Pouczenie wynikające z Art. 13 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119).

Klauzula informacyjna

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016, str. 1), dalej „RODO”, informuję, że:
  • administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Politechnika Gdańska z siedzibą przy ul. Narutowicza 11/12, w Gdańsku (kod pocztowy: 80-233);
  • Z Inspektorem Ochrony Danych na Politechnice Gdańskiej można się kontaktować drogą elektroniczną: e-mail: iod@pg.edu.pl;
  • Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą na podstawie art. 6 ust. 1 lit.c RODO w celu realizacji zadań i obowiązków prawnych nałożonych na Administratora ustawą z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych, tj. w celu udzielenia zamówienia publicznego, zawarcia i wykonania umowy
  • odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą osoby lub podmioty, którym udostępniona zostanie dokumentacja postępowania w oparciu o art. 8 oraz art. 96 ust. 3 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. – Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2017 r. poz. 1579 i 2018), dalej „ustawa Pzp”;
  • Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane, zgodnie z art. 97 ust. 1 ustawy Pzp, przez okres 4 lat od dnia zakończenia postępowania o udzielenie zamówienia, a jeżeli czas trwania umowy przekracza 4 lata, okres przechowywania obejmuje cały czas trwania umowy;
  • obowiązek podania przez Panią/Pana danych osobowych bezpośrednio Pani/Pana dotyczących jest wymogiem ustawowym określonym w przepisach ustawy Pzp, związanym z udziałem w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego; konsekwencje niepodania określonych danych wynikają z ustawy Pzp;
  • w odniesieniu do Pani/Pana danych osobowych decyzje nie będą podejmowane w sposób zautomatyzowany, stosowanie do art. 22 RODO;
  • posiada Pani/Pan:
    • na podstawie art. 15 RODO prawo dostępu do danych osobowych Pani/Pana dotyczących;
    • na podstawie art. 16 RODO prawo do sprostowania Pani/Pana danych osobowych**;
    • na podstawie art. 18 RODO prawo żądania od administratora ograniczenia przetwarzania danych osobowych z zastrzeżeniem przypadków, o których mowa w art. 18 ust. 2 RODO***;
    • prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna Pani/Pan, że przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy RODO;
  • nie przysługuje Pani/Panu:
    • w związku z art. 17 ust. 3 lit. b, d lub e RODO prawo do usunięcia danych osobowych;
    • prawo do przenoszenia danych osobowych, o którym mowa w art. 20 RODO;
    • na podstawie art. 21 RODO prawo sprzeciwu, wobec przetwarzania danych osobowych, gdyż podstawą prawną przetwarzania Pani/Pana danych osobowych jest art. 6 ust. 1 lit. c RODO.

** Wyjaśnienie: skorzystanie z prawa do sprostowania nie może skutkować zmianą wyniku postępowania o udzielenie zamówienia publicznego ani zmianą postanowień umowy w zakresie niezgodnym z ustawą Pzp oraz nie może naruszać integralności protokołu oraz jego załączników.

*** Wyjaśnienie: prawo do ograniczenia przetwarzania nie ma zastosowania w odniesieniu do przechowywania, w celu zapewnienia korzystania ze środków ochrony prawnej lub w celu ochrony praw innej osoby fizycznej lub prawnej, lub z uwagi na ważne względy interesu publicznego Unii Europejskiej lub państwa członkowskiego.

Zapoznałem się
Szukaj:
Znaleziono 4446 postępowań.
Na stronę3 5 10 30 50 100 200
Wyświetl stronę1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45

Postępowania - Dostawy (archiwum):

Data ogłoszenia:
rosnąco malejąco
Nr postępowania:
rosnąco malejąco
Kod jedn. prowadzącej:
rosnąco malejąco
Nazwa postępowania:
rosnąco malejąco
Przeglądaj:
2013-06-14 17:06:59 CRZP/240/071/D/13 CMTM Dostawa laptopów przemysłowych dla Centrum Morskich Technologii Militarnych Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2013-06-14 17:04:59 CRZP-239-071-D-13 CMTM Dostawa komputerów przemysłowych dla Centrum Morskich Technologii Militarnych Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2013-06-14 17:03:23 CRZP-238-071-D-13 CMTM Dostawa monitorów przemysłowych dla Centrum Morskich Technologii Militarnych Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2013-06-14 07:56:54 ZP/233/002/D/13 WILIŚ Dostawa zestawu pomiarowo-rejestrującego do monitoringu drgań obiektów budowlanych na potrzeby Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej przegldaj
2013-06-13 12:50:33 ZP/235/055/D/13 OKZ Najem kontenerów magazynowych na materiały i odpady chemiczne dla Politechniki Gdańskiej przegldaj
2013-06-12 10:50:19 ZP 234/019/D/13 WFTiMS Przetarg nieograniczony na dostawę przyrządów do badań oraz sprzętu dydaktycznego dla Politechniki Gdańskiej, Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej przegldaj
2013-06-12 10:36:52 ZP/230/055/D/13 OKZ Dostawa żaluzji, rolet oraz folii mlecznej wraz z montażem dla Domu Studenckiego nr 12 Politechnki Gdańskiej przegldaj
2013-06-11 11:28:56 ZP/232/055/D/13 OKZ Dostawa firan i zasłon dla Działu Zarządzania Infratrukturą Studencką przegldaj
2013-06-11 11:27:59 ZP/216/002/D/13 WILIŚ Dostawa systemu do bezinwazyjnej diagnostyki z wykorzystaniem propagacji kierunkowych fal Lamba dla Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska politechniki Gdańskiej przegldaj
2013-06-11 09:34:08 ZP/225/055/D/13 OKZ Dostawa krzeseł , foteli i stołów uczniowskich dla Politechniki Gdańskiej przegldaj
2013-06-10 13:02:00 CRZP: ZP/224/030/D/13 OKZ Dostawa książek do Biblioteki Głównej Politechniki Gdańskiej w 2013 roku (3) przegldaj
2013-06-06 08:13:40 CRZP/221/071/D/13 CMTM Dostawa magnetometrów dla Centrum Morskich Technologii Militarnych Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2013-06-05 13:38:35 ZP/222/055/D/13 OKZ Dostawa kwiatów, krzewów,ziemi i środków ochrony roślin dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej przegldaj
2013-06-05 13:13:06 ZP/211/025/D/13 CUI Dostawa dla Politechniki Gdańskiej w 2013 r. oprogramowania systemowego, użytkowego i graficzno-edytorskiego przegldaj
2013-06-05 09:54:54 CRZP/218/009/D/13 WETI Dostawa urządzenia wielofunkcyjnego dla WETI PG przegldaj
2013-06-04 08:11:16 ZP/203/055/D/13 OKZ Dostawa materiałów promocyjnych dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej przegldaj
2013-06-03 08:59:11 ZP/209/055/D/13 OKZ Dostawa pendrive-ów dla Politechniki Gdańskiej przegldaj
2013-05-29 11:53:15 CRZP/206/009/D/13 WETI Dostawa oprogramowania w ramach projektu pt. ?Opracowanie typoszeregu komputerowych interfejsów multimedialnych oraz ich wdrożenie w zastosowaniach edukacyjnych, medycznych, w obronności i w przemyśle? realizowanym na Wydziale Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej, w ramach Programu Operacyjnego Innowacyjna Gospodarka przegldaj
2013-05-29 10:35:47 ZP-196/025/D/13 CUI Dostawa sprzętu informatycznego dla Politechniki Gdańskiej w 2013 roku przegldaj
2013-05-28 14:48:41 ZP/213/055/D/13 OKZ Dostawa firan i zasłon dla Ośrodka Wypoczynkowego Politechniki Gdańskiej Czarlina przegldaj
2013-05-28 14:27:41 ZP/212/008/D/13 WCH sukcesywna dostawa laboratoryjnych wyrobów szklanych dla Wydziału Chemicznego przegldaj
2013-05-23 13:22:46 ZP/207/022/D/13 RIT Dostawa twardych dysków, urządzeń podtrzymujących napięcie oraz kamer cyfrowych dla CI TASK przegldaj
2013-05-20 12:43:03 ZP/171/014/D/13 WEiA Dostawa oraz montaż rolet i żaluzji w pomieszczeniach budynku Wydziału Elektrotechniki i Automatyki Politechniki Gdańskiej znajdującego się przy ul. Narutowicza 11/12 w Gdańsku Wrzeszczu. przegldaj
2013-05-16 12:04:18 ZP/197/055/D/13 OKZ Sukcesywna dostawa świeżych warzyw i owoców dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej przegldaj
2013-05-16 10:20:46 ZP/180/055/D/13 OKZ Dostawa materiałów promocyjnych dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej przegldaj
2013-05-15 08:40:00 ZP/181/018/D/13 WZiE Dostawa sprzętu informatycznego dla Wydziału Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej przegldaj
2013-05-15 08:39:39 ZP/174/008/D/13 WCH Dostawa materiałów laboratoryjnych i naczyń do hodowli komórkowej przegldaj
2013-05-14 15:12:41 CRZP/185/009/D/13 WETI Dostawa sprzętu informatycznego dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej przegldaj
2013-05-14 13:40:16 CRZP/178/009/D/13 WETI Dostawa artykułów promocyjnych dla Wydziału WETI na konferencję ICT Young przegldaj
2013-05-14 13:32:18 CRZP/191/009/D/13 WETI Dostawa oprogramowania dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej przegldaj
2013-05-14 12:37:01 CRZP/198/009/D/13 WETI Dostawa konwerterów światłowodowych przegldaj
2013-05-14 12:24:13 ZP/189/055/D/13 OKZ Sukcesywna dostawa środków chemii gospodarczej oraz środków do pielęgnacji ciała dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej przegldaj
2013-05-10 12:48:23 ZP/139/051/D/13 KT Dostawa wraz z zainstalowaniem, kompleksowym uruchomieniem, systemu urządzeń zlokalizowanych w pomieszczeniach Laboratorium Zanurzonej Wizualizacji Przestrzennej Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki w ramach Projektu "Nowoczesne Audytoria Politechniki Gdańskiej" wraz z dokumentacją techniczno-ruchową, instrukcją obsługi i szkoleniem użytkowników przegldaj
2013-05-09 09:16:11 CRZP: ZP/183/055/D/13 OKZ Sukcesywna dostawa materiałów malarsko-budowlanych i jednorazowa dostawa narzędzi na potrzeby Politechniki Gdańskiej przegldaj
2013-05-09 08:01:18 ZP/119/014/D/13 WEiA Dostawa materiałów reklamowych dla Wydziału Elektrotechniki i Automatyki Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2013-05-06 14:33:24 ZP/179/055/D/13 OKZ Dostawa mebli na wyposażenie 10 domków letniskowych w Ośrodku Wypoczynkowym Politechniki Gdańskiej Czarlina przegldaj
2013-05-06 14:18:27 ZP/168/014/D/13 WEiA Dostawa mikrokontrolerów dla Wydziału Elektrotechniki i Automatyki Politechniki Gdańskiej w ramach projektu:Platforma Informatyczna TEWI współfinansowanego przez Unię Europejską ze środków Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Programu Operacyjnego Innowacyjna Gospodarka 2007-2013. przegldaj
2013-05-06 14:18:06 ZP/166/055/D/13 OKZ Dostawa koszulek promocyjnych dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej oraz na potrzeby XI Bałtyckiego Festiwalu Nauki przegldaj
2013-04-29 11:44:27 CRZP/177/009/D/13 WETI Dostawa kabli dla Wydziału ETI PG przegldaj
2013-04-29 11:20:50 CRZP/176/009/D/13 WETI Dostawa oprogramowania MATLAB dla Wydzialu Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej przegldaj
2013-04-26 13:26:48 ZP/175/051/D/13 KT Dostawa pieców do Centrum Nanotechnologii Politechniki Gdańskiej przegldaj
2013-04-26 11:56:26 ZP/173/022/D/13 RIT Dostawa kabli światłowodowych jednomodowych dla CI TASK przegldaj
2013-04-26 10:40:27 ZP/165/055/D/13 OKZ Dostawa wstępnie zadrukowanych blankietów Elektronicznej Legitymacji Studenckiej oraz hologramów dla Politechniki Gdańskiej przegldaj
2013-04-25 10:08:00 ZP/159/018/D/13 WZiE Dostawa subskrypcji DreamSpark Premium dla Wydziału Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej przegldaj
2013-04-25 09:59:57 ZP/158/055/D/13 OKZ Dostawa sprzętu RTV i AGD dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańśkiej przegldaj
2013-04-24 12:08:33 ZP 146/019/D/13 WFTiMS Zapytanie o cenę na dostawę artykułów reklamowych i promocyjnych na potrzeby studentów Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2013-04-24 10:17:29 ZP/169/009/D/13 WETI Dostawa sprzętu informatycznego dla Wydziału ETI PG przegldaj
2013-04-23 13:51:54 ZP/145/055/D/13 OKZ Dostawa koszulek oraz materiałów promocyjnych dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej oraz na potrzeby XI Bałtyckiego Festiwalu Nauki przegldaj
2013-04-22 15:00:18 ZP/149/008/D/13 WCH Wykonanie i dostarczenie materiałów informacyjno-promocyjnych na Sympozjum Analityka, Monitoring, Zanieczyszczenie Środowiska przegldaj
2013-04-22 10:02:15 ZP/150/008/D/13 WCH Dostawa sprzętu laboratoryjnego i przyrządów pomiarowych przegldaj
2013-04-18 13:53:00 ZP/135/018/D/13 WZiE Dostawa sprzętu informatycznego dla Wydziału Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej przegldaj
2013-04-18 12:20:22 CRZP/160/009/D/13 WETI Dostawa stanowisk pomiarowo - kontrolnych parametrów fizjologicznych dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej przegldaj
2013-04-17 12:04:49 CRZP/141/009/D/13 WETI Dostawa oprogramowania dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej przegldaj
2013-04-17 09:46:00 ZP/147/018/D/13 WZiE Dostawa koszulek promocyjnych dla Wydziału Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej przegldaj
2013-04-15 14:34:34 CRZP/154/071/D13 CMTM Dostawa kształtek i rur PE dla Centrum Morskich Technologii Militarnych Politechniki Gdańskiej przegldaj
2013-04-15 14:32:28 CRZP/153/071/D/13 CMTM Dostawa sprzętu komputerowego i sieciowego dla Centrum Morskich Technologii Militarnych Politechniki Gdańskiej przegldaj
2013-04-12 13:36:07 ZP-151/017/D/13 WOiO Dostawa materiałów promocyjnych dla Wydziału Oceanotechniki i Okrętownictwa Politechniki Gdańskiej przegldaj
2013-04-11 08:41:05 ZP/140/022/D/13 RIT Dostawa kłódek i kluczy w systemie Master Key dla Centrum Informatycznego TASK przegldaj
2013-04-10 10:17:12 ZP 142/019/D/13 WFTiMS Przetarg nieograniczony na dostawę narzędzi ręcznych oraz elementów wyposażenia dla narzędzi ręcznych dla Politechniki Gdańskiej, Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej przegldaj
2013-04-08 13:30:41 CRZP: ZP/133/030/D/13 OKZ Dostawa książek do Biblioteki Głównej Politechniki Gdańskiej w 2013 roku (2) przegldaj
2013-04-08 11:35:54 CRZP/136/009/D/13 WETI Dostawa sprzętu informatycznego dla Wydziału ETI przegldaj
2013-04-08 08:56:32 CRZP 127/009/D/13 WETI Dostawa koszulek promocyjnych dla WETI przegldaj
2013-04-04 13:06:21 ZP 132/019/D/13 WFTiMS Przetarg nieograniczony na dostawę przyrządów do badania właściwości fizycznych dla Politechniki Gdańskiej, Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej. przegldaj
2013-04-04 11:57:58 ZP/130/051/D/13 KT Dostawa napylarki w ramach Projektu Centrum Nanotechnologii Politechniki Gdańskiej przegldaj
2013-03-28 12:33:08 DIALOG TECHNICZNY WILIŚ INFORMACJA O ZAMIARZE PRZEPROWADZENIA DIALOGU TECHNICZNEGO przegldaj
2013-03-28 10:05:56 ZP/123/055/D/13 OKZ Sukcesywna dostawa materiałów eksploatacyjnych do drukarek, faksów i urządzeń wielofunkcyjnych dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej przegldaj
2013-03-28 09:06:56 ZP/124/014/D/13 WEiA Dostawa instalacji badawczej Laboratorium innowacyjnych technologii elektroenergetycznych i integracji odnawialnych źródeł energii LINTE^2 wraz z jej zaprojektowaniem, montażem i uruchomieniem (przetarg nieograniczony) przegldaj
2013-03-26 14:57:54 ZP/122/055/D/13 OKZ Dostawa i montaż regałów przesuwnych i stacjonarnych dla Politechniki Gdańskiej przegldaj
2013-03-25 14:10:05 ZP/106/002/D/13 WILIŚ Dostawa mikroskopu i ekstensometrów na potrzeby Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska przegldaj
2013-03-22 15:28:38 ZP/113/008/D/13 WCH sukcesywna dostawa akcesoriów i materiałów laboratoryjnych dla Projektu ?Wykorzystanie kapusty białej na potrzeby fitoremediacji i biofumigacji gleby (AGROBIOKAP) współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Programu Operacyjnego Innowacyjna Gospodarka 2007-2013. przegldaj
2013-03-22 13:30:51 ZP/89/014/D/13 WEiA Dostawa materiałów informacyjno - promocyjnych dla Wydziału Elektrotechniki i Automatyki Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2013-03-22 11:13:41 CRZP/118/009/D/13 WETI Dostawa sprzętu informatycznego dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej przegldaj
2013-03-22 09:57:03 ZP/117/055/D/13 OKZ Sukcesywna dostawa fabrycznie nowych materiałów elektrycznych dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej przegldaj
2013-03-21 14:08:49 ZP/116/051/D/13 KT Dostawa nanoindenteru w ramach Projektu Centrum Nanotechnologii Politechniki Gdańskiej przegldaj
2013-03-20 09:58:08 ZP/109/055/D/13 OKZ sukcesywna dostawa artykułów gospodarstwa domowego dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej przegldaj
2013-03-20 08:27:20 ZP 110/019/D/13 WFTiMS Przetarg nieograniczony na dostawę pomocy naukowych dla Politechniki Gdańskiej, Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej, na potrzeby Projektu Inżynieria materiałowa ? przyszłość gospodarki przegldaj
2013-03-19 12:37:39 ZP/111/051/D/13 KT dostawa wielozadaniowej aparatury ultrawysokopróżniowej przeznaczonej do nanoszenia cienkich warstw i układów wielowarstwowych metodą PVD modyfikacji i kompleksowej analizy powierzchni metodami z rodziny spektroskopii fotoelektronów PES oraz mikroskopii skaningowej SPM w ramach Projektu Centrum Nanotechnologii Politechniki Gdańskiej przegldaj
2013-03-15 14:03:46 ZP 108/019/D/13 WFTiMS Przetarg nieograniczony na dostawę projektora multimedialnego wraz z obiektywem dla Politechniki Gdańskiej, Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowane przegldaj
2013-03-14 14:36:25 ZP/103/055/D/13 OKZ Dostawa druków resortowych Ministerstwa Nauki i Szkolnictwa Wyższego dla Politechniki Gdańskiej przegldaj
2013-03-14 13:50:59 ZP/102/014/D/13 WEiA Dostawa sprzętu laboratoryjnego dla Wydziału Elektrotechniki i Automatyki Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2013-03-13 12:38:15 ZP/101/002/D/13 WILIŚ Dostawa urządzeń pomiarowych na potrzeby Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej przegldaj
2013-03-12 12:44:12 ZP/48/050/D/13 KT Dostawa mebli do pokoju pracowników ochrony oraz do laboratorim informatycznego w Centrum Nanotechnologii Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2013-03-12 11:37:30 ZP 100/019/D/13 WFTiMS Przetarg nieograniczony na dostawę artykułów informacyjnych i promocyjnych dla Politechniki Gdańskiej, Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej w ramach projektu e Doświadczenia w fizyce przegldaj
2013-03-12 11:24:43 ZP/91/002/D/13 WILIŚ Dostawa odczynników i materiałów eksploatacyjnych na potrzeby Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej przegldaj
2013-03-11 12:08:32 ZP 88/019/D/13 WFTiMS Przetarg nieograniczony na dostawę artykułów reklamowych i promocyjnych dla Politechniki Gdańskiej, Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej oraz na potrzeby projektu Kształcenie zamawiane na kierunku mechatronika na Wydziale Mechanicznym Politechniki Gdańskiej, realizowanego przez Wydział Mechaniczny Politechniki Gdańskiej przegldaj
2013-03-11 11:51:34 ZP/87/014/D/13 WEiA Dostawa zestawów komputerowych dla Wydziału Elektrotechniki i Automatyki Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2013-03-11 10:51:08 ZP/97/055/D/13 OKZ dostawa artykułów gospodarstwa domowego dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2013-03-06 15:42:00 ZP/96/018/D/13 WZiE Dostawa artykułów promujących Wydział Zarządzania i Ekonomii przegldaj
2013-03-06 12:59:28 CRZP/95/009/D/13 WETI Dostawa stanowiska do prototypowania oraz oscyloskopu cyfrowego dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej przegldaj
2013-03-06 11:35:07 ZP/93/002/D/13 WILIŚ Dostawa olejów fuzlowych do Oczyszczalni Ścieków "Ruptawa" w Jastrzębiu Zdroju przy ulicy Przemysłowej 2 na potrzeby projektu "Innowacyjne źródło węgla dla wspomagania denitryfikacji w komunalnych oczyszczalniach ścieków" przegldaj
2013-03-01 10:25:35 ZP/79/014/D/13 WEiA Dostawa tablicy pamiątkowej na potrzeby realizacji projektu : Modernizacja i Rozbudowa Laboratoriów Wydziału Elektrotechniki i Automatyki Politechniki Gdańskiej w Gdańsku, Infrastruktura edukacyjna i naukowo dydaktyczna w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego dla Województwa Pomorskiego na lata 2007-2013, współfinansowanego z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego. przegldaj
2013-02-28 10:24:09 ZP/82/055/D/13 OKZ Sukcesywna dostawa srodków chemii profesjonalnej dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej przegldaj
2013-02-22 09:53:06 CRZP/80/009/D/13 WETI Dostawa kabli dla WETI przegldaj
2013-02-20 10:52:05 ZP/78/051/D/13 KT Dostawa układu próżniowego do wytwarzania cienkich warstw organicznych w ramach projektu Centrum Nanotechnologii Politechniki Gdańskiej przegldaj
2013-02-20 10:46:08 ZP/77/051/D/13 KT dostawa systemu osadzania cienkich warstw metodą ALD wraz z niezbędnym oprzyrządowaniem w ramach projektu Centrum Nanotechnologii Politechniki Gdańskiej przegldaj
2013-02-19 16:03:21 ZP/71/008/D/13 WCH Dostawa komputera przenosnego i urządzeń wielofunkcyjnych przegldaj
2013-02-19 13:32:30 ZP 76/019/D/13 WFTiMS Przetarg nieograniczony na dostawę artykułów reklamowych i promocyjnych dla Politechniki Gdańskiej, Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej, na potrzeby Projektu Inżynieria materiałowa ? przyszłość gospodarki przegldaj
2013-02-19 13:19:51 ZP/70/055/D/13 OKZ sukcesywna dostawa artykułów gospodarstwa domowego dla Centrum Szkoleniowo Rehabilitacyjne Politechniki Gdańskiej przegldaj
2013-02-19 13:19:05 ZP/66/002/D/13 WILIŚ Dostawa mikroskopu i ekstensometrów na potrzeby Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska przegldaj
2013-02-19 12:05:32 ZP/74/008/D/13 WCH Dostawa laboratoryjnych wyrobów szklanych. przegldaj
Opracowanie strony: © 2019 by CUI PG