Pouczenie wynikające z Art. 13 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119).

Klauzula informacyjna

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016, str. 1), dalej „RODO”, informuję, że:
  • administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Politechnika Gdańska z siedzibą przy ul. Narutowicza 11/12, w Gdańsku (kod pocztowy: 80-233);
  • Z Inspektorem Ochrony Danych na Politechnice Gdańskiej można się kontaktować drogą elektroniczną: e-mail: iod@pg.edu.pl;
  • Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą na podstawie art. 6 ust. 1 lit.c RODO w celu realizacji zadań i obowiązków prawnych nałożonych na Administratora ustawą z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych, tj. w celu udzielenia zamówienia publicznego, zawarcia i wykonania umowy
  • odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą osoby lub podmioty, którym udostępniona zostanie dokumentacja postępowania w oparciu o art. 8 oraz art. 96 ust. 3 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. – Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2017 r. poz. 1579 i 2018), dalej „ustawa Pzp”;
  • Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane, zgodnie z art. 97 ust. 1 ustawy Pzp, przez okres 4 lat od dnia zakończenia postępowania o udzielenie zamówienia, a jeżeli czas trwania umowy przekracza 4 lata, okres przechowywania obejmuje cały czas trwania umowy;
  • obowiązek podania przez Panią/Pana danych osobowych bezpośrednio Pani/Pana dotyczących jest wymogiem ustawowym określonym w przepisach ustawy Pzp, związanym z udziałem w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego; konsekwencje niepodania określonych danych wynikają z ustawy Pzp;
  • w odniesieniu do Pani/Pana danych osobowych decyzje nie będą podejmowane w sposób zautomatyzowany, stosowanie do art. 22 RODO;
  • posiada Pani/Pan:
    • na podstawie art. 15 RODO prawo dostępu do danych osobowych Pani/Pana dotyczących;
    • na podstawie art. 16 RODO prawo do sprostowania Pani/Pana danych osobowych**;
    • na podstawie art. 18 RODO prawo żądania od administratora ograniczenia przetwarzania danych osobowych z zastrzeżeniem przypadków, o których mowa w art. 18 ust. 2 RODO***;
    • prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna Pani/Pan, że przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy RODO;
  • nie przysługuje Pani/Panu:
    • w związku z art. 17 ust. 3 lit. b, d lub e RODO prawo do usunięcia danych osobowych;
    • prawo do przenoszenia danych osobowych, o którym mowa w art. 20 RODO;
    • na podstawie art. 21 RODO prawo sprzeciwu, wobec przetwarzania danych osobowych, gdyż podstawą prawną przetwarzania Pani/Pana danych osobowych jest art. 6 ust. 1 lit. c RODO.

** Wyjaśnienie: skorzystanie z prawa do sprostowania nie może skutkować zmianą wyniku postępowania o udzielenie zamówienia publicznego ani zmianą postanowień umowy w zakresie niezgodnym z ustawą Pzp oraz nie może naruszać integralności protokołu oraz jego załączników.

*** Wyjaśnienie: prawo do ograniczenia przetwarzania nie ma zastosowania w odniesieniu do przechowywania, w celu zapewnienia korzystania ze środków ochrony prawnej lub w celu ochrony praw innej osoby fizycznej lub prawnej, lub z uwagi na ważne względy interesu publicznego Unii Europejskiej lub państwa członkowskiego.

Zapoznałem się
Szukaj:
Znaleziono 4446 postępowań.
Na stronę3 5 10 30 50 100 200
Wyświetl stronę1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45

Postępowania - Dostawy (archiwum):

Data ogłoszenia:
rosnąco malejąco
Nr postępowania:
rosnąco malejąco
Kod jedn. prowadzącej:
rosnąco malejąco
Nazwa postępowania:
rosnąco malejąco
Przeglądaj:
2019-05-20 13:50:28 CRZP/122/002/D/19 WILIŚ Dostawa laboratoryjnej aparatury pomiarowej, sond i materiałów laboratoryjnych na potrzeby Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej przegldaj
2019-05-16 14:05:36 ZZ-32/017/D/2019/OPM WOiO Dostawa zwijarki przewodu sterowniczego w ilości 2 szt. przegldaj
2019-05-16 14:03:52 ZZ-31/017/D/2019/OPM WOiO Dostawa podzespołów zasilających prod. ALGA przegldaj
2019-05-16 14:01:51 ZZ-30/017/D/2019/OPM WOiO Dostawa blach stojanów silników elektrycznych. przegldaj
2019-05-16 13:32:20 ZP/118/002/D/19 DZP Zakup końcówek pomiarowych sondy CPTU oraz zestawu do modernizacji sondy CPTU na potrzeby projektu pn. „Opracowanie metody i narzędzi do wykonywania kolumn/pali przemieszczeniowych wkręcanych w różnorodnych warunkach gruntowych na obszarze Polski wraz z przygotowaniem metodyki do projektowania i odbioru robót”. przegldaj
2019-05-15 14:36:15 ZZ/493/009/D/2019 WETI Dostawa elektronicznych układów scalonych i mikromodułów do realizacji projektu pt. „Inteligentne znaki drogowe do adaptacyjnego sterowania ruchem pojazdów, komunikujące się w technologii V2X” – INZNAK Nr umowy : POIR 04.01.01-00-0089/16, Nr projektu: 032424. Projekt realizowany na Wydziale Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2019-05-15 11:37:37 ZZ 72/019/D/19 WFTiMS Dostawa aktualizacji programu DATACOLLECTOR na potrzeby Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2019-05-15 10:59:59 ZP/117/055/D/19 OKZ sukcesywne dostawy wyrobów włókienniczych wraz z transportem dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej przegldaj
2019-05-15 08:31:10 ZZ/71/019/D/19 WFTiMS Dostawa akcesoriów z tworzyw sztucznych na potrzeby Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2019-05-14 12:17:51 ZZ 70/019/D/19 WFTiMS Dostawa artykułów promocyjnych na potrzeby Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2019-05-10 15:18:59 ZZ/27/017/D/2019/OPM WOiO Dostawa elementów mechaniki precyzyjnej do złączy wodoszczelnych wykonanych na postawie dokumentacji technicznej Zamawiającego przegldaj
2019-05-10 14:55:21 CRZP/115/009/D/19 WETI Odnowienie subskrypcji uaktualnień licencji oprogramowania do obliczeń numerycznych wraz z niezbędnymi modułami dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej przegldaj
2019-05-08 14:06:28 ZZ/9/D/055/19 OKZ Dostawa indywidualnych hologramów dla Politechniki Gdańskiej przegldaj
2019-05-08 13:57:26 ZZ/469/009/D/2019 WETI Dostawa drukarki 3D wraz z filamentami dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2019-05-08 13:28:51 ZZ/470/009/D/2019 WETI Dostawa kabli w ramach projektu „DIAMSEC - ultraczuła platforma sensoryczna do szybkiej detekcji zagrożeń epidemiologicznych i pandemicznych” finansowanego przez NCBiR realizowanego na Wydziale Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2019-05-08 13:11:15 ZZ/03/030/D/19 B Dostawa Etykiet RFID dla Biblioteki PG przegldaj
2019-05-08 11:50:45 ZZ-23/017/U/2019 WOiO Ogłoszenie o udzielanym zamówieniu na dostawę 25 szt. rozet tensometrycznych, 1 opakowania kleju do tensometrów, 2 tuby powłoki silikonowej,1 opakowanie końcówek lutowniczych na potrzeby realizacji projektu „Glass Deep – innowacyjny wkład szklany, przeznaczony do okien obiektów podwodnych” nr umowy POIR 01.010.01-00-0778/17 w ramach Programu Operacyjnego Inteligentny Rozwój Działanie Projekty B + R przedsiębiorstw, Poddziałanie 1.1.1 Badania Przemysłowe i prace rozwojowe realizowanie przez przedsiębiorstwo przegldaj
2019-05-08 09:49:44 ZZ/468/009/D/2019 WETI Dostawa materiałów i komponentów do realizacji projektu SECREDAS i projektu SCOTT, finansowanego ze środków NCBiR oraz ECSEL JU, realizowanego na Wydziale Elektroniki, Telekomunikacji Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2019-05-08 09:40:36 ZZ/24/017/D/2019/OPM WOiO Dostawa elementów mechaniki precyzyjnej wykonanych na podstawie dokumentacji technicznej Zamawiajacego. przegldaj
2019-05-07 14:17:35 ZZ/465/009/D/2019 WETI Dostawa elementów elektronicznych niezbędnych do realizacji projektu naukowo-badawczego AEGIS w obszarze bezpieczeństwa i obronności państwa DOB-1P/02/03/2016 finansowanego ze środków NCBiR, realizowanego na Wydziale Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2019-05-07 13:28:09 ZZ 69/019/D/19 WFTiMS Dostawa formy miedzianej na potrzeby Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2019-05-06 09:17:53 ZZ-21/017/D/2019/OPM WOiO Dostawa konsoli diagnostycznych w ilości 5 sztuk. przegldaj
2019-04-30 13:59:58 ZP/110/014/D/19 WEiA Dostawa materiałów promocyjnych dla Wydziału Elektrotechniki i Automatyki. przegldaj
2019-04-26 14:25:48 ZZ/438/009/D/2019 WETI Dostawa kabli w ramach projektu „DIAMSEC - ultraczuła platforma sensoryczna do szybkiej detekcji zagrożeń epidemiologicznych i pandemicznych” finansowanego przez NCBiR realizowanego na Wydziale Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2019-04-26 14:00:56 ZZ/437/009/D/2019 WETI Dostawa drutów i blaszek z platyny w ramach projektu „DIAMSEC - ultraczuła platforma sensoryczna do szybkiej detekcji zagrożeń epidemiologicznych i pandemicznych” finansowanego przez NCBiR realizowanego na Wydziale Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2019-04-26 13:41:24 ZZ/436/009/D/2019 WETI Dostawa fluorescencyjnych nanodiamentów z azotowymi centrami barwnymi do realizacji projektu „Nowe urządzenia fotoniczne i kwantowe wykorzystujące nieliniowe i koherencyjne zjawiska w centrach barwnych w diamencie”, finansowanego ze środków NCN, realizowanego na Wydziale Elektroniki, Telekomunikacji Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2019-04-26 13:07:39 ZZ/439/009/D/2019 WETI Dostawa gazu CO 2.0 w butli 10L do realizacji projektu „Materiały do bezpośredniej konwersji energii elektrycznej na węglowodory”, finansowanego ze środków NCBiR, realizowanego na Wydziale Elektroniki, Telekomunikacji Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2019-04-26 12:57:10 ZZ 67/019/D/19 WFTiMS Dostawa termopar z przewodami kompensacyjnymi na potrzeby Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2019-04-26 11:47:25 ZZ/435/009/D/2019 WETI Dostawa podzespołów elektronicznych do realizacji projektu pt. „Inteligentne znaki drogowe do adaptacyjnego sterowania ruchem pojazdów, komunikujące się w technologii V2X” – INZNAK Nr umowy : POIR 04.01.01-00-0089/16, Nr projektu: 032424 realizowanego na Wydziale Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2019-04-26 11:21:51 ZZ/434/009/D/2019 WETI Dostawa rejestratora dźwięku 360 stopni do realizacji projektu pt. „Inteligentne znaki drogowe do adaptacyjnego sterowania ruchem pojazdów, komunikujące się w technologii V2X” – INZNAK Nr umowy : POIR 04.01.01-00-0089/16, Nr projektu: 032424 realizowanego na Wydziale Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2019-04-24 13:53:54 ZZ/385/009/D/19 WETI Dostawa elementów elektronicznych na potrzeby projektu „Sensor CMOS z inteligentną siecią pikseli o strukturze warstwowej do szybkiej rejestracji i jednoczesnego wydobywania informacji z obrazu”, finansowanego z środków NCN, realizowanego na Wydziale Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej przegldaj
2019-04-24 10:49:30 ZZ/424/009/D/2019 WETI Dostawa taśm Poliimidowych do realizacji projektu „Dwuwymiarowe nanostruktury fosforenowe - synteza i badania funkcjonalnych opto-elektrochemicznych układów biosensorycznych”, finansowanego ze środków NCN, realizowanego na Wydziale Elektroniki, Telekomunikacji Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2019-04-24 09:55:21 CRZP/97/002/D/19 WILIŚ Dostawa sprzętu laboratoryjnego, szkła i materiałów laboratoryjnych na potrzeby Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska przegldaj
2019-04-23 12:48:30 ZZ/08/055/D/19 OKZ Dostawa hologramów semestralnych dla Politechniki Gdańskiej przegldaj
2019-04-23 11:31:38 ZZ/07/055/D/19 OKZ Dostawa indywidualnych hologramów dla Politechniki Gdańskiej przegldaj
2019-04-18 13:05:22 ZZ/10/002/D/2019 WILIŚ Dostawa drona wraz z akcesoriami na potrzeby Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej przegldaj
2019-04-18 12:54:57 ZZ 65/019/D/19 WFTiMS Dostawa kwasoodpornego wkładu kominowego na potrzeby Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2019-04-17 11:12:16 ZZ/174/014/19 WEiA Dostawa 1-fazowego agregatu prądotwórczego. przegldaj
2019-04-16 13:02:46 CRZP: ZP/94/055/D/19 OKZ Dostawa oprogramowania dla Politechniki Gdańskiej przegldaj
2019-04-16 12:20:25 CRZP/101/009/D/19 WETI Dostawa 2 szt. serwerów z kartami graficznymi wspierajacymi technologię śledzenia promieni RTX i architekturę CUDA przegldaj
2019-04-16 11:14:43 ZZ/63/019/D/19 WFTiMS Dostawa akcesoriów laboratoryjnych na potrzeby Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2019-04-16 10:20:37 CRZP/99/009/D/19 WETI Dostawa urządzeń sieciowych dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej przegldaj
2019-04-16 10:00:56 ZZ/403/009/D/2019 WETI Dostawa pakietu uruchomieniowego do pomiaru cech biofizycznych i kinematycznych dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2019-04-16 09:00:09 ZZ/402/009/D/2019 WETI Dostawa zawiesin nanodiamentowych do realizacji projektu badawczego, realizowanego na Wydziale Elektroniki, Telekomunikacji Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2019-04-16 08:32:59 ZZ/401/009/D/2019 WETI Dostawa mocowań molibdenowych do realizacji projektu badawczego, realizowanego na Wydziale Elektroniki, Telekomunikacji Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2019-04-16 08:01:58 ZZ/400/009/D/2019 WETI Dostawa okien kwarcowych do realizacji projektu badawczego, realizowanego na Wydziale Elektroniki, Telekomunikacji Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2019-04-15 16:46:10 ZZ-17/017/D/2019/OPM WOiO Dostawa układów wbudowanych prod. Eurotech typ TITAN przegldaj
2019-04-15 16:38:41 ZZ-16/017/D/2019/OPM WOiO Dostawa przekładni planetarnych Apex Dynamics przegldaj
2019-04-15 14:49:54 ZZ/393/009/D/2019 WETI Dostawa armatury z przyłączami do realizacji projektu „Materiały do bezpośredniej konwersji energii elektrycznej na węglowodory”, finansowanego ze środków NCBiR, realizowanego na Wydziale Elektroniki, Telekomunikacji Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2019-04-15 14:47:08 ZP/96/014/D/19 WEiA Dostawa materiałów promocyjnych dla Wydziału Elektrotechniki i Automatyki. przegldaj
2019-04-15 13:06:58 ZZ/54/019/D/19 WFTiMS Dostawa targetów do rozpylania cienkich warstw na potrzeby Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2019-04-15 13:04:38 ZZ/51/019/D/19 WFTiMS Dostawa podłoży szklanych na potrzeby Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2019-04-15 12:52:00 ZZ 62/019/D/19 WFTiMS Dostawa pojemników na ciekły azot na potrzeby Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2019-04-15 12:42:00 ZP/90/018/D/19 WZiE DOSTAWA SPRZĘTU KOMPUTEROWEGO, DRUKAREK I PREZENTERÓW dla Wydziału Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej przegldaj
2019-04-15 12:28:37 CRZP 92/002/D/19 WILIŚ Dostawa testów kuwetowych i odczynników na potrzeby Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej przegldaj
2019-04-15 10:33:46 CRZP/87/002/D/19 WILIŚ Dostawa odczynników, testów kuwetowych, części do sond i laboratoryjnej aparatury pomiarowej na potrzeby Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej przegldaj
2019-04-15 09:13:14 CRZP 95/002/D/19 WILIŚ Dostawa odczynników, testów, szkła, materiałów laboratoryjnych oraz drobnego sprzętu laboratoryjnego na potrzeby projektu pt. „Rozpoznanie i wybór markerów zanieczyszczeń wprowadzonych do Zatoki Admiralicji (Antarktyka Morska) poprzez bezpośrednie odprowadzanie ścieków bytowych na przykładzie Polskiej Stacji Antarktycznej im H. Arctowskiego” finansowanego ze środków NCN - MINIATURA 2 realizowanego na Wydziale Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej przegldaj
2019-04-12 11:21:26 ZZ 59/019/D/19 WFTiMS Dostawa artykułów promocyjnych na potrzeby Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2019-04-12 10:53:12 ZZ/384/009/D/2019 WETI Dostawa rur kwarcowych do realizacji projektu „Materiały do bezpośredniej konwersji energii elektrycznej na węglowodory”, finansowanego ze środków NCBiR, realizowanego na Wydziale Elektroniki, Telekomunikacji Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2019-04-12 10:36:09 ZZ/383/009/D/2019 WETI Dostawa regulatorów temperatury do realizacji projektu „Materiały do bezpośredniej konwersji energii elektrycznej na węglowodory”, finansowanego ze środków NCBiR, realizowanego na Wydziale Elektroniki, Telekomunikacji Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2019-04-10 13:44:26 ZZ-15/017/D/2019/OPM WOiO Dostawa rozdzielaczy PVG 32 prod. Danfoss. przegldaj
2019-04-10 13:22:59 ZZ 50/019/D/19 WFTiMS Dostawa różnych chemikaliów nieorganicznych na potrzeby Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2019-04-10 13:21:47 ZZ 49/019/D/19 WFTiMS Dostawa węglanu baru na potrzeby Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2019-04-10 13:05:18 ZZ/140/014/19 WEiA Dostawa miernika, urządzenia elektronicznego oraz elementów wyposażenia stanowiska. przegldaj
2019-04-10 09:21:18 CRZP/82/009/D/19 WETI Dostawa sprzętu informatycznego dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2019-04-10 09:17:58 CRZP89/002/D/2019 WILIŚ Dostawa sond i pipet laboratoryjnych na potrzeby projektu „MORPHEUS- Modelowe obszary usuwania farmaceutyków na południowym Bałtyku” realizowanego na Wydziale Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2019-04-09 15:13:08 ZP/91/055/D/19 OKZ Dostawa materiałów promocyjnych dla Działu Promocji Politechniki Gdańskiej przegldaj
2019-04-09 11:55:13 ZZ/139/014/19 WEiA Dostawa zestawu elementów systemu przetwarzania obrazu dla Wydziału Elektrotechniki i Automatyki przegldaj
2019-04-09 08:59:57 ZZ/363/009/D/2019 WETI Dostawa materiałów i komponentów do realizacji projektu AFarCloud i projektu SCOTT, finansowanego ze środków NCBiR oraz ECSEL JU, realizowanego na Wydziale Elektroniki, Telekomunikacji Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2019-04-08 09:07:52 ZZ/360/009/D/2019 WETI Dostawa rękawiczek bezpudrowych do realizacji projektu „Badanie oraz minimalizacja ohmowych i polaryzacyjnych strat w tlenkowych ogniwach elektrochemicznych przez zastosowanie nanokrystalicznych warstw ceramicznych”, finansowanego ze środków NCN, realizowanego na Wydziale Elektroniki, Telekomunikacji Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2019-04-08 08:27:15 ZZ-14/017/D/2019/OPM WOiO Dostawa kamer czarno-białych KPC-S190SB oraz KPC-S500B przegldaj
2019-04-05 15:03:18 ZP/85/055/D/19 OKZ sukcesywne dostawy koszulek i bluz z logo Politechniki Gdańskiej przegldaj
2019-04-05 12:36:30 ZZ/354/009/D/2019 WETI Dostawa zintegrowanych obwodów elektronicznych niezbędnych do realizacji projektu naukowo-badawczego AEGIS w obszarze bezpieczeństwa i obronności państwa DOB-1P/02/03/2016 finansowanego ze środków NCBiR dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2019-04-05 11:47:20 ZZ/355/009/D/2019 WETI Dostawa prętów molibdenowych w ramach projektu „DIAMSEC - ultraczuła platforma sensoryczna do szybkiej detekcji zagrożeń epidemiologicznych i pandemicznych” finansowanego przez NCBiR, realizowanego na Wydziale Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2019-04-04 15:06:00 ZP/86/018/D/19 WZiE Dostawa licencji dla Wydziału Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej przegldaj
2019-04-04 13:19:31 ZZ 46/019/D/19 WFTiMS Dostawa artykułów promocyjnych na potrzeby Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2019-04-04 13:07:09 ZZ/47/019/D/19 WFTiMS Dostawa chemikaliów nieorganicznych na potrzeby Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2019-04-04 10:21:32 ZP/84/055/D/19 OKZ dostawa taśm LTO-6 na potrzeby Centrum Usług Informatycznych Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2019-04-03 13:37:13 CRZP 76/002/D/19 WILIŚ Dostawa urządzenia do pomiarów tensometrycznych wraz z systemem akwizycji danych i dedykowanym oprogramowaniem na potrzeby WILiŚ PG przegldaj
2019-04-03 10:46:56 CRZP/71/009/D/19 WETI Dostawa sprzętu informatycznego dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej przegldaj
2019-04-03 10:45:55 ZZ/344/009/D/2019 WETI Dostawa oprogramowania do analiz metodą elementów skończonych lub metodą elementów brzegowych umożliwiający przeprowadzenie analiz między innymi wibroakustycznej dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2019-04-02 15:11:28 ZZ-13/017/D/2019/OPM WOiO Dostawa elementów mechaniki precyzyjnej wykonanych na podstawie dokumentacji technicznej Zamawiającego. przegldaj
2019-04-02 14:48:52 ZZ-12/017/D/2019/OPM WOiO Dostawa serwomechanizmów HiTec HSB-9380TH oraz Futaba BLS571SV przegldaj
2019-04-02 14:05:04 ZZ/138/014/19 WEiA Dostawa zestawu rozwojowego z układem FPGA dla Wydziału Elektrotechniki i Automatyki przegldaj
2019-04-02 11:53:42 ZZ/43/019/D/19 WFTiMS Dostawa tabletów z systemem operacyjnym - 2 szt. na potrzeby Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2019-04-02 07:20:53 ZZ/9/002/D/2019 WILIŚ Dostawa akademickiej licencji oprogramowania Intel Parallel Studio XE Cluster for Linux na potrzeby Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej przegldaj
2019-04-01 15:24:25 ZZ-11/017/D/2019/OPM WOiO Dostawa elementów mechaniki precyzyjnej Zestawu Części Zamiennych. przegldaj
2019-04-01 15:13:02 ZZ/5/055/D/19 OKZ Dostawa kserokopiarek dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej przegldaj
2019-03-29 09:23:37 ZZ/45/019/D/19 WFTiMS Dostawa pętli drutu diamentowego na potrzeby Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2019-03-28 10:05:27 ZZ/322/009/D/2019 WETI Dostawa pojemników plastikowych w ramach projektu pt. „Nanokrystaliczne materiały ceramiczne dla wydajnej elektrochemicznej konwersji energii” w Programie First Team edycja 4/2017 (umowa numer POIR.04.04.00-00-42E9/17-00), będącym Projektem grantowym Fundacji na rzecz Nauki Polskiej finansowanym ze środków Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Programu Operacyjnego Inteligentny Rozwój 2014-2020 (PO IR), Oś IV: Zwiększenie potencjału naukowo-badawczego, Działanie 4.4: Zwiększanie potencjału kadrowego sektora B+R, realizowanego na Wydziale Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2019-03-28 09:23:00 ZP/72/018/D/19 WZiE Dostawa koszulek z nadrukiem dla Wydziału Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej przegldaj
2019-03-28 09:10:43 ZZ/8/002/D/2019 WILIŚ Dostawa sieciowej licencji oprogramowania specjalistycznego Golden Software Grapher v14 na potrzeby Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska przegldaj
2019-03-26 15:28:01 ZZ/314/009/D/2019 WETI Dostawa płyty bipolarnej (interkonektora) do wysokotemperaturowych tlenkowych ogniw paliwowych dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej w ramach projektu „Nowe materiały na warstwy ochronne dla stalowych interkonektorów tlenkowych ogniw” . przegldaj
2019-03-26 10:44:50 ZZ/310/009/D/2019 WETI Dostawa kabli światłowodowych w ramach projektu „DIAMSEC - ultraczuła platforma sensoryczna do szybkiej detekcji zagrożeń epidemiologicznych i pandemicznych” finansowanego przez NCBiR, realizowanego na Wydziale Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2019-03-25 15:26:31 CRZP/67/009/D/19 WETI Dostawa stanowiska projektowo-pomiarowego specjalistycznych energooszczędnych sensorów, sieci sensorowych i anten do zastosowań autonomicznego rolnictwa dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej w ramach projektu „Zagregowane rolnictwo w chmurze”/”Aggregate Farming in the Cloud” w ramach umowy nr 783221 – AfarCloud – H2020-ECSEL-2017-2-RIA-two-stage/H2020-ECSEL-2017-2-RIA-two-stage, finansowanych ze środków Wspólnego Przedsięwzięcia ECSEL, w ramach programu Horyzont 2020 oraz NCBiR. przegldaj
2019-03-25 14:00:12 ZP/59/014/D/19 WEiA Dostawa sprzętu informatycznego dla Wydziału Elektrotechniki i Automatyki. przegldaj
2019-03-25 13:54:07 ZZ/1/030/D/2019 OKZ Dostawa czytników RFID wraz z oprogramowaniem dla Biblioteki Głównej Politechniki Gdanskiej przegldaj
2019-03-25 13:09:02 ZZ/304/009/D/2019 WETI Dostawa materiałów i komponentów do realizacji projektu AFarCloud i projektu SCOTT, finansowanego ze środków NCBiR oraz ECSEL JU, realizowanego na Wydziale Elektroniki, Telekomunikacji Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2019-03-25 12:40:44 ZZ/305/009/D/2019 WETI Dostawa materiałów i komponentów do realizacji projektu AFarCloud i projektu SCOTT, finansowanego ze środków NCBiR oraz ECSEL JU, realizowanego na Wydziale Elektroniki, Telekomunikacji Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2019-03-25 11:33:42 ZZ 41/019/D/19 WFTiMS Dostawa prowadnicy oraz elementów przesuwnych do stołu optycznego na potrzeby Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
Opracowanie strony: © 2019 by CUI PG