Pouczenie wynikające z Art. 13 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119).

Klauzula informacyjna

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016, str. 1), dalej „RODO”, informuję, że:
  • administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Politechnika Gdańska z siedzibą przy ul. Narutowicza 11/12, w Gdańsku (kod pocztowy: 80-233);
  • Z Inspektorem Ochrony Danych na Politechnice Gdańskiej można się kontaktować drogą elektroniczną: e-mail: iod@pg.edu.pl;
  • Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą na podstawie art. 6 ust. 1 lit.c RODO w celu realizacji zadań i obowiązków prawnych nałożonych na Administratora ustawą z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych, tj. w celu udzielenia zamówienia publicznego, zawarcia i wykonania umowy
  • odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą osoby lub podmioty, którym udostępniona zostanie dokumentacja postępowania w oparciu o art. 8 oraz art. 96 ust. 3 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. – Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2017 r. poz. 1579 i 2018), dalej „ustawa Pzp”;
  • Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane, zgodnie z art. 97 ust. 1 ustawy Pzp, przez okres 4 lat od dnia zakończenia postępowania o udzielenie zamówienia, a jeżeli czas trwania umowy przekracza 4 lata, okres przechowywania obejmuje cały czas trwania umowy;
  • obowiązek podania przez Panią/Pana danych osobowych bezpośrednio Pani/Pana dotyczących jest wymogiem ustawowym określonym w przepisach ustawy Pzp, związanym z udziałem w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego; konsekwencje niepodania określonych danych wynikają z ustawy Pzp;
  • w odniesieniu do Pani/Pana danych osobowych decyzje nie będą podejmowane w sposób zautomatyzowany, stosowanie do art. 22 RODO;
  • posiada Pani/Pan:
    • na podstawie art. 15 RODO prawo dostępu do danych osobowych Pani/Pana dotyczących;
    • na podstawie art. 16 RODO prawo do sprostowania Pani/Pana danych osobowych**;
    • na podstawie art. 18 RODO prawo żądania od administratora ograniczenia przetwarzania danych osobowych z zastrzeżeniem przypadków, o których mowa w art. 18 ust. 2 RODO***;
    • prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna Pani/Pan, że przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy RODO;
  • nie przysługuje Pani/Panu:
    • w związku z art. 17 ust. 3 lit. b, d lub e RODO prawo do usunięcia danych osobowych;
    • prawo do przenoszenia danych osobowych, o którym mowa w art. 20 RODO;
    • na podstawie art. 21 RODO prawo sprzeciwu, wobec przetwarzania danych osobowych, gdyż podstawą prawną przetwarzania Pani/Pana danych osobowych jest art. 6 ust. 1 lit. c RODO.

** Wyjaśnienie: skorzystanie z prawa do sprostowania nie może skutkować zmianą wyniku postępowania o udzielenie zamówienia publicznego ani zmianą postanowień umowy w zakresie niezgodnym z ustawą Pzp oraz nie może naruszać integralności protokołu oraz jego załączników.

*** Wyjaśnienie: prawo do ograniczenia przetwarzania nie ma zastosowania w odniesieniu do przechowywania, w celu zapewnienia korzystania ze środków ochrony prawnej lub w celu ochrony praw innej osoby fizycznej lub prawnej, lub z uwagi na ważne względy interesu publicznego Unii Europejskiej lub państwa członkowskiego.

Zapoznałem się
Szukaj:
Znaleziono 1517 postępowań.
Na stronę3 5 10 30 50 100 200
Wyświetl stronę1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51

Postępowania - Usługi (archiwum):

Data ogłoszenia:
rosnąco malejąco
Nr postępowania:
rosnąco malejąco
Kod jedn. prowadzącej:
rosnąco malejąco
Nazwa postępowania:
rosnąco malejąco
Przeglądaj:
2012-05-11 14:46:00 ZP/171/014/U/12 WEiA Opracowanie dokumentacji projektowej obejmującej remont węzłów sanitarnych w zakresie wszystkich branż, instalację hydrantową, remont instalacji wodno kanalizacyjnych w budynku Wydziału Elektrotechniki i Automatyki Politechniki Gdańskiej, Gdańsk, ul. J. Sobieskiego 7 oraz sprawowanie nadzoru autorskiego nad realizacją robót budowlanych objętych sporządzoną dokumentacją. przegldaj
2012-05-11 14:41:42 ZP/172/014/U/12 WEiA Opracowanie dokumentacji projektowej remontu i modernizacji sal i pomieszczeń w zakresie instalacji wentylacji w budynku Wydziału Elektrotechniki i Automatyki Politechniki Gdańskiej, Gdańsk, ul. J. Sobieskiego 7 oraz sprawowanie nadzoru autorskiego nad realizacją robót budowlanych objętych sporządzoną dokumentacją. przegldaj
2012-05-08 13:36:32 ZP 163/019/U/12 WFTiMS Przetarg nieograniczony na usługę w zakresie wynajmu autobusów i autokarów wraz z kierowcą dla Politechniki Gdańskiej, Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej na potrzeby Projektu Za rękę z Einsteinem edycja II. przegldaj
2012-05-02 11:38:29 ZP/151/008/U/12 WCH Wykonanie audytu zewnętrznego wydatkowania środków finansowych w Projekcie Wykorzystanie kapusty białej na potrzeby fitoremediacji i biofumigacji gleby (AGROBIOKAP) przegldaj
2012-04-30 12:28:46 ZP 161/019/U/12 WFTiMS Przetarg nieograniczony na świadczenie usług cateringowych dla Politechniki Gdańskiej, Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej na potrzeby Projektu Za rękę z Einsteinem edycja II podczas Bałtyckiego Festiwalu Nauki w Gdańsku przegldaj
2012-04-27 14:41:06 CRZP/160/009/U/12 WETI Organizacja spotkania uczestników Konferencji Naukowej ICT YOUNG 2012 przegldaj
2012-04-27 11:39:44 ZP/156/055/U/12 OKZ usługę zorganizowania i przeprowadzenia kolonii letniej dla dzieci pracowników, emerytów i rencistów Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2012-04-26 14:30:34 ZP 141/055/U/12 OKZ Postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego prowadzone w trybie zapyatnia o cenę poniżej 200 000 Euro na dostarczanie posiłków na potrzeby Centrum Wiedzy i Przedsiębiorczości Politechniki Gdańskiej przegldaj
2012-04-25 14:31:02 ZP/119/014/U/12 WEiA Sukcesywne świadczenie usług cateringowych dla Wydziału Elektrotechniki i Automatyki Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2012-04-25 12:00:00 ZP/153/018/U/12 WZiE Usługa pozyskania studentów z Indii oraz Nepalu przegldaj
2012-04-24 14:46:47 ZP 152/0196/U/12 WFTiMS Przetarg nieograniczony na na usługę w zakresie wynajmu autobusów i autokarów wraz z kierowcą dla Politechniki Gdańskiej, Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej na potrzeby Projektu Za rękę z Einsteinem edycja II. przegldaj
2012-04-23 14:11:28 ZP/150/008/U/12 WCH Przeprowadzenie kursów z zakresu pisania CV, listów motywacyjnych i autoprezentacji na rozmowach kwalifikacyjnych dla studentów studiów zamawianych prowadzonych na Politechnice Gdańskiej w ramach projektu "Absolwent Wydziału Chemicznego Politechniki Gdańskiej - Inżynier z Przyszłością" przegldaj
2012-04-19 14:27:47 ZP/134/046/U/12 WLM Usługa dostarczania posiłków na potrzeby Działu Spraw Międzynarodowych przegldaj
2012-04-19 11:33:13 ZP 143/019/U/12 WFTiMS Przetarg nieograniczony na usługę w zakresie wynajmu autokaru wraz z kierowcą na potrzeby Projektu Inżynieria materiałowa przyszłość gospodarki na Wydziale Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2012-04-18 16:13:24 ZP/107/055/U/12 OKZ Usługi konserwacji i napraw awaryjnych systemów sygnalizacji alarmu pożarowego i dźwiękowych systemów ostrzegawczych w budynkach Politechniki Gdańskiej przegldaj
2012-04-17 08:27:17 ZP/128/002/U/12 WILIŚ Sukcesywne świadczenie usług cateringowych dla Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej przegldaj
2012-04-16 14:19:04 ZP/130/055/U/12 OKZ kompleksowa usługa prowadzenia żywienia wczasowiczów w Ośrodku Wypoczynkowym Politechniki Gdańskiej Czarlina. przegldaj
2012-04-12 12:48:00 ZP/121/055/U/12 OKZ przetarg nieograniczony na usługę zorganizowania i przeprowadzenia kolonii/obozu dla dzieci pracowników, emerytów i rencistów Politechniki Gdańskiej przegldaj
2012-04-12 00:00:00 ZP/124/018/U/12 WZiE Usługa edukacyjna przeprowadzenia zajęć dydaktycznych w trakcie II roku studiów podyplomowych MBA przegldaj
2012-04-04 11:53:13 ZP/113/069/U/12 KLS Wynajem autokaru z kierowcą na potrzeby Studenckiego Koła SEP PG przegldaj
2012-04-03 12:47:42 ZP-91/017/U/12 WOiO Wykonanie audytu zewnętrznego, części (obejmującej okres sprawozdawczy od 29.11.2010r. do 31.03.2012r.) wydatkowania środków finansowych na naukę w projekcie rozwojowym realizowanym w ramach konsorcjum. przegldaj
2012-03-29 00:00:00 ZP/96/018/U/12 WZiE Usługa w zakresie wynajmu autokarów z kierowcą na potrzeby Wydziału Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej przegldaj
2012-03-23 15:07:43 ZP/76/008/U/12 WCH Świadczenie usługi cateringowej podczas spotkania uczestników finału konkursu "Wygraj Indeks". przegldaj
2012-03-23 10:24:31 ZP/98/069/U/12 KLS Wynajem autokaru dla Akademickiego Chóru PG przegldaj
2012-03-16 10:53:10 ZP/70/002/U/12 WILIŚ Świadczenie usług hotelowych dla Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej przegldaj
2012-03-16 08:28:00 ZP/73/008/U/12 WCH Świadczenie usługi cateringowej podczas spotkania uczestników Projektu EMQAL ERASMUS Mundus przegldaj
2012-03-13 14:36:00 ZP 85/019/U/12 WFTiMS Przetarg nieograniczony na świadczenie usług cateringowych dla Politechniki Gdańskiej, Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej w ramach projektu e Doświadczenia w fizyce. przegldaj
2012-03-13 12:58:59 ZP/82/018/U/12 WZiE USŁUGA POZYSKANIA STUDENTÓW Z CHIN I INDII przegldaj
2012-03-12 12:51:20 ZP/74/008/U/12 WCH Sukcesywne świadczenie usług hotelowych dla Wydziału Chemicznego przegldaj
2012-03-07 14:21:19 CRZP/67/009/D/12 WETI Wykonanie programowalnych urządzeń elektronicznych, tj. 50 sztuk miniaturowego komputera przenośnego pozwalającego na zaawansowane przetwarzanie dźwięku w ramach projektu badawczego Opracowanie typoszeregu komputerowych interfejsów multimodalnych oraz ich wdrożenie w zastosowaniach edukacyjnych, medycznych, w obronności i w przemyśle Program Operacyjny Innowacyjna Gospodarka Poddziałanie 1.3.1. przegldaj
Opracowanie strony: © 2019 by CUI PG