Pouczenie wynikające z Art. 13 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119).

Klauzula informacyjna

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016, str. 1), dalej „RODO”, informuję, że:
  • administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Politechnika Gdańska z siedzibą przy ul. Narutowicza 11/12, w Gdańsku (kod pocztowy: 80-233);
  • Z Inspektorem Ochrony Danych na Politechnice Gdańskiej można się kontaktować drogą elektroniczną: e-mail: iod@pg.edu.pl;
  • Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą na podstawie art. 6 ust. 1 lit.c RODO w celu realizacji zadań i obowiązków prawnych nałożonych na Administratora ustawą z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych, tj. w celu udzielenia zamówienia publicznego, zawarcia i wykonania umowy
  • odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą osoby lub podmioty, którym udostępniona zostanie dokumentacja postępowania w oparciu o art. 8 oraz art. 96 ust. 3 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. – Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2017 r. poz. 1579 i 2018), dalej „ustawa Pzp”;
  • Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane, zgodnie z art. 97 ust. 1 ustawy Pzp, przez okres 4 lat od dnia zakończenia postępowania o udzielenie zamówienia, a jeżeli czas trwania umowy przekracza 4 lata, okres przechowywania obejmuje cały czas trwania umowy;
  • obowiązek podania przez Panią/Pana danych osobowych bezpośrednio Pani/Pana dotyczących jest wymogiem ustawowym określonym w przepisach ustawy Pzp, związanym z udziałem w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego; konsekwencje niepodania określonych danych wynikają z ustawy Pzp;
  • w odniesieniu do Pani/Pana danych osobowych decyzje nie będą podejmowane w sposób zautomatyzowany, stosowanie do art. 22 RODO;
  • posiada Pani/Pan:
    • na podstawie art. 15 RODO prawo dostępu do danych osobowych Pani/Pana dotyczących;
    • na podstawie art. 16 RODO prawo do sprostowania Pani/Pana danych osobowych**;
    • na podstawie art. 18 RODO prawo żądania od administratora ograniczenia przetwarzania danych osobowych z zastrzeżeniem przypadków, o których mowa w art. 18 ust. 2 RODO***;
    • prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna Pani/Pan, że przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy RODO;
  • nie przysługuje Pani/Panu:
    • w związku z art. 17 ust. 3 lit. b, d lub e RODO prawo do usunięcia danych osobowych;
    • prawo do przenoszenia danych osobowych, o którym mowa w art. 20 RODO;
    • na podstawie art. 21 RODO prawo sprzeciwu, wobec przetwarzania danych osobowych, gdyż podstawą prawną przetwarzania Pani/Pana danych osobowych jest art. 6 ust. 1 lit. c RODO.

** Wyjaśnienie: skorzystanie z prawa do sprostowania nie może skutkować zmianą wyniku postępowania o udzielenie zamówienia publicznego ani zmianą postanowień umowy w zakresie niezgodnym z ustawą Pzp oraz nie może naruszać integralności protokołu oraz jego załączników.

*** Wyjaśnienie: prawo do ograniczenia przetwarzania nie ma zastosowania w odniesieniu do przechowywania, w celu zapewnienia korzystania ze środków ochrony prawnej lub w celu ochrony praw innej osoby fizycznej lub prawnej, lub z uwagi na ważne względy interesu publicznego Unii Europejskiej lub państwa członkowskiego.

Zapoznałem się
Szukaj:
Znaleziono 279 postępowań.
Na stronę3 5 10 30 50 100 200
Wyświetl stronę1 2 3 4 5 6

Postępowania:

Data ogłoszenia:
rosnąco malejąco
Nr postępowania:
rosnąco malejąco
Kod jedn. prowadzącej:
rosnąco malejąco
Nazwa postępowania:
rosnąco malejąco
Rodzaj zamówienia:
2019-03-25 13:09:02 ZZ/304/009/D/2019 WETI Dostawa materiałów i komponentów do realizacji projektu AFarCloud i projektu SCOTT, finansowanego ze środków NCBiR oraz ECSEL JU, realizowanego na Wydziale Elektroniki, Telekomunikacji Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2019-03-25 15:26:31 CRZP/67/009/D/19 WETI Dostawa stanowiska projektowo-pomiarowego specjalistycznych energooszczędnych sensorów, sieci sensorowych i anten do zastosowań autonomicznego rolnictwa dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej w ramach projektu „Zagregowane rolnictwo w chmurze”/”Aggregate Farming in the Cloud” w ramach umowy nr 783221 – AfarCloud – H2020-ECSEL-2017-2-RIA-two-stage/H2020-ECSEL-2017-2-RIA-two-stage, finansowanych ze środków Wspólnego Przedsięwzięcia ECSEL, w ramach programu Horyzont 2020 oraz NCBiR. Dostawy
2019-03-26 10:44:50 ZZ/310/009/D/2019 WETI Dostawa kabli światłowodowych w ramach projektu „DIAMSEC - ultraczuła platforma sensoryczna do szybkiej detekcji zagrożeń epidemiologicznych i pandemicznych” finansowanego przez NCBiR, realizowanego na Wydziale Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2018-06-26 09:11:55 ZZ/677/009/U/2018 WETI Ogłoszenie o naborze pracownika do realizacji zadań w projekcie pt. Usł‚ugi
2019-03-26 11:08:31 ZP/69/009/U/2019 WETI Usługa restauracyjna i dostarczenia posiłków na potrzeby V konferencji Inżynierii Oprogramowania beIT 2019 dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Usł‚ugi
2018-12-31 11:48:27 ZZ/1331/009/D/18 WETI Dostawa szkła i materiałów laboratoryjnych na potrzeby projektu pn. „Efektywne usuwanie mikrozanieczyszczeń ze ścieków przy użyciu elektrochemicznego utleniania na nanokrystalicznych anodach diamentowych (DIAOPS)” dofinansowanego z Wojewódzkiego Funduszu Ochrony Środowiska i Gospodarki Wodnej w Gdańsku realizowanego na Wydziale Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2019-01-02 15:11:15 ZZ/002/009/D/19 WETI Dostawa szkła i materiałów laboratoryjnych na potrzeby projektu pn. „Efektywne usuwanie mikrozanieczyszczeń ze ścieków przy użyciu elektrochemicznego utleniania na nanokrystalicznych anodach diamentowych (DIAOPS)” dofinansowanego z Wojewódzkiego Funduszu Ochrony Środowiska i Gospodarki Wodnej w Gdańsku realizowanego na Wydziale Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2019-03-26 12:01:09 ZZ/312/009/U/2019 WETI Usługa pełnego cyklu certyfikacji Systemu Zarządzania Jakością zgodnego z normą PN-EN ISO 9001:2015 w Środowiskowym Laboratorium Systemów Łączności Bezprzewodowej dla Potrzeb Specjalnych Katedry Systemów i Sieci Radiokomunikacyjnych Politechniki Gdańskiej Usł‚ugi
2019-03-28 13:24:33 CRZP/311/009/D/19 WETI Dostawa miernika czasu ssania kapilarnego wraz z akcesoriami na potrzeby projektu pn. „Efektywne usuwanie mikrozanieczyszczeń ze ścieków przy użyciu elektrochemicznego utleniania na nanokrystalicznych anodach diamentowych (DIAOPS)” dofinansowanego z WFOŚiGW realizowanego na Wydziale Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2019-01-03 11:28:13 ZZ/006/009/2019 WETI Dostawa płyty poliwęglanowej przezroczystej UV o wymiarach 2050x3050x12mm (1 szt.) dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2019-03-26 15:28:01 ZZ/314/009/D/2019 WETI Dostawa płyty bipolarnej (interkonektora) do wysokotemperaturowych tlenkowych ogniw paliwowych dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej w ramach projektu „Nowe materiały na warstwy ochronne dla stalowych interkonektorów tlenkowych ogniw” . Dostawy
2019-03-28 15:24:24 ZZ/323/009/D/2019 WETI Dostawa emulatora USB JTAG dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2018-10-16 15:07:37 CRZP/212/009/D/18 WETI Dostawa stanowiska projektowo-pomiarowego specjalistycznych energooszczędnych sensorów, sieci sensorowych i anten do monitorowania parametrów środowiska dla zastosowań autonomicznego rolnictwa dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej w ramach projektu „Zagregowane rolnictwo w chmurze”/”Aggregate Farming in the Cloud” w ramach umowy nr 783221 – AfarCloud – H2020-ECSEL-2017-2-RIA-two-stage/H2020-ECSEL-2017-2-RIA-two-stage, finansowanych ze środków Wspólnego Przedsięwzięcia ECSEL, w ramach programu Horyzont 2020 oraz NCBiR. Dostawy
2019-03-29 09:10:41 CRZP/73/009/D/19 WETI Dostawa materiałów promocyjnych dla WETI PG Dostawy
2019-01-09 08:33:11 ZZ/020/009/D/2019 WETI Dostawa wyparowników PVD dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2019-03-29 12:03:44 ZZ/298/009/2019 WETI Dostawa systemu przechowywania danych z oprogramowaniem kryptograficznym dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2019-04-01 11:15:02 ZZ/336/009/U/2019 WETI Ogłoszenie o naborze pracownika na przeprowadzenie doradztwa biznesowego oraz przygotowanie części wniosku o dofinansowanie projektu pn.: Usł‚ugi
2019-01-09 10:36:46 ZZ/026/009/D/2019 WETI Dostawa płytek PCB niezbędnych do realizacji projektu naukowo-badawczego AEGIS w obszarze bezpieczeństwa i obronności państwa DOB-1P/02/03/2016 finansowanego ze środków NCBiR dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2019-01-09 11:14:36 ZZ/024/009/2018 WETI Dostawa wyrobów metalowych dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2019-04-03 10:46:56 CRZP/71/009/D/19 WETI Dostawa sprzętu informatycznego dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej Dostawy
2019-01-11 14:47:19 CRZP/5/009/D/19 WETI Dostawa licencji oprogramowania naukowo-technicznego dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej Dostawy
2019-04-03 10:45:55 ZZ/344/009/D/2019 WETI Dostawa oprogramowania do analiz metodą elementów skończonych lub metodą elementów brzegowych umożliwiający przeprowadzenie analiz między innymi wibroakustycznej dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2019-01-14 11:03:34 ZZ/049/009/U/2019 WETI Politechnika Gdańska Wydział Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki, Katedra Systemów Mikroelektronicznych ogłasza nabór pracownika do wykonania prac badawczo-rozwojowych. Usł‚ugi
2019-04-03 12:40:52 ZZ/345/009/D/19 WETI Dostawa elementów elektronicznych na potrzeby projektu „Sensor CMOS z inteligentną siecią pikseli o strukturze warstwowej do szybkiej rejestracji i jednoczesnego wydobywania informacji z obrazu”, finansowanego z środków NCN dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej Dostawy
2019-01-15 08:43:45 ZZ/051/009/D/2019 WETI Dostawa lepiszcza organicznego w ramach projektu „Badanie oraz minimalizacja ohmowych i polaryzacyjnych strat w tlenkowych ogniwach elektrochemicznych przez zastosowanie nanokrystalicznych warstw ceramicznych” finansowanego ze środków NCN dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2019-04-03 14:16:40 CRZP/80/009/D/19 WETI Dostawa urządzenia medycznego dla KIBM Wydziału ETI PG Dostawy
2019-01-15 13:24:41 ZZ/052/009/U/2019 WETI Politechnika Gdańska, Wydział Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki, Katedra Systemów Multimedialnych ogłasza nabór osoby do opracowania projektu dwóch modeli turbiny wiatrowej, w ramach realizowanego projektu BZ na przeprowadzenie części badań przemysłowych i prac rozwojowych w ramach projektu "Steo-System technicznej i ekonomicznej optymalizacji rozproszonych źródeł OZE". Usł‚ugi
2019-04-04 11:21:59 ZZ/349/009/D/2019 WETI Dostawa obiektywu makro w ramach projektu „DIAMSEC - ultraczuła platforma sensoryczna do szybkiej detekcji zagrożeń epidemiologicznych i pandemicznych” finansowanego przez NCBiR, realizowanego na Wydziale Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2019-01-16 12:02:53 ZZ/043/009/2019 WETI Politechnika Gdańska Wydział Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki zaprasza do składania ofert na wykonanie audytu zewnętrznego i przygotowanie świadectwa kontroli sprawozdań finansowych wydatkowania środków finansowych w projekcie pt. „Europejska inicjatywa umożliwiająca walidację wysoce zautomatyzowanych, bezpiecznych systemów”/ “European Initiative to Enable Validation for Highly Automated Safe and Secure Systems”, nr umowy 692455 — ENABLE-S3. Usł‚ugi
2019-04-05 09:48:37 ZZ/350/009/D/2019 WETI Dostawa pakietu uruchomieniowego do pomiaru cech biofizycznych i kinematycznych dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2019-04-05 10:06:15 ZZ/351/009/D/2019 WETI Dostawa pakietu do badania i pomiaru parametrów biofizycznych dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2019-04-05 11:47:20 ZZ/355/009/D/2019 WETI Dostawa prętów molibdenowych w ramach projektu „DIAMSEC - ultraczuła platforma sensoryczna do szybkiej detekcji zagrożeń epidemiologicznych i pandemicznych” finansowanego przez NCBiR, realizowanego na Wydziale Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2019-01-18 09:03:05 ZZ/059/009/D/2019 WETI Dostawa wyparowników PVD dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2019-04-05 12:36:30 ZZ/354/009/D/2019 WETI Dostawa zintegrowanych obwodów elektronicznych niezbędnych do realizacji projektu naukowo-badawczego AEGIS w obszarze bezpieczeństwa i obronności państwa DOB-1P/02/03/2016 finansowanego ze środków NCBiR dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2019-01-31 15:04:02 ZZ/062/009/D/19 WETI Dostawa zestawu elementów do badania polaryzacji na potrzeby projektu pn. „Dwuwymiarowe nanostruktury fosforenowe - synteza i badania funkcjonalnych optoelektrochemicznych układów biosensorycznych” finansowanego ze środków NCN, realizowanego na Wydziale Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej Dostawy
2019-04-08 09:07:52 ZZ/360/009/D/2019 WETI Dostawa rękawiczek bezpudrowych do realizacji projektu „Badanie oraz minimalizacja ohmowych i polaryzacyjnych strat w tlenkowych ogniwach elektrochemicznych przez zastosowanie nanokrystalicznych warstw ceramicznych”, finansowanego ze środków NCN, realizowanego na Wydziale Elektroniki, Telekomunikacji Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2018-07-12 12:03:08 ZZ/782/009/2018 WETI Świadczenie specjalistycznych usług dla nowo tworzonego, przy Wydziale ETI, Pomorskiego Laboratorium Zarządzania Kryzysowego Usł‚ugi
2019-04-09 08:59:57 ZZ/363/009/D/2019 WETI Dostawa materiałów i komponentów do realizacji projektu AFarCloud i projektu SCOTT, finansowanego ze środków NCBiR oraz ECSEL JU, realizowanego na Wydziale Elektroniki, Telekomunikacji Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2018-04-13 11:06:23 ZZ/369/009/D/2018 WETI Dostawa syreny alarmowej do realizacji projektu pt. „Inteligentne znaki drogowe do adaptacyjnego sterowania ruchem pojazdów, komunikujące się w technologii V2X” – INZNAK Nr umowy : POIR 04.01.01-00-0089/16, Nr projektu: 032424 dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2019-01-24 12:05:12 ZZ/084/009/D/2019 WETI Dostawa gum silikonowych w ramach projektu pt. „Nanokrystaliczne materiały ceramiczne dla wydajnej elektrochemicznej konwersji energii” w Programie First Team edycja 4/2017 (umowa numer POIR.04.04.00-00-42E9/17-00), będącym Projektem grantowym Fundacji na rzecz Nauki Polskiej finansowanym ze środków Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Programu Operacyjnego Inteligentny Rozwój 2014-2020 (PO IR), Oś IV: Zwiększenie potencjału naukowo-badawczego, Działanie 4.4: Zwiększanie potencjału kadrowego sektora B+R dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2019-01-24 13:04:39 ZZ/064/009/D/2019 WETI Dostawa tasmy dwustronnej oraz podzespołów i elementów elektrycznych do realizacji projektu "Inteligentne znaki drogowe do adaptacyjnego sterowania ruchem pojazdów, komunikujące się w technologii V2X" - INZNAK Dostawy
2019-04-10 09:21:18 CRZP/82/009/D/19 WETI Dostawa sprzętu informatycznego dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2019-04-10 09:41:57 ZZ/373/009/D/2019 WETI Dostawa taśm Poliimidowych do realizacji projektu „Dwuwymiarowe nanostruktury fosforenowe - synteza i badania funkcjonalnych opto-elektrochemicznych układów biosensorycznych”, finansowanego ze środków NCN, realizowanego na Wydziale Elektroniki, Telekomunikacji Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2019-04-10 12:03:50 CRZP/81/009/R/19 WETI Modernizacja części przyziemia w budynku A Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej w celu zapewnienia możliwości prowadzenia róznych projektów i rozwoju badań naukowych. Roboty Budowlane
2019-04-10 12:53:42 ZZ/375/009/2019 WETI Dostawa obwodów drukowanych dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2019-04-12 10:36:09 ZZ/383/009/D/2019 WETI Dostawa regulatorów temperatury do realizacji projektu „Materiały do bezpośredniej konwersji energii elektrycznej na węglowodory”, finansowanego ze środków NCBiR, realizowanego na Wydziale Elektroniki, Telekomunikacji Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2019-04-12 10:53:12 ZZ/384/009/D/2019 WETI Dostawa rur kwarcowych do realizacji projektu „Materiały do bezpośredniej konwersji energii elektrycznej na węglowodory”, finansowanego ze środków NCBiR, realizowanego na Wydziale Elektroniki, Telekomunikacji Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2019-01-28 15:00:51 ZZ/100/009/D/19 WETI Dostawa oprogramowania do edycji multimediów dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
2019-04-12 14:49:14 ZZ/385/009/D/19 WETI Dostawa elementów elektronicznych na potrzeby projektu „Sensor CMOS z inteligentną siecią pikseli o strukturze warstwowej do szybkiej rejestracji i jednoczesnego wydobywania informacji z obrazu”, finansowanego z środków NCN, realizowanego na Wydziale Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej Dostawy
2019-01-29 08:33:09 ZZ/106/009/D/2019 WETI Dostawa podłoży z krzemu monokrystalicznego na potrzeby projektu pn. „Transparentne półprzewodniki diamentowe wytwarzane plazmochemicznie na bazie deuteru” ze środków Narodowego Centrum Nauki w Krakowie, realizowanego na Wydziale Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. Dostawy
Opracowanie strony: © 2019 by CUI PG