Pouczenie wynikające z Art. 13 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119).

Klauzula informacyjna

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016, str. 1), dalej „RODO”, informuję, że:
  • administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Politechnika Gdańska z siedzibą przy ul. Narutowicza 11/12, w Gdańsku (kod pocztowy: 80-233);
  • Z Inspektorem Ochrony Danych na Politechnice Gdańskiej można się kontaktować drogą elektroniczną: e-mail: iod@pg.edu.pl;
  • Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą na podstawie art. 6 ust. 1 lit.c RODO w celu realizacji zadań i obowiązków prawnych nałożonych na Administratora ustawą z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych, tj. w celu udzielenia zamówienia publicznego, zawarcia i wykonania umowy
  • odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą osoby lub podmioty, którym udostępniona zostanie dokumentacja postępowania w oparciu o art. 8 oraz art. 96 ust. 3 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. – Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2017 r. poz. 1579 i 2018), dalej „ustawa Pzp”;
  • Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane, zgodnie z art. 97 ust. 1 ustawy Pzp, przez okres 4 lat od dnia zakończenia postępowania o udzielenie zamówienia, a jeżeli czas trwania umowy przekracza 4 lata, okres przechowywania obejmuje cały czas trwania umowy;
  • obowiązek podania przez Panią/Pana danych osobowych bezpośrednio Pani/Pana dotyczących jest wymogiem ustawowym określonym w przepisach ustawy Pzp, związanym z udziałem w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego; konsekwencje niepodania określonych danych wynikają z ustawy Pzp;
  • w odniesieniu do Pani/Pana danych osobowych decyzje nie będą podejmowane w sposób zautomatyzowany, stosowanie do art. 22 RODO;
  • posiada Pani/Pan:
    • na podstawie art. 15 RODO prawo dostępu do danych osobowych Pani/Pana dotyczących;
    • na podstawie art. 16 RODO prawo do sprostowania Pani/Pana danych osobowych**;
    • na podstawie art. 18 RODO prawo żądania od administratora ograniczenia przetwarzania danych osobowych z zastrzeżeniem przypadków, o których mowa w art. 18 ust. 2 RODO***;
    • prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna Pani/Pan, że przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy RODO;
  • nie przysługuje Pani/Panu:
    • w związku z art. 17 ust. 3 lit. b, d lub e RODO prawo do usunięcia danych osobowych;
    • prawo do przenoszenia danych osobowych, o którym mowa w art. 20 RODO;
    • na podstawie art. 21 RODO prawo sprzeciwu, wobec przetwarzania danych osobowych, gdyż podstawą prawną przetwarzania Pani/Pana danych osobowych jest art. 6 ust. 1 lit. c RODO.

** Wyjaśnienie: skorzystanie z prawa do sprostowania nie może skutkować zmianą wyniku postępowania o udzielenie zamówienia publicznego ani zmianą postanowień umowy w zakresie niezgodnym z ustawą Pzp oraz nie może naruszać integralności protokołu oraz jego załączników.

*** Wyjaśnienie: prawo do ograniczenia przetwarzania nie ma zastosowania w odniesieniu do przechowywania, w celu zapewnienia korzystania ze środków ochrony prawnej lub w celu ochrony praw innej osoby fizycznej lub prawnej, lub z uwagi na ważne względy interesu publicznego Unii Europejskiej lub państwa członkowskiego.

Zapoznałem się
Szukaj:
Znaleziono 1485 postępowań.
Na stronę3 5 10 30 50 100 200
Wyświetl stronę1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50

Postępowania - Usługi (archiwum):

Data ogłoszenia:
rosnąco malejąco
Nr postępowania:
rosnąco malejąco
Kod jedn. prowadzącej:
rosnąco malejąco
Nazwa postępowania:
rosnąco malejąco
Przeglądaj:
2017-08-30 12:56:35 ZP/163/055/17 OKZ Świadczenie usług restauracyjnych i cateringowych na potrzeby warsztatów tematycznych i spotkań akademickich w ramach projektu „Zdolni z Pomorza – Politechnika Gdańska”. przegldaj
2017-08-29 13:43:02 ZZ/210/071/U/2017 CMTM Ogłoszenie o naborze pracownika przegldaj
2017-08-25 13:05:42 CRZP/158/009/U/17 WETI Naprawa dwóch agregatów chłodniczych BlueBox Kappa i BlueBox Zeta w budynku WETI B wraz z uruchomieniem przegldaj
2017-08-22 14:36:41 ZZ/16/055/U/17 OKZ usługa w zakresie najmu 1 autokaru wraz z 2 kierowcami do transportu 50 członków Akademickiego Chóru Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-08-18 13:21:33 ZZ/738/009/2017 WETI Najem i serwisowanie urządzenia wielofunkcyjnego dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-08-16 13:59:03 ZZ/35/002/U/2017 WILIŚ Ogłoszenie o naborze pracowników przegldaj
2017-08-16 13:29:34 ZZ 156/019/U/17 WFTiMS Ogłoszenie o naborze pracownika przegldaj
2017-08-16 13:28:56 ZZ 155/019/U/17 WFTiMS Ogłoszenie o naborze pracownika przegldaj
2017-08-11 14:49:56 ZP/157/055/U/17 OKZ wykonanie i dostawę kalendarzy na rok 2018 oraz albumów pt. „Kampus Politechniki Gdańskiej” do jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-08-08 13:52:05 ZZ/473/036/U/17 DG Usługa mycia okien i powierzchni szklanych w budynkach Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-08-08 10:39:27 ZZ/32/002/U/2017 WILIŚ Sukcesywne świadczenie usług kserowania, plotowania i bindowania dokumentów dla Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-08-07 13:18:27 ZP/151/055/U/17 OKZ świadczenie usług medycznych dla Politechniki Gdańskiej w zakresie badań lekarskich i psychologicznych osób ubiegających się o wpis lub posiadających wpis na listę kwalifikowanych pracowników ochrony fizycznej przegldaj
2017-08-03 11:49:04 ZP/149/014/U/17 WEiA Świadczenie usług związanych z organizowanym przez Katedrę Elektroenergetyki Wydziału Elektrotechniki i Automatyki seminarium naukowym. przegldaj
2017-08-02 14:29:49 ZP/147/014/U/17 WEiA Sukcesywne świadczenie usług cateringowych oraz restauracyjnych dla Wydziału Elektrotechniki i Automatyki. przegldaj
2017-08-01 16:33:10 ZZ/189/071/U/2017 CMTM Ogłoszenie o naborze pracownika przegldaj
2017-08-01 13:15:00 ZP/148/018/U/17 WZiE Organizacja obozu adaptacyjnego dla studentów Wydziału Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-07-27 09:58:20 ZZ/657/009/2017 WETI Sukcesywne usługi kserograficzne dla WETI przegldaj
2017-07-25 15:06:31 ZZ/14/055/U/17 OKZ Usługa najmu autokaru wraz z kierowcą do transportu uczestników turnusu wypoczynkowego w Ośrodku Wypoczynkowym Politechniki Gdańskiej Czarlina przegldaj
2017-07-20 11:09:59 ZZ/175/071/U/2017 CMTM Nabór pracowników do wykonania prac stoczniowych przegldaj
2017-07-20 09:55:26 ZZ/243/014/17 WEiA Sukcesywne przygotowywanie i udział w badaniach urządzeń elektrycznych i elektronicznych w Laboratorium Inteligentnej Energetyki LAB-6. przegldaj
2017-07-19 09:44:10 ZP/138/055/U/17 OKZ ubezpieczenie kosztów leczenia i assistance, ubezpieczenie następstw nieszczęśliwych wypadków oraz ubezpieczenia bagażu pracowników i studentów Politechniki Gdańskiej, a także ich rodzin oraz osób towarzyszących (w tym małoletnich), wyjeżdżających służbowo na praktyki i staże naukowe oraz wypoczynek organizowany przez Politechnikę Gdańską poza granicami Polski przegldaj
2017-07-18 09:11:00 ZP/135/018/U/17 WZiE Organizacja Kolegium wyjazdowego Wydziału Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-07-13 14:13:27 ZZ/274/004/U/2017 WM Usługa informatyczna wykonania postprocesora do systemu NX CAM na potrzeby projektu pt. „Zastosowanie wybranych rozwiązań mechatronicznych do nadzorowania procesu skrawania przedmiotów wielkogabarytowych na wieloosiowych centrach obróbkowych” w ramach wspólnego przedsięwzięcia NCBR i NCN „TANGO” dla Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-07-12 11:17:04 ZP/126/018/U/17 WZiE Usługa edukacyjna przeprowadzenia szkoleń dla Centrum Rozwoju Kompetencji Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-07-11 10:00:47 ZZ/596/009/2017 WETI Usługi oczyszczenia elewacji północnej budynku WETI B przegldaj
2017-07-06 09:18:21 ZZ 140/019/U/17 WFTiMS Ogłoszenie o naborze pracownika przegldaj
2017-07-05 07:40:26 ZZ/251/014/17 WEiA Ogłoszenie o naborze pracownika. przegldaj
2017-07-04 13:52:14 ZZ/255/014/17 WEiA Ogłoszenie o naborze pracownika. przegldaj
2017-07-04 13:23:38 ZP/121/055/U/17 OKZ Przeprowadzenie szkolenia pn.: „Projektowanie i wytwarzanie wydajnych systemów operujących na dużych, rozproszonych zbiorach danych” dla pracowników Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-07-04 10:46:30 ZP 120/019/U/17 WFTiMS Sukcesywne świadczenie usług cateringowych na potrzeby Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
Opracowanie strony: © 2019 by CUI PG