Pouczenie wynikające z Art. 13 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119).

Klauzula informacyjna

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016, str. 1), dalej „RODO”, informuję, że:
  • administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Politechnika Gdańska z siedzibą przy ul. Narutowicza 11/12, w Gdańsku (kod pocztowy: 80-233);
  • Z Inspektorem Ochrony Danych na Politechnice Gdańskiej można się kontaktować drogą elektroniczną: e-mail: iod@pg.edu.pl;
  • Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą na podstawie art. 6 ust. 1 lit.c RODO w celu realizacji zadań i obowiązków prawnych nałożonych na Administratora ustawą z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych, tj. w celu udzielenia zamówienia publicznego, zawarcia i wykonania umowy
  • odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą osoby lub podmioty, którym udostępniona zostanie dokumentacja postępowania w oparciu o art. 8 oraz art. 96 ust. 3 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. – Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2017 r. poz. 1579 i 2018), dalej „ustawa Pzp”;
  • Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane, zgodnie z art. 97 ust. 1 ustawy Pzp, przez okres 4 lat od dnia zakończenia postępowania o udzielenie zamówienia, a jeżeli czas trwania umowy przekracza 4 lata, okres przechowywania obejmuje cały czas trwania umowy;
  • obowiązek podania przez Panią/Pana danych osobowych bezpośrednio Pani/Pana dotyczących jest wymogiem ustawowym określonym w przepisach ustawy Pzp, związanym z udziałem w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego; konsekwencje niepodania określonych danych wynikają z ustawy Pzp;
  • w odniesieniu do Pani/Pana danych osobowych decyzje nie będą podejmowane w sposób zautomatyzowany, stosowanie do art. 22 RODO;
  • posiada Pani/Pan:
    • na podstawie art. 15 RODO prawo dostępu do danych osobowych Pani/Pana dotyczących;
    • na podstawie art. 16 RODO prawo do sprostowania Pani/Pana danych osobowych**;
    • na podstawie art. 18 RODO prawo żądania od administratora ograniczenia przetwarzania danych osobowych z zastrzeżeniem przypadków, o których mowa w art. 18 ust. 2 RODO***;
    • prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna Pani/Pan, że przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy RODO;
  • nie przysługuje Pani/Panu:
    • w związku z art. 17 ust. 3 lit. b, d lub e RODO prawo do usunięcia danych osobowych;
    • prawo do przenoszenia danych osobowych, o którym mowa w art. 20 RODO;
    • na podstawie art. 21 RODO prawo sprzeciwu, wobec przetwarzania danych osobowych, gdyż podstawą prawną przetwarzania Pani/Pana danych osobowych jest art. 6 ust. 1 lit. c RODO.

** Wyjaśnienie: skorzystanie z prawa do sprostowania nie może skutkować zmianą wyniku postępowania o udzielenie zamówienia publicznego ani zmianą postanowień umowy w zakresie niezgodnym z ustawą Pzp oraz nie może naruszać integralności protokołu oraz jego załączników.

*** Wyjaśnienie: prawo do ograniczenia przetwarzania nie ma zastosowania w odniesieniu do przechowywania, w celu zapewnienia korzystania ze środków ochrony prawnej lub w celu ochrony praw innej osoby fizycznej lub prawnej, lub z uwagi na ważne względy interesu publicznego Unii Europejskiej lub państwa członkowskiego.

Zapoznałem się
Szukaj:
Znaleziono 4446 postępowań.
Na stronę3 5 10 30 50 100 200
Wyświetl stronę1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45

Postępowania - Dostawy (archiwum):

Data ogłoszenia:
rosnąco malejąco
Nr postępowania:
rosnąco malejąco
Kod jedn. prowadzącej:
rosnąco malejąco
Nazwa postępowania:
rosnąco malejąco
Przeglądaj:
2009-04-24 09:13:01 ZP/336/009/D/09 ETI. Przetarg nieograniczony na dostawę 2 zestawów komputerowych dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informacji Politechniki Gdańskiej przegldaj
2009-04-23 13:49:08 ZP/331/002/D/09 WILŚ. Przetarg nieograniczony na dostawę odczynników i materiałów do Środowiskowego Laboratorium Biotechnologii Wody i Ścieków na potrzeby WILIŚ przegldaj
2009-04-23 11:03:46 ZP/335/009/D/09 ETI. Przetarg nieograniczony na dostawę sprzętu komputerowego dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej przegldaj
2009-04-22 13:25:52 ZP/333/031/D/09 DK. Przetarg nieograniczony na dostawę druków resortowych MNiSW przegldaj
2009-04-22 12:19:10 ZP/332/002/D/09 WILŚ. Przetarg nieograniczony na dostawę analizatora wielkości cząstek zawiesiny w wodzie i ściekach na potrzeby Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska przegldaj
2009-04-17 16:00:52 ZP/71/019/D/09 WFTMS. Przetarg nieograniczony na dostawę sprzętu i oprogramowania informatycznego dla Politechniki Gdańskiej, Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej, Projekt "Za rękę z Einsteinem - Edycja II" przegldaj
2009-04-10 09:51:13 ZP/274/030/D/09 BG. Przetarg nieograniczony na dostawę specjalistycznych dziełowych skanerów komputerowych, kolorowych wraz z komputerami i oprogramowaniem, formatu A1 i A2 do zaawansowanej i bezpiecznej digitalizacji (4 sztuki) na potrzeby realizacji Projektu: Pomorska Biblioteka Cyfrowa (lokalizacja: Serwerowania CI TASK; ośr. digit. Politechnika Gdańska, Uniwersytet Gdański, Biblioteka Gdańska PAN; Centrum Mobilne - obwoźny skaner) przegldaj
2009-04-09 10:58:35 ZP/283/055/D/09 DZP. Przetarg nieograniczony na na sukcesywną dostawę naturalnej wody źródlanej oraz dzierżawę dystrybutorów CPV 41110000-3 przegldaj
2009-04-06 14:54:51 ZP/284/008/D/09 WCH. Przetarg nieograniczony na sukcesywną dostawę odczynników chemicznych wraz z transportem przegldaj
2009-04-02 14:55:42 ZP/285/009/D/09 ETI. Przetarg nieograniczony na Dostawę aparatury badawczo-pomiarowej dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej przegldaj
2009-04-01 13:29:53 ZP/279/009/D/09 ETI. Przetarg nieograniczony na dostawę automatycznego stroika mikrofalowego z akcesoriami dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej przegldaj
2009-03-30 11:28:51 ZP/277/009/D/09 ETI. Przetarg nieograniczony na dostawę oprogramowania do analizatora MS2690 A dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej przegldaj
2009-03-30 10:28:04 ZP/326/030/D/08 BG. Zamówienie z wolnej ręki na zakup dostępu do chemicznej bazy danych Chemical Abstract na płytach CD (CAonCD) wraz z wersją drukowaną Chemical Abstracts na 2009 przegldaj
2009-03-25 09:30:08 ZP/59/025/D/09 OI. Postępowanie w trybie zapytania o cenę na dostawę oprogramowania systemowego i graficzno-edytorskiego dla Politechniki Gdańskiej w II kwartale 2009 przegldaj
2009-03-24 13:06:04 ZP/68/022/D/09 CIT. Postępowanie w trybie zapytania o cenę na dostawę modułów siatłowodowych do przełączników sieciowych przegldaj
2009-03-23 14:58:46 ZP/70/055/D/09 DZP. Przetarg nieograniczony na sukcesywną dostawę naturalnej wody źródlanej oraz dzierżawę dystrybutorów przegldaj
2009-03-18 14:30:20 ZP/66/022/D/09 CIT. Postępowanie w trybie zapytania o cenę na dostawę systemu przełącznic światłowodowych dla węzłów sieciowych TASK9 przegldaj
2009-03-17 07:48:20 ZP/38/002/D/09 WILŚ. Postępowanie prowadzone w trybie zapytania o cenę na dostawę żaluzji pionowych i rolet wraz z montażem na potrzeby Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska przegldaj
2009-03-05 11:53:32 ZP/053/009/D/09 ETI. Przetarg nieograniczony na dostawę sprzętu multimedialnego dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej przegldaj
2009-03-04 16:42:54 ZP/35/009/D/09 ETI. Postępowanie w trybie zapytania o cenę na na dostawę gadżetów reklamowych dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej przegldaj
2009-03-02 10:25:54 ZP/51/025/D/09 OI. Przetarg nieograniczony na dostawę sprzętu informatycznego dla Politechniki Gdańskiej w II kwartale 2009 r. przegldaj
2009-02-24 15:06:25 ZP/36/009/D/09 ETI. Przetarg nieograniczony na dostawę satelitarnej stacji naziemnej dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej przegldaj
2009-02-24 09:58:32 ZP/44/009/D/09 ETI. Przetarg nieograniczony na dostawę automatycznego stroika mikrofalowego z akcesoriami dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej przegldaj
2009-02-20 14:20:49 ZP/23/008/D/09 WCH. Postępowanie w trybie negocjacji bez ogłoszenia na dostawę autoklawów laboratoryjnych przegldaj
2009-02-20 14:13:34 ZP/06/018/D/09 WZiE. Postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego prowadzone w trybie zapytania o cenę na: zakup monitora dotykowego LCD dla Wydziału Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2009-02-19 15:18:54 ZP/32/019/D/2009 WFTMS. Przetarg nieograniczony na dostawę mebli dla Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej w ramach realizacji projektu "Za rękę z Einsteinem - edycja II" przegldaj
2009-02-13 12:55:14 ZP/27/018/D/09 WZiE. Postępowanie w trybie zapytania o cenę na dostawę gadżetów reklamowych dla Wydziału Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej przegldaj
2009-02-13 12:26:31 ZP/41/025/D/09 OI. Przetarg nieograniczony na dostawę urządzeń klimatyzacyjnych przegldaj
2009-02-10 10:49:29 ZP 37/009/D/09 ETI. Przetarg nieograniczony na dostawę miernika stanu polaryzacji, elementów optomechanicznych i przyrządów pomiarowych dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji iInformatyki Politechniki Gdańskiej przegldaj
2009-02-10 10:44:34 ZP 07/036/D/09 GG. Postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego prowadzone w trybie zapytania o cenę na dostawę materiałów eksploatacyjnych do drukarek,kserokopiarek, faksów i urządzeń wielofunkcyjnych dla Politechniki Gdańskiej przegldaj
2009-02-06 09:08:38 ZP/31/025/D/09 OI. Przetarg nieograniczony na dostawę 2 sztuk urządzeń podtrzymywania napięcia z wyposażeniem dla Ośrodka Informatycznego Politechniki Gdańskiej przegldaj
2009-02-05 11:56:55 ZP/28/019/D/09 WFTMS. Przetarg nieograniczony na dostawę kserokopiarek dla projektu „ Za rękę z Einsteinem – edycja II” przegldaj
2009-02-03 12:35:13 ZP/022/036/D/09 GG. Postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego prowadzonego w trybie przetargu nieograniczonego powyżej 206 000 euro na dostawę artykułów biurowych dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej przegldaj
2009-01-27 10:13:04 ZP-010/022/D/09 CIT. Postępowanie prowadzone w trybie zapytania o cenę na dostawę osprzętu światłowodowego do wyposażenia przyłączy kanalizacji teletechnicznej i węzłów sieci światłowodowej TASK przegldaj
2009-01-21 14:40:20 ZP/015/009/D/09 ETI. Przetarg nieograniczony na dostawę miernika stanu polaryzacji, elementów optomechanicznych i przyrządów pomiarowych dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej przegldaj
2009-01-20 13:51:28 ZP/014/009/D/09 ETI. Przetarg nieograniczony na dostawę sprzętu w ramach Programu Operacyjnego Innowacyjna Gospodarka do laboratorium cyfrowej rejestracji i przetwarzania obrazu dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej przegldaj
2009-01-15 09:42:19 ZP/004/030/D/09 BG. Przetarg nieograniczony na dostawę wraz z transportem dla Politechniki Gdańskiej czasopism krajowych wydawanych w 2009 roku przegldaj
2009-01-09 11:03:22 ZP/002/031/D/09 DK. Przetarg nieograniczony na dostawę wstępnie zadrukowanych blankietów Elektronicznej Legitymacji Studenckiej oraz hologramów przegldaj
2008-12-23 14:45:04 ZP/347/009/D/08 ETI. Przetarg nieograniczony na dostawę mebli wraz z montażem dla Wydziału Elektroniki,Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej przegldaj
2008-12-23 13:29:26 ZP/348/008/D/08 WCH. Przetarg nieograniczony na dostawę systemu bioreaktora stalowego (ze stali kwasoodpornej) o pojemności roboczej w zakresie 10 – 12,5L), urządzenia wytwarzania medium technologicznego w zakresie niskich i wysokich temperatur. przegldaj
2008-12-23 09:07:20 ZP/344/002/D/08 WILŚ. Przetarg nieograniczony na dostawę samochodu dostawczego i lawety na potrzeby Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska przegldaj
2008-12-22 14:55:30 ZP/346/009/D/08 ETI. Przetarg nieograniczony na dostawę zestawu składającego się z konsolety cyfrowej, komputera, oprogramowania, interfejsu audio USB, dedykowanych diboxów dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej przegldaj
2008-12-22 12:36:48 ZP/319/032/D/08 DZP. Postępowanie prowadzone w trybie zapytania o cenę na dostawę koksu dla OW Politechniki Gdańskiej Czarlina przegldaj
2008-12-19 12:05:15 ZP/339/036/D/08 GG. Przetarg nieograniczony na dostawę mebli dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej przegldaj
2008-12-16 11:30:45 ZP/324/024/D/08 DZP. Postępowanie prowadzone w trybie zapytania o cenę na dostawę koszulek z nadrukiem dla Politechniki Gdańskiej na Bałtycki Festiwal Nauki przegldaj
2008-12-15 14:29:50 ZP/328/020/D/08 SNM. Postępowanie prowadzone w trybie zapytania o cenę na dostawę żaluzji pionowych i rolet wraz z montażem na potrzeby Studium Nauczania Matematyki i Biura Rektora Politechniki Gdańskiej przegldaj
2008-12-12 14:05:20 ZP/335/008/D/08 WCH. Przetarg nieograniczony na dostawę systemu bioreaktora szklanego, urządzenia wytwarzania medium technologicznego w zakresie niskich i wysokich temperatur, urządzenia grzewczego oleju termicznego przegldaj
2008-12-12 11:58:24 ZP/317/009/D/08 ETI. Postępowanie prowadzone w trybie negocjacji bez ogłoszenia na dostawę mebli wraz z montażem dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej przegldaj
2008-12-12 11:19:29 ZP/331/036/D/08 GG. Przetarg nieograniczony na sukcesywną dostawę zamków i okuć budowlanych dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej przegldaj
2008-12-12 10:48:48 ZP/330/009/D/08 ETI. Przetarg nieograniczony na dostawę sprzętu multimedialnego dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej przegldaj
2008-12-11 13:18:15 ZP/329/009/D/08 ETI. Przetarg nieograniczony na dostawę sprzętu komputerowego dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej przegldaj
2008-12-08 13:24:59 ZP/327/009/D/08 ETI. Przetarg nieograniczony na dostawę mebli wraz z montażem dla projektu "Nowatorskie metody kształcenia specjalistów w zakresie zastosowań technologii informacyjnych" realizowanego na Wydziale Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej przegldaj
2008-12-02 14:29:15 ZP/316/008/D/08 WCH. Przetarg nieograniczony na dostawę komór laminarnych 4 sztuki i inkubatora przegldaj
2008-12-02 14:21:47 ZP/321/040/D/08 GO. Przetarg nieograniczony na dostawę sprzętu sportowego dla Domu Studenckiego nr 8 Politechniki Gdańskiej przegldaj
2008-12-02 10:37:43 ZP/320/009/D/08 ETI. Przetarg nieograniczony na dostawę komputera stacjonarnego oraz komputera przenośnego dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej przegldaj
2008-12-01 11:18:22 ZP/318/009/D/08 ETI. Przetarg nieograniczony na dostawę sprzętu komputerowego dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej przegldaj
2008-11-28 15:00:37 ZP/303/032/D/08 DS. Postępowanie prowadzone w trybie zapytania o cenę na dostawę koksu dla OW Politechniki Gdańskiej CZARLINA przegldaj
2008-11-28 14:38:05 ZP/299/002/D/08 WILŚ. Przetarg nieograniczony na dostawę odczynników i materiałów do Środowiskowego Laboratorium Biotechnologii Wody i Ścieków na Wydziale Inżynierii Lądowej i Środowiska przegldaj
2008-11-27 14:34:07 ZP/309/036/D/08 GG. Przetarg nieograniczony na dostawę kserokopiarki dla Wydziału Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej przegldaj
2008-11-27 09:24:37 ZP/312/009/D/08 ETI. Przetarg nieograniczony na dostawę sprzętu multimedialnego dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej przegldaj
2008-11-19 14:10:44 ZP/300/002/D/08 WILŚ. Przetarg nieograniczony na dostawę pomp perystaltycznych do Środowiskowego Laboratorium Biotechnologii Wody i Ścieków na Wydziale Inżynierii Lądowej i Środowiska przegldaj
2008-11-19 12:42:18 ZP/305/035/D/08 ZTM. Przetarg nieograniczony na dostawę sprzętu multimedialnego: ekranów projekcyjnych, rzutników pisma, wideoprojektorów, wizualizerów oraz sprzętu dźwiękowego, sprzętu nagłaśniającego, cyfrowych rejestratorów dźwięku, wzmacniaczy częstotliwości akustycznych przegldaj
2008-11-18 13:28:35 ZP/306/009/D/08 ETI. Przetarg nieograniczony na dostawę krzeseł wraz z montażem dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej przegldaj
2008-11-18 13:26:28 ZP/294/055/D/08 DZP. Postępowanie prowadzone w trybie zapytania o cenę na dostawę gadżetów reklamowych dla Politechniki Gdańskiej przegldaj
2008-11-18 10:52:54 ZP/295/014/D/08 WEiA. Przetarg nieograniczony na dostawę 6 szt. oscyloskopów cyfrowych; 1 szt. sondy prądowej; 2 szt. układów wyzwalania i analizy; 1 szt. generatora funkcyjnego dla Politechniki Gdańskiej Wydział Elektrotechniki i Automatyki przegldaj
2008-11-18 09:33:52 ZP/301/002/D/08 WILŚ. Przetarg nieograniczony na dostawę wiertnicy samojezdnej (ciągnionej) do wycinania próbek mieszanki mineralno-asfaltowej z nawierzchni i wagi precyzyjnej do Laboratorium Badań Drogowych na Wydziale Inżynierii Lądowej i Środowiska przegldaj
2008-11-17 12:29:32 ZP/287/025/D/08 OI. Postępowanie prowadzone w trybie zapytania o cenę na dostawę dla Politechniki Gdańskiej w IV kwartale 2008 roku: A - oprogramowania systemowego i graficzno-edytorskiego, B - oprogramowania do wspomagania projektowania przegldaj
2008-11-17 10:00:13 ZP/304/009/D/08 ETI. Przetarg nieograniczony na dostawę oprogramowania dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej przegldaj
2008-11-12 11:46:46 ZP/296/071/D/08 CMTM. Przetarg nieograniczony na dostawę pojazdu warsztatowego (samochodu) - CPV 34136000-9 dla Centrum Morskich Technologii Militarnych Politechniki Gdańskiej przegldaj
2008-11-07 11:48:06 ZP/291/030/D/08 BG. Przetarg nieograniczony na dostawę wraz z transportem do Politechniki Gdańskiej czasopism krajowych wydawanych w 2009 roku przegldaj
2008-11-06 14:25:01 ZP/281/008/D/08 WCH. Przetarg nieograniczony na dostawę autoklawów laboratoryjnych sztuk dwa przegldaj
2008-11-06 09:29:29 ZP/288/014/D/08 WEiA. Przetarg nieograniczony na dostawę 3 stanowisk dydaktycznych dla Politechniki Gdańskiej Wydział Elektrotechniki i Automatyki przegldaj
2008-11-06 08:51:46 ZP/276/009/D/08 ETI. Postępowanie prowadzone w trybie zapytania o cenę na dostawę żaluzji i rolet wraz z montażem na potrzeby Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej przegldaj
2008-11-04 14:55:20 ZP/273/019/D/08 WFTMS. Postępowanie prowadzone w trybie negocjacji bez ogłoszenia na dostawę mebli dla Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej przegldaj
2008-11-03 14:42:28 ZP/283/008/D/08 WCH. Postępowanie prowadzone w trybie zapytania o cenę na dostawę mebli laboratoryjnych wraz z transportem dla Wydziału Chemicznego przegldaj
2008-10-31 13:45:33 ZP/286/002/D/08 WILŚ. Przetarg nieograniczony na dostawę aparatury, drobnego sprzętu i odczynników do Środowiskowego Laboratorium Biotechnologii Wody i Ścieków na Wydziale Inżynierii Lądowej i Środowiska przegldaj
2008-10-31 10:50:17 ZP/285/002/D/08 WILŚ. Przetarg nieograniczony na dostawę testów kuwetowych (fiolkowych) do spektrometrów firmy Dr Lange typ Cadas 30S, XION 500 i DR2800 na potrzeby Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska przegldaj
2008-10-30 13:52:08 ZP/269/025/D/08 OI. Postępowanie prowadzone w trybie zapytania o cenę na dostawę kabli światłowodowych jednomodowych przegldaj
2008-10-30 13:48:08 ZP/280/008/D/08 WCH. Przetarg nieograniczony na dostawę aparatu do 2D elektroforezy, kod CPV 38500000-0 przegldaj
2008-10-29 09:25:42 ZP/254/036/D/08 GG. Postępowanie prowadzone w trybie zapytania o cenę na dostawę kserokopiarek dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej wraz z ich instalacją, uruchomieniem i przeszkoleniem pracowników w zakresie ich obsługi przegldaj
2008-10-23 15:11:52 ZP/272/022/D/08 CIT. Postępowanie prowadzone w trybie zapytania o cenę na dostawę przełączników GigabitEthernet i transceiverów optycznych do sieci światłowodowej TASK przegldaj
2008-10-23 13:46:33 ZP/274/036/D/08 GG. Przetarg nieograniczony na sukcesywną dostawę zamków i okuć budowlanych dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej przegldaj
2008-10-23 13:21:47 ZP/282/009/D/08 ETI. Przetarg nieograniczony na dostawę mikrofalowego generatora sygnałowego dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej przegldaj
2008-10-21 10:39:49 ZP/277/014/D/08 WEiA. Przetarg nieograniczony na dostawę mebli biurowych wraz z transportem i montażem na potrzeby Wydziału Elektrotechniki i Automatyki przegldaj
2008-10-20 14:40:45 ZP/278/009/D/08 ETI. Przetarg nieograniczony na dostawę krzeseł wraz z montażem dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej przegldaj
2008-10-15 11:41:08 ZP/275/009/D/08 ETI. Przetarg nieograniczony na dostawę masowych kontrolerów przepływu wraz z elementami podłączeniowymi dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej przegldaj
2008-10-14 13:21:32 ZP/258/019/D/08 WFTMS. Postępowanie prowadzone w trybie negocjacji bez ogłoszenia na dostawę mebli dla Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej przegldaj
2008-10-14 12:58:45 ZP/271/009/D/08 ETI. Przetarg nieograniczony na dostawę oprogramowania dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2008-10-02 12:15:12 ZP/210/33/D/07 TT. Postępowanie prowadzone w trybie zapytania o cenę na dostawę narzędzi ręcznych bez napędu elektrycznego i narzędzi ręcznych o napędzie elektrycznym oraz elementów wyposażenia dla narzędzi ręcznych (bez względu na rodzaj napędu) przegldaj
2008-09-30 08:01:57 ZP/255/025/D/08 OI. Przetarg nieograniczony na dostawę komputerów stacjonarnych, urządzeń i elementów komputerów, komputerów przenośnych i elementów komputerów, urządzeń peryferyjnych i sieciowych oraz serwerów i elementów serwerów dla Politechniki Gdańskiej w IV kwartale 2008 r. przegldaj
2008-09-26 15:09:27 ZP/257/009/D/08 ETI. Przetarg nieograniczony na dostawę mebli wraz z montażem dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej przegldaj
2008-09-25 11:36:20 ZP/256/009/D/08 ETI. przetarg nieograniczony na dostawę oprogramowania dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej przegldaj
2008-09-18 14:39:18 ZP/248/002/D/08 WILŚ. Przetarg nieograniczony na dostawę drobnego sprzętu, materiałów eksploatacyjnych i odczynników do Środowiskowego Laboratorium Biotechnologii Wody i Ścieków na Wydziale Inżynierii Lądowej i Środowiska przegldaj
2008-09-18 14:35:01 ZP/247/002/D/08 WILŚ. Przetarg nieograniczony na dostawę drobnego sprzętu, materiałów eksploatacyjnych i odczynników do Środowiskowego Laboratorium Biotechnologii Wody i Ścieków na Wydziale Inżynierii Lądowej i Środowiska przegldaj
2008-09-17 15:01:22 ZP/243/009/D/08 ETI. Przetarg nieograniczony na dostawę lasera do wycinania taśmy ceramicznej dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej przegldaj
2008-09-12 15:04:27 ZP/246/002/D/08 WILŚ. Przetarg nieograniczony na dostawę aparatury do Środowiskowego Laboratorium Biotechnologii Wody i Ścieków na Wydziale Inżynierii Lądowej i Środowiska przegldaj
2008-09-11 13:36:36 ZP/163/025/D/08 OI. Postępowanie prowadzone w trybie zapytania o cenę na dostawę dla Politechniki Gdańskiej w III kwartale 2008 roku oprogramowania systemowego, graficzno-edytorskiego oraz oprogramowania do wspomagania projektowania przegldaj
2008-09-10 14:15:54 ZP/234/040/D/08 GO. Przetarg nieograniczony na sukcesywną dostawę środków chemii gospodarczej dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej przegldaj
2008-08-22 09:02:40 ZP/225/009/D/08 ETI. Przetarg nieograniczony na dostawę miernika mocy w.cz. dla Wydziału Elektroniki Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdanskiej przegldaj
2008-08-21 11:47:22 ZP/213/014/D/08 WEiA. przetarg nieograniczony na dostawę zestawu komputera przemysłowego z dodatkowymi kartami sterująco-pomiarowymi przegldaj
Opracowanie strony: © 2019 by CUI PG