Pouczenie wynikające z Art. 13 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119).

Klauzula informacyjna

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016, str. 1), dalej „RODO”, informuję, że:
  • administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Politechnika Gdańska z siedzibą przy ul. Narutowicza 11/12, w Gdańsku (kod pocztowy: 80-233);
  • Z Inspektorem Ochrony Danych na Politechnice Gdańskiej można się kontaktować drogą elektroniczną: e-mail: iod@pg.edu.pl;
  • Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą na podstawie art. 6 ust. 1 lit.c RODO w celu realizacji zadań i obowiązków prawnych nałożonych na Administratora ustawą z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych, tj. w celu udzielenia zamówienia publicznego, zawarcia i wykonania umowy
  • odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą osoby lub podmioty, którym udostępniona zostanie dokumentacja postępowania w oparciu o art. 8 oraz art. 96 ust. 3 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. – Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2017 r. poz. 1579 i 2018), dalej „ustawa Pzp”;
  • Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane, zgodnie z art. 97 ust. 1 ustawy Pzp, przez okres 4 lat od dnia zakończenia postępowania o udzielenie zamówienia, a jeżeli czas trwania umowy przekracza 4 lata, okres przechowywania obejmuje cały czas trwania umowy;
  • obowiązek podania przez Panią/Pana danych osobowych bezpośrednio Pani/Pana dotyczących jest wymogiem ustawowym określonym w przepisach ustawy Pzp, związanym z udziałem w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego; konsekwencje niepodania określonych danych wynikają z ustawy Pzp;
  • w odniesieniu do Pani/Pana danych osobowych decyzje nie będą podejmowane w sposób zautomatyzowany, stosowanie do art. 22 RODO;
  • posiada Pani/Pan:
    • na podstawie art. 15 RODO prawo dostępu do danych osobowych Pani/Pana dotyczących;
    • na podstawie art. 16 RODO prawo do sprostowania Pani/Pana danych osobowych**;
    • na podstawie art. 18 RODO prawo żądania od administratora ograniczenia przetwarzania danych osobowych z zastrzeżeniem przypadków, o których mowa w art. 18 ust. 2 RODO***;
    • prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna Pani/Pan, że przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy RODO;
  • nie przysługuje Pani/Panu:
    • w związku z art. 17 ust. 3 lit. b, d lub e RODO prawo do usunięcia danych osobowych;
    • prawo do przenoszenia danych osobowych, o którym mowa w art. 20 RODO;
    • na podstawie art. 21 RODO prawo sprzeciwu, wobec przetwarzania danych osobowych, gdyż podstawą prawną przetwarzania Pani/Pana danych osobowych jest art. 6 ust. 1 lit. c RODO.

** Wyjaśnienie: skorzystanie z prawa do sprostowania nie może skutkować zmianą wyniku postępowania o udzielenie zamówienia publicznego ani zmianą postanowień umowy w zakresie niezgodnym z ustawą Pzp oraz nie może naruszać integralności protokołu oraz jego załączników.

*** Wyjaśnienie: prawo do ograniczenia przetwarzania nie ma zastosowania w odniesieniu do przechowywania, w celu zapewnienia korzystania ze środków ochrony prawnej lub w celu ochrony praw innej osoby fizycznej lub prawnej, lub z uwagi na ważne względy interesu publicznego Unii Europejskiej lub państwa członkowskiego.

Zapoznałem się
Szukaj:
Znaleziono 4446 postępowań.
Na stronę3 5 10 30 50 100 200
Wyświetl stronę1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45

Postępowania - Dostawy (archiwum):

Data ogłoszenia:
rosnąco malejąco
Nr postępowania:
rosnąco malejąco
Kod jedn. prowadzącej:
rosnąco malejąco
Nazwa postępowania:
rosnąco malejąco
Przeglądaj:
2017-06-28 14:54:23 ZZ/89/II/014/17 WEiA Dostawa konwertera sygnału częstotliwości oraz zasilaczy impulsowych do laboratorium LINTE^2 przegldaj
2017-06-23 13:09:36 ZP/95/022/D/17 RIT Sukcesywna dostawa patchordów światłowodowych przegldaj
2017-06-22 13:13:40 ZZ-37/017D/2017 WOiO Dostawa kalorymetru przegldaj
2017-06-22 09:24:52 ZZ/136/019/D/17 WFTiMS Dostawa proszku aluminiowego dla Wydziału Fizyki Technicznej i Matamatyki Stosowanej Politechniki Gdanskiej przegldaj
2017-06-21 13:41:48 ZP/99/022/D/17 RIT Dostawa osprzętu światłowodowego i akcesoriów do wyposażenia przyłączy i węzłów sieci CI TASK przegldaj
2017-06-21 09:41:52 ZZ 135/019/D/17 WFTiMS Dostawa rur kwarcowych do układu pomiarowego na potrzeby Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-06-20 09:10:20 CRZP/103/009/D/17 WETI Dostawa sprzętu multimedialnego dla WETI PG przegldaj
2017-06-19 10:20:14 ZZ-36/017/D/2017/OPM WOiO Dostawa wciągarek do Systemu OPM przegldaj
2017-06-19 09:21:52 ZZ/28/002/D/2017 WILIŚ Dostawa trzech akcelerometrów na potrzeby Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-06-14 16:09:41 ZZ/12/055/D/17 OKZ Dostawa kserokopiarek dla Wydziału Inżynierii Lądowej przegldaj
2017-06-14 15:50:29 CRZP-106/017/D/2017 WOiO Dostawa sprzętu informatycznego i oprogramowania dla Wydziału Oceanotechniki i Okrętownictwa Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-06-14 14:35:28 ZZ/13/055/D/17 OKZ Dostawa indywidualnych hologramów dla Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2017-06-14 13:24:39 ZZ/90/014/17 WEiA Dostawa przewodu sygnałowego częstotliwości (prędkości) do laboratorium LINTE^2 przegldaj
2017-06-14 13:09:15 ZZ/89/014/17 WEiA Dostawa konwertera sygnału częstotliwości oraz zasilaczy impulsowych do laboratorium LINTE^2 przegldaj
2017-06-14 11:21:31 ZP/102/002/D/17 WILIŚ Dostawa modułu do programu PTV VISUM służącego do wykonywania analiz ruchu w modelu dynamicznym na potrzeby Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-06-14 10:35:49 ZZ/29/002/D/2017 WILIŚ Dostawa sześciu przetworników przemieszczeń liniowych na potrzeby Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-06-13 12:58:07 ZZ-013/022/D/2017 RIT dostawa elementów mikrokanalizacji światłowodowej dla sieci TASK przegldaj
2017-06-09 12:48:22 ZZ/24/002/D/2017 WILIŚ Dostawa aparatu do pomiaru zawartości powietrza w mieszance betonowej na potrzeby Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-06-09 07:27:45 ZZ/27/002/D/2017 WILIŚ Dostawa wzmacniacza wysokonapięciowego do aktuatorów piezoelektrycznych na potrzeby Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-06-08 12:44:50 ZZ/03/030/D/17 B Dostawa bezprzewodowych liczników osób dla Biblioteki Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-06-08 12:38:20 ZZ/02/030/D/17 B Dostawa etykiet RFID dla Biblioteki Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-06-08 11:19:09 ZZ/25/002/D/2017 WILIŚ Dostawa jednej licencji edukacyjnej oprogramowania specjalistycznego do tworzenia precyzyjnych modeli 3D na bazie cyfrowych zdjęć przegldaj
2017-06-08 08:47:04 ZZ/22/002/D/2017 WILIŚ Dostawa oprogramowania specjalistycznego Golden Software Grapher v12,WinSingle user przegldaj
2017-06-07 13:17:00 ZZ 132/019/D/17 WFTiMS Dostawa elementów przeznaczonych do instalacji gazowych wysokiej czystości dla Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-06-07 11:47:33 ZZ/134/019/D/17 WFTiMS Dostawa odczynników chemicznych dla Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-06-06 14:28:29 ZZ-35/017/D/2017 WOiO Dostawa licencji typu Power on Demand (PoD) programu STAR-CCM+ przegldaj
2017-06-06 14:20:52 ZZ-34/017/D/2017 WOiO Dostawa licencji akademickiej programu Model Center Phoenix Integration przegldaj
2017-06-05 14:23:17 ZZ-011/022/D/2017 RIT aktualizacja 5 szt. licencji na Microsoft Office 365 ProPlus dla nauczycieli i wykładowców przegldaj
2017-06-05 14:20:53 ZZ-010/022/D/2017 RIT dostawa elementów studni teletechnicznych przegldaj
2017-06-05 13:10:41 ZZ/12/II/014/17 WEiA Dostawa kamery termowizyjnej przegldaj
2017-06-05 10:47:26 ZZ/126/019/D/17 WFTiMS Dostawa chusteczek papierowych do użytku laboratoryjnego dla Wydziału Fizyki Technicznej i Matamatyki Stosowanej Politechniki Gdanskiej przegldaj
2017-06-02 14:54:08 ZZ/88/II/014/17 WEiA Dostawa aparatów i osprzętu do łączenia transformatora dla laboratorium LINTE^2 przegldaj
2017-06-01 13:16:43 ZZ 125/019/D/17 WFTiMS Dostawa foli z europu na potrzeby Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-06-01 13:15:14 ZZ 124/019/D/17 WFTiMS Dostawa targetu srebrnego oraz targetu tellurowego do napylarki magnetronowej na potrzeby Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-05-31 14:13:16 ZZ/218/004/D/2017 WM Dostawa produktów chemicznych dla Wydziału Mechanicznego Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-05-31 12:40:06 ZZ-30/017/D/2017/OPM WOiO Dostawa kabla optoelektrycznego Cortland FIBRON BX do Systemu OPM przegldaj
2017-05-31 09:51:08 ZZ/123/019/D/17 WFTiMS Dostawa fotodiody dla Wydziału Fizyki Technicznej i Matamatyki Stosowanej Politechniki Gdanskiej przegldaj
2017-05-30 14:28:13 ZP/90/055/D/17 OKZ Dostawa krzeseł dla Ośrodka Wypoczynkowego Politechniki Gdańskiej Czarlina przegldaj
2017-05-30 14:12:25 ZZ 122 019 D 17 WFTiMS Dostawa Uchwtu trójpalczastego i Łącznika krzyżowego dla Wydziału Fizyki Technicznej i Matamatyki Stosowanej Politechniki Gdanskiej przegldaj
2017-05-30 14:09:14 ZZ 121 019 D 17 WFTiMS Dostawa Płuczki Dreschla dla Wydziału Fizyki Technicznej i Matamatyki Stosowanej Politechniki Gdanskiej przegldaj
2017-05-30 10:45:37 ZZ-33/017/D/2017 WOiO Ogłoszenie o udzielanym zamówieniuna dostawe 6 szt. wibroizolatorów stanowiska laboratoryjnego. przegldaj
2017-05-29 14:42:47 ZZ/215/004/D/2017 WM Dostawa specjalistycznego oprogramowania RHINO oraz programu ORCA lub równoważnych dla Wydziału Mechanicznego Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2017-05-26 08:53:28 CRZP/89/009/D/17 WETI Dostawa chemii profesjonalnej dla WETI PG przegldaj
2017-05-26 08:40:43 ZZ/88/014/17 WEiA Dostawa aparatów i osprzętu do łączenia transformatora dla laboratorium LINTE^2 przegldaj
2017-05-26 08:32:22 ZZ/87/014/17 WEiA Dostawa transformatora trójfazowego do laboratorium LINTE^2 przegldaj
2017-05-25 13:41:04 ZP/91/008/D/17 WCH dostawa systemu do pomiarów elektrochemicznych przegldaj
2017-05-25 10:47:20 ZZ-009/022/D/2017 RIT dostawa przełączników abonenckich DCN DCS-4500-10C do doposażenia węzłów abonenckich sieci TASK przegldaj
2017-05-24 14:20:08 ZZ/119/019/D/17 WFTiMS Dostawa odczynnika chemicznego dla Wydziału Fizyki Technicznej i Matamatyki Stosowanej Politechniki Gdanskiej przegldaj
2017-05-23 14:32:43 ZZ/118/019/D/17 WFTiMS Dostawa głowicy jonizacyjnej dla Wydziału Fizyki Technicznej i Matamatyki Stosowanej Politechniki Gdanskiej przegldaj
2017-05-23 13:51:33 ZZ/21/002/D/2017 WILIŚ Dostawa przetworników przemieszczeń liniowych na potrzeby Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-05-23 13:46:55 ZZ/20/002/D/2017 WILIŚ Dostawa akcelerometrów na potrzeby Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-05-23 13:09:50 ZZ-32/017/D/2017/OPM WOiO Dostawa pływającego kabla z włóknem światłowodowym prod. Linden Photonics Inc. do Sysyemu OPM przegldaj
2017-05-23 11:56:41 ZZ-31/017/D/2017/OPM WOiO Dostawa złączy obrotowych Moog FO285 do Systemu OPM przegldaj
2017-05-22 13:20:38 ZZ/135/071/D/2013 CMTM Dostawa 10 szt. elementów drewnianych przegldaj
2017-05-19 13:50:53 ZP/86/055/D/17 OKZ Dostawa sprzętu informatycznego dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-05-18 14:36:34 ZP/85/055/D/17 OKZ dostawa oprogramowania systemowego, użytkowego i graficzno-edytorskiego dla Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-05-18 10:34:15 ZZ-29/017/D/2017/OPM WOiO Dostawa zwijarek przewodu sterowniczego Systemu OPM przegldaj
2017-05-18 09:48:21 ZP/79/008/D/17 WCH Dostawa chromatografu gazowego sprzężonego ze spektrometrem mas typu potrójny kwadrupol (GC-MS/MS) wyposażonego w automatyczny podajnik do próbek ciekłych headspace oraz przystawkę do termodesorpcji dla Wydziału Chemicznego Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2017-05-18 07:24:23 ZZ/16/002/D/2017 WILIŚ Dostawa szkła laboratoryjnego na potrzeby Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-05-17 10:54:18 ZZ/18/002/D/2017 WILIŚ Dostawa mieszadła elektronicznego na potrzeby Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-05-16 13:59:52 ZZ 113/019/D/17 WFTiMS Dostawa alkoholi na potrzeby Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-05-15 15:23:16 ZZ/8/055/D/17 OKZ Dostawa kserokopiarek dla jednostek organizacyjnych PG przegldaj
2017-05-15 12:08:09 ZZ-28/017/D/2017/OM WOiO Dostawa precyzyjnych przetworników ciśnienia Keller do pojazdów głębinowych Systemu OPM przegldaj
2017-05-12 14:21:31 CRZP/75/009/D/17 WETI Dostawa elementów wizyjnego stanowiska badawczego dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-05-12 12:34:26 ZZ 109/019/D/17 WFTiMS Dostawa sprężyn naciągowych do stabilizacji warunków pomiarowych na potrzeby Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-05-12 12:32:34 ZZ 108/019/D/17 WFTiMS Dostawa odczynnika chemicznego na potrzeby Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-05-12 10:07:31 ZZ-27/017/D/2017/OPM WOiO Dostawa mierników prędkości prądu morskiego do Systemu OPM przegldaj
2017-05-11 14:00:41 ZZ-26/017/D/2017/OPM WOiO Dostawa siłowników elektrycznych Thomson do modułu pokładowego Systemu OPM przegldaj
2017-05-10 13:42:58 ZZ 105/019/D/17 WFTiMS Dostawa odczynników chemicznych dla Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-05-10 12:26:58 ZZ/174/004/D/2017 WM Dostawa modułów pamięci DDR4 i dysku SSD dla Wydziału Mechanicznego Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-05-10 11:50:56 ZZ/106/019/D/17 WFTiMS Dostawa związku chemicznego dla Wydziału Fizyki Technicznej i Matamatyki Stosowanej Politechniki Gdanskiej przegldaj
2017-05-09 15:06:22 ZZ/125/071/D/2017 CMTM Dostawę kabla sterującego anteną hydroakustyczną stacji MG-79 DSP przegldaj
2017-05-09 15:01:14 ZZ 104/019/D/17 WFTiMS Dostawa targetu srebrnego na potrzeby Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-05-09 13:54:13 ZZ/86/014/17 WEiA Dostawa trójfazowych filtrów przeciwzakłóceniowych EMC przegldaj
2017-05-09 13:23:12 ZZ/103/019/D/17 WFTiMS Dostawa Świec dymnych czystego dymu dla Wydziału Fizyki Technicznej i Matamatyki Stosowanej Politechniki Gdanskiej przegldaj
2017-05-09 09:22:05 ZZ-19/017/D/2017/OPM WOiO Dostawa sonarów Tritech do Systemu OPM przegldaj
2017-05-08 14:22:14 ZZ/102/019/D/17 WFTiMS Dostawa związku chemicznego dla Wydziału Fizyki Technicznej i Matamatyki Stosowanej Politechniki Gdanskiej przegldaj
2017-05-08 13:17:55 ZZ-25/017/D/2017/OPM WOiO Dostawa elementów mechaniki precyzyjnej do Systemu OPM przegldaj
2017-05-05 13:39:52 ZZ 101/019/D/17 WFTiMS Dostawa odczynników chemicznych na potrzeby Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-05-04 12:36:05 ZZ 99/019/D/17 WFTiMS Dostawa elementów elektronicznych dla Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-04-28 12:35:19 ZP/71/022/D/17 RIT Dostawa kabli światłowodowych jednomodowych do rozbudowy CI TASK przegldaj
2017-04-28 09:17:34 ZP/70/002/D/17 WILIŚ Dostawa zestawu do określania charakterystyki pF gleby i infiltrometru do pomiaru własności hydraulicznych w glebach nienasyconych na potrzeby projektu pt. "Zasilanie infiltracyjne na obszarze sandrowym" realizowanego na Wydziale Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-04-27 13:56:23 CRZP/69/009/D/17 WETI Dostawa sprzętu informatycznego dla Wydziału Elektroniki Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-04-20 14:16:21 ZP/65/014/D/17 WEiA Dostawa materiałów reklamowych dla Wydziału Elektrotechniki i Automatyki. przegldaj
2017-04-19 11:21:55 ZZ/90/019/D/17 WFTiMS Dostawa związków chemicznych dla Wydziału Fizyki Technicznej i Matamatyki Stosowanej Politechniki Gdanskiej przegldaj
2017-04-18 16:37:19 CRZP-64/017/D/17 WOiO Dostawa materiałów promocyjnych (koszulek z nadrukiem) dla WOiO PG. przegldaj
2017-04-18 11:50:28 ZP 63/019/D/17 WFTiMS Dostawa artykułów informacyjnych i promocyjnych na potrzeby Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-04-18 10:47:16 ZZ 87/019/D/17 WFTiMS Dostawa mieszadełek magnetycznych na potrzeby Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-04-13 13:37:30 ZP/61/055/D/17 OKZ Dostawa materiałów promocyjnych i koszulek z nadrukiem na Bałtycki Festiwal Nauki dla Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-04-12 14:35:45 ZZ/85/019/D/17 WFTiMS Dostawa związków chemicznych dla Wydziału Fizyki Technicznej i Matamatyki Stosowanej Politechniki Gdanskiej przegldaj
2017-04-11 14:40:07 ZZ/7/055/D/17 OKZ Dostawa fabrycznie nowego, kompletnego, wolnego od wad konstrukcyjnych i wykonawczych, wózka elektrycznego, platformowego z kabiną dla Politechniki Gdańskie przegldaj
2017-04-11 11:51:14 ZZ/84/019/D/17 WFTiMS Dostawa eksykatorów dla Wydziału Fizyki Technicznej i Matamatyki Stosowanej Politechniki Gdanskiej przegldaj
2017-04-11 10:22:15 ZZ/85/014/17 WEiA Dostawa 7 oscyloskopów cyfrowych przegldaj
2017-04-11 09:45:22 ZZ 82/019/D/17 WFTiMS Dostawa oprogramowania do analizy obrazów tomograficznych na potrzeby Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-04-11 09:27:19 ZZ/81/019/D/17 WFTiMS Dostawa związków chemicznych dla Wydziału Fizyki Technicznej i Matamatyki Stosowanej Politechniki Gdanskiej przegldaj
2017-04-07 12:16:45 CRZP/60/009/D/17 WETI Dostawa materiałów promocyjnych dla Wydziału ETI PG i WRS przegldaj
2017-04-06 16:10:21 ZZ-18/017/D/2017/OPM WOiO Dostawa i montaż konsol diagnostycznych do Systemu OPM na podstawie dokumentacji Zamawiającego przegldaj
2017-04-06 12:23:46 ZZ-22/017/D/2017/OPM WOiO Dostawa oprzyrządowania technologicznego - form do podzespołów pojazdów głębinowych Systemu OPM przegldaj
2017-04-05 11:58:38 ZZ/57019/D/17 WFTiMS Dostawa Termostatu dla Wydziału Fizyki Technicznej i Matamatyki Stosowanej Politechniki Gdanskiej przegldaj
2017-04-05 11:34:04 ZZ 74 019 D 17 WFTiMS Dostawa tygla ceramicznego dla Wydziału Fizyki Technicznej i Matamatyki Stosowanej Politechniki Gdanskiej przegldaj
Opracowanie strony: © 2019 by CUI PG