Pouczenie wynikające z Art. 13 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119).

Klauzula informacyjna

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016, str. 1), dalej „RODO”, informuję, że:
  • administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Politechnika Gdańska z siedzibą przy ul. Narutowicza 11/12, w Gdańsku (kod pocztowy: 80-233);
  • Z Inspektorem Ochrony Danych na Politechnice Gdańskiej można się kontaktować drogą elektroniczną: e-mail: iod@pg.edu.pl;
  • Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą na podstawie art. 6 ust. 1 lit.c RODO w celu realizacji zadań i obowiązków prawnych nałożonych na Administratora ustawą z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych, tj. w celu udzielenia zamówienia publicznego, zawarcia i wykonania umowy
  • odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą osoby lub podmioty, którym udostępniona zostanie dokumentacja postępowania w oparciu o art. 8 oraz art. 96 ust. 3 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. – Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2017 r. poz. 1579 i 2018), dalej „ustawa Pzp”;
  • Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane, zgodnie z art. 97 ust. 1 ustawy Pzp, przez okres 4 lat od dnia zakończenia postępowania o udzielenie zamówienia, a jeżeli czas trwania umowy przekracza 4 lata, okres przechowywania obejmuje cały czas trwania umowy;
  • obowiązek podania przez Panią/Pana danych osobowych bezpośrednio Pani/Pana dotyczących jest wymogiem ustawowym określonym w przepisach ustawy Pzp, związanym z udziałem w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego; konsekwencje niepodania określonych danych wynikają z ustawy Pzp;
  • w odniesieniu do Pani/Pana danych osobowych decyzje nie będą podejmowane w sposób zautomatyzowany, stosowanie do art. 22 RODO;
  • posiada Pani/Pan:
    • na podstawie art. 15 RODO prawo dostępu do danych osobowych Pani/Pana dotyczących;
    • na podstawie art. 16 RODO prawo do sprostowania Pani/Pana danych osobowych**;
    • na podstawie art. 18 RODO prawo żądania od administratora ograniczenia przetwarzania danych osobowych z zastrzeżeniem przypadków, o których mowa w art. 18 ust. 2 RODO***;
    • prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna Pani/Pan, że przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy RODO;
  • nie przysługuje Pani/Panu:
    • w związku z art. 17 ust. 3 lit. b, d lub e RODO prawo do usunięcia danych osobowych;
    • prawo do przenoszenia danych osobowych, o którym mowa w art. 20 RODO;
    • na podstawie art. 21 RODO prawo sprzeciwu, wobec przetwarzania danych osobowych, gdyż podstawą prawną przetwarzania Pani/Pana danych osobowych jest art. 6 ust. 1 lit. c RODO.

** Wyjaśnienie: skorzystanie z prawa do sprostowania nie może skutkować zmianą wyniku postępowania o udzielenie zamówienia publicznego ani zmianą postanowień umowy w zakresie niezgodnym z ustawą Pzp oraz nie może naruszać integralności protokołu oraz jego załączników.

*** Wyjaśnienie: prawo do ograniczenia przetwarzania nie ma zastosowania w odniesieniu do przechowywania, w celu zapewnienia korzystania ze środków ochrony prawnej lub w celu ochrony praw innej osoby fizycznej lub prawnej, lub z uwagi na ważne względy interesu publicznego Unii Europejskiej lub państwa członkowskiego.

Zapoznałem się
Szukaj:
Znaleziono 1446 postępowań.
Na stronę3 5 10 30 50 100 200
Wyświetl stronę1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49

Postępowania - Usługi (archiwum):

Data ogłoszenia:
rosnąco malejąco
Nr postępowania:
rosnąco malejąco
Kod jedn. prowadzącej:
rosnąco malejąco
Nazwa postępowania:
rosnąco malejąco
Przeglądaj:
2011-06-22 15:00:18 ZP/217/055/U/11 OKZ Postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego na ubezpieczenie kosztów leczenia i następstw nieszczęśliwych wypadków oraz bagażu pracowników Politechniki Gdańskiej, studentów i ich rodzin oraz osób towarzyszących, wyjeżdżających służbowo na praktyki oraz staże naukowe poza granice Polski na lata 2011 ?2013. przegldaj
2011-06-22 10:15:37 CRZP: ZP/111/055/U/11 OKZ Dokumentacja projektowa obejmująca projekt budowlano-wykonawczy wraz z dokumentacją uzupełniającą remontu kapitalnego i modernizacji audytorium nr WN15 w budynku Wydziału Elektrotechniki i Automatyki Politechniki Gdańskiej przy ul. Własna Strzecha 18A w Gdańsku-Wrzeszczu oraz sprawowanie nadzoru autorskiego nad realizacją robót budowlanych objętych sporządzoną dokumentacją przegldaj
2011-06-22 10:07:14 ZP-205/022/U/11 OKZ Opracowanie i uzgodnienie projektów wykonawczych przyłączy światłowodowych do sieci TASK w kanalizacji obcej przegldaj
2011-06-22 09:35:25 ZP/216/035/U/11 OKZ Świadczenie usług telekomunikacyjnych w sieci stacjonarnej na rzecz Politechniki Gdańskiej wraz z dzierżawą i serwisem systemu telekomunikacyjnego przegldaj
2011-06-15 13:58:10 ZP 188/019/U/11 WFTiMS Postępowanie prowadzone w trybie zapytania o cenę na świadczenie usług hotelarskich w zakresie spotkań i konferencji, polegających na rezerwacji i udostępnieniu sal konferencyjnych wraz z usługą gastronomiczną dla Politechniki Gdańskiej, Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej na potrzeby konferencji ?Kryształy Molekularne 2012?. przegldaj
2011-06-10 11:43:24 ZP 208/019/U/11 WFTiMS Przetarg nieograniczony na świadczenie usług w zakresie tłumaczeń pisemnych (zwykłych) z języka polskiego na język angielski oraz z języka angielskiego na język polski dla Politechniki Gdańskiej, Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej w ramach projektu ?e - Doświadczenia w fizyce?. przegldaj
2011-06-10 10:55:44 ZP 207/019/U/11 WFTiMS Przetarg nieograniczony na usługę wykonania badań ewaluacyjnych metodami ilościowymi i jakościowymi dla Politechniki Gdańskiej, Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej w ramach projektu ?e-Doświadczenia w fizyce?. przegldaj
2011-06-07 14:45:16 ZP/203/001/U/11 WA Usługa składu i redakcji 3 publikacji o tematyce urbanistycznej na potrzeby Wydziału Architektury przegldaj
2011-05-26 00:00:00 ZP/182/014/U/11 WEiA Nadzór inwestorski w specjalności konstrukcyjno-budowlanej przy realizacji budowy Laboratorium innowacyjnych technologii elektroenergetycznych i integracji odnawialnych źródeł energii LINTE^2 przegldaj
2011-05-26 00:00:00 ZP/183/014/U/11 WEiA Nadzór inwestorski w specjalności w specjalności instalacyjnej w zakresie sieci, instalacji i urządzeń cieplnych, wentylacyjnych, gazowych, wodociągowych i kanalizacyjnych przy realizacji budowy Laboratorium innowacyjnych technologii elektroenergetycznych i integracji odnawialnych źródeł energii LINTE^2 przegldaj
2011-05-24 15:13:08 CRZP/184/009/U/11 WETI Świadczenie usług informatycznych w ramach projektu "ICT INNOVA - Wzrost konkurencyjności i innowacyjności Pomorza poprzez rozwój klastra kluczowego branży ICT" realizowanego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego przegldaj
2011-05-24 13:26:16 ZP/185/001/U/11 WA Przeprowadzenie specjalistycznego kursu językowego dla pracowników (architektów i urbanistów) Wydziału Architektury przegldaj
2011-05-18 15:18:38 ZP 173/055/U/11 OKZ Postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego na usługi konserwacji i napraw kserokopiarek oraz urządzeń wielofunkcyjnych użytkownaych przez jednostki organizacyjne Politechniki Gdańskiej przegldaj
2011-05-13 13:16:03 ZP/158/055/U/11 OKZ Usługa dostarczania posiłków na potrzeby Działu Współpracy z Gospodarką przegldaj
2011-05-11 12:21:43 ZP/162/055/U/11 OKZ postępowanie na kompleksową usługę prowadzenia żywienia wczasowiczów w Ośrodku Wypoczynkowym Politechniki Gdańskiej Czarlina przegldaj
2011-05-06 15:10:38 CRZP/146/009/U/11 WETI Sukcesywne świadczenie usług cateringowych w ramach projektu "ICT INNOVA - Wzrost konkurencyjności i innowacyjności Pomorza poprzez rozwój klastra kluczowego branży ICT" realizowanego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego przegldaj
2011-04-28 12:55:23 ZP 154/019/U/11 WFTiMS Przetarg nieograniczony na usługę w zakresie wynajmu autokaru wraz z kierowcą dla Politechniki Gdańskiej, Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej na potrzeby Projektu Za rękę z Einsteinem ?edycja II. przegldaj
2011-04-27 09:40:38 ZP/149/025/U/11 OKZ Świadczenie usług doradztwa. przegldaj
2011-04-19 16:06:44 ZP/137/055/U/11 OKZ Świadczenie usługi hotelarskiej w zakresie usługi noclegowej wraz z udostępnieniem sali rekreacyjnej na potrzeby kursu naukowego organizowanego przez Stowarzyszenie Studentów BEST Gdańsk. przegldaj
2011-04-19 14:19:01 ZP/135/008/U/11 WCH wynajem autokaru wraz z kierowcą do przewozu studentów na "rajd survival" przegldaj
2011-04-19 14:03:31 ZP 141/019/U/11 WFTiMS Przetarg nieograniczony na świadczenie usług restauracyjnych i dotyczących podawania posiłków podczas V Krajowej Konferencji Nanotechnologii NAN2011 dla Politechniki Gdańskiej, Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej. przegldaj
2011-04-19 12:22:56 ZP 140/019/U/11 WFTiMS Przetarg nieograniczony na usługę w zakresie wynajmu autokaru z kierowcą na potrzeby Projektu ?Inżynieria materiałowa - przyszłość gospodarki? na Wydziale Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2011-04-19 09:01:24 ZP/130/014/U/11 WEiA Usługa w zakresie wynajmu autokarów wraz z kierowcami na potrzeby Wydziału Elektrotechniki i Automatyki Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2011-04-18 09:29:02 ZP/133/055/U/11 OKZ Świadczenie usług kurierskich dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2011-04-14 16:01:34 ZP/127/008/U/11 WCH Usługa wynajmu autokaru wraz z kierowcą do przewozu studentów na zajęcia dydaktyczne w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki POKL.04.01.02-00-033/09 przegldaj
2011-04-14 12:12:04 ZP/129/055/U/11 OKZ Usługa przeprowadzenia audytu zewnętrznego wydatkowania środków finansowych na naukę przez jednostki organizacyjne PG przegldaj
2011-04-13 10:32:57 ZP/124/004/U/11 WM usługa wynajmu autokaru z kierowcą na potrzeby Wydziału Mechanicznego Politechniki Gdańskiej przegldaj
2011-04-08 09:48:26 ZP/113/055/U/11 OKZ usługa zorganizowania i przeprowadzenia kolonii dla dzieci, pracowników, emerytów Politechniki Gdańskiej przegldaj
2011-04-07 15:23:08 ZP/ 121/055/U/2011 OKZ Postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego na wykonanie:projektów budowlano-wykonawczych wraz z dokumentacją uzupełniającą węzłów ciepłowniczych dla czterech obiektów Politechniki Gdańskiej oraz sprawowanie nadzoru autorskiego nad realizacją robót budowlanych objętych sporządzoną dokumentacją przegldaj
2011-04-05 11:59:13 CRZP/114/009/U/11 WETI Świadczenie usług doradczych w ramach projektu "ICT INNOVA - Wzrost konkurencyjności i innowacyjności Pomorza poprzez rozwój klastra kluczowego branży ICT" realizowanego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego dla Województwa Pomorskiego na lata 2007-2013, w ramach Europesjkiego Funduszu Rozwoju Regionalnego przegldaj
Opracowanie strony: © 2018 by CUI PG