Pouczenie wynikające z Art. 13 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119).

Klauzula informacyjna

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016, str. 1), dalej „RODO”, informuję, że:
  • administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Politechnika Gdańska z siedzibą przy ul. Narutowicza 11/12, w Gdańsku (kod pocztowy: 80-233);
  • Z Inspektorem Ochrony Danych na Politechnice Gdańskiej można się kontaktować drogą elektroniczną: e-mail: iod@pg.edu.pl;
  • Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą na podstawie art. 6 ust. 1 lit.c RODO w celu realizacji zadań i obowiązków prawnych nałożonych na Administratora ustawą z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych, tj. w celu udzielenia zamówienia publicznego, zawarcia i wykonania umowy
  • odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą osoby lub podmioty, którym udostępniona zostanie dokumentacja postępowania w oparciu o art. 8 oraz art. 96 ust. 3 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. – Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2017 r. poz. 1579 i 2018), dalej „ustawa Pzp”;
  • Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane, zgodnie z art. 97 ust. 1 ustawy Pzp, przez okres 4 lat od dnia zakończenia postępowania o udzielenie zamówienia, a jeżeli czas trwania umowy przekracza 4 lata, okres przechowywania obejmuje cały czas trwania umowy;
  • obowiązek podania przez Panią/Pana danych osobowych bezpośrednio Pani/Pana dotyczących jest wymogiem ustawowym określonym w przepisach ustawy Pzp, związanym z udziałem w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego; konsekwencje niepodania określonych danych wynikają z ustawy Pzp;
  • w odniesieniu do Pani/Pana danych osobowych decyzje nie będą podejmowane w sposób zautomatyzowany, stosowanie do art. 22 RODO;
  • posiada Pani/Pan:
    • na podstawie art. 15 RODO prawo dostępu do danych osobowych Pani/Pana dotyczących;
    • na podstawie art. 16 RODO prawo do sprostowania Pani/Pana danych osobowych**;
    • na podstawie art. 18 RODO prawo żądania od administratora ograniczenia przetwarzania danych osobowych z zastrzeżeniem przypadków, o których mowa w art. 18 ust. 2 RODO***;
    • prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna Pani/Pan, że przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy RODO;
  • nie przysługuje Pani/Panu:
    • w związku z art. 17 ust. 3 lit. b, d lub e RODO prawo do usunięcia danych osobowych;
    • prawo do przenoszenia danych osobowych, o którym mowa w art. 20 RODO;
    • na podstawie art. 21 RODO prawo sprzeciwu, wobec przetwarzania danych osobowych, gdyż podstawą prawną przetwarzania Pani/Pana danych osobowych jest art. 6 ust. 1 lit. c RODO.

** Wyjaśnienie: skorzystanie z prawa do sprostowania nie może skutkować zmianą wyniku postępowania o udzielenie zamówienia publicznego ani zmianą postanowień umowy w zakresie niezgodnym z ustawą Pzp oraz nie może naruszać integralności protokołu oraz jego załączników.

*** Wyjaśnienie: prawo do ograniczenia przetwarzania nie ma zastosowania w odniesieniu do przechowywania, w celu zapewnienia korzystania ze środków ochrony prawnej lub w celu ochrony praw innej osoby fizycznej lub prawnej, lub z uwagi na ważne względy interesu publicznego Unii Europejskiej lub państwa członkowskiego.

Zapoznałem się
Szukaj:
Znaleziono 4446 postępowań.
Na stronę3 5 10 30 50 100 200
Wyświetl stronę1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45

Postępowania - Dostawy (archiwum):

Data ogłoszenia:
rosnąco malejąco
Nr postępowania:
rosnąco malejąco
Kod jedn. prowadzącej:
rosnąco malejąco
Nazwa postępowania:
rosnąco malejąco
Przeglądaj:
WETI przegldaj
WFTiMS przegldaj
2018-06-07 09:18:57 CRZP 108/002/D/18 WILIŚ Dostawa laboratoryjnego stanowiska do badania potencjału produkcji biogazu na potrzeby projektu pn."Modelowa gospodarka osadowa w oczyszczalni ścieków zorientowana na zwiększenie produkcji energii odnawialnej i odzysk związków biogennych"realizowanego na WILiŚ PG. przegldaj
2018-02-21 09:47:33 CRZP 23/002/D/18 WILIŚ Dostawa sprzętu informatycznego i oprogramowania (MN-2) na potrzeby WILiŚ PG przegldaj
2018-08-31 11:42:49 ZP/183/004/D/18 WM Dostawa mobilnego, wielofunkcyjnego zestawu pomiarowego dla systemów HVAC (ogrzewania, wentylacji i klimatyzacji), dla Wydziału Mechanicznego Politechniki Gdańskiej, dotyczącego projektu „Innowacyjne urządzenie trigeneracyjne do produkcji energii elektrycznej i chłodu dla energetyki rozproszonej o obniżonej emisji środowiskowej” (INNOECOTRIBLOCK) Nr Umowy: POIR.04.01.02-00-0018/17 przegldaj
2013-10-31 14:14:00 ZP/426/055/D/13 OKZ dostawa sprzętu ogrodniczego dla Domu Studenckiego nr 12 Politechniki Gdańskiej, przegldaj
2017-04-04 08:27:19 ZP/55/055/D/17 OKZ Dostawa sprzętu AGD i RTV do jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej przegldaj
2014-09-12 14:15:05 ZZ/008/057/D/14 CTW i T dostawa dwóch rodzajów polilaktydu (PLA) w ilości po 100 kg w ramach realizacji prac przedwdrożeniowych wybranej technologii, Nr projektu II/Chem/2014/15 przegldaj
2014-12-01 15:10:57 ZZ/445/004/D/2014 WM Dostawa wysokościomierza cyfrowego dla Wydziału Mechanicznego Politechniki Gdańskiej przegldaj
2015-11-18 10:35:28 ZZ/548/004/D/2015 WM Dostawa sprzętu elektronicznego do budowy stanowiska do pomiaru ściśliwości cieczy hydraulicznych dla Wydziału Mechanicznego Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2015-11-20 15:21:36 ZZ/558/004/D/2015 WM Dostawa odczynników chemicznych dla Wydziału Mechanicznego Politechniki Gdańskiej przegldaj
2013-08-12 12:17:53 234/008/D/13 WCH Dostawa wyposażenia do magazynu chemicznego przegldaj
2013-08-08 10:10:12 317/008/D/13 WCH Dostawa wózków do przewozu materiałów niebezpiecznych i wybuchowych przegldaj
2010-07-27 14:21:33 370/040/D/10 KLI Dostawa Sprzętu AGD dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej przegldaj
2010-08-18 14:56:16 397/004/D/10 WM na dostawę switchy stackowalnych i serwera z akcesoriami do Środowiskowego Laboratorium Technologii Bezprzewodowych w ramach projektu Centrum Zaawansowanych Technologii Pomorze (CZT Pomorze) oraz w ramach projektu WiComm Transfer (WCT) - transfer wiedzy i wzmocnienie powiązań sfery nauki z przedsiębiorstwami branży ICT/ETI poprzez system staży realizowanego w ramach Działania 8.2.1 Program Operacyjny Kapitał Ludzki przegldaj
2010-12-29 13:49:11 560/071D/10 CMTM Dostawa sprzętu komputerowego dla Centrum Morskich Technologii Militarnych Politechniki Gdańskiej przegldaj
2012-03-01 10:24:26 60/002/D/12 WILIŚ Dostawa olejów fuzlowych do Lewobrzeżnej Oczyszczalni Ścieków w Poznaniu na potrzeby projektu "Innowacyjne źródło węgla dla wspomagania denitryfikacji w komunalnych oczyszczalniach ścieków" przegldaj
2011-01-13 14:49:04 CRPZ/12/009/D/11 WETI Dostawa telefonu komórkowego dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej przegldaj
2011-09-08 11:46:38 CRPZ/332/009/D/11 WETI Dostawa elementów elektronicznych i anten oraz telewizora dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki przegldaj
2010-12-09 13:55:47 CRPZ/541/009/D/10 WETI Dostawa elementów mikrofalowych dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej przegldaj
2019-01-09 11:12:32 CRZP 1/002/D/19 WILIŚ Dostawa komputerów przenośnych na potrzeby Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-07-06 13:56:12 CRZP 115/002/D/17 WILIŚ Dostawa odczynników chemicznych i materiałów oraz testów kuwetowych dla Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2016-02-05 11:16:46 CRZP 12/002/D/16 WILIŚ Dostawa testów kuwetowych na potrzeby Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej przegldaj
2013-04-08 08:56:32 CRZP 127/009/D/13 WETI Dostawa koszulek promocyjnych dla WETI przegldaj
2018-06-26 11:21:13 CRZP 129/002/D/18 WILIŚ Dostawa oprogramowania do numerycznego modelowania przepływu wód podziemnych i transportu zanieczyszczeń w warstwie wodonośnej na potrzeby Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej przegldaj
2016-05-05 08:40:44 CRZP 135/002/D/16 WILIŚ Dostawa odczynników,materiałów eksploatacyjnych i testów na potrzeby Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Poltechniki Gdańskiej przegldaj
2019-06-04 10:25:40 CRZP 136/002/D/19 WILIŚ Dostawa sprzętu informatycznego na potrzeby Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2016-05-18 09:16:47 CRZP 137/002/D/16 WILIŚ Dostawa odczynników,materiałów eksploatacyjnych i sprzętu laboratoryjnego na potrzeby Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-07-26 09:46:36 CRZP 140/002/D/17 WILIŚ Dostawa sprzętu laboratoryjnego dla Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej na potrzeby projektów realizowanych w ramach wspólnego przedsięwzięcia "RID" przegldaj
2019-06-26 09:45:52 CRZP 149/002/D/19 WILIŚ Dostawa aparatury badawczej- systemu do badania mastyksów gumowo- asfaltowych w reometrze dynamicznego ścinania DSR w schemacie trzypunktowego zginania w ramach projektu SEPOR na potrzeby Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska. przegldaj
2019-02-04 09:37:17 CRZP 16/002/D/19 WILIŚ Dostawa młynków hydrometrycznych na potrzeby Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej przegldaj
2018-08-07 09:31:22 CRZP 161/002/D/18 WILIŚ Dostawa oprogramowania na potrzeby Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej przegldaj
2018-08-22 10:04:55 CRZP 169/002/D/18 WILIŚ Dostawa oprogramowania na potrzeby projektu pn. "Opracowanie technologii przygotowania substratów wykorzystywanych w kofermentacji metanowej metodami dezintegracji" (DEZMETAN), realizowanego na Wydziale Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej przegldaj
2019-02-06 13:39:52 CRZP 17/002/D/19 WILIŚ Dostawa serwera i komputera stacjonarnego na potrzeby Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska PG przegldaj
2017-09-11 13:26:43 CRZP 175/002/D/17 WILIŚ Dostawa odczynników,materiałów eksploatacyjnych i sprzętu laboratoryjnego na potrzeby Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2016-06-24 10:56:46 CRZP 181/002/D/16 WILIŚ Dostawa urządzeń do pomiaru odblaskowości oznakowania pionowego i poziomego wraz z niezbędnym sprzętem do prowadzenia analiz dla WILiŚ PG na potrzeby projektu realizowanego w ramach wspólnego przedsięwzięcia RID pt. Wpływ czasu i warunków eksploatacyjnych na trwałość i funkcjonalność elementów bezpieczeństwa ruchu drogowego. przegldaj
2018-08-27 10:37:04 CRZP 181/002/D/18 WILIŚ Dostawa odczynników,materiałów eksploatacyjnych i sprzętu laboratoryjnego dla Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej przegldaj
2018-08-30 10:57:51 CRZP 182/002/D/18 WILIŚ Dostawa przystawki do badania ścinania w uniwersalnej maszynie wytrzymałościowej na potrzeby Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej przegldaj
2018-09-07 12:15:02 CRZP 187/002/D/18 WILIŚ Dostawa systemów nawigacyjnych na potrzeby WILIŚ PG przegldaj
2019-02-07 11:05:01 CRZP 19/002/D/19 WILIŚ Dostawa elementów wymiennych do laboratoryjnego reaktora deamonifikacji na potrzeby projektu pn. „Opracowanie technologii przygotowania substratów wykorzystywanych w kofermentacji metanowej metodami dezintegracji” (DEZMETAN), realizowanego na Wydziale Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej przegldaj
2016-07-22 10:38:02 CRZP 190/002/D/16 WILIŚ Dostawa sprzętu komputerowego i oprogramowania dla Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej przegldaj
2018-10-05 09:20:07 CRZP 205/002/D/18 WILIŚ Dostawa testów kuwetowych, odczynników, szkła i materiałów laboratoryjnych na potrzeby Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-02-16 12:07:57 CRZP 21/002/D/17 WILIŚ Dostawa sprzętu komputerowego i oprogramowania (2) dla Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-02-22 09:20:17 CRZP 24/002/D/17 WILIŚ Dostawa testów kuwetowych,odczynników i materiałów eksploatacyjnych dla Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdanskiej. przegldaj
2018-11-22 08:22:06 CRZP 241/002/D/18 WILIŚ Dostawa elementów instalacji pilotowej do usuwania azotu i odzysku fosforu z wód poosadowych, na potrzeby Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej przegldaj
2016-12-05 09:51:42 CRZP 291/002/D/16 WILIŚ Dostawa testów kuwetowych,odczynników i materiałów eksploatacyjnych dla Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdanskiej. przegldaj
2019-02-21 13:03:46 CRZP 31/002/D/19 WILIŚ Dostawa sprzętu AGD na potrzeby Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej przegldaj
2018-03-09 09:43:26 CRZP 41/002/D/18 WILIŚ Dostawa odczynników, testów, szkła i materiałów laboratoryjnych na potrzeby Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej przegldaj
2018-03-07 09:25:42 CRZP 43/002/D/18 WILIŚ Dostawa aparatury badawczej i pomiarowej na potrzeby projektu pn. „Modelowa gospodarka osadowa w oczyszczalni ścieków zorientowana na zwiększenie produkcji energii odnawialnej i odzysk związków biogennych” oraz projektu „Ekoinnowacyjna technologia dezintegracji termicznej zwiększająca efektywność technologiczną i energetyczną procesu przeróbki osadów ściekowych”, realizowanych na Wydziale Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej przegldaj
2019-03-18 08:22:49 CRZP 43/002/D/19 WILIŚ Dostawa aparatury badawczo - pomiarowej i wagi laboratoryjnej na potrzeby Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej przegldaj
2019-03-13 09:49:04 CRZP 51/002/D/19 WILIŚ Dostawa jednej licencji oprogramowania na potrzeby Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej przegldaj
2018-03-23 09:03:23 CRZP 56/002/D/18 WILIŚ Dostawa urządzeń wymiennych, umożliwiających konfigurację dowolnego układu dezintegracji niskotemperaturowej na potrzeby projektu pn. "Opracowanie technologii przygotowania substratów wykorzystywanych w kofermentacji metanowej metodami dezintegracji" (DEZMETAN), realizowanego na Wydziale Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej przegldaj
2016-03-22 10:21:38 CRZP 57/002/D/16 WILIŚ Dostawa sprzętu informatycznego i multimedialnego dla Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-01-26 12:41:00 CRZP 6/002/D/17 WILIŚ Dostawa systemu grawimetrycznego na potrzeby Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej przegldaj
2019-03-15 12:25:34 CRZP 60/002/D/19 WILIŚ Dostawa sprzętu AGD na potrzeby Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-01-20 09:45:26 CRZP 7/002/D/17 WILIŚ Dostaw sprzętu komputerowego i oprogramowania dla Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2019-04-03 13:37:13 CRZP 76/002/D/19 WILIŚ Dostawa urządzenia do pomiarów tensometrycznych wraz z systemem akwizycji danych i dedykowanym oprogramowaniem na potrzeby WILiŚ PG przegldaj
2016-04-08 14:25:39 CRZP 79/002/D/16/A/B WILIŚ Dostaw sprzętu informatycznego i oprogramowania dla Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdanskiej przegldaj
2009-10-12 12:04:37 CRZP 803/002/D/09 WILIŚ Dostawa aparatury do badań terenowych nośności pali na potrzeby Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej przegldaj
2016-04-05 11:49:23 CRZP 82/002/D/16 WILIŚ Dostawa testów kuwetowych i testów paskowych na potrzeby Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej przegldaj
2019-04-15 12:28:37 CRZP 92/002/D/19 WILIŚ Dostawa testów kuwetowych i odczynników na potrzeby Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej przegldaj
2019-04-15 09:13:14 CRZP 95/002/D/19 WILIŚ Dostawa odczynników, testów, szkła, materiałów laboratoryjnych oraz drobnego sprzętu laboratoryjnego na potrzeby projektu pt. „Rozpoznanie i wybór markerów zanieczyszczeń wprowadzonych do Zatoki Admiralicji (Antarktyka Morska) poprzez bezpośrednie odprowadzanie ścieków bytowych na przykładzie Polskiej Stacji Antarktycznej im H. Arctowskiego” finansowanego ze środków NCN - MINIATURA 2 realizowanego na Wydziale Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-06-14 15:50:29 CRZP-106/017/D/2017 WOiO Dostawa sprzętu informatycznego i oprogramowania dla Wydziału Oceanotechniki i Okrętownictwa Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-06-29 13:52:00 CRZP-109/017/D/2017 WOiO Dostawa przyrządów pomiarowych wraz z akcesoriami dla Wydziału Oceanotechniki i Okrętownictwa Politechniki Gdańskiej przegldaj
2014-03-17 16:20:16 CRZP-113/017/D/14 WOiO Dostawa 2 szt. oscyloskopów i 1 szt. generatora funkcyjnego. przegldaj
2017-07-11 14:18:30 CRZP-125/017/D/2017 WOiO Dostawa przyrządów pomiarowych wraz z akcesoriami dla Politechniki Gdańskieh Wydziału Oceanotechniki i Okrętownictwa. przegldaj
2017-09-05 15:57:36 CRZP-171/017/D/2017 WOiO Dostawa przyrządów pomiarowych wraz z akcesoriami dla Wydziału Oceanotechniki i Okrętownictwa Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2017-09-15 14:33:34 CRZP-180/017/D/2017 WOiO Dostawa przyrządów pomiarowych wraz z akcesoriami dla Wydziału Oceanotechniki i Okrętownictwa Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2016-07-07 14:35:26 CRZP-194/017/D/2016 WOiO Projekt, dostawa i montaż szaf sterowniczych i zasilających stanowisk dydaktycznych oraz wykonanie prac elektromontażowych w Laboratorium Maszyni Systemów Okrętowych Wydziału Oceanotechniki i Okrętownictwa Politechniki Gdańskiej przegldaj
2013-06-14 17:03:23 CRZP-238-071-D-13 CMTM Dostawa monitorów przemysłowych dla Centrum Morskich Technologii Militarnych Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2013-06-14 17:04:59 CRZP-239-071-D-13 CMTM Dostawa komputerów przemysłowych dla Centrum Morskich Technologii Militarnych Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2014-02-03 15:01:51 CRZP-29/017/D/14 WOiO Dostawa urządzeń peryferyjnych: 1 szt. kolorowej drukarki laserowej A3, 1szt. kolorowej drukarki laserowej A4, 1 szt. skanera komputerowego, 1szt. tabletu, 1szt.czytnika książek elektronicznych oraz 1 szt. kalkulatora naukowego dla Wydziału Oceanotechniki i Okrętownictwa Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-03-01 15:46:40 CRZP-29/017/D/2017 WOiO Dostawa sprzętu informatycznego i oprogramowania dla Wydziału Oceanotechniki i Okrętownictwa Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-04-18 16:37:19 CRZP-64/017/D/17 WOiO Dostawa materiałów promocyjnych (koszulek z nadrukiem) dla WOiO PG. przegldaj
2014-01-16 08:46:36 CRZP-8/017/D/14 WOiO Dostawa 1 szt. kolorowej drukarki laserowej A3 oraz 1 szt. skanera komputerowego dla Wydziału Oceanotechniki i Okrętownictwa Politechniki Gdańskiej przegldaj
2014-03-06 15:46:06 CRZP-82/017/D/14 WOiO Dostawa 2szt. oscyloskopów i 1szt. generatora funkcyjnego. przegldaj
2010-10-29 13:53:12 CRZP/ 476/009/D/10 WETI dostawa akcesoriów komputerowych, czytnika koloru oraz telewizora dla potrzeb kalibracji w ramach Projektu Domowy asystent osób starszych i chorych, współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Programu Operacyjnego Innowacyjna Gospodarka, 2007-2013 - Priorytet 1 Badania i rozwójnowoczesnych technologii, Działanie 1.3. Wsparcie projektów B+R na rzecz przedsiębiorców realizowanych przez jednostki naukowe Poddziałanie 1.3.1. Projekty rozwojowe przegldaj
2012-08-09 09:41:10 CRZP//299/071/D/12 CMTM Dostawa komputerów przemyslowych dla Centrum Morskich Technologii Militarnych Politechniki Gdanskiej przegldaj
2011-01-14 13:48:04 CRZP/015/009/D/11 WETI Dostawa oscyloskopu cyfrowego oraz generatora impulsów przegldaj
2011-01-21 10:05:52 CRZP/019/009/D/11 WETI Sukcesywna dostawa płytek drukowanych dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej przegldaj
2011-02-17 12:55:13 CRZP/042/009/D/11 WETI Dostawa oprogramowania MATLAB wraz z oprogramowaniem narzędziowym przegldaj
2011-02-09 14:44:24 CRZP/046/009/D/11 WETI Dostawa artykułów promocyjnych dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej przegldaj
2012-02-16 10:41:16 CRZP/046/009/D/12 WETI Dostawa programowalnych układów scalonych przegldaj
2011-02-11 14:21:11 CRZP/050/009/D/11 WETI Dostawa sprzętu informatycznego dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki przegldaj
2012-03-05 12:42:18 CRZP/065/009/D/12 WETI Dostawa elementów optycznych i optomechanicznych dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki przegldaj
2014-01-27 10:51:14 CRZP/07/009/D/14 WETI Dostawa mierników RLC dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej przegldaj
2012-03-14 10:33:56 CRZP/083/009/D/12 WETI Dostawa przyrządów do laboratorium biomedycznego dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki przegldaj
2016-01-27 11:50:08 CRZP/10/009/D/16 WETI Dostawa urządzenia do prowadzenia badań audiologicznych dla Politechniki Gdańskiej Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki przegldaj
2014-03-12 09:36:06 CRZP/100/009/D/14 WETI Dostawa elektrooptycznego modulatora fazy oraz źródła superluminescencyjnego dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej przegldaj
0000-00-00 00:00:00 CRZP/101/009/D/12 WETI Dostawa oscyloskopów przenośnych dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki przegldaj
2012-04-04 10:11:46 CRZP/101/009/D/12 WETI Dostawa oscyloskopów przenośnych dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki przegldaj
2015-04-07 12:26:40 CRZP/101/009/D/15 WETI Dostawa detektora liniowego z akcesoriami dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej przegldaj
2019-04-16 12:20:25 CRZP/101/009/D/19 WETI Dostawa 2 szt. serwerów z kartami graficznymi wspierajacymi technologię śledzenia promieni RTX i architekturę CUDA przegldaj
2009-10-13 16:28:21 CRZP/1024/009/D/09 WETI Dostawa oprogramowania na wyposażenie stanowisk stażowych dla projektu WiComm Transfer - transfer wiedzy i wzmocnienie powiązań sfery nauki z przedsiębiorstwami branży ICT/ETI poprzez system staży realizowanego w ramach Działania 8.2.1 Program Operacyjny Kapitał Ludzki przegldaj
2009-10-12 15:17:42 CRZP/1025/009/D/09 WETI Przetarg nieograniczony na dostawę generatora sygnałów, urządzeń do lutowania i myjki ultradźwiękowej na wyposażenie stanowisk stażowych dla projektu WiComm Transfer - transfer wiedzy i wzmocnienie powiązań nauki z przedsiębiorstwami branży ICT/ETI poprzez system staży realizowanego w ramach Działania 8.2.1 Program Operacyjny Kapitał Ludzki przegldaj
2011-03-29 14:42:45 CRZP/103/009/D/11 WETI Dostawa aparatury badawczej do Środowiskowego laboratorium systemów łączności bezprzewodowej dla potrzeb specjalnych przegldaj
2017-06-20 09:10:20 CRZP/103/009/D/17 WETI Dostawa sprzętu multimedialnego dla WETI PG przegldaj
2011-03-30 09:30:24 CRZP/104/009/D/11 WETI Dostawa elementów optycznych i optomechanicznych dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki przegldaj
2015-04-10 11:22:55 CRZP/104/009/D/15 WETI Dostawa sprzętu Informatycznego dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej przegldaj
2011-04-13 10:15:46 CRZP/107/009/D/11 WETI Dostawa artykułów promocyjnych dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej przegldaj
Opracowanie strony: © 2019 by CUI PG