Pouczenie wynikające z Art. 13 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119).

Klauzula informacyjna

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016, str. 1), dalej „RODO”, informuję, że:
  • administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Politechnika Gdańska z siedzibą przy ul. Narutowicza 11/12, w Gdańsku (kod pocztowy: 80-233);
  • Z Inspektorem Ochrony Danych na Politechnice Gdańskiej można się kontaktować drogą elektroniczną: e-mail: iod@pg.edu.pl;
  • Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą na podstawie art. 6 ust. 1 lit.c RODO w celu realizacji zadań i obowiązków prawnych nałożonych na Administratora ustawą z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych, tj. w celu udzielenia zamówienia publicznego, zawarcia i wykonania umowy
  • odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą osoby lub podmioty, którym udostępniona zostanie dokumentacja postępowania w oparciu o art. 8 oraz art. 96 ust. 3 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. – Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2017 r. poz. 1579 i 2018), dalej „ustawa Pzp”;
  • Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane, zgodnie z art. 97 ust. 1 ustawy Pzp, przez okres 4 lat od dnia zakończenia postępowania o udzielenie zamówienia, a jeżeli czas trwania umowy przekracza 4 lata, okres przechowywania obejmuje cały czas trwania umowy;
  • obowiązek podania przez Panią/Pana danych osobowych bezpośrednio Pani/Pana dotyczących jest wymogiem ustawowym określonym w przepisach ustawy Pzp, związanym z udziałem w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego; konsekwencje niepodania określonych danych wynikają z ustawy Pzp;
  • w odniesieniu do Pani/Pana danych osobowych decyzje nie będą podejmowane w sposób zautomatyzowany, stosowanie do art. 22 RODO;
  • posiada Pani/Pan:
    • na podstawie art. 15 RODO prawo dostępu do danych osobowych Pani/Pana dotyczących;
    • na podstawie art. 16 RODO prawo do sprostowania Pani/Pana danych osobowych**;
    • na podstawie art. 18 RODO prawo żądania od administratora ograniczenia przetwarzania danych osobowych z zastrzeżeniem przypadków, o których mowa w art. 18 ust. 2 RODO***;
    • prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna Pani/Pan, że przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy RODO;
  • nie przysługuje Pani/Panu:
    • w związku z art. 17 ust. 3 lit. b, d lub e RODO prawo do usunięcia danych osobowych;
    • prawo do przenoszenia danych osobowych, o którym mowa w art. 20 RODO;
    • na podstawie art. 21 RODO prawo sprzeciwu, wobec przetwarzania danych osobowych, gdyż podstawą prawną przetwarzania Pani/Pana danych osobowych jest art. 6 ust. 1 lit. c RODO.

** Wyjaśnienie: skorzystanie z prawa do sprostowania nie może skutkować zmianą wyniku postępowania o udzielenie zamówienia publicznego ani zmianą postanowień umowy w zakresie niezgodnym z ustawą Pzp oraz nie może naruszać integralności protokołu oraz jego załączników.

*** Wyjaśnienie: prawo do ograniczenia przetwarzania nie ma zastosowania w odniesieniu do przechowywania, w celu zapewnienia korzystania ze środków ochrony prawnej lub w celu ochrony praw innej osoby fizycznej lub prawnej, lub z uwagi na ważne względy interesu publicznego Unii Europejskiej lub państwa członkowskiego.

Zapoznałem się
Szukaj:
Znaleziono 1485 postępowań.
Na stronę3 5 10 30 50 100 200
Wyświetl stronę1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50

Postępowania - Usługi (archiwum):

Data ogłoszenia:
rosnąco malejąco
Nr postępowania:
rosnąco malejąco
Kod jedn. prowadzącej:
rosnąco malejąco
Nazwa postępowania:
rosnąco malejąco
Przeglądaj:
2012-12-05 09:10:35 ZP/55/002/U/12 WILIŚ Usługa cateringowa podczas spotkania wigilijnego na Wydziale Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej przegldaj
2012-12-03 14:26:50 ZP/451/055/U/12 OKZ Usługi drukowania książek dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej przegldaj
2012-11-30 11:26:08 ZP/436/002/U/12 WILIŚ Wykonanie audytu zewnętrznego wydatkowania środków finansowych na realizację projektu "Innowacyjne źródło węgla dla wspomagania denitryfikacji w komunalnych oczyszczalniach ścieków" przegldaj
2012-11-28 12:50:51 ZP/446/004/U/12 WM Wynajem autokaru wraz z kierowcą. przegldaj
2012-11-20 14:44:40 ZP/434/055/U/12 OKZ Usługi poligraficzne dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej przegldaj
2012-11-14 12:40:43 ZP/422/008/U/12 WCH Sukcesywne świadczenie usługi kserograficznej dla Wydziału Chemicznego przegldaj
2012-11-07 15:32:19 ZP/418/008/U/12 WCH Wynajem autokarów wraz z kierowcą do przewozu studentów uczestniczacych w Projekcie -Kształcenie zamawiane na wybranych kierunkach studiów realizowanych na Wydziale chemicznym PG współfinansowanego ze środków EFS w ramach Programu Operacyjnego kapitał Ludzki oraz przewozu studentów na wycieczki technologiczne z przedmiotu Oczyszczanie ścieków finansowanego z budżetu państwa. przegldaj
2012-11-06 15:25:37 ZP 403/019/U/12 WFTiMS Zapytanie o cenę na usługę cateringową podczas uroczystości rozdania dyplomów absolwentom Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2012-11-06 08:54:40 ZP/416/055/U/12 OKZ świadczenie usług medycznych dla Politechniki Gdańskiej przegldaj
2012-11-05 14:01:36 ZP/396/055/U/12 OKZ Wydrukowanie i dostawa broszur na potrzeby projektu MAYDAY EURO 2012 SUPERKOMPUTEROWA PLATFORMA KONTEKSTOWEJ ANALIZY STRUMIENI DANYCH MULTIMEDIALNYCH DO IDENTYFIKACJI WYSPECYFIKOWANYCH OBIEKTÓW LUB NIEBEZPIECZNYCH ZDARZEŃ przegldaj
2012-10-29 12:06:12 ZP/393/008/U/12 WCH sukcesywne świadczenie usługi restauracyjnej oraz cateringowej w roku Akademickim 2012/2013 dla Wydziału Chemicznego przegldaj
2012-10-19 13:49:00 ZP/386/018/U/12 WZiE Wykonanie działań projektowych (platforma internetowa, raport końcowy, organizacja spotkania promocyjnego, opracowanie merytoryczne, organizacja warsztatów programowych,) w ramach projektu Best Agers przegldaj
2012-10-18 14:14:30 ZP 382/055/U/12 OKZ Usługa wywozu odpadów komunalnych niesegregowanych (zmieszanych) z nieruchomości Politechniki Gdańskiej, wywozu odpadów komunalnych niesegregowanych, nieczystości płynnych i szlaki pokoksowej z Ośrodka Wypoczynkowego Politechniki Gdańskiej ?Czarlina?, usługa wywozu odpadów podlegających utylizacji lub przeznaczonych do odzysku oraz usługa wywozu odpadów chemicznych przeznaczonych do unieszkodliwienia z jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2012-10-18 09:53:01 ZP/385/055/U/12 OKZ usługa zorganizowania i przeprowadzenia zimowiska, z nauka jazdy na nartach, dla dzieci pracowników, emerytów i rencistów Politechniki Gdańskiej przegldaj
2012-10-17 10:48:09 ZP/374/055/U/12 OKZ Świadczenie usług cateringowych dla uczestników konferencji przegldaj
2012-10-11 12:50:22 ZP/377/055/U/12 OKZ Wykonanie badania sprawozdania finansowego Politechniki Gdańskiej za rok 2012 przegldaj
2012-10-09 12:42:43 ZP 372/019/U/12 WFTiMS Przetarg nieograniczony na świadczenie usługi cateringowej dla Politechniki Gdańskiej, Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej w ramach projektu Centrum Zastosowań Matematyki? przegldaj
2012-10-08 08:37:25 ZP/364/002/U/12 WILIŚ Wykonanie specjalistycznych analiz składu izotopowego wód podziemnych dla Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej przegldaj
2012-10-05 13:57:49 ZP/365/055/U/12 OKZ Wykonanie audytu zewnętrznego wydatkowania środków finansowych na realizację projektu ?MAYDAY EURO 2012? SUPERKOMPUTEROWA PLATFORMA KONTEKSTOWEJ ANALIZY STRUMIENI DANYCH MULTIMEDIALNYCH DO IDENTYFIKACJI WYSPECYFIKOWANYCH OBIEKTÓW LUB NIEBEZPIECZNYCH ZDARZEŃ? przegldaj
2012-10-05 12:42:14 ZP366/002/U/12 WILIŚ Świadczenie usługi cateringowej na potrzeby projektu DredgDikes realizowanego w ramach South Baltic Programme przegldaj
2012-10-05 11:54:22 ZP/343/055/U/12 OKZ usługa przygotowywania i wydawania gorących posiłków profilaktycznych dla pracowników Zamawiającego przegldaj
2012-10-05 11:33:11 ZP/367/055/U/12 OKZ Wynajem autokaru dla uczestników konferencji przegldaj
2012-10-03 10:47:58 ZP/354/002/U/12 WILIŚ Wykonanie badań molekularnych mikroorganizmów związanych z procesem Anammox dla Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej przegldaj
2012-09-20 13:23:39 KONKURS OKZ Konkurs na wykonanie projektu koncepcyjnego dzieła plastycznego upamiętniającego Daniela Gabriela Fahrenheita przegldaj
2012-09-18 14:21:07 ZP/331/008/U/12 WCH świadczenie usługi cateringowej podczas sesji sprawozdawczej Studium Doktoranckiego prowadzonego przy Wydziale Chemicznym Politechniki Gdańskiej oraz Inauguracji Roku Akademickiego 2012/2013 przegldaj
2012-09-04 14:25:47 ZP/318/008/U/12 WCH Sukcesywne świadczenie usługi kserograficznej w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki POKL.04.01.01.-00-368/09 przegldaj
2012-09-04 13:01:59 ZP/304/002/U/12 WILIŚ Usługa kserowania oraz wydruku materiałów do realizacji zajęć dydaktycznych z przedmiotu Geometria Wykreślna na potrzeby Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej przegldaj
2012-08-21 11:13:16 ZP/307/046/U/12 OKZ usługa w zakresie najmu autokaru na potrzeby Działu Spraw Międzynarodowych Politechniki Gdańskiej przegldaj
2012-08-07 09:41:49 CRZP/296/009/U/12 WETI Usługa wykonania i wdrożenia portalu internetowego dla Pomorskiego Klastra ICT, w ramach projektu ICT INNOVA - Wzrost konkurencyjności i innowacyjności Pomorza poprzez rozwój klastra kluczowego branży ICT realizowanego w ramach Regionelnego Programu Operacyjnego dla Województwa Pomorskiego na lata 2007-2013 Działanie 1.5.2 przegldaj
2012-08-06 08:46:22 ZP/295/055/U/12 OKZ Ochrona ludzi i mienia w budynku Bratniak Politechniki Gdańskiej wraz z ochroną Akademickiego Klubu PG Kwadratowa przegldaj
Opracowanie strony: © 2019 by CUI PG