Pouczenie wynikające z Art. 13 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119).

Klauzula informacyjna

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016, str. 1), dalej „RODO”, informuję, że:
  • administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Politechnika Gdańska z siedzibą przy ul. Narutowicza 11/12, w Gdańsku (kod pocztowy: 80-233);
  • Z Inspektorem Ochrony Danych na Politechnice Gdańskiej można się kontaktować drogą elektroniczną: e-mail: iod@pg.edu.pl;
  • Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą na podstawie art. 6 ust. 1 lit.c RODO w celu realizacji zadań i obowiązków prawnych nałożonych na Administratora ustawą z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych, tj. w celu udzielenia zamówienia publicznego, zawarcia i wykonania umowy
  • odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą osoby lub podmioty, którym udostępniona zostanie dokumentacja postępowania w oparciu o art. 8 oraz art. 96 ust. 3 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. – Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2017 r. poz. 1579 i 2018), dalej „ustawa Pzp”;
  • Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane, zgodnie z art. 97 ust. 1 ustawy Pzp, przez okres 4 lat od dnia zakończenia postępowania o udzielenie zamówienia, a jeżeli czas trwania umowy przekracza 4 lata, okres przechowywania obejmuje cały czas trwania umowy;
  • obowiązek podania przez Panią/Pana danych osobowych bezpośrednio Pani/Pana dotyczących jest wymogiem ustawowym określonym w przepisach ustawy Pzp, związanym z udziałem w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego; konsekwencje niepodania określonych danych wynikają z ustawy Pzp;
  • w odniesieniu do Pani/Pana danych osobowych decyzje nie będą podejmowane w sposób zautomatyzowany, stosowanie do art. 22 RODO;
  • posiada Pani/Pan:
    • na podstawie art. 15 RODO prawo dostępu do danych osobowych Pani/Pana dotyczących;
    • na podstawie art. 16 RODO prawo do sprostowania Pani/Pana danych osobowych**;
    • na podstawie art. 18 RODO prawo żądania od administratora ograniczenia przetwarzania danych osobowych z zastrzeżeniem przypadków, o których mowa w art. 18 ust. 2 RODO***;
    • prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna Pani/Pan, że przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy RODO;
  • nie przysługuje Pani/Panu:
    • w związku z art. 17 ust. 3 lit. b, d lub e RODO prawo do usunięcia danych osobowych;
    • prawo do przenoszenia danych osobowych, o którym mowa w art. 20 RODO;
    • na podstawie art. 21 RODO prawo sprzeciwu, wobec przetwarzania danych osobowych, gdyż podstawą prawną przetwarzania Pani/Pana danych osobowych jest art. 6 ust. 1 lit. c RODO.

** Wyjaśnienie: skorzystanie z prawa do sprostowania nie może skutkować zmianą wyniku postępowania o udzielenie zamówienia publicznego ani zmianą postanowień umowy w zakresie niezgodnym z ustawą Pzp oraz nie może naruszać integralności protokołu oraz jego załączników.

*** Wyjaśnienie: prawo do ograniczenia przetwarzania nie ma zastosowania w odniesieniu do przechowywania, w celu zapewnienia korzystania ze środków ochrony prawnej lub w celu ochrony praw innej osoby fizycznej lub prawnej, lub z uwagi na ważne względy interesu publicznego Unii Europejskiej lub państwa członkowskiego.

Zapoznałem się
Szukaj:
Znaleziono 4446 postępowań.
Na stronę3 5 10 30 50 100 200
Wyświetl stronę1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45

Postępowania - Dostawy (archiwum):

Data ogłoszenia:
rosnąco malejąco
Nr postępowania:
rosnąco malejąco
Kod jedn. prowadzącej:
rosnąco malejąco
Nazwa postępowania:
rosnąco malejąco
Przeglądaj:
2016-04-13 08:37:13 ZZ/7/002/D/2016 WILIŚ Dostawa pizzy dla studentów Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej w ramach konkursu "Wykombinuj most". przegldaj
2016-04-12 10:01:08 ZP/83/004/D/16 WM Dostawa sprzętu biurowego dla Wydziału Mechanicznego Politechniki Gdańskiej, z podziałem na trzy części przegldaj
2016-04-12 08:45:34 ZP 81/002/D/16 WILIŚ Dostawa mebli i krzeseł dla Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej przegldaj
2016-04-12 08:28:06 CRZP: 97/055/D/16 OKZ Dostawa materiałów reklamowych oraz koszulek z nadrukiem przegldaj
2016-04-11 14:45:00 ZP/104/071/D/2016 CMTM DOSTAWĘ OPROGRAMOWANIA DLA CENTRUM MORSKICH TECHNOLOGII MILITARNYCH POLITECHNIKI GDAŃSKIEJ przegldaj
2016-04-08 14:44:30 ZZ/48/019/D/16 WFTiMS Dostawa Uchwytu zasilającego do rurkowych lamp spektralnych wraz z lampami dla Wydziału Fizyki Technicznej i Matamatyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2016-04-08 14:42:04 ZZ/47/019/D/16 WFTiMS Dostawa materiałów laboratoryjnych dla Wydziału Fizyki Technicznej i Matamatyki Stosowanej Politechniki Gdanskiej przegldaj
2016-04-08 14:37:57 ZZ/43/019/D/16 WFTiMS Dostawa odczynnika chemicznego dla Wydziału Fizyki Technicznej i Matamatyki Stosowanej Politechniki Gdanskiej przegldaj
2016-04-08 14:25:39 CRZP 79/002/D/16/A/B WILIŚ Dostaw sprzętu informatycznego i oprogramowania dla Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdanskiej przegldaj
2016-04-08 13:10:18 ZP/90/022/D/16 RIT Dostawa specjalistycznych stacji komputerowych do budowy wysokowydajnego bufora ruchu sieciowego w sieci TASK przegldaj
2016-04-08 08:59:00 ZZ/03/030/D/16 DZP Dostawa i montaż rolet okiennych w pomieszczeniach bibliotecznych przegldaj
2016-04-06 13:59:33 ZP/92/004/D/16 WM Dostawa koszulek typu T-shirt z nadrukiem dla Wydziału Mechanicznego Politechniki Gdańskiej przegldaj
2016-04-05 11:49:23 CRZP 82/002/D/16 WILIŚ Dostawa testów kuwetowych i testów paskowych na potrzeby Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej przegldaj
2016-04-04 12:00:38 ZP/86/008/D/16 WCH Dostawa systemu EBSD dla Wydziału Chemicznego Politechniki Gdańskiej przegldaj
2016-04-04 11:37:00 CRZP/85/009/D/16 WETI Dostawa mebli wraz z montażem dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej przegldaj
2016-03-31 13:27:50 CRZP/76/009/D/16 WETI Dostawa krzeseł i mebli dla Politechniki Gdańskiej Wydziału ETI i SSPG przegldaj
2016-03-31 11:28:28 ZZ/808/008/D/16 WCH Przyrząd pomiarowy potencjostat-galwanostat przegldaj
2016-03-30 14:57:53 ZP/78/001/D/16 WA Dostawa bluz i koszulek z nadrukiem dla Wydziałowej Rady Studentów Wydziału Architektury Politechniki Gdańskiej przegldaj
2016-03-30 14:05:55 ZZ-09/017/2016 WOiO Ogłoszenie o udzielanym zamówieniu na dostawę zestawu hydrofonów. przegldaj
2016-03-30 12:55:00 ZP/75/018/D/16 WZiE Dostawa koszulek promocyjnych dla Wydziału Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej przegldaj
2016-03-30 06:07:59 ZZ/807/008/D WCH Dostawa zestawu kart pomiarowych przegldaj
2016-03-29 11:40:52 ZP/73/004/D/16 WM Dostawa 10 szt. poliestrowych puf z nadrukiem dla Wydziału Mechanicznego Politechniki Gdańskiej przegldaj
2016-03-29 10:52:52 ZZ/36/019/D/16 WFTiMS Dostawa rur kwarcowych dla Wydziału Fizyki Technicznej i Matamatyki Stosowanej Politechniki Gdanskiej przegldaj
2016-03-24 16:57:54 ZP/68/055/D/16 OKZ Zaprojektowanie, wykonanie, dostawa i montaż (instalacja) kapsuły czasu dla Politechniki Gdańskiej przegldaj
2016-03-24 15:08:58 ZP/65/055/D/16 OKZ Dostawa elektrycznych suszarek do rąk dla Politechniki Gdańskiej przegldaj
2016-03-24 15:04:59 ZZ/01/030/D/16 DZP Dostawa 9 wózków bibliotecznych przegldaj
2016-03-23 14:50:52 ZP/72/004/D/16 WM Dostawa serwera dla Wydziału Mechanicznego Politechniki Gdańskiej przegldaj
2016-03-23 10:43:34 ZZ/08/017/D/2016/OPM WOiO Dostawa zwijarki przewodu sterowniczego systemu OPM przegldaj
2016-03-23 10:41:15 ZZ/07/017/D/2016/OPM WOiO Dostawa elementów hydraulicznych do ochraniacza pępowiny systemu OPM przegldaj
2016-03-23 08:02:17 ZZ/6/002/D/2016 WILIŚ Dostawa 4 licencji oprogramowania specjalistycznego Intel Parallel Studio XE Composer Editon for Fortran Windows-Named-user Academic(ESD) przegldaj
2016-03-23 07:45:48 ZP/64/022/D/16 RIT Sukcesywna dostawa modułów łączeniowych do urządzeń sieciowych w CI TASK przegldaj
2016-03-22 10:21:38 CRZP 57/002/D/16 WILIŚ Dostawa sprzętu informatycznego i multimedialnego dla Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej przegldaj
2016-03-21 09:42:51 ZZ/5/055/D/16 OKZ sukcesywna dostawa koksu grubego dla Ośrodka Wypoczynkowego Politechniki Gdańskiej Czarlina. przegldaj
2016-03-18 14:08:03 ZZ/138/004/D/2016 WM Dostawa zestawów elementów elektrycznych w trzech częściach dla Wydziału Mechanicznego Politechniki Gdańskiej przegldaj
2016-03-18 14:06:29 ZZ/138/004/D/2016 WM Dostawa zestawów elementów elektrycznych w trzech częściach przegldaj
2016-03-17 13:59:26 ZZ/35/019/D/16 WFTiMS Dostawa preparatów smarowych dla Wydziału Fizyki Technicznej i Matamatyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2016-03-17 13:43:10 ZZ/34/019/D/16 WFTiMS Dostawa materiałów laboratoryjnych dla Wydziału Fizyki Technicznej i Matamatyki Stosowanej Politechniki Gdanskiej przegldaj
2016-03-17 13:01:46 CRZP: ZP/59/055/D/16 OKZ Dostawa książek oraz numerów archiwalnych Rocznika Statystycznego Rzeczypospolitej Polskiej do Biblioteki Głównej Politechniki Gdańskiej w 2016 roku [1] przegldaj
2016-03-16 12:42:09 CRZP/61/009/D/16 WETI Dostawa zestawu komputera dla Koła Studenckiego SimLE PG przegldaj
2016-03-16 10:56:06 CRZP/54/009/D/16 WETI Dostawa serwerów dla WETI PG przegldaj
2016-03-15 13:46:06 ZZ-06/017/D/2016/OPM WOiO Dostawa zestawu zdalnego sterowania ochraniacza pępowiny systemu OPM przegldaj
2016-03-15 13:20:44 ZP 58/019/D/16 WFTiMS Przetarg nieograniczony na dostawę artykułów informacyjnych i promocyjnych dla Politechniki Gdańskiej, Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej przegldaj
2016-03-15 12:18:36 ZZ/128/004/D/2016 WM Dostawa elementów elektronicznych z podziałem na dwie części dla Wydziału Mechanicznego Politechniki Gdańskiej przegldaj
2016-03-15 12:15:44 ZZ/128/004/D/2016 WM Dostawa elementów elektronicznych z podziałem na dwie części przegldaj
2016-03-15 08:02:41 ZZ/5/002/D/2016 WILIŚ Dostawa specjalistycznego oprogramowania LS-DYNA R8.0 na potrzeby projektu realizowanego w ramach wspólnego przedsięwzięcia "RID" pt."Urządzenia bezpieczeństwa ruchu drogowego." przegldaj
2016-03-14 10:45:36 ZP/37/D/008/16 WCH Dostawa spektrometru podczerwieni przegldaj
2016-03-10 13:14:29 ZP/47/022/D/16 RIT Dostawa kabli światłowodowych jednomodowych do rozbudowy CI TASK przegldaj
2016-03-10 11:10:00 ZP/50/018/D/16 WZiE Dostawa i montaż systemu audiowizualnego oraz kserokopiarki dla Wydziału Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej przegldaj
2016-03-09 13:48:03 ZZ/32/019/D/16 WFTiMS Dostawa krążków węglowych dla Wydziału Fizyki Technicznej i Matamatyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2016-03-08 12:35:11 ZP/46/022/D/16 RIT Dostawa przełączników abonenckich z portami SFP GigabitEthernet przegldaj
2016-03-08 09:40:31 ZZ 31/019/D/16 WFTiMS Dostawa artykułów elektronicznych dla Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2016-03-04 13:25:25 ZZ/562/15 WCH Dostawa mlynka mikroplanetarnego Pulverisette 7 przegldaj
2016-03-04 10:39:40 ZZ-05/017/D/2016/OPM WOiO Ogłoszenie o udzielanym zamówieniu na dostawę 6 szt. precyzyjnych czujników ciśnienia Keller PD 9-LE do silników pojazdu głębinowego Morświn. przegldaj
2016-03-03 10:35:51 ZZ-04/017/D/2016/OPM WOiO Ogłoszenie o udzielanym zamówieniu na dostawę elementów mechaniki precyzyjnej do pojazdu głębinowego Morświn w ukompletowaniu zgodnym z zał. nr1 przegldaj
2016-03-03 10:21:12 ZP/38/002/D/16 WILIŚ Dostawa przepływomierza profilującego ADCP wraz z usługą wykonania hydrometrycznych kontrolnych pomiarów terenowych oraz szkolenia w zakresie użytkowania urządzenia ADCP na potrzeby projektu pt. "Sterowanie retencją wód opadowych i roztopowych oraz prognozowanie zagrożenia powodziowego w przymorskiej zlewni zurbanizowanej" realizowanego na Wydziale Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej przegldaj
2016-03-03 10:14:09 ZP 43/019/D/16 WFTiMS Przetarg nieograniczony na dostawę odczynników chemicznych, laboratoryjnych wyrobów szklanych, oraz akcesoriów laboratoryjnych dla Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2016-03-02 14:54:04 ZP/41/014/D/16 WEiA Dostawa rollupów dla Wydziału Elektrotechniki i Automatyki Politechniki Gdańskiej przegldaj
2016-03-02 12:39:02 ZZ/30/019/D/16 WFTiMS Dostawa drutu dla Wydziału Fizyki Technicznej i Matamatyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2016-03-02 12:36:44 ZZ/27/019/D/16 WFTiMS Dostawa podłoży węglowych dla Wydziału Fizyki Technicznej i Matamatyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2016-03-01 10:13:42 CRZP/39/009/D/16 WETI Dostawa modułów i akcesoriów dla Wydziału ETI Politechniki Gdanskiej przegldaj
2016-02-26 08:42:03 ZP/35/002/D/16 WILIŚ Dostawa urządzenia do badań spękań mieszanek mineralno-asfaltowych w niskiej temperaturze na potrzeby Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej przegldaj
2016-02-23 09:49:14 ZP/36/071/D/2016 CMTM Dostawa lamp oświetlenia dla PG CMTM przegldaj
2016-02-22 09:20:07 ZZ/39/014/16 WEiA Dostawa stanowiska badawczego do załączania i rozłączania bezpieczników mocy. przegldaj
2016-02-18 09:39:00 ZP/31/055/D/16 OKZ Sukcesywna dostawa środków chemii profesjonalnej dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej przegldaj
2016-02-17 14:00:00 ZP/33/018/D/16 WZiE Dostawa wyposażenia ruchomego wraz z wniesieniem i montażem mebli biurowych dla Wydziału Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej przegldaj
2016-02-12 15:52:50 ZP/030/071/D/2016 CMTM Dostawa narzędzi dla PG CMTM przegldaj
2016-02-12 10:39:13 CRZP/29/009/D/16 WETI Dostawa sprzętu informatycznego dla WETI PG przegldaj
2016-02-12 09:35:38 ZP/24/002/D/16 WILIŚ Dostawa końcówki (ostrza) do badań dylatometrycznych w gruncie i żerdzi wciskających CPT na potrzeby realizacji projektu pt. "Projektowanie bezpośrednie kolumn CMC na podstawie badań polowych" realizowanego na Wydziale Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej przegldaj
2016-02-11 12:46:01 ZZ/39/071/D/2016 CMTM Dostawa elementów elektromechanicznych dla PG CMTM przegldaj
2016-02-11 12:43:44 ZZ/38/071/D/2016 CMTM Dostawa kabli podwodnych dla PG CMTM przegldaj
2016-02-09 11:42:09 ZZ/22/019/D/16 WFTiMS Dostawa odczynników chemicznych dla Wydziału Fizyki Technicznej i Matamatyki Stosowanej Politechniki Gdanskiej przegldaj
2016-02-09 09:38:54 CRZP/22/009/D/16 WETI Dostawa aparatury pomiarowej oraz stacji lutowniczych dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej przegldaj
2016-02-08 14:33:47 ZZ 19/019/D/16 WFTiMS Dostawa konwertera portów szeregowych dla Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskie przegldaj
2016-02-08 13:39:04 ZP 21/019/D/16 WFTiMS Przetarg nieograniczony na dostawę artykułów promocyjnych dla Politechniki Gdańskiej, Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej, na potrzeby Projektu Quantum phenomena: Between the whole and the parts przegldaj
2016-02-08 12:50:14 CRZP/19/009/D/16 WETI Dostawa sprzętu informatycznego dla WETI PG przegldaj
2016-02-05 14:58:42 ZZ-03-017D-2015 WOiO Dostawa przetwornika 3D FLS Port TX dla Echopilot 3D - forward looking sonar wraz z aktualizacją oprogramowania "Visual procesor" przegldaj
2016-02-05 13:19:34 ZZ 18/019/D/16 WFTiMS Dostawa drobnych elementów elektronicznych dla Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2016-02-05 11:16:46 CRZP 12/002/D/16 WILIŚ Dostawa testów kuwetowych na potrzeby Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej przegldaj
2016-02-04 09:07:21 ZP 14/019/D/16 WFTiMS Dostawa rolet oraz żaluzji dla Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2016-02-03 13:24:53 ZZ-02-017-D-2016 WOiO Dostawa systemu namiaru na źródło dźwięku w przestrzeni w środowisku podwodnym. przegldaj
2016-02-03 13:18:11 ZZ-01-017-D-16 WOiO Dostawa specjalistycznego oprogramowania do wizualizacji oraz rejestracji danych z rozległych systemów informatycznych, czujników, systemów bezpieczeństwa. przegldaj
2016-02-02 14:54:02 ZZ/460/014/15 WEiA Dostawa zestawu urządzeń automatyki opartych na usługach internetowych do budowy stanowiska laboratoryjnego przegldaj
2016-02-01 13:39:26 ZZ 14/019/D/16 WFTiMS Odnowienie subskrypcji w programie Microsoft DreamSpark Premium dla Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2016-02-01 13:30:41 ZP/11/055/D/16 OKZ Dostawa materiałów promocyjnych na potrzeby Projektu Regionalny Punkt Kontaktowy Programów Ramowych UE na Politechnice Gdańskiej przegldaj
2016-02-01 12:10:22 ZZ/12/019/D/16 WFTiMS Dostawa krążków węglowych dla Wydziału Fizyki Technicznej i Matamatyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2016-01-29 12:22:08 ZZ-005/022/D/16 RIT dostawa specjalistycznych wielowłóknowych patchcordów światłowodowych typu MPO/PC przegldaj
2016-01-28 08:06:22 ZP/9/002/D/16 WILIŚ Dostawa aparatury i materiałów na potrzeby realizacji projektu pt. "Projektowanie bezpośrednie kolumn CMC na podstawie badań polowych", realizowanego na Wydziale Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej przegldaj
2016-01-27 13:43:22 ZZ-004/022/D/16 RIT zakup rocznej usługi wsparcia dla licencji edukacyjnych Teaching&Research ArcGIS przegldaj
2016-01-27 13:41:32 ZZ-003/022/D/16 RIT przedłużenie licencji na oprogramowanie systemu NX, Solid Edge przegldaj
2016-01-27 11:50:08 CRZP/10/009/D/16 WETI Dostawa urządzenia do prowadzenia badań audiologicznych dla Politechniki Gdańskiej Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki przegldaj
2016-01-25 09:48:29 ZZ/2/002/D/2016 WILIŚ Dostawa narzędzi hydraulicznych na potrzeby Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdanskiej przegldaj
2016-01-21 11:02:14 ZZ/08/019/D/16 WFTiMS Dostawa odczynników chemicznych dla Wydziału Fizyki Technicznej i Matamatyki Stosowanej Politechniki Gdanskiej przegldaj
2016-01-21 10:30:43 ZZ-002/022/D/16 RIT dostawa dysków SSD do doposażenia stacji monitorujących sieć TASK przegldaj
2016-01-20 13:18:30 ZZ/08/019/D/16 WFTiMS Dostawa odczynników chemicznych dla Wydziału Fizyki Technicznej i Matamatyki Stosowanej Politechniki Gdanskiej przegldaj
2016-01-20 13:16:56 ZZ/07/019/D/16 WFTiMS Dostawa kserokopiarki dla Wydziału Fizyki Technicznej i Matamatyki Stosowanej Politechniki Gdanskiej przegldaj
2016-01-18 08:47:58 ZZ/1/002/D/2016 WILIŚ Dostawa samochodowej przyczepy pomiarowej na potrzeby Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej przegldaj
2016-01-13 13:17:46 ZZ/03/019/D/16 WFTiMS Dostawa odczynników chemicznych dla Wydziału Fizyki Technicznej i Matamatyki Stosowanej Politechniki Gdanskiej przegldaj
2016-01-13 12:41:04 ZZ/2/055/D/16 DZP Dostawę wyposażenia apteczek pierwszej pomocy dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej przegldaj
2016-01-12 15:11:31 ZZ/1/019/D/16 WFTiMS Dostawa odczynników chemicznych dla Wydziału Fizyki Technicznej i Matamatyki Stosowanej Politechniki Gdanskiej przegldaj
2016-01-11 11:46:47 ZP/1/055/D/16 OKZ Sukcesywna dostawa artykułów hydraulicznych dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej przegldaj
Opracowanie strony: © 2019 by CUI PG