Pouczenie wynikające z Art. 13 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119).

Klauzula informacyjna

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016, str. 1), dalej „RODO”, informuję, że:
  • administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Politechnika Gdańska z siedzibą przy ul. Narutowicza 11/12, w Gdańsku (kod pocztowy: 80-233);
  • Z Inspektorem Ochrony Danych na Politechnice Gdańskiej można się kontaktować drogą elektroniczną: e-mail: iod@pg.edu.pl;
  • Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą na podstawie art. 6 ust. 1 lit.c RODO w celu realizacji zadań i obowiązków prawnych nałożonych na Administratora ustawą z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych, tj. w celu udzielenia zamówienia publicznego, zawarcia i wykonania umowy
  • odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą osoby lub podmioty, którym udostępniona zostanie dokumentacja postępowania w oparciu o art. 8 oraz art. 96 ust. 3 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. – Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2017 r. poz. 1579 i 2018), dalej „ustawa Pzp”;
  • Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane, zgodnie z art. 97 ust. 1 ustawy Pzp, przez okres 4 lat od dnia zakończenia postępowania o udzielenie zamówienia, a jeżeli czas trwania umowy przekracza 4 lata, okres przechowywania obejmuje cały czas trwania umowy;
  • obowiązek podania przez Panią/Pana danych osobowych bezpośrednio Pani/Pana dotyczących jest wymogiem ustawowym określonym w przepisach ustawy Pzp, związanym z udziałem w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego; konsekwencje niepodania określonych danych wynikają z ustawy Pzp;
  • w odniesieniu do Pani/Pana danych osobowych decyzje nie będą podejmowane w sposób zautomatyzowany, stosowanie do art. 22 RODO;
  • posiada Pani/Pan:
    • na podstawie art. 15 RODO prawo dostępu do danych osobowych Pani/Pana dotyczących;
    • na podstawie art. 16 RODO prawo do sprostowania Pani/Pana danych osobowych**;
    • na podstawie art. 18 RODO prawo żądania od administratora ograniczenia przetwarzania danych osobowych z zastrzeżeniem przypadków, o których mowa w art. 18 ust. 2 RODO***;
    • prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna Pani/Pan, że przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy RODO;
  • nie przysługuje Pani/Panu:
    • w związku z art. 17 ust. 3 lit. b, d lub e RODO prawo do usunięcia danych osobowych;
    • prawo do przenoszenia danych osobowych, o którym mowa w art. 20 RODO;
    • na podstawie art. 21 RODO prawo sprzeciwu, wobec przetwarzania danych osobowych, gdyż podstawą prawną przetwarzania Pani/Pana danych osobowych jest art. 6 ust. 1 lit. c RODO.

** Wyjaśnienie: skorzystanie z prawa do sprostowania nie może skutkować zmianą wyniku postępowania o udzielenie zamówienia publicznego ani zmianą postanowień umowy w zakresie niezgodnym z ustawą Pzp oraz nie może naruszać integralności protokołu oraz jego załączników.

*** Wyjaśnienie: prawo do ograniczenia przetwarzania nie ma zastosowania w odniesieniu do przechowywania, w celu zapewnienia korzystania ze środków ochrony prawnej lub w celu ochrony praw innej osoby fizycznej lub prawnej, lub z uwagi na ważne względy interesu publicznego Unii Europejskiej lub państwa członkowskiego.

Zapoznałem się
Szukaj:
Znaleziono 1485 postępowań.
Na stronę3 5 10 30 50 100 200
Wyświetl stronę1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50

Postępowania - Usługi (archiwum):

Data ogłoszenia:
rosnąco malejąco
Nr postępowania:
rosnąco malejąco
Kod jedn. prowadzącej:
rosnąco malejąco
Nazwa postępowania:
rosnąco malejąco
Przeglądaj:
2011-11-04 14:29:16 CRZP/413/009/D/11 WETI sukcesywne świadczenie usług cateringowych podczas spotkań organizowanych w ramach projektu pn. ICT INNOVA - Wzrost konkurencyjności i innowacyjności Pomorza poprzez rozwój klastra kluczowego branży ICT, współfinansowanego z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego, realizowanego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego dla Województwa Pomorskiego na lata 2007-2013, Działanie 1.5.2. przegldaj
2011-10-28 14:28:53 ZP 391/019/U/11 WFTiMS Postępowanie prowadzone w trybie zapytania o cenę na usługę dostarczania posiłków podczas uroczystości rozdania dyplomów absolwentom Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2011-10-26 13:19:11 ZP 401/019U/11 WFTiMS Przetarg nieograniczony na na wykonanie audytu zewnętrznego wydatkowania środków finansowych w Projekcie Za rękę z Einsteinem ? edycja II? realizowanym na Wydziale Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej w trybie przetargu nieograniczonego poniżej 193 000 ? . przegldaj
2011-10-26 09:05:29 ZP/395/014/U/11 WEiA Usługa audytu zewnętrznego sprawozdania finansowego międzynarodowej konferencji IEEE 2011. przegldaj
2011-10-25 13:54:53 ZP/400/018/U/11 WZiE Usługa wykonania audytu zewnętrznego dla dwóch projektów - Studia Podyplomowe MBA-Zarządzanie strategiczne: programami i projektami oraz Studia podyplomowe MBA-Zarządzanie w sporcie gwarancją wzrostu kwalifikacji menedżerów sportu przed Euro 2012, współfinansowanych z Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki, Działanie 2.1.1 w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego przegldaj
2011-10-25 11:05:57 CRZP/399/009/D/11 WETI Usługa cateringowa podczas konferencji ICT Day 2011 organizowanej w ramach projektu pn. ICT INNOVA - Wzrost konkurencyjności i innowacyjności Pomorza poprzez rozwój klastra kluczowego branży ICT, współfinansowanego z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego, realizowanego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego dla Województwa Pomorskiego na lata 2007-2013, Działanie 1.5.2. przegldaj
2011-10-20 13:07:11 ZP 365/055/U/2011 OKZ Postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego w trybie przetargu nieograniczonego poniżej 193 000 na usługę wywozu odpadów komunalnych niesegregowanych (zmieszanych) z nieruchomości Politechniki Gdańskiej, wywozu odpadów komunalnych niesegregowanych, nieczystości płynnych i szlaki pokoksowej z Ośrodka Wypoczynkowego Politechniki Gdańskiej Czarlina, wywozu odpadów komunalnych niesegregowanych z Ośrodka Doświadczalnego Wydziału Oceanotechniki i Okrętownictwa Politechniki Gdańskiej w Iławie, usługę wywozu odpadów podlegających utylizacji lub przeznaczonych do odzysku oraz usługę wywozu odpadów chemicznych przeznaczonych do unieszkodliwienia z jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej przegldaj
2011-10-10 12:57:28 ZP/375/055/U/11 OKZ Wykonanie badania sprawozdania finansowego Politechniki Gdańskiej za rok 2011 przegldaj
2011-10-10 09:34:17 ZP/377/069/U/11 KLS Wynajem autokaru na potrzeby Akademickiego Chóru Politechniki Gdańskiej przegldaj
2011-10-06 13:52:39 CRZP/374/071/U/11 CMTM Wykonanie audytu zewnętrznego wydatkowania środków finansowych na naukę w projekcie rozwojowym finansowanym przez NCBiR realizowanego w ramach Konsorcjum, którego Liderem jest Politechnika Gdańska przegldaj
2011-10-05 14:06:58 ZP/372/055/U/11 OKZ usługa zorganizowania i przeprowadzenia zimowiska, z nauką jazdy na nartach, dla dzieci pracowników, emerytów i rencistów Politechniki Gdańskiej w terminie od 28.01.2012 r. do 12.02.2012 r. przegldaj
2011-09-30 14:58:38 ZP/277/014/U/11 WEiA Nadzór inwestorski w specjalności instalacyjnej w zakresie sieci, instalacji i urządzeń elektrycznych i elektroenergetycznych oraz w specjalności telekomunikacyjnej przegldaj
2011-09-30 12:15:09 CRZP/367/009/D/11 WETI Przeprowadzenie badań ankietowych mających na celu określenie metodyki badań diagnostycznych oraz zasad prowadzenia terapii osób z zaburzoną lateralizacją w ramach projektu badawczego pt. Opracowanie typoszeregu komputerowych interfejsów multimodalnych oraz ich wdrożenie w zastosowaniach edukacyjnych, medycznych w obronności i w przemyśle, Program Operacyjny Innowacyjna Gospodarka Poddziałanie 1.3.1. przegldaj
2011-09-13 10:14:17 ZP/324/055/U/11 OKZ usługa przygotowania i wydawania goracych posiłków regeneracyjnych dla uprawnionych pracowników Politechniki Gdańskiej przegldaj
2011-09-09 12:09:52 ZP/261/008/U/11 WCH świadczenie usługi cateringowej dla Wydziału Chemicznego przegldaj
2011-09-08 11:31:54 ZP/333/046/U/11 WLM Usługa w zakresie wynajmu autokarów na potrzeby Działu Spraw Międzynarodowych Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2011-09-06 12:14:15 ZP/329/055/U/11 OKZ Usługi w zakresie ochrony osób i mienia w budynku "Bratniak" wraz z ochroną Akademickiego Klubu PG "Kwadratowa" przegldaj
2011-08-31 14:59:40 ZP/321/035/U/11 OKZ Świadczenie usługi telefonii komórkowej wraz z dostawą fabrycznie nowych komórkowych aparatów telefonicznych oraz modemów wraz z akcesoriami przegldaj
2011-08-31 14:18:09 ZP 323/019/U/11 WFTiMS Przetarg nieograniczony na świadczenie usług hotelarskich w zakresie spotkań i konferencji, polegających na rezerwacji i udostępnieniu sal szkoleniowych wraz z usługą gastronomiczną i noclegową dla Politechniki Gdańskiej, Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej na potrzeby Projektu Za rękę z Einsteinem ?edycja II. przegldaj
2011-08-31 12:09:22 ZP/279/022/U/11 OKZ Świadczenie usługi serwisu i wsparcia technicznego dla rozproszonego systemu składowania plików klastra obliczeniowego GALERA przegldaj
2011-08-23 14:48:24 ZP/260/002/U/11 WILIŚ Usługa kserowania oraz wydruku materiałów do realizacji zajęć dydaktycznych z przedmiotu Geometria Wykreślna na potrzeby Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej przegldaj
2011-08-19 13:36:29 ZP/301/014/U/11 WEiA Nadzór inwestorski przy realizacji remontu kapitalnego Sali E10 oraz remontu odtworzeniowego sal E11 i E207 znajdujących się w budynku Wydziału Elektrotechniki i Automatyki Politechniki Gdańskiej przy ulicy Narutowicza 11/12 w ramach projektu Modernizacja i Rozbudowa Laboratoriów Wydziału Elektrotechniki i Automatyki Politechniki Gdańskiej w Gdańsku- Infrastruktura edukacyjna i naukowo dydaktyczna. przegldaj
2011-08-19 13:12:00 ZP/293/055/U/11 OKZ Wykonanie dokumentacji projektowej remontu i przebudowy środkowej części Budynku Centrum Sportu Akademickiego Politechniki Gdańskiej oraz sprawowanie nadzoru autorskiego nad realizacją robót budowlanych . przegldaj
2011-08-16 10:37:19 ZP/286/075/U/11 OKP Usługa wykonania projektu kalendarzy na rok 2012 dla PG przegldaj
2011-08-12 13:29:35 ZP/287/075/U/11 OKP Wykonanie projektu Informatora dla studentów I roku przegldaj
2011-08-12 08:30:08 ZP/299/004/U/11 WM usługa wynajmu 2 autokarów z kierowcą na potrzeby Wydziału Mechanicznego Politechniki Gdańskiej przegldaj
2011-08-10 13:44:40 ZP/261/008/U/11 WCH Świadczenie usługi cateringowej dla Wydziału Chemicznego przegldaj
2011-08-09 11:51:51 ZP/272/002/U/11 WILIŚ Badania specjalistyczne mikrobiologiczne i olejów fuzlowych na potrzeby projektu "Innowacyjne źródło węgla dla wspomagania denitryfikacji w komunalnych oczyszczalniach ścieków" przegldaj
2011-08-05 09:26:01 CRZP/268/009/U/11 WETI Zorganizowanie imprezy turystycznej dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej przegldaj
2011-08-03 14:35:34 ZP/274/035/U/11 OKZ Świadczenie usługi telefonii komórkowej wraz z dostawą fabrycznie nowych komórkowych aparatów telefonicznych oraz modemów wraz z akcesoriami przegldaj
Opracowanie strony: © 2019 by CUI PG