Pouczenie wynikające z Art. 13 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119).

Klauzula informacyjna

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016, str. 1), dalej „RODO”, informuję, że:
  • administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Politechnika Gdańska z siedzibą przy ul. Narutowicza 11/12, w Gdańsku (kod pocztowy: 80-233);
  • Z Inspektorem Ochrony Danych na Politechnice Gdańskiej można się kontaktować drogą elektroniczną: e-mail: iod@pg.edu.pl;
  • Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą na podstawie art. 6 ust. 1 lit.c RODO w celu realizacji zadań i obowiązków prawnych nałożonych na Administratora ustawą z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych, tj. w celu udzielenia zamówienia publicznego, zawarcia i wykonania umowy
  • odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą osoby lub podmioty, którym udostępniona zostanie dokumentacja postępowania w oparciu o art. 8 oraz art. 96 ust. 3 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. – Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2017 r. poz. 1579 i 2018), dalej „ustawa Pzp”;
  • Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane, zgodnie z art. 97 ust. 1 ustawy Pzp, przez okres 4 lat od dnia zakończenia postępowania o udzielenie zamówienia, a jeżeli czas trwania umowy przekracza 4 lata, okres przechowywania obejmuje cały czas trwania umowy;
  • obowiązek podania przez Panią/Pana danych osobowych bezpośrednio Pani/Pana dotyczących jest wymogiem ustawowym określonym w przepisach ustawy Pzp, związanym z udziałem w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego; konsekwencje niepodania określonych danych wynikają z ustawy Pzp;
  • w odniesieniu do Pani/Pana danych osobowych decyzje nie będą podejmowane w sposób zautomatyzowany, stosowanie do art. 22 RODO;
  • posiada Pani/Pan:
    • na podstawie art. 15 RODO prawo dostępu do danych osobowych Pani/Pana dotyczących;
    • na podstawie art. 16 RODO prawo do sprostowania Pani/Pana danych osobowych**;
    • na podstawie art. 18 RODO prawo żądania od administratora ograniczenia przetwarzania danych osobowych z zastrzeżeniem przypadków, o których mowa w art. 18 ust. 2 RODO***;
    • prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna Pani/Pan, że przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy RODO;
  • nie przysługuje Pani/Panu:
    • w związku z art. 17 ust. 3 lit. b, d lub e RODO prawo do usunięcia danych osobowych;
    • prawo do przenoszenia danych osobowych, o którym mowa w art. 20 RODO;
    • na podstawie art. 21 RODO prawo sprzeciwu, wobec przetwarzania danych osobowych, gdyż podstawą prawną przetwarzania Pani/Pana danych osobowych jest art. 6 ust. 1 lit. c RODO.

** Wyjaśnienie: skorzystanie z prawa do sprostowania nie może skutkować zmianą wyniku postępowania o udzielenie zamówienia publicznego ani zmianą postanowień umowy w zakresie niezgodnym z ustawą Pzp oraz nie może naruszać integralności protokołu oraz jego załączników.

*** Wyjaśnienie: prawo do ograniczenia przetwarzania nie ma zastosowania w odniesieniu do przechowywania, w celu zapewnienia korzystania ze środków ochrony prawnej lub w celu ochrony praw innej osoby fizycznej lub prawnej, lub z uwagi na ważne względy interesu publicznego Unii Europejskiej lub państwa członkowskiego.

Zapoznałem się
Szukaj:
Znaleziono 4446 postępowań.
Na stronę3 5 10 30 50 100 200
Wyświetl stronę1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45

Postępowania - Dostawy (archiwum):

Data ogłoszenia:
rosnąco malejąco
Nr postępowania:
rosnąco malejąco
Kod jedn. prowadzącej:
rosnąco malejąco
Nazwa postępowania:
rosnąco malejąco
Przeglądaj:
WETI przegldaj
WFTiMS przegldaj
2019-03-14 13:01:56 CRZP/50/009/D/19 WETI Dostawa urządzeń pomiarowych oraz sprzętu komputerowego i akcesoriów komputerowych dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2017-05-18 09:48:21 ZP/79/008/D/17 WCH Dostawa chromatografu gazowego sprzężonego ze spektrometrem mas typu potrójny kwadrupol (GC-MS/MS) wyposażonego w automatyczny podajnik do próbek ciekłych headspace oraz przystawkę do termodesorpcji dla Wydziału Chemicznego Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2013-02-20 10:52:05 ZP/78/051/D/13 KT Dostawa układu próżniowego do wytwarzania cienkich warstw organicznych w ramach projektu Centrum Nanotechnologii Politechniki Gdańskiej przegldaj
2014-05-21 08:12:14 ZP/213/051/D/14 KT Dostawa szaf metalowych, regału magazynowego i stołu warsztatowego na potrzeby Wydziału Oceanotechniki i Okrętownictwa w ramach Projektu Stworzenie nowoczesnej infrastruktury technicznej dla realizacji programu kształcenia Inżynierów Przyszłości w Politechnice Gdańskiej przegldaj
2015-04-07 12:26:40 CRZP/101/009/D/15 WETI Dostawa detektora liniowego z akcesoriami dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej przegldaj
2018-06-05 11:19:13 ZZ/597/009/D/2018 WETI Dostawa króćca w ramach projektu „DIAMSEC - ultraczuła platforma sensoryczna do szybkiej detekcji zagrożeń epidemiologicznych i pandemicznych” finansowanego przez NCBiR dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2019-01-11 14:47:19 CRZP/5/009/D/19 WETI Dostawa licencji oprogramowania naukowo-technicznego dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej przegldaj
2016-07-11 11:51:00 CRZP/201/009/D/16 WETI Dostawa materiałów, elementów elektronicznych, okablowania do instalacji kamer i platform w wybranym środowisku testowym dla potrzeb Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej (2) przegldaj
2018-08-22 12:06:06 ZZ/17/055/D/18 OKZ Dostawa rolet wraz z montażem dla Osiedla Studenckiego Politechniki Gdańskiej przegldaj
2015-11-24 11:04:00 ZP/380/018/D/15 WZiE Dostawa sprzętu komputerowego wraz z lampą błyskową oraz akcesoriami multimedialnymi i sieciowymi dla Wydziału Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej przegldaj
2012-09-27 08:59:21 ZP/341/055/D/12 OKZ dostawa wysokociśnieniowego ekspresu do kawy wraz z akcesoriami dla Centrum Szkoleniowo - Rehabilitacyjnego PG Sopot. przegldaj
2018-08-21 12:56:23 ZP/163/008/D/18 WCH Opracowanie i dostawa prototypu sprzętowego sterownika (kontrolera) realizującego pomiary, wykonującego analizę DEIS w czasie rzeczywistym oraz sterującego wszystkimi zasobami sprzętowymi ogniwa paliwowego wraz z aktywnym modułem generującym multisinusoidalny sygnał zmienny o zadanych parametrach amplitudowych i częstotliwościowych obciążający/odciążający stos ogniwa paliwowego. przegldaj
2013-02-19 13:19:51 ZP/70/055/D/13 OKZ sukcesywna dostawa artykułów gospodarstwa domowego dla Centrum Szkoleniowo Rehabilitacyjne Politechniki Gdańskiej przegldaj
ZP/70/055/D/13 OKZ sukcesywna dostawa artykułów gospodarstwa domowego dla Centrum Szkoleniowo ? Rehabilitacyjne Politechniki Gdańskiej przegldaj
2012-03-05 15:36:01 ZP/66/008/D/12 WCH sukcesywna dostawa materiałów i odczynników do przygotowywania próbek do oznaczeń aktywności biologicznych, materiałów jednorazowych i zużywalnych do hodowli komórkowej, materiałów niezbędnych do procesów fermentacji oraz odczynników specjalistycznych,) dla Projektu ?Wykorzystanie kapusty białej na potrzeby fitoremediacji i biofumigacji gleby (AGROBIOKAP) współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Programu Operacyjnego Innowacyjna Gospodarka 2007-2013. Projekt Nr UDA-POIG.01.03.01 ?00-138/09 ?00 z aneksami przegldaj
2012-06-06 13:50:41 ZP/205/055/D/12 OKZ sukcesywna dostawa naturalnej wody źródlanej wraz z dzierżawą i sanityzacją dystrybutorów dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej przegldaj
2015-01-23 15:31:01 CRZP/13/017/D/2015 WOiO : Dostawa 8 szt. licencji komercyjnej oprogramowania do projektowania wspomaganego komputerowo (CAD) dla Wydziału Oceanotechniki i Okrętownictwa Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-06-05 14:23:17 ZZ-011/022/D/2017 RIT aktualizacja 5 szt. licencji na Microsoft Office 365 ProPlus dla nauczycieli i wykładowców przegldaj
2018-10-19 12:48:06 ZP/215/008/D/18 WCH Chromatograf cieczowy Flash z detektorem UV-ViS i ELSD wraz z przystawką umożliwiającą pracę w trybie preparatywnym i analitycznym przegldaj
2014-06-04 14:30:45 ZZ/1509/008/D/14 WCH Cytometr przepływowy przegldaj
2014-01-31 10:18:46 CRZP/25/009/D/14 WETI Diostawa elementów i narzędzi elektronicznych dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej przegldaj
2015-07-03 09:59:19 CRZP/683/009/D/2015 WETI Dostarczenie wyników z przeprowadzonych badań hemodynamicznych u pacjentów z niedokrwiennym udarem mózgu przegldaj
2014-02-27 11:42:39 ZP/47/008/D/14 WCH Dostaw pieców laboratoryjnych przegldaj
2016-04-08 14:25:39 CRZP 79/002/D/16/A/B WILIŚ Dostaw sprzętu informatycznego i oprogramowania dla Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdanskiej przegldaj
2017-01-20 09:45:26 CRZP 7/002/D/17 WILIŚ Dostaw sprzętu komputerowego i oprogramowania dla Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2017-09-12 12:06:08 ZZ 173/019/D/17 WFTiMS Dostaw tygli alundowych na potrzeby Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
ZP/78/035/D/10 OTE Dostawa przegldaj
2015-04-02 10:13:00 ZP/99/018/D/15 WZiE Dostawa kamery cyfrowej z akcesoriami, laptopa, czytników e - book, zestawów mikrofonów bezprzewodowych z nadajnikiem wraz akcesoriami oraz akcesoriów multimedialnych i akcesoriów komputerowych dla Wydziału Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-11-22 11:05:06 ZZ-023/022/D/2017 RIT dostawa 10 szt. konwerterów Ethernet z portem SFP do doposażenia węzłów abonenckich sieci TASK przegldaj
2019-03-18 09:35:35 ZZ/34/019/D/19 WFTiMS Dostawa akcesoriów laboratoryjnych na potrzeby Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2019-01-24 13:13:53 ZZ/11/019/D/19 WFTiMS Dostawa akcesoriów laboratoryjnych na potrzeby Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2019-04-16 11:14:43 ZZ/63/019/D/19 WFTiMS Dostawa akcesoriów laboratoryjnych na potrzeby Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2019-04-04 13:07:09 ZZ/47/019/D/19 WFTiMS Dostawa chemikaliów nieorganicznych na potrzeby Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2009-07-08 09:35:10 ZP/587/009/D/09 WETI Dostawa dwutlenku cyrkonu domieszkowanego itrem 92% ZrO2 8%Y2O3 dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej przegldaj
2014-11-25 13:38:29 ZZ/419/004/D/2014 WM Dostawa elektronicznego miernika dla Wydziału Mechanicznego Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-06-05 14:20:53 ZZ-010/022/D/2017 RIT dostawa elementów studni teletechnicznych przegldaj
2014-05-20 11:48:47 ZZ/133/036/14 OKZ Dostawa fabrycznie nowego samochodu 8-osobowego dla Politechniki Gdańskiej przegldaj
2016-12-01 13:06:30 ZZ 163/019/D/16 WFTiMS Dostawa generatora wodoru dla Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2015-02-06 13:42:41 ZP/30/051/D/15 KT Dostawa jednowrzecionowej 5-osiowej frezarki dla Wydziału Oceanotechniki i Okrętownictwa w ramach Projektu „Stworzenie nowoczesnej infrastruktury technicznej dla realizacji programu kształcenia Inżynierów Przyszłości w Politechnice Gdańskiej” przegldaj
2016-03-31 13:27:50 CRZP/76/009/D/16 WETI Dostawa krzeseł i mebli dla Politechniki Gdańskiej Wydziału ETI i SSPG przegldaj
2017-11-13 15:16:00 ZP/215/018/D/17 WZiE Dostawa licencji dla Wydziału Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej przegldaj
2018-07-09 14:39:00 ZP/142/018/D/18 WZiE Dostawa licencji dla Wydziału Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej przegldaj
2011-05-13 12:35:29 ZP/172/014/D/11 WEiA Dostawa materiałów promocyjnych i reklamowych na potrzeby Wydziału Elektrotechniki i Automatyki. przegldaj
2019-03-20 09:05:35 ZZ/36/019/D/19 WFTiMS Dostawa metali szlachetnych na potrzeby Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-10-12 09:36:51 ZZ 202/019/D/17 WFTiMS Dostawa miernika temperatury na potrzeby Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2013-10-24 14:05:27 CRZP/421/009/D/13 WETI Dostawa mobilnych aparatów telefonicznych (bez kart SIM) przegldaj
2019-03-29 09:23:37 ZZ/45/019/D/19 WFTiMS Dostawa pętli drutu diamentowego na potrzeby Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2019-03-20 09:03:15 ZZ/35/019/D/19 WFTiMS Dostawa pierwiastków chemicznych na potrzeby Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2018-10-16 09:31:37 ZZ 182/019/D/18 WFTiMS Dostawa pojemnika trimethylaluminium, wraz z napełnieniem i odbiorem na potrzeby Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2019-03-08 08:35:54 ZZ/30/019/D/19 WFTiMS Dostawa produktów chemicznych na potrzeby Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2013-12-03 14:23:01 ZP 473/019/D/13 WFTiMS Dostawa przyrządów pomiarowych dla Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2018-04-25 14:31:06 ZZ 84/019/D/18 WFTiMS Dostawa reduktora butlowego na potrzeby Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2018-02-14 12:30:15 ZZ/31/019/D/18 WFTiMS Dostawa reduktorów dla Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2014-12-15 15:32:15 ZP/471/051/D/14 KT Dostawa robota przemysłowego dla Wydziału Oceanotechniki i Okrętownictwa w ramach Projektu „Stworzenie nowoczesnej infrastruktury technicznej dla realizacji programu kształcenia Inżynierów Przyszłości w Politechnice Gdańskiej” przegldaj
2019-02-13 14:20:33 ZZ/20/019/D/19 WFTiMS Dostawa rozpuszczalnika na potrzeby Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2016-07-22 12:55:00 ZP/218/018/D/16 WZiE Dostawa serwerów kasetowych wraz z oprogramowaniem do wirtualizacji, macierzy dyskowej, serwera NAS, komputerów przenośnych, tabletów, drukarki oraz urządzeń peryferyjnych dla Wydziału Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej przegldaj
2011-09-23 13:42:39 ZP/335/055/D/11 OKZ dostawa składników umundurowania dla Wewnętrznej Służby Ochrony Politechniki Gdańskiej przegldaj
2016-02-12 10:39:13 CRZP/29/009/D/16 WETI Dostawa sprzętu informatycznego dla WETI PG przegldaj
2015-11-03 12:45:00 CRZP/360/009/D/15 WETI Dostawa sprzętu informatycznego dla WETI PG przegldaj
2016-06-09 12:26:22 CRZP/171/009/D/16 WETI Dostawa sprzętu informatycznego dla WETI PG przegldaj
2016-10-18 12:55:39 CRZP/264/009/D/16 WETI Dostawa sprzętu informatycznego dla WETI PG przegldaj
2016-02-08 12:50:14 CRZP/19/009/D/16 WETI Dostawa sprzętu informatycznego dla WETI PG przegldaj
2013-07-10 11:22:18 CRZP/277/009/D/13 WETI Dostawa sprzetu komputerowego (serwerów) dla Wydziału WETI przegldaj
2009-09-11 10:56:16 ZP/622/009/D/09 WETI Dostawa systemu do tworzenia elektronicznych i sieciowych zasobów edukacyjnych dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej w ramach projektu Nowatorskie metody kształcenia specjalistów w zakresie zastosowań technologii informacyjnych współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego przegldaj
2015-12-11 10:01:57 CRZP/404/009/D/15 WETI Dostawa systemu kamer przemysłowych z akcesoriami dla WETI PG przegldaj
2014-07-25 09:03:13 ZP/296/051/D/14 DO Dostawa wyposażenia do Pracowni Systemów Mechatronicznych i Mikronapędów na potrzeby Wydziału Mechanicznego w ramach Projektu Stworzenie nowoczesnej infrastruktury technicznej dla realizacji programu kształcenia Inżynierów Przyszłości w Politechnice Gdańskiej przegldaj
2014-10-13 15:27:47 ZP/401/051/D/14 KT Dostawa wyposażenia do Pracowni Systemów Mechatronicznych i Mikronapędów na potrzeby Wydziału Mechanicznego – II ETAP w ramach Projektu Stworzenie nowoczesnej infrastruktury technicznej dla realizacji programu kształcenia Inżynierów Przyszłości w Politechnice Gdańskiej przegldaj
2016-10-27 11:24:00 ZP/270/018/D/16 WZiE Dostawa zestawu serwerów kasetowych z macierzą dyskową oraz oprogramowaniem do wirtualizacji dla Wydziału Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej przegldaj
2016-05-18 13:15:42 ZZ/12/002/D/2016 WILIŚ Dostawa (aktualizacja)subskrypcji jednej indywidualnej licencji akademickiej specjalistycznego oprogramowania MATLAB z dodatkiem Signal Processing Toolbox przegldaj
2015-04-21 11:45:17 ZZ/350/009/2015 WETI Dostawa 1 kpl. okularów rzeczywistości rozszerzonej dla WETI przegldaj
2016-06-09 12:23:45 ZZ/14/002/D/2016 WILIŚ Dostawa 1 licencji oprogramowania specjalistycznego Golden Software Grapher v12, Win/Single user. przegldaj
2016-10-11 14:42:04 ZZ/22/002/D/2016 WILIŚ Dostawa 1 licencji oprogramowania specjalistycznego Intel Parallel Studio XE Composer Edition for Fortran Linux-Named-user Academic(ESD) przegldaj
2014-01-16 08:46:36 CRZP-8/017/D/14 WOiO Dostawa 1 szt. kolorowej drukarki laserowej A3 oraz 1 szt. skanera komputerowego dla Wydziału Oceanotechniki i Okrętownictwa Politechniki Gdańskiej przegldaj
2018-11-20 14:23:49 ZZ/007/001/18 WA dostawa 1 szt. licencji bezterminowej oprogramowania (rozszerzenie do Rhinoceros 5) przegldaj
2018-11-15 15:52:25 ZZ-18/017/D/2018 WOiO Dostawa 1 szt. licencji bezterminowej oprogramowania Camtasia Studio 2018 przegldaj
2018-12-11 12:29:52 ZZ-21/017/D/2018 WOiO Dostawa 1 szt. licencji bezterminowej oprogramowania Rhinoceros 6 EDU przegldaj
2018-11-15 16:03:12 ZZ-19/017/D/2018 WOiO Dostawa 1 szt. licencji bezterminowej oprogramowania Rhinoceros 6 EDU przegldaj
2016-12-13 14:22:12 ZP-301/017/D/2016 WOiO Dostawa 1 szt. licencji oprogramowania pakietu do profesjonalnego projektowania układów publikacji przeznaczonych do druku oraz 2 szt. licencji pakietu oprogramowanie do OCR. przegldaj
2018-10-10 12:46:15 ZZ-16/017/D/2018 WOiO Dostawa 1 szt. rejestratora firmy HBM, model CX22B-W z akcesoriami. przegldaj
2015-06-11 10:03:32 ZZ/51/017/D/2015/OPM WOiO Dostawa 1 sztuki kompasu stabilizowanego bezwładnościowo do pojazdu głębinowego przegldaj
2019-07-02 08:30:24 ZZ/294/014/19 WEiA Dostawa 1 sztuki termohigrometru dla Wydziału Elektrotechniki i Automatyki przegldaj
2019-04-17 11:12:16 ZZ/174/014/19 WEiA Dostawa 1-fazowego agregatu prądotwórczego. przegldaj
2015-11-18 10:27:35 ZZ/550/004/D/2015 WM Dostawa 1-sz specjalistycznego pirometru laserowego do pomiaru temperatury i wilgotności dla Wydziału Mechanicznego Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-05-22 13:20:38 ZZ/135/071/D/2013 CMTM Dostawa 10 szt. elementów drewnianych przegldaj
2016-03-29 11:40:52 ZP/73/004/D/16 WM Dostawa 10 szt. poliestrowych puf z nadrukiem dla Wydziału Mechanicznego Politechniki Gdańskiej przegldaj
2016-04-14 14:07:06 ZP/111/004/D/16 WM Dostawa 10 szt. poliestrowych puf z nadrukiem dla Wydziału Mechanicznego Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-07-31 10:46:28 ZZ-017/022/D/2017 RIT dostawa 10 szt. przełączników agregacyjnych DCN S5750E-28X-SI-24F-D do doposażenia węzłów sieci TASK przegldaj
2018-08-24 10:29:56 ZZ-12/017/D/2018 WOiO Dostawa 10 szt. rozet tensometrycznych, 3 opakowania kleju do tensometrów, 2 opakowania zabezpieczającej taśmy aluminiowej, 1 tuby powłoki silikonowej, 1 opakowanie końcówek lutowniczych, 1 opakowanie lakieru izolacyjnego. przegldaj
2018-04-16 13:57:15 ZZ/379/009/D/2018 WETI Dostawa 110 szt. płytek montażowych dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej przegldaj
2014-10-21 09:12:46 ZZ/11/025/D/14 CUI Dostawa 13 szt. luster do szaf przegldaj
2014-10-20 07:34:15 ZP/394/004/D/14 WM Dostawa 14 szt. krzeseł konferencyjnych do Wydziału Mechanicznego Politechniki Gdańskiej przegldaj
2014-04-11 14:58:12 CRZP/143/017/D/14 WOiO Dostawa 1szt. oscyloskopu dla Wydziału Oceanotechniki i Okrętownictwa Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2015-04-23 09:53:10 ZZ/352/009/2015 WETI Dostawa 2 kpl. okularów projekcyjnych dla WETI przegldaj
2015-04-22 09:32:34 ZZ/351/009/2015 WETI Dostawa 2 kpl. okularów rzeczywistości rozszerzonej dla WETI przegldaj
2017-08-03 15:51:52 ZP/150/055/D/17 OKZ Dostawa 2 roll-upów oraz ścianki reklamowej dla Centrum Usług Informatycznych Politechniki Gdańskiej w ramach projektu „Multidyscyplinarny Otwarty System Transferu Wiedzy – MOST Wiedzy” przegldaj
2017-02-27 15:40:57 ZP/28/055/D/17 OKZ Dostawa 2 roll-upów oraz ścianki reklamowej dla Centrum Usług Informatycznych Politechniki Gdańskiej w ramach projektu „Multidyscyplinarny Otwarty System Transferu Wiedzy – MOST Wiedzy” przegldaj
2014-03-17 16:20:16 CRZP-113/017/D/14 WOiO Dostawa 2 szt. oscyloskopów i 1 szt. generatora funkcyjnego. przegldaj
2017-12-15 10:56:20 ZZ/505/004/D/2017 WM Dostawa 2 szt. przepływomierzy ultradźwiękowych dla Wydziału Mechanicznego Politechniki Gdańskiej przegldaj
Opracowanie strony: © 2019 by CUI PG