Pouczenie wynikające z Art. 13 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119).

Klauzula informacyjna

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016, str. 1), dalej „RODO”, informuję, że:
  • administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Politechnika Gdańska z siedzibą przy ul. Narutowicza 11/12, w Gdańsku (kod pocztowy: 80-233);
  • Z Inspektorem Ochrony Danych na Politechnice Gdańskiej można się kontaktować drogą elektroniczną: e-mail: iod@pg.edu.pl;
  • Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą na podstawie art. 6 ust. 1 lit.c RODO w celu realizacji zadań i obowiązków prawnych nałożonych na Administratora ustawą z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych, tj. w celu udzielenia zamówienia publicznego, zawarcia i wykonania umowy
  • odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą osoby lub podmioty, którym udostępniona zostanie dokumentacja postępowania w oparciu o art. 8 oraz art. 96 ust. 3 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. – Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2017 r. poz. 1579 i 2018), dalej „ustawa Pzp”;
  • Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane, zgodnie z art. 97 ust. 1 ustawy Pzp, przez okres 4 lat od dnia zakończenia postępowania o udzielenie zamówienia, a jeżeli czas trwania umowy przekracza 4 lata, okres przechowywania obejmuje cały czas trwania umowy;
  • obowiązek podania przez Panią/Pana danych osobowych bezpośrednio Pani/Pana dotyczących jest wymogiem ustawowym określonym w przepisach ustawy Pzp, związanym z udziałem w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego; konsekwencje niepodania określonych danych wynikają z ustawy Pzp;
  • w odniesieniu do Pani/Pana danych osobowych decyzje nie będą podejmowane w sposób zautomatyzowany, stosowanie do art. 22 RODO;
  • posiada Pani/Pan:
    • na podstawie art. 15 RODO prawo dostępu do danych osobowych Pani/Pana dotyczących;
    • na podstawie art. 16 RODO prawo do sprostowania Pani/Pana danych osobowych**;
    • na podstawie art. 18 RODO prawo żądania od administratora ograniczenia przetwarzania danych osobowych z zastrzeżeniem przypadków, o których mowa w art. 18 ust. 2 RODO***;
    • prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna Pani/Pan, że przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy RODO;
  • nie przysługuje Pani/Panu:
    • w związku z art. 17 ust. 3 lit. b, d lub e RODO prawo do usunięcia danych osobowych;
    • prawo do przenoszenia danych osobowych, o którym mowa w art. 20 RODO;
    • na podstawie art. 21 RODO prawo sprzeciwu, wobec przetwarzania danych osobowych, gdyż podstawą prawną przetwarzania Pani/Pana danych osobowych jest art. 6 ust. 1 lit. c RODO.

** Wyjaśnienie: skorzystanie z prawa do sprostowania nie może skutkować zmianą wyniku postępowania o udzielenie zamówienia publicznego ani zmianą postanowień umowy w zakresie niezgodnym z ustawą Pzp oraz nie może naruszać integralności protokołu oraz jego załączników.

*** Wyjaśnienie: prawo do ograniczenia przetwarzania nie ma zastosowania w odniesieniu do przechowywania, w celu zapewnienia korzystania ze środków ochrony prawnej lub w celu ochrony praw innej osoby fizycznej lub prawnej, lub z uwagi na ważne względy interesu publicznego Unii Europejskiej lub państwa członkowskiego.

Zapoznałem się
Szukaj:
Znaleziono 1549 postępowań.
Na stronę3 5 10 30 50 100 200
Wyświetl stronę1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52

Postępowania - Usługi (archiwum):

Data ogłoszenia:
rosnąco malejąco
Nr postępowania:
rosnąco malejąco
Kod jedn. prowadzącej:
rosnąco malejąco
Nazwa postępowania:
rosnąco malejąco
Przeglądaj:
2018-10-22 15:50:07 ZP/220/061/U/18 BP ZPR PG Szkolenia dot. komunikacji międzykulturowej dla kadry kierowniczej i administracyjnej Politechniki Gdańskiej w ramach projektu „Zintegrowany Program Rozwoju Politechniki Gdańskiej” przegldaj
2018-10-22 12:58:50 ZP/216/055/U/18 OKZ Usługa druku i dostawy książek dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej przegldaj
2018-10-22 08:56:44 ZZ/187/019/D/18 WFTiMS Dostawa bloków termostatujących do mieszadła magnetycznego na potrzeby Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2018-10-18 13:50:55 ZZ/281/014/18 WEiA Wykonanie systemu elektronicznego pięciofazowego trójpoziomowego falownika napięcia. przegldaj
2018-10-15 11:20:09 ZZ/181/019/U/18 WFTiMS Ogłoszenie o naborze pracownika przegldaj
2018-10-12 12:06:59 ZZ/20/055/U/18 OKZ Usługa przygotowania dokumentacji zgłoszeniowej i dokonania w Urzędzie Patentowym RP zgłoszeń 8 (ośmiu) wynalazków/wzorów użytkowych przegldaj
2018-10-11 11:33:29 ZZ/344/014/18 WEiA Ogłoszenie o naborze pracownika. przegldaj
2018-10-09 10:05:11 ZZ/342/014/18 WEiA Ogłoszenie o naborze pracownika. przegldaj
2018-10-05 11:23:34 ZP/204/030/U/18 B Przeprowadzenie szkolenia „Elementy prawa autorskiego” dla pracowników Politechniki Gdańskiej w ramach projektu „Podniesienie kompetencji dydaktycznych nauczycieli akademickich Politechniki Gdańskiej” przegldaj
2018-10-05 09:56:57 ZP/209/055/U/18 OKZ Świadczenie usługi przygotowania, dostarczania i wydawania gorących posiłków profilaktycznych dla pracowników Zamawiającego przegldaj
2018-10-04 11:36:07 ZP/207/018/U/18 WZiE Świadczenie usług związanych z organizowaną przez Wydział Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej Konferencji w której zakres wchodzą usługi noclegowe wraz z wyzywieniem, usługi konferencyjne wraz z obsługą multimedialną i inne niezbędne usługi zwiazane z organizacją konferencji przegldaj
2018-10-02 15:09:02 ZZ/1006/009/U/18 WETI Usługa wynajmu autokaru z kierowcą na potrzeby Wydziału Elektroniki, Telekomunkacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej przegldaj
2018-10-02 11:56:32 ZP/203/055/U/18 OKZ Usługa rezerwacji, sprzedaży i dostarczenia biletów lotniczych na potrzeby Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2018-09-28 09:35:18 ZZ/995/009/18 WETI Opracowanie systemu dedykowanego dla bezzałogowej jednostki USV Autodron z systemami GNSS i echosondą jednowiązkową dla KSEM WETI PG. przegldaj
2018-09-27 12:45:01 ZZ/324/014/18 WEiA Ogłoszenie o naborze pracownika. przegldaj
2018-09-25 10:56:46 ZZ 170/019/U/18 WFTiMS Ogłoszenie o naborze pracownika przegldaj
2018-09-24 14:13:53 ZZ 169/019/U/18 WFTiMS Ogłoszenie o naborze pracownika przegldaj
2018-09-21 14:27:03 ZP/201/009/U/18 WETI Ogłoszenie o zamówieniu na usługę społeczną pn.: Świadczenie zakwaterowania w trakcie wyjazdu szkoleniowo-integracyjnego Wydziałowej Rady Studentów Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej przegldaj
2018-09-21 13:41:20 ZZ/323/014/18 WEiA Ogłoszenie o naborze pracownika. przegldaj
2018-09-14 11:46:00 ZP/191/061/U/18 BP ZPR PG Szkolenia dot. współpracy i komunikacji ze studentami dla kadry dydaktycznej Politechniki Gdańskiej w ramach projektu „Zintegrowany Program Rozwoju Politechniki Gdańskiej” przegldaj
2018-09-14 11:32:35 ZP/193/061/U/18 BP ZPR PG Szkolenia dot. autoprezentacji/wystąpień publicznych dla kadry dydaktycznej Politechniki Gdańskiej w ramach projektu „Zintegrowany Program Rozwoju Politechniki Gdańskiej” przegldaj
2018-09-14 11:26:47 ZZ/19/055/U/18 OKZ sukcesywne świadczenie kompleksowej usługi kserograficznej na potrzeby projektu pn. Regionalny Punkt Kontaktowy Programów Ramowych UE na Politechnice Gdańskiej przegldaj
2018-09-14 11:21:47 ZP/192/061/U/18 BP ZPR PG Szkolenia dot. nowoczesnych metod wizualizacji danych i tworzenia atrakcyjnych prezentacji dla kadry dydaktycznej Politechniki Gdańskiej w ramach projektu „Zintegrowany Program Rozwoju Politechniki Gdańskiej” przegldaj
2018-09-13 14:58:51 ZZ/010/022/U/18 RIT Wykonanie usługi przetworzenia elektronicznego materiałów rocznika 2018 oraz rocznika 2019 kwartalnika naukowego – TASK Quarterly przegldaj
2018-09-13 11:56:16 ZZ/949/009/2018 WETI Roczne wsparcie techniczne dla posiadanej licencji stałej ANSYS Academic Research HF (1 task) dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2018-09-11 15:58:10 ZZ-13/017/U/2018 WOiO Opracowanie wytycznych dla procedury formalnej kwalifikacji konstrukcji i technologii okien podwodnych ze szkla mineralnego dla statków morskich w celu uzyskania certyfikatu umożliwiającego eksploatację. przegldaj
2018-09-11 13:30:56 ZZ/322/014/18 WEiA Ogłoszeie o naborze pracownika. przegldaj
2018-09-11 13:28:41 ZZ/321/014/18 WEiA Ogłoszenie o naborze pracownika. przegldaj
2018-09-11 10:49:24 ZZ/940/009/U/2018 WETI Politechnika Gdańska Wydział Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki, Katedra Systemów Elektroniki Morskiej i Laboratorium Hydroakustyki ogłasza nabór pracowników inżynieryjnych do wykonania prac projektowo-konstrukcyjnych, prac rozwojowych oraz prac dokumentacyjnych w ramach umów zawartych z Marynarką Wojenną RP. przegldaj
2018-09-06 13:57:24 ZZ/18/055/U/18 OKZ Świadczenie usługi w zakresie najmu 6 autokarów wraz z kierowcami do przewozu uczestników spotkania z programu Erasmus na potrzeby Działu Międzynarodowej Współpracy Akademickiej Politechniki Gdańskiej przegldaj
Opracowanie strony: © 2019 by CUI PG