Pouczenie wynikające z Art. 13 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119).

Klauzula informacyjna

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016, str. 1), dalej „RODO”, informuję, że:
  • administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Politechnika Gdańska z siedzibą przy ul. Narutowicza 11/12, w Gdańsku (kod pocztowy: 80-233);
  • Z Inspektorem Ochrony Danych na Politechnice Gdańskiej można się kontaktować drogą elektroniczną: e-mail: iod@pg.edu.pl;
  • Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą na podstawie art. 6 ust. 1 lit.c RODO w celu realizacji zadań i obowiązków prawnych nałożonych na Administratora ustawą z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych, tj. w celu udzielenia zamówienia publicznego, zawarcia i wykonania umowy
  • odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą osoby lub podmioty, którym udostępniona zostanie dokumentacja postępowania w oparciu o art. 8 oraz art. 96 ust. 3 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. – Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2017 r. poz. 1579 i 2018), dalej „ustawa Pzp”;
  • Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane, zgodnie z art. 97 ust. 1 ustawy Pzp, przez okres 4 lat od dnia zakończenia postępowania o udzielenie zamówienia, a jeżeli czas trwania umowy przekracza 4 lata, okres przechowywania obejmuje cały czas trwania umowy;
  • obowiązek podania przez Panią/Pana danych osobowych bezpośrednio Pani/Pana dotyczących jest wymogiem ustawowym określonym w przepisach ustawy Pzp, związanym z udziałem w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego; konsekwencje niepodania określonych danych wynikają z ustawy Pzp;
  • w odniesieniu do Pani/Pana danych osobowych decyzje nie będą podejmowane w sposób zautomatyzowany, stosowanie do art. 22 RODO;
  • posiada Pani/Pan:
    • na podstawie art. 15 RODO prawo dostępu do danych osobowych Pani/Pana dotyczących;
    • na podstawie art. 16 RODO prawo do sprostowania Pani/Pana danych osobowych**;
    • na podstawie art. 18 RODO prawo żądania od administratora ograniczenia przetwarzania danych osobowych z zastrzeżeniem przypadków, o których mowa w art. 18 ust. 2 RODO***;
    • prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna Pani/Pan, że przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy RODO;
  • nie przysługuje Pani/Panu:
    • w związku z art. 17 ust. 3 lit. b, d lub e RODO prawo do usunięcia danych osobowych;
    • prawo do przenoszenia danych osobowych, o którym mowa w art. 20 RODO;
    • na podstawie art. 21 RODO prawo sprzeciwu, wobec przetwarzania danych osobowych, gdyż podstawą prawną przetwarzania Pani/Pana danych osobowych jest art. 6 ust. 1 lit. c RODO.

** Wyjaśnienie: skorzystanie z prawa do sprostowania nie może skutkować zmianą wyniku postępowania o udzielenie zamówienia publicznego ani zmianą postanowień umowy w zakresie niezgodnym z ustawą Pzp oraz nie może naruszać integralności protokołu oraz jego załączników.

*** Wyjaśnienie: prawo do ograniczenia przetwarzania nie ma zastosowania w odniesieniu do przechowywania, w celu zapewnienia korzystania ze środków ochrony prawnej lub w celu ochrony praw innej osoby fizycznej lub prawnej, lub z uwagi na ważne względy interesu publicznego Unii Europejskiej lub państwa członkowskiego.

Zapoznałem się
Szukaj:
Znaleziono 1446 postępowań.
Na stronę3 5 10 30 50 100 200
Wyświetl stronę1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49

Postępowania - Usługi (archiwum):

Data ogłoszenia:
rosnąco malejąco
Nr postępowania:
rosnąco malejąco
Kod jedn. prowadzącej:
rosnąco malejąco
Nazwa postępowania:
rosnąco malejąco
Przeglądaj:
2012-07-02 08:20:03 ZP/199/050/U/12 KT Wykonanie dokumentacji projektowej remontu kapitalnego sal audytoryjnych nr 264 i nr 462 oraz instalacji wentylacji mechanicznej sal w bloku E Gmachu Głównego Politechniki Gdańskiej przy ul. G. Narutowicza 11/12 w Gdańsku-Wrzeszczu oraz sprawowanie nadzoru autorskiego nad realizacją robót budowlanych objętych sporządzoną dokumentacją przegldaj
2012-06-26 12:32:41 ZP/232/026/U/12 OKZ Świadczenie usług ratownictwa wodnego na Pływalni CSA PG przegldaj
2012-06-22 12:08:26 ZP /230/055/U/12 OKZ Konserwacja i naprawy awaryjne systemów sygnalizacji alarmu pożarowego i dźwiękowych systemów ostrzegawczych w budynkach Politechniki Gdańskiej przegldaj
2012-06-18 11:20:31 ZP-217/022/U/12 RIT opracowanie i uzgodnienie projektów przyłączy do kanalizacji teletechnicznej TASK przegldaj
2012-06-15 15:12:00 ZP 223/019/U/12 WFTiMS Przetarg nieograniczony na na świadczenie usług restauracyjnych podczas XII Ogólnopolskiego Spotkania Demonstratorów Fizyki dla Politechniki Gdańskiej, Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej. przegldaj
2012-06-15 10:56:34 ZP/211/002/U/12 WILIŚ Badania sekwencji genów nirK oraz nirS w populacji bakterii uczestniczących w przemianach związków węgla na potrzeby projektu "Innowacyjne źródło węgla dla wspomagania denitryfikacji w komunalnych oczyszczalniach ścieków" przegldaj
2012-06-12 15:15:43 CRZP/213/009/U/12 WETI Opracowanie fragmentu szaty graficznej aplikacji internetowej implementującej usługi NOR-STA w ramach projektu NOR-STA Wspomaganie osiągania i oceny zgodności z NORmami i STAndardami współfinansowanego przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego przegldaj
2012-06-06 00:00:00 ZP/207/018/U/12 WZiE Usługa przeprowadzenia badań z wykorzystaniem papierowej wersji kwestionariusza metodą bezpośredniego wywiadu (face to face) przegldaj
2012-06-01 15:16:58 ZP 203/019/U/12 WFTiMS Postępowanie prowadzone w trybie zamówienia z wolnej ręki na usługi edukacji młodzieży Projektu Za rękę z Einsteinem ?edycja II, realizowanego przez Politechnikę Gdańską, Wydział Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej. Kompleksowa organizacja i przeprowadzenie Pikników edukacyjnych dla uczniów i uczennic ze 180 szkół biorących udział w projekcie Za rękę z Einsteinem edycja II przegldaj
2012-05-31 08:53:20 ZP/197/002/U/12 WILIŚ Wykonanie analiz fizyko-chemicznych wód podziemnych dla Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej przegldaj
2012-05-30 11:34:00 ZP/200/055/U/12 OKZ Świadczenie usług kurierskich dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2012-05-29 13:11:19 ZP 181/019/U/12 WFTiMS Zapytanie o cenę na usługę dostarczania posiłków podczas Konferencji DMiUT 2012 dla Politechniki Gdańskiej, Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej przegldaj
2012-05-28 11:04:20 ZP/184/055/U/12 OKZ Ubezpieczenie majątku i odpowiedzialności cywilnej Politechniki Gdańskiej na lata 2012-2014. przegldaj
2012-05-25 12:40:05 ZP/195/025/U/12 OKZ Przeprowadzenie audytów oprogramowania dla poszczególnych usług w ramach projektu eUczelnia przegldaj
2012-05-23 11:07:35 ZP/186/055/U/12 OKZ Usługi konserwacji i napraw kserokopiarek i urządzeń wielofunkcyjnych użytkowanych przez jednostki organizacyjne PG przegldaj
2012-05-22 16:51:54 ZP /183/055/U/12 OKZ Konserwacja i naprawy awaryjne systemów sygnalizacji alarmu pożarowego i dźwiękowych systemów ostrzegawczych w budynkach Politechniki Gdańskiej przegldaj
2012-05-18 00:00:00 ZP/182/014/U/12 WEiA Projekt dodatkowych instalacji sanitarnych dla potrzeb Laboratorium innowacyjnych technologii elektroenergetycznych i integracji odnawialnych źródeł energii LINTE^2 wraz ze sprawowaniem nadzoru autorskiego przegldaj
2012-05-15 13:50:26 ZP 177/019/U/12 WFTiMS Przetarg nieograniczony na wykonanie audytu zewnętrznego wydatkowania środków finansowych w Projekcie e Doświadczenia w fizyce realizowanym na Wydziale Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej w trybie przetargu nieograniczonego poniżej 200 000 Euro. przegldaj
2012-05-15 13:28:59 ZP/170/055/U/12 OKZ Postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego prowadzone w trybie zapytania o cenę poniżej 200 000 Euro na usługi restauracyjne na potrzeby Bałtyckiego Festiwalu Nauki przegldaj
2012-05-15 08:08:21 ZP/173/002/U/12 WILIŚ Wykonanie analiz wód podziemnych dla Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej przegldaj
2012-05-11 14:46:00 ZP/171/014/U/12 WEiA Opracowanie dokumentacji projektowej obejmującej remont węzłów sanitarnych w zakresie wszystkich branż, instalację hydrantową, remont instalacji wodno kanalizacyjnych w budynku Wydziału Elektrotechniki i Automatyki Politechniki Gdańskiej, Gdańsk, ul. J. Sobieskiego 7 oraz sprawowanie nadzoru autorskiego nad realizacją robót budowlanych objętych sporządzoną dokumentacją. przegldaj
2012-05-11 14:41:42 ZP/172/014/U/12 WEiA Opracowanie dokumentacji projektowej remontu i modernizacji sal i pomieszczeń w zakresie instalacji wentylacji w budynku Wydziału Elektrotechniki i Automatyki Politechniki Gdańskiej, Gdańsk, ul. J. Sobieskiego 7 oraz sprawowanie nadzoru autorskiego nad realizacją robót budowlanych objętych sporządzoną dokumentacją. przegldaj
2012-05-08 13:36:32 ZP 163/019/U/12 WFTiMS Przetarg nieograniczony na usługę w zakresie wynajmu autobusów i autokarów wraz z kierowcą dla Politechniki Gdańskiej, Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej na potrzeby Projektu Za rękę z Einsteinem edycja II. przegldaj
2012-05-02 11:38:29 ZP/151/008/U/12 WCH Wykonanie audytu zewnętrznego wydatkowania środków finansowych w Projekcie Wykorzystanie kapusty białej na potrzeby fitoremediacji i biofumigacji gleby (AGROBIOKAP) przegldaj
2012-04-30 12:28:46 ZP 161/019/U/12 WFTiMS Przetarg nieograniczony na świadczenie usług cateringowych dla Politechniki Gdańskiej, Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej na potrzeby Projektu Za rękę z Einsteinem edycja II podczas Bałtyckiego Festiwalu Nauki w Gdańsku przegldaj
2012-04-27 14:41:06 CRZP/160/009/U/12 WETI Organizacja spotkania uczestników Konferencji Naukowej ICT YOUNG 2012 przegldaj
2012-04-27 11:39:44 ZP/156/055/U/12 OKZ usługę zorganizowania i przeprowadzenia kolonii letniej dla dzieci pracowników, emerytów i rencistów Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2012-04-26 14:30:34 ZP 141/055/U/12 OKZ Postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego prowadzone w trybie zapyatnia o cenę poniżej 200 000 Euro na dostarczanie posiłków na potrzeby Centrum Wiedzy i Przedsiębiorczości Politechniki Gdańskiej przegldaj
2012-04-25 14:31:02 ZP/119/014/U/12 WEiA Sukcesywne świadczenie usług cateringowych dla Wydziału Elektrotechniki i Automatyki Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2012-04-25 12:00:00 ZP/153/018/U/12 WZiE Usługa pozyskania studentów z Indii oraz Nepalu przegldaj
Opracowanie strony: © 2018 by CUI PG