Pouczenie wynikające z Art. 13 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119).

Klauzula informacyjna

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016, str. 1), dalej „RODO”, informuję, że:
  • administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Politechnika Gdańska z siedzibą przy ul. Narutowicza 11/12, w Gdańsku (kod pocztowy: 80-233);
  • Z Inspektorem Ochrony Danych na Politechnice Gdańskiej można się kontaktować drogą elektroniczną: e-mail: iod@pg.edu.pl;
  • Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą na podstawie art. 6 ust. 1 lit.c RODO w celu realizacji zadań i obowiązków prawnych nałożonych na Administratora ustawą z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych, tj. w celu udzielenia zamówienia publicznego, zawarcia i wykonania umowy
  • odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą osoby lub podmioty, którym udostępniona zostanie dokumentacja postępowania w oparciu o art. 8 oraz art. 96 ust. 3 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. – Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2017 r. poz. 1579 i 2018), dalej „ustawa Pzp”;
  • Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane, zgodnie z art. 97 ust. 1 ustawy Pzp, przez okres 4 lat od dnia zakończenia postępowania o udzielenie zamówienia, a jeżeli czas trwania umowy przekracza 4 lata, okres przechowywania obejmuje cały czas trwania umowy;
  • obowiązek podania przez Panią/Pana danych osobowych bezpośrednio Pani/Pana dotyczących jest wymogiem ustawowym określonym w przepisach ustawy Pzp, związanym z udziałem w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego; konsekwencje niepodania określonych danych wynikają z ustawy Pzp;
  • w odniesieniu do Pani/Pana danych osobowych decyzje nie będą podejmowane w sposób zautomatyzowany, stosowanie do art. 22 RODO;
  • posiada Pani/Pan:
    • na podstawie art. 15 RODO prawo dostępu do danych osobowych Pani/Pana dotyczących;
    • na podstawie art. 16 RODO prawo do sprostowania Pani/Pana danych osobowych**;
    • na podstawie art. 18 RODO prawo żądania od administratora ograniczenia przetwarzania danych osobowych z zastrzeżeniem przypadków, o których mowa w art. 18 ust. 2 RODO***;
    • prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna Pani/Pan, że przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy RODO;
  • nie przysługuje Pani/Panu:
    • w związku z art. 17 ust. 3 lit. b, d lub e RODO prawo do usunięcia danych osobowych;
    • prawo do przenoszenia danych osobowych, o którym mowa w art. 20 RODO;
    • na podstawie art. 21 RODO prawo sprzeciwu, wobec przetwarzania danych osobowych, gdyż podstawą prawną przetwarzania Pani/Pana danych osobowych jest art. 6 ust. 1 lit. c RODO.

** Wyjaśnienie: skorzystanie z prawa do sprostowania nie może skutkować zmianą wyniku postępowania o udzielenie zamówienia publicznego ani zmianą postanowień umowy w zakresie niezgodnym z ustawą Pzp oraz nie może naruszać integralności protokołu oraz jego załączników.

*** Wyjaśnienie: prawo do ograniczenia przetwarzania nie ma zastosowania w odniesieniu do przechowywania, w celu zapewnienia korzystania ze środków ochrony prawnej lub w celu ochrony praw innej osoby fizycznej lub prawnej, lub z uwagi na ważne względy interesu publicznego Unii Europejskiej lub państwa członkowskiego.

Zapoznałem się
Szukaj:
Znaleziono 4446 postępowań.
Na stronę3 5 10 30 50 100 200
Wyświetl stronę1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45

Postępowania - Dostawy (archiwum):

Data ogłoszenia:
rosnąco malejąco
Nr postępowania:
rosnąco malejąco
Kod jedn. prowadzącej:
rosnąco malejąco
Nazwa postępowania:
rosnąco malejąco
Przeglądaj:
2017-02-23 10:46:23 ZZ/450/008/D/17 WCH „Zestaw HPLC DAD UV-VIS”. przegldaj
2011-08-17 13:45:28 CRZP/305/009/U/11 WETI Zorganizowanie imprezy turystycznej dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej przegldaj
2012-05-15 10:00:09 zapytanie ofertowe WM Zapytanie ofertowe na dostawę oprogramowania soft plc z bibliotekami dla Mobilnego Laboratorium Diagnostyki i Technologii Środowiska w ramach Projektu Centrum Zaawansowanych Technologii POMORZE o wartości nieprzekraczającej równowartości kwoty 14 000 euro przegldaj
2013-07-22 11:55:05 ZP 284/019/D/13 WFTiMS Zapytanie o cenę na dostawę artykułów reklamowych i promocyjnych na potrzeby Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2013-10-08 09:09:33 ZP 381/019/D/13 WFTiMS Zapytanie o cenę na dostawę artykułów reklamowych i promocyjnych na potrzeby Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2013-04-24 12:08:33 ZP 146/019/D/13 WFTiMS Zapytanie o cenę na dostawę artykułów reklamowych i promocyjnych na potrzeby studentów Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2012-05-29 13:09:53 ZP 178/019/D/12 WFTiMS Zapytanie o cenę na dostawę artykułów reklamowych i promocyjnych na potrzeby studentów Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2010-03-03 10:07:05 CRZP/193/009/D10 WETI Zapytanie o cenę na dostawę artykułów reklamowych dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej przegldaj
2016-05-17 15:34:16 ZP/146/055/D/16 OKZ Zaprojektowanie, wykonanie, dostawa i montaż (instalacja) kapsuły czasu dla Politechniki Gdańskiej przegldaj
2016-03-24 16:57:54 ZP/68/055/D/16 OKZ Zaprojektowanie, wykonanie, dostawa i montaż (instalacja) kapsuły czasu dla Politechniki Gdańskiej przegldaj
2011-12-16 00:00:00 ZP/485/014/D/11 WEiA Zaprojektowanie i wykonanie instalacji badawczej Laboratorium innowacyjnych technologii elektroenergetycznych i integracji odnawialnych źródeł energii LINTE^2 wraz z dostawą, montażem i uruchomieniem aparatury badawczej (postępowanie drugie) przegldaj
2011-10-12 00:00:00 ZP/378/014/D/11 WEiA Zaprojektowanie i wykonanie instalacji badawczej Laboratorium innowacyjnych technologii elektroenergetycznych i integracji odnawialnych źródeł energii LINTE^2 wraz z dostawą, montażem i uruchomieniem aparatury badawczej przegldaj
2011-06-09 00:00:00 Wstępne ogłoszenie infor WEiA Zaprojektowanie i wykonanie instalacji badawczej "Laboratorium innowacyjnych technologii elektroenergetycznych i integracji odnawialnych źródeł energii Linte^2" wraz z dostawą, montażem i uruchomieniem aparatury badawczej przegldaj
2009-03-30 10:28:04 ZP/326/030/D/08 BG. Zamówienie z wolnej ręki na zakup dostępu do chemicznej bazy danych Chemical Abstract na płytach CD (CAonCD) wraz z wersją drukowaną Chemical Abstracts na 2009 przegldaj
2006-07-07 15:06:00 ZP/122/022/D/06 CIT. Zamówienie z wolnej ręki na dostawę osprzętu do sieci światłowodowej przegldaj
2006-07-07 15:08:50 ZP/110/022/D/06 CIT. Zamówienie rozpisane w trybie zapytania o cenę na dostawę urządzeń sieciowych przegldaj
2006-08-28 14:56:39 ZP/162/022/D/06 CIT. Zamówienie publiczne rozpisane w trybie zapytania o cenę na dostawę osprzętu do sieci światłowodowej przegldaj
2015-08-24 15:05:20 ZP/283/057/D/15 CTW i T Zakup, przygotowanie wizualizacji nadruku, nadruk oraz dostarczenie do siedziby Zamawiającego przenośnych nośników danych (pendrive’ów) w ilości 30 sztuk w ramach realizacji projektu „Inkubator innowacyjności” współfinansowanego ze środków finansowych na naukę w ramach projektu systemowego „Wsparcie systemu zarządzania badaniami naukowymi oraz ich wynikami”, realizowanego w ramach Programu Operacyjnego Innowacyjna Gospodarka 2007-2013 przegldaj
2015-09-03 10:56:34 ZP/298/057/D/15 CTW i T Zakup, przygotowanie wizualizacji nadruku, nadruk oraz dostarczenie do siedziby Zamawiającego przenośnych nośników danych (pendrive’ów) w ilości 30 sztuk w ramach realizacji projektu „Inkubator innowacyjności” współfinansowanego ze środków finansowych na naukę w ramach projektu systemowego „Wsparcie systemu zarządzania badaniami naukowymi oraz ich wynikami”, realizowanego w ramach Programu Operacyjnego Innowacyjna Gospodarka 2007-2013 przegldaj
2018-12-07 13:47:12 ZZ/14/030/D/2018 B Zakup subskrypcji na wsparcie techniczne dla systemu operacyjnego Red Har na okres 3 lat przegldaj
2009-12-03 14:52:29 ZP/1450/018/D/09 WZiE Zakup subskrypcji MSDN Academic Alliance dla Wydziału Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2018-07-27 09:36:05 ZZ/009/022/D/18 RIT Zakup subskrypcji kognitywnej usługi do wyszukiwania w Internecie zasobów na podstawie podanej frazy przegldaj
2017-09-06 11:49:27 ZP/002/057/2017 CTW i T Zakup sprzętu komputerowego i innych akcesoriów komputerowych na potrzeby Centrum Transferu Wiedzy i Technologii Politechniki Gdańskiej do realizacji zadań w ramach projektu „Inkubator Innowacyjności+” realizowanego w ramach projektu pozakonkursowego pn. „Wsparcie zarządzania badaniami naukowymi i komercjalizacja wyników prac B+R w jednostkach naukowych i przedsiębiorstwach” w ramach Programu Operacyjnego Inteligentny Rozwój 2014-2020 (Działanie 4.4) przegldaj
2017-07-17 15:00:00 ZP/001/057/2017 CTW i T Zakup sprzętu komputerowego i innych akcesoriów komputerowych na potrzeby Centrum Transferu Wiedzy i Technologii przegldaj
2016-01-27 13:43:22 ZZ-004/022/D/16 RIT zakup rocznej usługi wsparcia dla licencji edukacyjnych Teaching&Research ArcGIS przegldaj
2018-12-13 09:20:18 CRZP: ZP /253/055/D/18 OKZ Zakup oprogramowania systemowego dla Politechnikiki Gdańskiej przegldaj
2009-09-09 11:55:24 ZP/753/018/D/09 WZiE Zakup oprogramowania akademickiego wraz z licencją dla wszystkich pracowników, pracowni studenckich i studentów Politechniki Gdańskiej przegldaj
2015-12-07 17:35:18 ZP/400/014/D/15 WEiA Zakup licencji pakietów oprogramowania dla Laboratorium LINTE^2 oraz odnowienie subskrypcji uaktualnień licencji oprogramowania dla Wydziału Elektrotechniki i Automatyki Politechniki Gdańskiej przegldaj
2018-06-11 13:43:04 ZZ/174/004/D/2018 WM Zakup licencji oprogramowania do obliczeń numerycznej dynamiki płynów (CFD) dla Wydziału Mechanicznego Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2018-04-12 09:50:25 ZZ/97/004/D/2018 WM Zakup licencji oprogramowania do obliczeń numerycznej dynamiki płynów (CFD) dla Wydziału Mechanicznego Politechniki Gdańskiej przegldaj
2019-05-16 13:32:20 ZP/118/002/D/19 DZP Zakup końcówek pomiarowych sondy CPTU oraz zestawu do modernizacji sondy CPTU na potrzeby projektu pn. „Opracowanie metody i narzędzi do wykonywania kolumn/pali przemieszczeniowych wkręcanych w różnorodnych warunkach gruntowych na obszarze Polski wraz z przygotowaniem metodyki do projektowania i odbioru robót”. przegldaj
2015-09-11 10:36:04 ZP/303/022/D/15 RIT Zakup i instalacja serwerów pamięci masowej w ramach realizacji projektu Centrum Doskonałości Naukowej Infrastruktury Wytwarzania Aplikacji (CD NIWA) przegldaj
2018-07-16 14:29:18 ZZ/236/004/D/2018 WM zakup bezterminowej licencji na oprogramowanie CAD 3D wraz z roczną subskrypcją i wdrożeniem oprogramowania, finansowanego ze środków Narodowego Centrum Badań i Rozwoju w ramach programu LIDER dla Wydziału Mechanicznego Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2014-07-01 14:56:13 ZZ/001/057/D/14 CTW i T zakup bazy danych polskich firm, zwanej dalej „bazą danych” w formie elektronicznej (np. CD, pendrive) i w polskiej wersji językowej, umożliwiającą uzyskanie oraz korzystanie (pobieranie danych i ich wykorzystywanie) z pełnych danych teleadresowych przedsiębiorstw zajmujących się produkcją, usługami i dystrybucją na terenie całej Polski, zatrudniających minimum 10 osób przegldaj
2015-12-01 13:14:03 ZP 391/019/D/15 WFTiMS Zakup aktualizacji licencji oprogramowania LabVIEW Campus Teaching wraz ze szkoleniem dla Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2015-11-24 15:24:14 ZZ/555/004/D/2015 WM ywic epoksydowych, produktów z tworzyw sztucznych, węży, wazeliny i benzyn specjalnych przegldaj
2016-10-25 12:45:23 ZZ/349/071/U/2016 CMTM Wytworzenie i montaż obwodów drukowanych dla PG CMTM przegldaj
2016-11-21 11:48:42 ZZ-018/022/D/167 RIT Wymiana uszkodzonego monitora sieci TASK przegldaj
2016-04-13 11:05:17 ZP/96/022/D/16 RIT Wymiana przełączników szkieletowych w sieci TASK przegldaj
2014-10-31 12:29:29 ZZ/247/017/D/2014 WOiO Wykonanie, dostawa i współudział w badaniach mechanizmu ochraniacza pępowiny. przegldaj
2015-09-24 09:24:31 ZZ939/009/2015 WETI Wykonanie wraz z dostawą części makiety Pomorskiej Kolei Metropolitarnej łaczącej odcinek pomiędzy przystankiem przegldaj
2018-08-20 10:14:43 ZZ/874/009/2018 WETI Wykonanie usługi rekrutacji słuchaczy na studia podyplomowe „Aplikacje i usługi internetowe” oraz promocji tych studiów dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2015-06-05 10:06:09 ZZ/008/057/D/15 CTW i T Wykonanie typoszeregu pojemników szklanych do dalszych badań w ramach realizacji prac przedwdrożeniowych dla technologii pn.: „Pojemnik izotermiczny do przechowywania zimnych napojów” numer projektu II-3/Chem/2015/1 w ramach projekt „Inkubator innowacyjności” współfinansowanego ze środków finansowych na naukę w ramach projektu systemowego „Wsparcie systemu zarządzania badaniami naukowymi oraz ich wynikami”, realizowanego w ramach Programu Operacyjnego Innowacyjna Gospodarka 2007-2013 realizowanego w Centrum Transferu Wiedzy i Technologii Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2013-12-20 12:34:20 ZP/474/002/D/13 WILIŚ Wykonanie stanowiska badawczego do przeprowadzania prób pełzania na potrzeby Wydziału Inżynierii Lądowej iŚrodowiska Politechniki Gdańskiej przegldaj
2014-05-29 09:11:26 ZZ/663/009/D/2014 WETI WYkonanie płytek drukowanych dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i informatyki Politechniki Gdańskiej przegldaj
2015-08-04 09:36:47 ZZ/011/057/U/15 CTW i T Wykonanie projektu i typoszeregu pojemników z tworzywa sztucznego w ramach realizacji prac przedwdrożeniowych dla technologii pn.: „Pojemnik izotermiczny do przechowywania zimnych napojów” numer projektu II-3/Chem/2015/1 w ramach projekt „Inkubator innowacyjności” współfinansowanego ze środków finansowych na naukę w ramach projektu systemowego „Wsparcie systemu zarządzania badaniami naukowymi oraz ich wynikami”, realizowanego w ramach Programu Operacyjnego Innowacyjna Gospodarka 2007-2013 realizowanego w Centrum Transferu Wiedzy i Technologii Politechniki Gdańskiej przegldaj
2015-06-05 09:59:13 ZZ/007/057/D/15 CTW i T Wykonanie projektu i typoszeregu pojemników z tworzywa sztucznego w ramach realizacji prac przedwdrożeniowych dla technologii pn.: „Pojemnik izotermiczny do przechowywania zimnych napojów” numer projektu II-3/Chem/2015/1 w ramach projekt „Inkubator innowacyjności” współfinansowanego ze środków finansowych na naukę w ramach projektu systemowego „Wsparcie systemu zarządzania badaniami naukowymi oraz ich wynikami”, realizowanego w ramach Programu Operacyjnego Innowacyjna Gospodarka 2007-2013 realizowanego w Centrum Transferu Wiedzy i Technologii Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2016-07-14 14:33:03 ZZ-17/017/D/2016 WOiO Wykonanie prac dekoracyjnych na ścianie frontowej znajdującej się na pół piętrze w wysokiej części budynku WOiO na podstawie indywidualnego projektu architektonacznego Zamawiającego przegldaj
2016-12-20 09:54:12 ZZ 192/019/D/16 WFTiMS Wykonanie matryc stalowych z wkładką cyrkonową do prasowania jednoosiowego dla Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2013-01-30 12:01:27 Zapytanie ofertowe KT wykonanie i montaż tablicy pamiątkowej przy Centrum Nanotechnologii Politechniki Gdańskiej przegldaj
2013-02-06 08:42:35 Zapytanie ofertowe KT wykonanie i montaż tablicy pamiątkowej przy Centrum Nanotechnologii Politechniki Gdańskiej przegldaj
2015-12-15 11:33:17 ZZ/1228/009/D/2015 WETI Wykonanie i dostawa wielowłóknowej wiązki światlowodowej na potrzeby realizacji prac badawczych dla Politechniki Gdańskiej Wydziału ETI przegldaj
2014-09-23 13:53:58 ZZ/197/017/D/2014 WOiO Wykonanie i dostawa ramy uchwytu wodującego przegldaj
2017-10-02 14:23:36 ZZ 197/019/D/17 WFTiMS Wykonanie i dostawa matrycy do prasowania jednoosiowego z wkładką cyrkonową na potrzeby Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2013-07-05 13:46:40 ZP/272/055/D/13 OKZ Wykonanie i dostawa materiałów promocyjnych na potrzeby projektu pn.: Regionalny Punkt Kontaktowy ds. 7. PR UE na Politechnice Gdańskiej przegldaj
2014-08-13 09:02:07 ZP/329/055/D/14 OKZ Wykonanie i dostawa dwóch roll-up’ów na potrzeby projektu pn.: Regionalny Punkt Kontaktowy Programów Ramowych UE na Politechnice Gdańskiej przegldaj
2014-07-31 16:21:16 ZP/316/055/D/14 OKZ Wykonanie i dostawa dwóch roll-up’ów na potrzeby projektu pn.: Regionalny Punkt Kontaktowy Programów Ramowych UE na Politechnice Gdańskiej przegldaj
2014-11-03 14:28:36 ZZ/249/017/D/2014 WOiO Wykonanie i dostawa dwóch ram nośnych uchwytów wodujących, zgodnie z wymaganiami WDT przegldaj
2018-01-09 14:38:42 ZP/1/055/D/18 OKZ Wykonanie i dostawa druków ścisłego zarachowania dla Politechniki Gdańskiej przegldaj
2013-04-22 15:00:18 ZP/149/008/D/13 WCH Wykonanie i dostarczenie materiałów informacyjno-promocyjnych na Sympozjum Analityka, Monitoring, Zanieczyszczenie Środowiska przegldaj
2010-03-23 15:56:05 ZP/240/008/D/10 WCH Wykonanie i dostarczenie materiałów informacyjno-promocyjnych dla Projektu " Wykorzystanie kapusty białej na potrzeby fitoremediacji i biofumigacji gleby (AGROBIOKAP)" współfinansowanego przez Unię Europejską ze środków Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Programu operacyjnego Innowacyjna Gospodarka 2007-2013, POIG 01.03.01.-00-138/09-00 przegldaj
2014-05-28 08:35:12 ZZ/654/009/D/2014 WETI WYkonanie elementów metalowych dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Inforatyki Politechniki Gdańskiej przegldaj
2014-05-15 08:36:48 ZZ/593/009/D/2014 WETI Wykonanie detali metalowych dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-09-14 13:53:20 ZZ-45/017/D/2017 WOiO Upgrade licencji VideoLab v.7.5.00 do najnowszej wersji VideoLab No Source. przegldaj
2017-09-14 14:00:49 ZZ-46/017/D/2017 WOiO Upgrade licencji oprogramowania C++ Builder XE 5 Professional do wersji najnowszej C++ Builder 10.2 Tokyo Professional przegldaj
2012-07-25 15:39:30 ZP /259/055/D/12 OKZ Świadczenie usług telekomunikacyjnych w sieci stacjonarnej na rzecz Politechniki Gdańskiej wraz z dzierżawą cyfrowego systemu telekomunikacyjnego TDM, dostawą, instalacją i uruchomieniem systemu telefonii VoIP oraz serwisem dostarczonych systemów telekomunikacyjnych przegldaj
2007-03-14 10:37:43 ZP/040/009/D/07 ETI. Świadczenie usług hotelowych i restauracyjnych, organizacja wycieczki oraz wynajem Sali konferencyjnej w ramach XXIV Sympozjum z Hydroakustyki w dniach 15-18.V.2007r. organizowanego przez Katedrę Systemów Elektroniki Morskiej Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej przegldaj
2019-05-15 10:59:59 ZP/117/055/D/19 OKZ sukcesywne dostawy wyrobów włókienniczych wraz z transportem dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej przegldaj
2012-04-11 14:02:15 ZP-115/022/D/12 RIT sukcesywne dostawy patchcordów światłowodowych i modułów WDM przegldaj
2011-03-01 14:47:38 ZP/11/022/D/11 OKZ Sukcesywne dostawy patchcordów światłowodowych przegldaj
2019-01-07 08:17:23 ZP/263/055/D/18 OKZ Sukcesywne dostawy materiałów promocyjnych z nadrukiem PG dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej przegldaj
2018-10-12 14:47:20 ZP/214/055/D/18 OKZ Sukcesywne dostawy materiałów promocyjnych z nadrukiem dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-12-12 08:11:13 ZP/240/055/D/17 OKZ Sukcesywne dostawy koszulek i bluz z logo Politechniki Gdańskiej przegldaj
2019-04-05 15:03:18 ZP/85/055/D/19 OKZ sukcesywne dostawy koszulek i bluz z logo Politechniki Gdańskiej przegldaj
2018-01-29 12:55:03 ZP/20/055/D/18 OKZ Sukcesywne dostawy koszulek i bluz z logo Politechniki Gdańskiej przegldaj
2016-10-07 12:26:26 CRZP/259/009/D/16 WETI Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych dla Wydziału ETI PG przegldaj
2010-12-15 13:50:15 ZP/543/055/D/10 OKZ Sukcesywne dostawy artykułów gospodarstwa domowego dla jednostek organizacyjnych Politrechniki Gdańskiej. przegldaj
2018-10-17 15:36:02 ZP/217/055/D/18 OKZ Sukcesywne dostawy artykulów spożywczych dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej przegldaj
2018-02-21 10:19:49 CRZP/33/009/D/18 WETI Sukcesywne dostawy art. spożywczych dla WETI przegldaj
2017-12-07 11:17:06 ZZ/1080/009/2017 WETI Sukcesywne dostawy materiałów eksploatacyjnych dla WETI przegldaj
2014-10-17 14:24:04 ZP/417/008/D/14 WCH sukcesywne dostawa specjalistycznych odczynników chemicznych oraz drobnych materiałów zużywalnych dla Politechniki Gdańskiej Wydział Chemiczny przegldaj
2011-03-17 14:57:56 ZP/91/055/D/11 OKZ Sukcesywna dostawa zamków i okuć budowlanych dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2010-02-18 11:44:44 ZP 169/036/D/10 OTG Sukcesywna dostawa zamków i okuć budowlanych dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej przegldaj
2016-11-10 09:50:46 ZP/283/055/D/16 OKZ Sukcesywna dostawa zagranicznych czasopism naukowych (prenumerata) do Politechniki Gdańskiej przegldaj
2012-10-18 15:22:16 ZP/388/055/D/12 OKZ Sukcesywna dostawa wyrobów włókienniczych dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-09-07 10:01:47 ZZ/02/040/D/17 OKZ Sukcesywna dostawa wyrobów włókienniczych dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej przegldaj
2015-12-08 12:25:05 ZP/398/055/D/15 OKZ sukcesywna dostawa wyrobów włókienniczych dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej przegldaj
2012-08-06 14:48:46 ZP/248/055/D/12 OKZ Sukcesywna dostawa wyrobów włókienniczych dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej przegldaj
2014-09-12 15:31:48 ZZ/117/040/D/2014 OKZ Sukcesywna dostawa wyrobów włókienniczych przegldaj
2016-12-12 13:46:56 ZP/298/055/D/16 OKZ Sukcesywna dostawa wraz z transportem do Politechniki Gdańskiej, czasopism krajowych wydawanych w 2017 roku przegldaj
2014-11-17 09:46:43 ZP/438/055/D/14 OKZ Sukcesywna dostawa wraz z transportem do Politechniki Gdańskiej, czasopism krajowych wydawanych w 2015 r. przegldaj
2018-12-06 09:21:47 ZP/246/055/D/18 OKZ Sukcesywna dostawa wraz z transportem do Politechniki Gdańskiej zagranicznych czasopism naukowych wydawanych w 2019 roku przegldaj
2013-01-28 14:25:42 ZP/25/014/D/13 WEiA Sukcesywna dostawa wraz z transportem do Politechniki Gdańskiej Wydziału Elektrotechniki i Automatyki drukowanego Biuletynu Informacyjnego dla Służb Ekonomiczno Finansowych wydawanego w 2013 roku. przegldaj
2013-02-15 10:52:57 ZP/55/014/D/13 WEiA Sukcesywna dostawa wraz z transportem do Politechniki Gdańskiej Wydziału Elektrotechniki i Automatyki drukowanego Biuletynu Informacyjnego dla Służb Ekonomiczno Finansowych wydawanego w 2013 roku. przegldaj
2015-12-09 10:24:24 ZP/402/055/D/15 OKZ Sukcesywna dostawa wraz z transportem do Politechniki Gdańskiej krajowych czasopism wydawanych w 2016 r. przegldaj
2018-01-08 13:34:05 ZP/7/055/D/18 OKZ Sukcesywna dostawa wraz z transportem do Politechniki Gdańskiej drukowanych i elektronicznych czasopism krajowych wydawanych w 2018 r. przegldaj
2018-11-21 14:25:06 ZP/242/055/D/18 OKZ Sukcesywna dostawa wraz z transportem do Politechniki Gdańskiej czasopism krajowych wydawanych w 2019 r. przegldaj
2013-11-12 15:17:09 ZP/446/055/D/13 OKZ Sukcesywna dostawa wraz z transportem do Politechniki Gdańskiej czasopism krajowych wydawanych w 2014 r. przegldaj
2012-11-14 08:35:09 ZP/430/055/D/12 OKZ Sukcesywna dostawa wraz z transportem do Politechniki Gdańskiej czasopism krajowych wydawanych w 2013 roku. przegldaj
2011-11-28 14:41:32 ZP/445/030/D/11 OKZ Sukcesywna dostawa wraz z transportem do Politechniki Gdańskiej czasopism krajowych wydawanych w 2012 roku. przegldaj
Opracowanie strony: © 2019 by CUI PG