostawa elementów i podzespołów elektronicznych dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2018-11-30 11:27:13 ZZ/1215/009/2018 WETI Dostawa zasilacza laboratoryjnego oraz generatora dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2018-11-30 11:29:28 ZZ/1216/009/2018 WETI Dostawa oscyloskopu dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2018-12-04 12:07:44 ZZ/1224/009/U/18 WETI Usługa opracowania i dostarczenia Instrukcji bezpieczeństwa pożarowego dla budynków Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Usł‚ugi
2018-12-04 15:28:32 ZZ/1227/009/2018 WETI Usługa modyfikacji prototypu układu scalonego aparatem FIB dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Usł‚ugi
2018-12-06 13:00:38 ZZ/1238/009/D/2018 WETI Dostawa płytki ewaluacyjnej DSP w ramach projektu „Development of a non-invassive breath test for early diagnosis of tropical diseases – TROPSENSE” dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2018-12-06 14:36:14 ZZ/1241/009/D/2018 WETI Dostawa elementów wózka samojezdnego niezbędnych do realizacji projektu naukowo-badawczego AEGIS w obszarze bezpieczeństwa i obronności państwa DOB-1P/02/03/2016 dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2018-12-06 15:02:21 ZZ/1240/009/D/2018 WETI Dostawa elementów elektronicznych dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2018-12-06 15:04:23 ZZ/1200/009/D/18 WETI Dostawa szkła i materiałów laboratoryjnych na potrzeby projektu pn. „Efektywne usuwanie mikrozanieczyszczeń ze ścieków przy użyciu elektrochemicznego utleniania na nanokrystalicznych anodach diamentowych (DIAOPS)” dofinansowanego z Wojewódzkiego Funduszu Ochrony Środowiska i Gospodarki Wodnej w Gdańsku realizowanego na Wydziale Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2018-12-07 08:52:46 ZZ/1239/009/2018 WETI Dostawa drukarki atramentowej dla KIBM WETI PG Dostawy
2018-12-07 09:03:55 CRZP/252/009/D/18 WETI Dostawa stołów laboratoryjnych dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej Dostawy
2018-12-07 10:44:23 ZZ/1237/009/D/18 WETI Dostawa odczynników chemicznych na potrzeby projektu pn. „DIAMSEC - ultraczuła platforma sensoryczna do szybkiej detekcji zagrożeń epidemiologicznych i pandemicznych” finansowanego z Narodowego Centrum Badań i Rozwoju w Warszawie realizowanego na Wydziale Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2018-12-07 10:49:55 ZZ/1247/009/D/2018 WETI Dostawa elementów elektronicznych w ramach projektu „DIAMSEC - ultraczuła platforma sensoryczna do szybkiej detekcji zagrożeń epidemiologicznych i pandemicznych” finansowanego przez NCBiR dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2018-12-07 13:41:36 ZZ/1248/009/D/2018 WETI Dostawa strzykawek w ramach projektu pt. „Badanie oraz minimalizacja ohmowych i polaryzacyjnych strat w tlenkowych ogniwach elektrochemicznych przez zastosowanie nanokrystalicznych warstw ceramicznych finansowanego z NCN dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2018-12-07 14:02:29 ZZ/1249/009/U/2018 WETI Politechnika Gdańska Wydział Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki, Katedra Systemów Elektroniki Morskiej ogłasza nabór na pracownika technicznego do wykonania prac mechanicznych w ramach umowy ze Stocznią. Usł‚ugi
2018-12-07 14:31:37 ZZ/1250/009/D/2018 WETI Dostawa elementów elektronicznych w ramach projektu "Przeprowadzenie części badań przemysłowych i prac rozwojowych w ramach projektu "Steo-System technicznej i ekonomicznej optymalizacji rozproszonych źródeł OZE" finansowanego ze środków NCBiR dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2018-12-11 09:50:53 ZZ/1257/009/2018 WETI Usługa polegająca na obsłudze technicznej Laboratorium Zanurzonej Wizualizacji Przestrzennej Wydziału ETI PG Usł‚ugi
2018-12-11 10:07:33 ZZ/1262/009/D/2018 WETI Dostawa akcesoriów do przyrządów meteorologicznych w ramach projektu pt. „Nowe materiały na warstwy ochronne dla stalowych interkonektorów tlenkowych ogniw” finansowanego z NCN dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2018-12-12 09:08:14 ZZ/1268/009/2018 WETI Dostawa nanodiamentowej zawiesiny wodnej do realizacji projektu "Centrum Zaawansowanych Technologii POMORZE" dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2018-12-12 09:31:37 ZZ/1251/009/2018 WETI Dostawa pamięci masowej dla KSMM WETI PG Dostawy
2018-12-12 09:44:40 ZZ/1267/009/2018 WETI Dostawa uszczelek okien kwarcowych do realizacji projektu „Centrum Zaawansowanych Technologii POMORZE” dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2018-12-12 14:19:49 ZZ/1272/009/2018 WETI Dostawa separatorów galwanicznych i nośników danych do realizacji projektu z dziedziny bezpieczeństwa i obronności państwa „Mobilny System Radionawigacyjny Średniego Zasięgu SRN” dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2018-12-12 14:37:26 ZZ/1273/009/D/2018 WETI Dostawa folii żelaznej w ramach projektu pt. „Warstwy z polimerów przewodzących dla biodegradowalnych metalicznych materiałów na implanty PRELUDIUM 12” dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2018-12-13 09:42:10 ZZ/1252/009/2018 WETI Dostawa 66 szt. dysków HDD dla KASK WETI PG. Dostawy
2018-12-13 10:40:12 ZZ/1278/009/D/2018 WETI Dostawa gazu CO w butli 2 L w ramach projektu pt. „Materiały do bezpośredniej konwersji energii elektrycznej na węglowodory” finansowanego ze środków NCBiR dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2018-12-13 10:46:57 ZZ/1279/009/D/2018 WETI Dostawa armatury z przyłączami typu Compression fittings w ramach projektu pt. „MnCo2O4 nanoszone za pomocą pirolizy aerozolowej na stalowe interkonektory jako warstwa ochronna PRELUDIUM 12” finansowanego ze środków NCN dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2018-12-13 12:05:02 ZZ/1282/009/D/2018 WETI Dostawa materiałów i komponentów do realizacji projektu AFarCloud i projektu Productive4.0, finansowanego ze środków NCBiR oraz ECSEL JU dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2018-12-14 12:03:53 ZZ/1290/009/D/2018 WETI Dostawa elementów elektronicznych dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2018-12-14 14:31:28 ZZ/1289/009/D/18 WETI Dostawa szkła i materiałów laboratoryjnych na potrzeby projektu pn. „Efektywne usuwanie mikrozanieczyszczeń ze ścieków przy użyciu elektrochemicznego utleniania na nanokrystalicznych anodach diamentowych (DIAOPS)” dofinansowanego z Wojewódzkiego Funduszu Ochrony Środowiska i Gospodarki Wodnej w Gdańsku realizowanego na Wydziale Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2018-10-11 10:57:34 CRZP/208/009/D/18 WETI Dostawa odczynników, testów, szkła i materiałów laboratoryjnych na potrzeby projektu pn. „Efektywne usuwanie mikrozanieczyszczeń ze ścieków przy użyciu elektrochemicznego utleniania na nanokrystalicznych anodach diamentowych (DIAOPS)” dofinansowanego z Wojewódzkiego Funduszu Ochrony Środowiska i Gospodarki Wodnej w Gdańsku realizowanego na Wydziale Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej Dostawy
2018-06-26 09:11:55 ZZ/677/009/U/2018 WETI Ogłoszenie o naborze pracownika do realizacji zadań w projekcie pt. Usł‚ugi
2018-03-27 13:32:14 ZZ/285/009/D/2018 WETI Dostawa odczynników chemicznych dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2018-03-28 09:10:31 ZZ/290/009/D/2018 WETI Dostawa odczynników chemicznych - kwas ftalowy dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2018-10-16 15:07:37 CRZP/212/009/D/18 WETI Dostawa stanowiska projektowo-pomiarowego specjalistycznych energooszczędnych sensorów, sieci sensorowych i anten do monitorowania parametrów środowiska dla zastosowań autonomicznego rolnictwa dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej w ramach projektu „Zagregowane rolnictwo w chmurze”/”Aggregate Farming in the Cloud” w ramach umowy nr 783221 – AfarCloud – H2020-ECSEL-2017-2-RIA-two-stage/H2020-ECSEL-2017-2-RIA-two-stage, finansowanych ze środków Wspólnego Przedsięwzięcia ECSEL, w ramach programu Horyzont 2020 oraz NCBiR. Dostawy
2018-04-04 09:46:40 ZZ/322/009/D/2018 WETI Dostawa wałka oraz śrub tytanowych dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2018-04-04 12:33:08 ZZ/323/009/D/2018 WETI Dostawa syreny alarmowej do realizacji projektu pt. „Inteligentne znaki drogowe do adaptacyjnego sterowania ruchem pojazdów, komunikujące się w technologii V2X” – INZNAK Nr umowy : POIR 04.01.01-00-0089/16, Nr projektu: 032424 dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2018-04-04 12:47:41 ZZ/324/009/D/2018 WETI Dostawa 2 sztuk zestawu ewaluacyjnego czujnika dopplerowskiego do detekcji i pomiaru prędkości pojazdów do realizacji projektu pt. „Inteligentne znaki drogowe do adaptacyjnego sterowania ruchem pojazdów, komunikujące się w technologii V2X” – INZNAK Nr umowy : POIR 04.01.01-00-0089/16, Nr projektu: 032424 dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2018-10-22 11:11:00 ZZ1079/009/D/2018 WETI Dostawa wałków teflonowych o różnych średnicach w ramach projektu pt. „Nanokrystaliczne materiały ceramiczne dla wydajnej elektrochemicznej konwersji energii” w Programie First Team edycja 4/2017 (umowa numer POIR.04.04.00-00-42E9/17-00), będącym Projektem grantowym Fundacji na rzecz Nauki Polskiej finansowanym ze środków Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Programu Operacyjnego Inteligentny Rozwój 2014-2020 (PO IR), Oś IV: Zwiększenie potencjału naukowo-badawczego, Działanie 4.4: Zwiększanie potencjału kadrowego sektora B+R dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2018-04-05 13:05:23 ZZ/327/009/D/2018 WETI Dostawa dwóch sztuk zestawów wiatromierzy do realizacji projektu pt. „Inteligentne znaki drogowe do adaptacyjnego sterowania ruchem pojazdów, komunikujące się w technologii V2X” – INZNAK Nr umowy : POIR 04.01.01-00-0089/16, Nr projektu: 032424 dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2018-07-12 12:03:08 ZZ/782/009/2018 WETI Świadczenie specjalistycznych usług dla nowo tworzonego, przy Wydziale ETI, Pomorskiego Laboratorium Zarządzania Kryzysowego Usł‚ugi
2018-04-13 11:06:23 ZZ/369/009/D/2018 WETI Dostawa syreny alarmowej do realizacji projektu pt. „Inteligentne znaki drogowe do adaptacyjnego sterowania ruchem pojazdów, komunikujące się w technologii V2X” – INZNAK Nr umowy : POIR 04.01.01-00-0089/16, Nr projektu: 032424 dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2018-04-13 11:31:40 ZZ/370/009/D/2018 WETI Dostawa 2 sztuk zestawu ewaluacyjnego czujnika dopplerowskiego do detekcji i pomiaru prędkości pojazdów do realizacji projektu pt. „Inteligentne znaki drogowe do adaptacyjnego sterowania ruchem pojazdów, komunikujące się w technologii V2X” – INZNAK Nr umowy : POIR 04.01.01-00-0089/16, Nr projektu: 032424 dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2018-04-16 13:57:15 ZZ/379/009/D/2018 WETI Dostawa 110 szt. płytek montażowych dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej Dostawy
2018-04-17 10:05:20 ZZ/384/009/D/2018 WETI Dostawa podzespołów elektronicznych i modułów dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej Dostawy
2018-04-18 09:17:40 ZZ/395/009/D/2018 WETI Dostawa dwóch sztuk modułów komunikacji V2X do realizacji projektu pt. „Inteligentne znaki drogowe do adaptacyjnego sterowania ruchem pojazdów, komunikujące się w technologii V2X” – INZNAK Nr umowy : POIR 04.01.01-00-0089/16, Nr projektu: 032424 dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2018-04-18 12:00:25 ZZ/385/009/D/2018 WETI Dostawa drukarki 3D do realizacji projektu badawczego AEGIS na Wydziale ETI Dostawy
2018-04-18 12:06:38 ZZ/386/009/D/2018 WETI Dostawa stacji roboczej do realizacji projektu naukowo-badawczego AEGIS na Wydziale ETI. Dostawy
2018-04-18 13:22:02 ZZ/397/009/2018 WETI Dostawa obwodów drukowanych dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2018-04-19 15:18:17 ZZ/402/009/2018 WETI Dostawa miernika pola elektromagnetycznego dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2018-01-15 13:40:03 ZZ/039/009/U/2018 WETI Ogłoszeniu o zatrudnieniu doktoranta Usł‚ugi
2018-11-09 14:19:04 ZZ/1140/009/2018 WETI Odnowienie subskrypcji uaktualnień licencji programu MATLAB dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2018-11-26 12:56:20 ZP/240/014/D/18 WEiA Dostawa oscyloskopów cyfrowych i arbitralnych generatorów funkcyjnych. Dostawy
2018-11-26 14:33:40 ZZ/376/014/18 WEiA Wykonanie przekładni mechanicznej z konstrukcją wsporczą do współpracy ze stanowiskiem laboratoryjnym do badania maszyn elektrycznych. Usł‚ugi
2018-11-27 14:16:23 ZP/237/014/D/18 WEiA Dostawa zestawów meblowych. Dostawy
2018-12-05 10:23:00 ZZ/432/014/18 WEiA Dostawa sondy prądowej AC/DC. Dostawy
Opracowanie strony: © 2018 by CUI PG