Pouczenie wynikające z Art. 13 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119).

Klauzula informacyjna

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016, str. 1), dalej „RODO”, informuję, że:
  • administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Politechnika Gdańska z siedzibą przy ul. Narutowicza 11/12, w Gdańsku (kod pocztowy: 80-233);
  • Z Inspektorem Ochrony Danych na Politechnice Gdańskiej można się kontaktować drogą elektroniczną: e-mail: iod@pg.edu.pl;
  • Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą na podstawie art. 6 ust. 1 lit.c RODO w celu realizacji zadań i obowiązków prawnych nałożonych na Administratora ustawą z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych, tj. w celu udzielenia zamówienia publicznego, zawarcia i wykonania umowy
  • odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą osoby lub podmioty, którym udostępniona zostanie dokumentacja postępowania w oparciu o art. 8 oraz art. 96 ust. 3 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. – Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2017 r. poz. 1579 i 2018), dalej „ustawa Pzp”;
  • Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane, zgodnie z art. 97 ust. 1 ustawy Pzp, przez okres 4 lat od dnia zakończenia postępowania o udzielenie zamówienia, a jeżeli czas trwania umowy przekracza 4 lata, okres przechowywania obejmuje cały czas trwania umowy;
  • obowiązek podania przez Panią/Pana danych osobowych bezpośrednio Pani/Pana dotyczących jest wymogiem ustawowym określonym w przepisach ustawy Pzp, związanym z udziałem w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego; konsekwencje niepodania określonych danych wynikają z ustawy Pzp;
  • w odniesieniu do Pani/Pana danych osobowych decyzje nie będą podejmowane w sposób zautomatyzowany, stosowanie do art. 22 RODO;
  • posiada Pani/Pan:
    • na podstawie art. 15 RODO prawo dostępu do danych osobowych Pani/Pana dotyczących;
    • na podstawie art. 16 RODO prawo do sprostowania Pani/Pana danych osobowych**;
    • na podstawie art. 18 RODO prawo żądania od administratora ograniczenia przetwarzania danych osobowych z zastrzeżeniem przypadków, o których mowa w art. 18 ust. 2 RODO***;
    • prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna Pani/Pan, że przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy RODO;
  • nie przysługuje Pani/Panu:
    • w związku z art. 17 ust. 3 lit. b, d lub e RODO prawo do usunięcia danych osobowych;
    • prawo do przenoszenia danych osobowych, o którym mowa w art. 20 RODO;
    • na podstawie art. 21 RODO prawo sprzeciwu, wobec przetwarzania danych osobowych, gdyż podstawą prawną przetwarzania Pani/Pana danych osobowych jest art. 6 ust. 1 lit. c RODO.

** Wyjaśnienie: skorzystanie z prawa do sprostowania nie może skutkować zmianą wyniku postępowania o udzielenie zamówienia publicznego ani zmianą postanowień umowy w zakresie niezgodnym z ustawą Pzp oraz nie może naruszać integralności protokołu oraz jego załączników.

*** Wyjaśnienie: prawo do ograniczenia przetwarzania nie ma zastosowania w odniesieniu do przechowywania, w celu zapewnienia korzystania ze środków ochrony prawnej lub w celu ochrony praw innej osoby fizycznej lub prawnej, lub z uwagi na ważne względy interesu publicznego Unii Europejskiej lub państwa członkowskiego.

Zapoznałem się
Szukaj:
Znaleziono 1446 postępowań.
Na stronę3 5 10 30 50 100 200
Wyświetl stronę1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49

Postępowania - Usługi (archiwum):

Data ogłoszenia:
rosnąco malejąco
Nr postępowania:
rosnąco malejąco
Kod jedn. prowadzącej:
rosnąco malejąco
Nazwa postępowania:
rosnąco malejąco
Przeglądaj:
2013-11-18 07:46:34 ZP/457/004/U/13 WM Usługa wynajmu autokaru wraz z kierowcą na potrzeby Wydziału Mechanicznego Politechniki Gdańskiej przegldaj
2013-11-14 13:45:46 CRZP/451/009/U/13 WETI Usługi wynajmu autokaru wraz z kierowcą dla WETI PG przegldaj
2013-11-12 15:51:01 ZP/441/019/U/13 WFTiMS Świadczenie usługi hotelarskiej dla Politechniki Gdańskiej, Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej, na potrzeby Projektu Centrum Zastosowań Matematyki, podczas konferencji Applied Mathematics and Mathematical Methods in Physics przegldaj
2013-11-07 14:40:31 ZP/430/055/U/13 OKZ Świadczenie usług w zakresie rezerwacji, sprzedaży i dostarczania biletów lotniczych na potrzeby Politechniki Gdańskiej przegldaj
2013-10-23 13:21:50 ZP/419/008/U/13 WCH Wydanie skryptu w ramach projektu "Absolwent Wydziału Chemicznego Politechniki Gdańskiej - inżynier z przyszłością" przegldaj
2013-10-18 16:04:35 ZP 405/055/U/13 OKZ usługę wywozu odpadów komunalnych niesegregowanych (zmieszanych) z terenu Centrum Szkoleniowo?Rehabilitacyjnego Politechniki Gdańskiej w Sopocie oraz Usługa wywozu odpadów podlegających unieszkodliwieniu lub przeznaczonych do odzysku z jednostek organizacyjnych PG. przegldaj
2013-10-10 15:01:23 CRZP/394/001/U/13 WA Usługi kserograficzne dla Wydziału Architektury przegldaj
2013-10-09 14:53:06 ZP-400/055/U/13 OKZ Świadczenie usług telefonii komórkowej, dostawa komórkowych aparatów telefonicznych oraz modemów wraz z akcesoriami przegldaj
2013-10-04 13:22:38 CRZP/376/001/U/13 WA Świadczenie sukcesywnych usług kserograficznych dla Wydziału Architektury przegldaj
2013-10-04 11:43:48 ZP 375/019/U/13 WFTiMS Zapytanie o cenę na usługę w zakresie najmu autokaru wraz z kierowcą na potrzeby studentów Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2013-10-01 10:33:46 ZP/389/055/U/13 OKZ Wykonanie usługi badania sprawozdania finansowego Politechniki Gdańskiej za rok 2013 przegldaj
2013-10-01 07:43:46 ZP/382/055/U/13 OKZ Usługa pozyskania studentów na studia prowadzone w języku angielskim na Politechnice Gdańskiej. przegldaj
2013-09-27 13:20:13 ZP/380/055/U/13 OKZ Świadczenie usług przygotowania, dostarczenia i wydawania gorących posiłków profilaktycznych dla pracowników Zamawiającego. przegldaj
2013-09-20 08:52:36 ZP/370/055/U/13 OKZ Usługa zorganizowania i przeprowadzenia zimowiska dla dzieci. przegldaj
2013-09-17 11:57:43 ZP/366/055/U/13 OKZ Usługi szkolnictwa wyższego polegające na przeprowadzeniu zajęć dydaktycznych z matematyki oraz przygotowaniu programu i materiałów dydaktycznych dla studentów Politechniki Gdańskiej w semestrze zimowym 2013/2014. przegldaj
2013-09-13 08:17:18 ZP/345/055/U/13 OKZ Usługi Poligraficzne dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej przegldaj
2013-09-10 13:34:52 ZP/359/019/U/13 WFTiMS Świadczenie usług restauracyjnych dla Politechniki Gdańskiej, Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej na potrzeby Projektu Centrum Zastosowań Matematyki podczas warsztatów Matematyka dla przemysłu i gospodarki przegldaj
2013-09-05 15:14:29 ZP/354/055/U/13 OKZ Wynajem autokarów i busa na potrzeby Działu Międzynarodowej Współpracy Akademickiej. przegldaj
2013-09-05 11:00:09 CRZP/347/009/U/13 WETI Usługi w zakresie obsługi szatni w budynku Wydziału WETI przegldaj
2013-08-22 12:18:14 ZP/337/055/U/13 OKZ Świadczenie usług cateringowych na potrzeby Działu Organizacyjnego Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2013-08-22 09:25:05 CRZP/336/009/U/13 WETI Świadczenie usług restauracyjnych dla uczestników XXIX KSTiT przegldaj
2013-08-21 11:28:55 ZP/263/014/U/13 WEiA Sukcesywne świadczenie usług cateringowych dla Wydziału Elektrotechniki i Automatyki Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2013-08-14 09:33:10 CRZP/330/009/U/13 WETI Przeprowadzenie serii medycznych eksperymentów badawczych dla Katedry Systemów Multimedialnych Wydziału ETI przegldaj
2013-08-14 07:53:00 ZP/326/018/U/13 WZiE Usługa w zakresie wynajmu autokaru wraz z kierowcą na potrzeby Wydziału Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej przegldaj
2013-08-14 07:43:00 ZP/322/018/U/13 WZiE Świadczenie usług związanych z organizacją i obsługą konferencji dla Wydziału Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej przegldaj
2013-08-01 10:51:19 ZP/306/055/U/13 RIT Usługa w zakresie komputerowego składu i łamania publikacji na potrzeby CI TASK przegldaj
2013-07-31 11:12:46 ZP/313/025/U/13 OKZ Dostawa i wdrożenie systemu mobline kioski (mKioski) przegldaj
2013-07-26 13:18:15 ZP 297/019/U/13 WFTiMS Świadczenie usług cateringowych dla Politechniki Gdańskiej, Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej na potrzeby Projektu Centrum Zastosowań Matematyki podczas warsztatów Matematyka dla przemysłu i gospodarki przegldaj
2013-07-17 08:15:18 ZP/253/002/U/13 WILIŚ Usługa szkolenia w dziedzinie pierwszej pomocy studentów pierwszego roku Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej przegldaj
2013-07-16 15:09:32 ZP/288/055/U/13 OKZ Usługi w zakresie ochrony osób i mienia w budynku "Bratniak" Politechniki Gdańskiej wraz z ochroną Akademickiego Klubu Politechniki Gdańskiej "Kwadratowa" przegldaj
Opracowanie strony: © 2018 by CUI PG