Pouczenie wynikające z Art. 13 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119).

Klauzula informacyjna

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016, str. 1), dalej „RODO”, informuję, że:
  • administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Politechnika Gdańska z siedzibą przy ul. Narutowicza 11/12, w Gdańsku (kod pocztowy: 80-233);
  • Z Inspektorem Ochrony Danych na Politechnice Gdańskiej można się kontaktować drogą elektroniczną: e-mail: iod@pg.edu.pl;
  • Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą na podstawie art. 6 ust. 1 lit.c RODO w celu realizacji zadań i obowiązków prawnych nałożonych na Administratora ustawą z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych, tj. w celu udzielenia zamówienia publicznego, zawarcia i wykonania umowy
  • odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą osoby lub podmioty, którym udostępniona zostanie dokumentacja postępowania w oparciu o art. 8 oraz art. 96 ust. 3 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. – Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2017 r. poz. 1579 i 2018), dalej „ustawa Pzp”;
  • Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane, zgodnie z art. 97 ust. 1 ustawy Pzp, przez okres 4 lat od dnia zakończenia postępowania o udzielenie zamówienia, a jeżeli czas trwania umowy przekracza 4 lata, okres przechowywania obejmuje cały czas trwania umowy;
  • obowiązek podania przez Panią/Pana danych osobowych bezpośrednio Pani/Pana dotyczących jest wymogiem ustawowym określonym w przepisach ustawy Pzp, związanym z udziałem w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego; konsekwencje niepodania określonych danych wynikają z ustawy Pzp;
  • w odniesieniu do Pani/Pana danych osobowych decyzje nie będą podejmowane w sposób zautomatyzowany, stosowanie do art. 22 RODO;
  • posiada Pani/Pan:
    • na podstawie art. 15 RODO prawo dostępu do danych osobowych Pani/Pana dotyczących;
    • na podstawie art. 16 RODO prawo do sprostowania Pani/Pana danych osobowych**;
    • na podstawie art. 18 RODO prawo żądania od administratora ograniczenia przetwarzania danych osobowych z zastrzeżeniem przypadków, o których mowa w art. 18 ust. 2 RODO***;
    • prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna Pani/Pan, że przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy RODO;
  • nie przysługuje Pani/Panu:
    • w związku z art. 17 ust. 3 lit. b, d lub e RODO prawo do usunięcia danych osobowych;
    • prawo do przenoszenia danych osobowych, o którym mowa w art. 20 RODO;
    • na podstawie art. 21 RODO prawo sprzeciwu, wobec przetwarzania danych osobowych, gdyż podstawą prawną przetwarzania Pani/Pana danych osobowych jest art. 6 ust. 1 lit. c RODO.

** Wyjaśnienie: skorzystanie z prawa do sprostowania nie może skutkować zmianą wyniku postępowania o udzielenie zamówienia publicznego ani zmianą postanowień umowy w zakresie niezgodnym z ustawą Pzp oraz nie może naruszać integralności protokołu oraz jego załączników.

*** Wyjaśnienie: prawo do ograniczenia przetwarzania nie ma zastosowania w odniesieniu do przechowywania, w celu zapewnienia korzystania ze środków ochrony prawnej lub w celu ochrony praw innej osoby fizycznej lub prawnej, lub z uwagi na ważne względy interesu publicznego Unii Europejskiej lub państwa członkowskiego.

Zapoznałem się
Szukaj:
Znaleziono 4446 postępowań.
Na stronę3 5 10 30 50 100 200
Wyświetl stronę1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45

Postępowania - Dostawy (archiwum):

Data ogłoszenia:
rosnąco malejąco
Nr postępowania:
rosnąco malejąco
Kod jedn. prowadzącej:
rosnąco malejąco
Nazwa postępowania:
rosnąco malejąco
Przeglądaj:
2018-05-23 12:22:28 ZZ/1067/008/D/18 WCH dostawa modułów na dyski dla Wydziału Chemicznego Politechniki Gdańskiej przegldaj
2018-05-23 09:25:31 ZP/107/055/D/18 OKZ Dostawa zestawu do skanowania dokumentów archiwalnych dla Politechniki Gdańskiej w ramach Projektu Power 3.5 przegldaj
2018-05-22 14:22:15 ZZ/1050/088/D/18 WCH dostawa końcówek do pipet dla Wydziału Chemicznego Politechniki Gdańskiej przegldaj
2018-05-22 13:12:28 ZZ/162/004/D/2018 WM Dostawa glikolu etylenowego dla Wydziału Mechanicznego przegldaj
2018-05-21 14:38:34 ZZ/538/009/D/2018 WETI Dostawa drutów Pt i Ag w ramach projektu „DIAMSEC - ultraczuła platforma sensoryczna do szybkiej detekcji zagrożeń epidemiologicznych i pandemicznych” finansowanego przez NCBiR dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2018-05-21 14:33:49 ZZ/537/009/D/2018 WETI Dostawa pręta z materiału PEEK w ramach projektu „DIAMSEC - ultraczuła platforma sensoryczna do szybkiej detekcji zagrożeń epidemiologicznych i pandemicznych” finansowanego przez NCBiR dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2018-05-21 13:09:16 ZZ 101/019/D/18 WFTiMS Dostawa odczynników chemicznych na potrzeby Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2018-05-21 11:20:50 ZZ 100/019/D/18 WFTiMS Dostawa akcesoriów laboratoryjnych na potrzeby Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2018-05-18 12:09:10 CRZP/98/009/D/18 WETI Dostawa materiałów promocyjnych dla WETI PG na potrzeby konferencji GWGT przegldaj
2018-05-18 11:49:31 ZZ/532/009/2018 WETI Odnowienie subskrypcji i rozszerzenie licencji oprogramowania Matlab dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej przegldaj
2018-05-17 15:25:02 ZP/95/055/D/18 OKZ Dostawa sprzętu multimedialnego dla jednostek organizacyjnych politechniki Gdańskiej przegldaj
2018-05-16 11:29:58 ZZ 99/019/D/18 WFTiMS Dostawa odczynników chemicznych na potrzeby Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2018-05-16 11:29:14 ZZ 98/019/D/18 WFTiMS Dostawa odczynników chemicznych na potrzeby Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2018-05-15 10:23:47 ZZ 97/019/D/18 WFTiMS Dostawa przetwornic na potrzeby Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2018-05-14 11:25:41 ZP 94/019/D/18 WFTiMS Dostawa komputerów przenośnych oraz urządzenia wielofunkcyjnego na potrzeby Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Politechniki Gdańskiej przegldaj
2018-05-11 14:01:38 ZZ/152/004/D/2018 WM Dostawa artykułów laboratoryjnych dla Wydziału Mechanicznego przegldaj
2018-05-11 12:33:59 ZZ 95/019/D/18 WFTiMS Dostawa kompletnej wysokoobrotowej wirówki laboratoryjnej na potrzeby Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2018-05-11 09:03:57 ZZ/18/002/D/2018 WILIŚ Dostawa akcesoriów i części do drukarki na potrzeby Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej przegldaj
2018-05-11 08:26:56 ZZ/17/002/D/2018 WILIŚ Dostawa filamentów do drukarki na potrzeby Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej przegldaj
2018-05-09 13:45:44 ZP/92/004/D/18 WM Dostawa materiałów promocyjnych dla Wydziału Mechanicznego, z podziałem na 2 części: Część nr 1: Dostawa materiałów promocyjnych z logo projektu aCIRET (Apprenticeship Cluster for Industry – Ready Engineers of Tomorrow); Część nr 2: Dostawa bluz z logo Wydziału Mechanicznego. przegldaj
2018-05-09 13:23:13 ZP/90/022/D/18 RIT Dostawa przełączników abonenckich i agregacyjnych na potrzeby CI TASK przegldaj
2018-05-08 12:16:21 ZZ 88/019/D/18 WFTiMS Dostawa flansz do pieca rurowego na potrzeby Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2018-05-08 12:14:14 ZZ 87/019/D/18 WFTiMS Dostawa akcesoriów próżniowych na potrzeby Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2018-05-08 12:11:43 ZZ 86/019/D/18 WFTiMS Dostawa przystawki do odlewania prętów związków międzymetalicznych na potrzeby Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2018-05-07 13:16:04 ZZ/79/019/D/18 WFTiMS Dostawa płuczki do gazów dla Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2018-05-07 13:14:04 ZZ/78/019/D/18 WFTiMS Dostawa próżniomierza analogowego dla Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2018-05-07 13:10:14 ZZ/77/019/D/18 WFTiMS Dostawa cylindra do przechowywania cieczy wrażliwych na kontakt z powietrzem dla Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2018-04-30 13:33:41 ZZ-6/017/D/2018 WOiO Dostawa materiałów promocyjnyc koszulek T-shirt z nadrukem dla WOiO PG. przegldaj
2018-04-30 13:32:05 CRZP/88/009/D/18 WETI Dostawa potencjostatów oraz mebli laboratoryjnych dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2018-04-27 14:20:06 ZZ/459/009/D/2018 WETI Dostawa gazu specjalnego 200ppm di tlenku azotu dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2018-04-27 12:03:51 ZZ/146/004/D/2018 WM Dostawa fabrycznie nowego samochodu osobowego dostosowanego do ciągnięcia przyczepy dla Wydziału Mechanicznego Politechniki Gdańskiej w ramach projektu pt.: „Bezpieczna, proekologiczna poroelastyczna nawierzchnia drogowa” współfinansowanego z programu „Strategiczny program badań naukowych i prac rozwojowych „Nowoczesne technologie materiałowe” – TECHMATSTRATEG”. przegldaj
2018-04-26 11:13:29 ZZ/156/014/18 WEiA Dostawa oscyloskopu cyfrowego. przegldaj
2018-04-26 10:28:48 ZZ/440/009/D/2018 WETI Dostawa stołu plotera dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2018-04-26 10:25:19 ZZ/439/009/D/2018 WETI Dostawa 2 sztuk płyt szklano-ceramicznych do płyt grzejnych Ceran 11A dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2018-04-26 10:01:16 CRZP/70/002/D/18 DZP Dostawa sprzętu na potrzeby wykonania zadania WP2 „Charakterystyka rozprzestrzeniania się biogenów i pestycydów na obszarze badanych zlewni” na potrzeby realizacji projektu WaterPUCK przegldaj
2018-04-26 08:48:33 ZP/86/055/D/18 OKZ dostawa oprogramowania systemowego, użytkowego i graficzno-edytorskiego dla Politechniki Gdańskiej w 2018 r. przegldaj
2018-04-25 14:32:20 ZZ 85/019/D/18 WFTiMS Dostawa ogniw Peltiera na potrzeby Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2018-04-25 14:31:06 ZZ 84/019/D/18 WFTiMS Dostawa reduktora butlowego na potrzeby Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2018-04-25 14:30:08 ZZ 83/019/D/18 WFTiMS Dostawa termopar na potrzeby Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2018-04-25 14:28:53 ZZ 82/019/D/18 WFTiMS Dostawa ogniw Peltiera na potrzeby Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2018-04-25 14:26:48 ZZ/81/019/D/18 WFTiMS Dostawa precyzyjnej wiertarki stołowej dla Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2018-04-25 14:24:18 ZZ 80/019/D/18 WFTiMS Dostawa wysokoobrotowej wirówki laboratoryjnej na potrzeby Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2018-04-25 14:13:12 ZZ/76/019/D/18 WFTiMS Dostawa stołu jezdnego z półką dla Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2018-04-24 13:34:44 ZZ 74/019/D/18 WFTiMS Dostawa artykułów promocyjnych - koszulek typu T-shirt z nadrukiem dla Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2018-04-23 13:56:18 ZZ 72/019/D/18 WFTiMS Dostawa oprogramowania HSC Chemistry v.9.4 z bezterminową akademicką licencją typu Basic na jedno stanowisko komputerowe + subskrypcja na 1 rok na potrzeby Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2018-04-20 15:22:16 ZP/83/055/D/18 OKZ Suckesywna dostawa artykułów biurowych dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej przegldaj
2018-04-20 09:51:35 ZP/67/055/D/18 OKZ Dostawa sprzętu informatycznego dla Politechniki Gdańskiej w 2018 r. przegldaj
2018-04-19 15:18:17 ZZ/402/009/2018 WETI Dostawa miernika pola elektromagnetycznego dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2018-04-19 09:21:44 ZP/82/055/D/18 OKZ Dostawa sprzętu informatycznego dla Politechniki Gdańskiej w ramach Projektu Power 3.5 przegldaj
2018-04-18 13:29:13 ZZ-005/022/D/18 RIT Dostawa żagla przegldaj
2018-04-18 13:22:02 ZZ/397/009/2018 WETI Dostawa obwodów drukowanych dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2018-04-18 12:06:38 ZZ/386/009/D/2018 WETI Dostawa stacji roboczej do realizacji projektu naukowo-badawczego AEGIS na Wydziale ETI. przegldaj
2018-04-18 12:00:25 ZZ/385/009/D/2018 WETI Dostawa drukarki 3D do realizacji projektu badawczego AEGIS na Wydziale ETI przegldaj
2018-04-18 09:17:40 ZZ/395/009/D/2018 WETI Dostawa dwóch sztuk modułów komunikacji V2X do realizacji projektu pt. „Inteligentne znaki drogowe do adaptacyjnego sterowania ruchem pojazdów, komunikujące się w technologii V2X” – INZNAK Nr umowy : POIR 04.01.01-00-0089/16, Nr projektu: 032424 dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2018-04-17 11:52:58 ZZ 67/019/D/18 WFTiMS Dostawa siatek do mikroskopu na potrzeby Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2018-04-17 10:05:20 ZZ/384/009/D/2018 WETI Dostawa podzespołów elektronicznych i modułów dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej przegldaj
2018-04-17 09:53:42 ZP/75/018/D/18 WZiE Dostawa sprzętu sieciowego dla Wydziału Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej przegldaj
2018-04-17 08:07:58 ZZ/124/004/D/2018 WM Dostawa fabrycznie nowego samochodu osobowego dostosowanego do ciągnięcia przyczepy dla Wydziału Mechanicznego Politechniki Gdańskiej w ramach projektu pt.: „Bezpieczna, proekologiczna poroelastyczna nawierzchnia drogowa” współfinansowanego z programu „Strategiczny program badań naukowych i prac rozwojowych „Nowoczesne technologie materiałowe” – TECHMATSTRATEG przegldaj
2018-04-16 15:02:38 ZZ/11/055/D/18 OKZ Sukcesywna dostawa sprzętu przeciwpożarowego dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej, remont i legalizacja gaśnic i agregatów proszkowych oraz badanie i przegląd instalacji hydrantowych w obiektach i na terenie Kampusu Politechniki Gdańskiej, Domów Studenckich Politechniki Gdańskiej i spółki Eureka Sp. z o.o. w Sopocie przegldaj
2018-04-16 13:57:15 ZZ/379/009/D/2018 WETI Dostawa 110 szt. płytek montażowych dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej przegldaj
2018-04-16 09:55:19 ZZ 66/019/D/18 WFTiMS Dostawa produktów chemicznych na potrzeby Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2018-04-16 09:00:46 ZZ/11/002/D/2018 WILIŚ Dostawa kompresometru wraz z formami walcowymi na potrzeby Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej przegldaj
2018-04-13 12:44:08 CRZP/60/002/D/18 DZP Dostawa sprzętu pomiarowego dla Katedry Hydrotechniki na Wydziale Inżynierii Lądowej i Środowiska PG na potrzeby realizacji projektu WaterPUCK przegldaj
2018-04-13 12:00:49 ZZ 62/019/D/18 WFTiMS Dostawa dwóch układów pomiarowych, służących do pomiaru ciśnienia parcjalnego tlenu (pO2), na potrzeby Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2018-04-13 12:00:03 ZZ 65/019/D/18 WFTiMS Dostawa absorberów drgań na potrzeby Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2018-04-13 11:31:40 ZZ/370/009/D/2018 WETI Dostawa 2 sztuk zestawu ewaluacyjnego czujnika dopplerowskiego do detekcji i pomiaru prędkości pojazdów do realizacji projektu pt. „Inteligentne znaki drogowe do adaptacyjnego sterowania ruchem pojazdów, komunikujące się w technologii V2X” – INZNAK Nr umowy : POIR 04.01.01-00-0089/16, Nr projektu: 032424 dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2018-04-12 09:50:25 ZZ/97/004/D/2018 WM Zakup licencji oprogramowania do obliczeń numerycznej dynamiki płynów (CFD) dla Wydziału Mechanicznego Politechniki Gdańskiej przegldaj
2018-04-11 13:33:49 ZP/73/055/D/18 OKZ Dostawa materiałów promocyjnych i koszulek z nadrukiem na Bałtycki Festiwal Nauki dla Politechniki Gdańskiej przegldaj
2018-04-11 11:49:25 ZZ/61/019/D/18 WFTiMS Dostawa błękitu metylowego dla Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2018-04-11 11:41:00 ZZ/1/018/D/2018 WZiE Dostawa sprzętu fotograficznego przegldaj
2018-04-10 11:48:34 CRZP/68/009/D/18 WETI Dostawa materiałów promocyjnych dla Wydziału ETI PG przegldaj
2018-04-10 11:06:38 ZP 72/019/D/18 WFTiMS Dostawa mebli laboratoryjnych do sali 115 w Gmachu Głównym Politechniki Gdańskiej, na potrzeby Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki przegldaj
2018-04-10 07:59:11 ZZ/60/019/D/18 WFTiMS Dostawa pierwiastka chemicznego - IND dla Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2018-04-06 14:39:01 ZZ/338/009/D/2018 WETI Dostawa drobnego sprzętu laboratoryjnego w ramach projektu „DIAMSEC - ultraczuła platforma sensoryczna do szybkiej detekcji zagrożeń epidemiologicznych i pandemicznych” finansowanego przez NCBiR dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2018-04-05 13:26:56 ZZ /58/019/D/18 WFTiMS Dostawa sit laboratoryjnych wykonanych ze stali nierdzewnej na potrzeby Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2018-04-05 13:05:23 ZZ/327/009/D/2018 WETI Dostawa dwóch sztuk zestawów wiatromierzy do realizacji projektu pt. „Inteligentne znaki drogowe do adaptacyjnego sterowania ruchem pojazdów, komunikujące się w technologii V2X” – INZNAK Nr umowy : POIR 04.01.01-00-0089/16, Nr projektu: 032424 dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2018-04-04 12:47:41 ZZ/324/009/D/2018 WETI Dostawa 2 sztuk zestawu ewaluacyjnego czujnika dopplerowskiego do detekcji i pomiaru prędkości pojazdów do realizacji projektu pt. „Inteligentne znaki drogowe do adaptacyjnego sterowania ruchem pojazdów, komunikujące się w technologii V2X” – INZNAK Nr umowy : POIR 04.01.01-00-0089/16, Nr projektu: 032424 dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2018-04-04 12:33:08 ZZ/323/009/D/2018 WETI Dostawa syreny alarmowej do realizacji projektu pt. „Inteligentne znaki drogowe do adaptacyjnego sterowania ruchem pojazdów, komunikujące się w technologii V2X” – INZNAK Nr umowy : POIR 04.01.01-00-0089/16, Nr projektu: 032424 dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2018-04-04 09:46:40 ZZ/322/009/D/2018 WETI Dostawa wałka oraz śrub tytanowych dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2018-04-03 11:19:47 ZZ-05/017/D/2018/OPM WOiO Dostawa stelaży zwijarki do Systemu OPM przegldaj
2018-04-03 09:10:16 CRZP/61/009/D/18 WETI Dostawa sprzętu multimedialnego dla WETI PG. przegldaj
2018-04-03 07:34:19 ZP/55/055/D/18 OKZ Sukcesywna dostawa papieru kserograficznego dla jedostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej przegldaj
2018-03-29 14:13:07 ZP/63/018/D/18 WZiE Dostawa koszulek z nadrukiem dla Wydziału Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej przegldaj
2018-03-28 14:25:39 ZZ/54/019/D/18 WFTiMS Dostawa elementów elektronicznych dla Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2018-03-28 14:07:27 ZZ/53/019/D/18 WFTiMS Dostawa zestawów próżniowych dla Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2018-03-28 11:56:12 ZP/59/002/D/18 DZP Dostawa sprzętu badawczego na potrzeby wykonania zadania WP4 „Model rozprzestrzeniania się zanieczyszczeń w wodach podziemnych” na potrzeby realizacji projektu WaterPUCK przegldaj
2018-03-28 10:03:26 ZP/58/022/D/18 RIT Dostawa kabli światłowodowych jednomodowych do rozbudowy sieci CI TASK. przegldaj
2018-03-28 09:10:31 ZZ/290/009/D/2018 WETI Dostawa odczynników chemicznych - kwas ftalowy dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2018-03-27 13:32:14 ZZ/285/009/D/2018 WETI Dostawa odczynników chemicznych dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2018-03-27 11:20:17 ZZ/52/019/D/18 WFTiMS Dostawa rur mosiężnych dla Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2018-03-26 14:23:21 ZZ/276/009/D/2018 WETI Dostawa karty pomiarowej do realizacji projektu pt. "OPUS 8" Liderem Politechnika Poznańska "Mechanizm procesów ładowania/wyładowania na granicy faz elektroda/elektrolit w superkondensatorach" finansowanego przez NCN dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2018-03-26 11:45:55 ZZ/274/009/D/2018 WETI Dostawa długich niskostratnych pomiarowych linii współosiowych b.w.cz (DC-18 GHz) dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej przegldaj
2018-03-26 10:52:21 ZZ/91/014/18 WEiA Dostawa wzmacniacza mocy RF. przegldaj
2018-03-23 14:07:38 ZZ-004/022/D/18 RIT Dostawa akumulatorów dla CI TASK przegldaj
2018-03-23 10:33:00 ZZ/263/009/D/2018 WETI Dostawa licencji programu SketchUp Pro 2017 PL LAB do realizacji projektu Productive 4.0, finansowanego ze środków NCBiR oraz ECSEL JU dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2018-03-23 09:03:23 CRZP 56/002/D/18 WILIŚ Dostawa urządzeń wymiennych, umożliwiających konfigurację dowolnego układu dezintegracji niskotemperaturowej na potrzeby projektu pn. "Opracowanie technologii przygotowania substratów wykorzystywanych w kofermentacji metanowej metodami dezintegracji" (DEZMETAN), realizowanego na Wydziale Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej przegldaj
2018-03-22 11:58:07 ZZ/255/009/D/2018 WETI Dostawa dwóch sztuk zestawów uruchomieniowych czujnika radarowego do realizacji projektu pt. „Inteligentne znaki drogowe do adaptacyjnego sterowania ruchem pojazdów, komunikujące się w technologii V2X” – INZNAK Nr umowy : POIR 04.01.01-00-0089/16, Nr projektu: 032424 dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2018-03-20 10:12:15 ZP/48/018/D/18 WZiE Dostawa sprzętu komputerowego oraz telefonu GSM dla Wydziału Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej przegldaj
2018-03-19 13:52:43 CRZP/54/009/D/18 WETI Dostawa podzespołów elektronicznych i modułów dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej przegldaj
2018-03-19 11:13:08 ZZ/8/055/D/18 OKZ Dostawa kserokopiarki wraz z instalacją, uruchomieniem, przeszkoleniem pracowników Zamawiającego w zakresie jej obsługi oraz naprawami i przeglądami w okresie trwania gwarancji dla Politechniki Gdańskiej. przegldaj
Opracowanie strony: © 2019 by CUI PG