Pouczenie wynikające z Art. 13 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119).

Klauzula informacyjna

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016, str. 1), dalej „RODO”, informuję, że:
  • administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Politechnika Gdańska z siedzibą przy ul. Narutowicza 11/12, w Gdańsku (kod pocztowy: 80-233);
  • Z Inspektorem Ochrony Danych na Politechnice Gdańskiej można się kontaktować drogą elektroniczną: e-mail: iod@pg.edu.pl;
  • Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą na podstawie art. 6 ust. 1 lit.c RODO w celu realizacji zadań i obowiązków prawnych nałożonych na Administratora ustawą z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych, tj. w celu udzielenia zamówienia publicznego, zawarcia i wykonania umowy
  • odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą osoby lub podmioty, którym udostępniona zostanie dokumentacja postępowania w oparciu o art. 8 oraz art. 96 ust. 3 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. – Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2017 r. poz. 1579 i 2018), dalej „ustawa Pzp”;
  • Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane, zgodnie z art. 97 ust. 1 ustawy Pzp, przez okres 4 lat od dnia zakończenia postępowania o udzielenie zamówienia, a jeżeli czas trwania umowy przekracza 4 lata, okres przechowywania obejmuje cały czas trwania umowy;
  • obowiązek podania przez Panią/Pana danych osobowych bezpośrednio Pani/Pana dotyczących jest wymogiem ustawowym określonym w przepisach ustawy Pzp, związanym z udziałem w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego; konsekwencje niepodania określonych danych wynikają z ustawy Pzp;
  • w odniesieniu do Pani/Pana danych osobowych decyzje nie będą podejmowane w sposób zautomatyzowany, stosowanie do art. 22 RODO;
  • posiada Pani/Pan:
    • na podstawie art. 15 RODO prawo dostępu do danych osobowych Pani/Pana dotyczących;
    • na podstawie art. 16 RODO prawo do sprostowania Pani/Pana danych osobowych**;
    • na podstawie art. 18 RODO prawo żądania od administratora ograniczenia przetwarzania danych osobowych z zastrzeżeniem przypadków, o których mowa w art. 18 ust. 2 RODO***;
    • prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna Pani/Pan, że przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy RODO;
  • nie przysługuje Pani/Panu:
    • w związku z art. 17 ust. 3 lit. b, d lub e RODO prawo do usunięcia danych osobowych;
    • prawo do przenoszenia danych osobowych, o którym mowa w art. 20 RODO;
    • na podstawie art. 21 RODO prawo sprzeciwu, wobec przetwarzania danych osobowych, gdyż podstawą prawną przetwarzania Pani/Pana danych osobowych jest art. 6 ust. 1 lit. c RODO.

** Wyjaśnienie: skorzystanie z prawa do sprostowania nie może skutkować zmianą wyniku postępowania o udzielenie zamówienia publicznego ani zmianą postanowień umowy w zakresie niezgodnym z ustawą Pzp oraz nie może naruszać integralności protokołu oraz jego załączników.

*** Wyjaśnienie: prawo do ograniczenia przetwarzania nie ma zastosowania w odniesieniu do przechowywania, w celu zapewnienia korzystania ze środków ochrony prawnej lub w celu ochrony praw innej osoby fizycznej lub prawnej, lub z uwagi na ważne względy interesu publicznego Unii Europejskiej lub państwa członkowskiego.

Zapoznałem się
Szukaj:
Znaleziono 1597 postępowań.
Na stronę3 5 10 30 50 100 200
Wyświetl stronę1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54

Postępowania - Usługi (archiwum):

Data ogłoszenia:
rosnąco malejąco
Nr postępowania:
rosnąco malejąco
Kod jedn. prowadzącej:
rosnąco malejąco
Nazwa postępowania:
rosnąco malejąco
Przeglądaj:
2014-10-15 13:38:12 ZP/407/008/U/14 WCH wykonanie audytu zewnętrznego wydatkowania środków finansowych przegldaj
2014-10-15 11:24:50 ZP 398/019/U/14 WFTiMS Usługa hotelarska w zakresie spotkań i konferencji dla Politechniki Gdańskiej, na potrzeby Katedry Fizyki Teoretycznej i Informatyki Kwantowej Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej przegldaj
2014-10-03 10:24:32 ZP/388/055/U/14 OKZ Świadczenie usług przygotowania, dostarczenia i wydawania gorących posiłków profilaktycznych dla pracowników Zamawiającego. przegldaj
2014-10-02 13:26:15 ZP 386/019/U/14 WFTiMS Wykonanie audytu zewnętrznego wydatkowania środków finansowych w Projekcie Opracowanie magnetycznej metody oceny stanu naprężeń w materiałach konstrukcyjnych zwłaszcza anizotropowych, realizowanym na Wydziale Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2014-10-02 12:09:32 ZZ-008/022/D/14 RIT usługi przetworzenia elektronicznego materiałów do rocznika 2014 kwartalnika naukowego – TASK Quarterly przegldaj
2014-09-26 13:30:17 ZZ/010/057/U/14 CTW i T świadczenie usług hotelowych dla osób biorących udział w Targach Wynalazczości, Badań Naukowych i Nowych Technologii BRUSSELS INNOVA odbywających się w Brukseli w dniach 13-15 listopada 2014 r. granted order for the provision of hotel services for people participating in the Brussels Innova, the International Exhibition of Innovation, Entrepreneurship and New Technologies held in Brussels on 13-15 of November 2014, przegldaj
2014-09-24 09:58:32 ZP/831/055/U/14 OKZ Najem autokaru dla Akademickiego Chóru Politechniki Gdańskiej przegldaj
2014-09-22 11:28:14 ZP 379/019/U/14 WFTiMS Świadczenie usług szkolnictwa wyższego polegających na przeprowadzeniu cykli sobotnich zajęć (ćwiczeń) laboratoryjnych z fizyki dla studentów Politechniki Gdańskiej, w miesiącach październik – grudzień 2014r., w Galerii Ruchu w Centrum Hewelianum, mieszczącym się w Gdańsku przy ul. Gradowej 6. przegldaj
2014-09-18 13:31:48 ZZ/301/014/14 WEiA Ogłoszenie o naborze pracownika. przegldaj
2014-09-18 12:57:18 ZZ/298/014/14 WEiA Ogłoszenie o naborze pracownika. przegldaj
2014-09-17 13:47:08 ZP/372/055/U/14 OKZ Najem autokarów wraz z kierowcami na potrzeby Działu Organizacyjnego Politechniki Gdańskiej przegldaj
2014-09-15 14:30:20 ZP/371/055/U/14 OKZ Świadczenie usług szkolnictwa wyższego polegających na przeprowadzeniu zajęć z matematyki oraz przygotowaniu programu i materiałów dydaktycznych do zajęć z matematyki dla studentów Politechniki Gdańskiej w semestrze zimowym roku akademickiego 2014/2015 przegldaj
2014-09-12 14:14:16 ZZ/007/057/U/14 CTW i T usługa wykonania prac przedwdrożeniowych dotyczących oceny możliwości zwiększenia skali wytwarzania hydrożelu chitozanowego dla projektu nr II/Chem/2014/17 przegldaj
2014-09-12 14:10:43 ZZ/009/057/U/14 CTW i T usługa kompleksowej organizacji udziału i obsługi prezentacji technologii na Międzynarodowych Targach Wynalazczości, Badań Naukowych i Nowych Technologii BRUSSELS INNOVA odbywających się w Brukseli w dniach 13-15 listopada 2014 r. dla technologii zgłoszonych w ramach projektu przegldaj
2014-09-11 11:35:58 ZP/368/055/U/14 OKZ Usługa wynajmu autokarów wraz z kierowcami na potrzebu Działu Międzynarodowej Współpracy Akademickiej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2014-09-05 13:33:48 ZP/362/008/U/14 WCH sukcesywne świadczenie usługi restauracyjnej i cateringowej na potrzeby Wydziału Chemicznego Politechniki Gdańskiej przegldaj
2014-09-04 13:04:31 ZP/359/014/U/14 WEiA Usługa hotelowa związana z organizacją seminarium dla Katedry Elektroenergetyki Wydziału Elektrotechniki i Automatyki Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2014-09-04 10:18:07 ZP 358/019/U/14 WFTiMS Świadczenie usług szkolnictwa wyższego polegających na przeprowadzeniu cykli sobotnich zajęć (ćwiczeń) laboratoryjnych z fizyki dla studentów Politechniki Gdańskiej, w miesiącach październik – grudzień 2014r., w Galerii Ruchu w Centrum Hewelianum, mieszczącym się w Gdańsku przy ul. Gradowej 6. przegldaj
2014-08-29 10:30:58 ZP/349/055/U/14 OKZ Usługi w zakresie ochrony osób i mienia w budynku „Bratniak” Politechniki Gdańskiej wraz z ochroną Akademickiego Klubu Politechniki Gdańskiej „Kwadratowa” przegldaj
2014-08-28 14:08:03 CRZP/352/009/U/14 WETI Usługa wynajmu autokaru wraz z kierowcą dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej przegldaj
2014-08-27 14:49:17 ZP/350/055/U/14 OKZ Kompleksowa obsługa różnego rodzaju spotkań podczas uroczystości jubileuszowych Politechniki Gdańskiej przegldaj
2014-08-26 12:47:12 ZP 319/019/U/14 WFTiMS Świadczenie usług szkolnictwa wyższego polegających na przeprowadzeniu cykli sobotnich zajęć (ćwiczeń) laboratoryjnych z fizyki dla studentów Politechniki Gdańskiej, w miesiącach październik – grudzień 2014 r., w Galerii Ruchu w Centrum Hewelianum, mieszczącym się w Gdańsku przy ul. Gradowej 6. przegldaj
2014-08-22 14:13:48 ZP/340/057/U/14 CTW i T usługa wykonania badania zdolności patentowej oraz sporządzenia sprawozdania zawierającego raport z przeprowadzonego badania zdolności patentowej i opinię na temat zdolności patentowej badanych technologii zgłoszonych w ramach projektu „Inkubator Innowacyjności” współfinansowanego ze środków finansowych na naukę w ramach projektu systemowego „Wsparcie systemu zarządzania badaniami naukowymi oraz ich wynikami”, realizowanego w ramach Programu Operacyjnego Innowacyjna Gospodarka 2007-2013 (Poddziałanie 1.1.3) realizowanego w Centrum Transferu Wiedzy i Technologii Politechniki Gdańskiej przegldaj
2014-08-22 13:59:58 ZZ/006/057/U/14 CTW i T usługa badania potencjału rynkowego oraz przygotowania na jej podstawie raportu zawierającego analizę przeprowadzonego badania w celu określenia potencjału komercyjnego wyników prac B+R prowadzonych w Politechnice Gdańskiej dla technologii zgłoszonych w ramach realizacji projektu „Inkubator innowacyjności” współfinansowanego ze środków finansowych na naukę w ramach projektu systemowego „Wsparcie systemu zarządzania badaniami naukowymi oraz ich wynikami”, realizowanego w ramach Programu Operacyjnego Innowacyjna Gospodarka 2007-2013 przegldaj
2014-08-08 11:21:37 ZZ/004/057/U/14 CTW i T usługa wykonania dwóch badań dezintegracji materiału polimerowego w kompoście w warunkach laboratoryjnych wraz z dostarczeniem raportu z badań, w ramach realizacji prac przedwdrożeniowych wybranej technologii, Nr projektu II/Chem/2014/15, w związku z realizacją projektu „Inkubator innowacyjności” współfinansowanego ze środków finansowych na naukę w ramach projektu systemowego „Wsparcie systemu zarządzania badaniami naukowymi oraz ich wynikami”, realizowanego w ramach Programu Operacyjnego Innowacyjna Gospodarka 2007-2013 (Poddziałanie 1.1.3) realizowanego w Centrum Transferu Wiedzy i Technologii Politechniki Gdańskiej przegldaj
2014-08-08 10:55:13 ZP/314/019/U/14 WFTiMS Świadczenie usługi cateringowej dla wykładowców i uczestników warsztatów Matematyka Przemysłowa oraz konferencji Applied Mathematics in Biosciences, Physics and Engineering dla Politechniki Gdańskiej, Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej, na potrzeby Projektu Centrum Zastosowań Matematyki przegldaj
2014-08-07 10:45:29 ZZ/223/036/U/14 OKZ Usługa mycia okien i powierzchni szklanych w budynkach Politechniki Gdańskiej przegldaj
2014-08-06 16:04:38 ZP/315/019/U/14 WFTiMS Świadczenie usługi hotelarskiej dla wykładowców i uczestników warsztatów Matematyka Przemysłowa oraz konferencji Applied Mathematics in Biosciences, Physics and Engineering dla Politechniki Gdańskiej, Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej, na potrzeby Projektu Centrum Zastosowań Matematyki przegldaj
2014-07-29 10:52:10 ZP/308/055/U/14 OKZ Świadczenie usługi hotelarskiej – zakwaterowania (noclegi ze śniadaniami) dla zaproszonych gości na centralne obchody Jubileuszu 110-lecia Politechniki Gdańskiej przegldaj
2014-07-22 13:48:14 ZP/300/008/U/14 WCH sukcesywne świadczenie usługi restauracyjnej i cateringowej w roku Akademickim 2013/2014 i 2014/2015 dla Wydziału Chemicznego Politechniki Gdańskiej przegldaj
Opracowanie strony: © 2019 by CUI PG