Pouczenie wynikające z Art. 13 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119).

Klauzula informacyjna

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016, str. 1), dalej „RODO”, informuję, że:
  • administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Politechnika Gdańska z siedzibą przy ul. Narutowicza 11/12, w Gdańsku (kod pocztowy: 80-233);
  • Z Inspektorem Ochrony Danych na Politechnice Gdańskiej można się kontaktować drogą elektroniczną: e-mail: iod@pg.edu.pl;
  • Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą na podstawie art. 6 ust. 1 lit.c RODO w celu realizacji zadań i obowiązków prawnych nałożonych na Administratora ustawą z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych, tj. w celu udzielenia zamówienia publicznego, zawarcia i wykonania umowy
  • odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą osoby lub podmioty, którym udostępniona zostanie dokumentacja postępowania w oparciu o art. 8 oraz art. 96 ust. 3 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. – Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2017 r. poz. 1579 i 2018), dalej „ustawa Pzp”;
  • Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane, zgodnie z art. 97 ust. 1 ustawy Pzp, przez okres 4 lat od dnia zakończenia postępowania o udzielenie zamówienia, a jeżeli czas trwania umowy przekracza 4 lata, okres przechowywania obejmuje cały czas trwania umowy;
  • obowiązek podania przez Panią/Pana danych osobowych bezpośrednio Pani/Pana dotyczących jest wymogiem ustawowym określonym w przepisach ustawy Pzp, związanym z udziałem w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego; konsekwencje niepodania określonych danych wynikają z ustawy Pzp;
  • w odniesieniu do Pani/Pana danych osobowych decyzje nie będą podejmowane w sposób zautomatyzowany, stosowanie do art. 22 RODO;
  • posiada Pani/Pan:
    • na podstawie art. 15 RODO prawo dostępu do danych osobowych Pani/Pana dotyczących;
    • na podstawie art. 16 RODO prawo do sprostowania Pani/Pana danych osobowych**;
    • na podstawie art. 18 RODO prawo żądania od administratora ograniczenia przetwarzania danych osobowych z zastrzeżeniem przypadków, o których mowa w art. 18 ust. 2 RODO***;
    • prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna Pani/Pan, że przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy RODO;
  • nie przysługuje Pani/Panu:
    • w związku z art. 17 ust. 3 lit. b, d lub e RODO prawo do usunięcia danych osobowych;
    • prawo do przenoszenia danych osobowych, o którym mowa w art. 20 RODO;
    • na podstawie art. 21 RODO prawo sprzeciwu, wobec przetwarzania danych osobowych, gdyż podstawą prawną przetwarzania Pani/Pana danych osobowych jest art. 6 ust. 1 lit. c RODO.

** Wyjaśnienie: skorzystanie z prawa do sprostowania nie może skutkować zmianą wyniku postępowania o udzielenie zamówienia publicznego ani zmianą postanowień umowy w zakresie niezgodnym z ustawą Pzp oraz nie może naruszać integralności protokołu oraz jego załączników.

*** Wyjaśnienie: prawo do ograniczenia przetwarzania nie ma zastosowania w odniesieniu do przechowywania, w celu zapewnienia korzystania ze środków ochrony prawnej lub w celu ochrony praw innej osoby fizycznej lub prawnej, lub z uwagi na ważne względy interesu publicznego Unii Europejskiej lub państwa członkowskiego.

Zapoznałem się
Szukaj:
Znaleziono 4446 postępowań.
Na stronę3 5 10 30 50 100 200
Wyświetl stronę1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45

Postępowania - Dostawy (archiwum):

Data ogłoszenia:
rosnąco malejąco
Nr postępowania:
rosnąco malejąco
Kod jedn. prowadzącej:
rosnąco malejąco
Nazwa postępowania:
rosnąco malejąco
Przeglądaj:
2007-03-19 09:50:58 ZP/053/036/D/07 GG. Przetarg nieograniczony na sukcesywną dostawę materiałów elektrycznych przegldaj
2007-03-16 15:05:58 ZP/042/022/D/07 CIT. Postępowanie prowadzone w trybie zapytania o cenę na dostawę osprzętu aktywnego do sieci światłowodowej przegldaj
2007-03-14 14:30:52 ZP/041/022/D/07 CIT. Postępowanie prowadzone w trybie zapytania o cenę na dostawę osprzętu do sieci światłowodowej przegldaj
2007-03-14 14:00:31 ZP/048/002/D/07 WILŚ. Przetarg nieograniczony na dostawę sprzętu multimedialnego dla Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska przegldaj
2007-03-14 10:37:43 ZP/040/009/D/07 ETI. Świadczenie usług hotelowych i restauracyjnych, organizacja wycieczki oraz wynajem Sali konferencyjnej w ramach XXIV Sympozjum z Hydroakustyki w dniach 15-18.V.2007r. organizowanego przez Katedrę Systemów Elektroniki Morskiej Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej przegldaj
2007-03-13 14:19:15 ZP/049/040/D/07 GO. Przetarg nieograniczony na wykonanie i dostawę mebli dla Domów Studenckich Politechniki Gdańskiej wraz z ich montażem oraz ustawieniem w pomieszczeniach wskazanych przez Zamawiającego przegldaj
2007-03-09 12:00:44 ZP/038/025/D/07 OI. Przetarg nieograniczony na dostawę komputerów stacjonarnych, urządzeń i elementów komputerów, komputerów przenośnych i elementów komputerów, urządzeń peryferyjnych i sieciowych oraz serwerów dla Politechniki Gdańskiej w II kwartale 2007 r. przegldaj
2007-03-05 13:07:29 ZP/043/009/D/07 ETI. Przetarg nieograniczony na dostawę notebooków dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej przegldaj
2007-03-05 11:57:07 ZP/035/036/D/07 GG. Przetarg nieograniczony na dostawę mebli wraz z montażem dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej przegldaj
2007-03-05 10:06:48 ZP/044/009/D/07 ETI. Przetarg nieograniczony na dostawę zestawu do pomiaru smogu elektrycznego dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej przegldaj
2007-02-28 11:42:37 ZP/036/014/D/07 WEiA. Postępowanie prowadzone w trybie z wolnej ręki na dostawę 1 szt. laserowego wibrometru skanującego 1D model PSV-400-M4 przegldaj
2007-02-23 09:13:57 ZP/021/008/D/07 WCH. Postępowanie prowadzone w trybie z wolnej ręki na dostawę systemu do kapilarnej elektroforezy dla Politechniki Gdańskiej Wydział Chemiczny przegldaj
2007-02-16 07:41:54 ZP/007/020/D/07 SNM. Postępowanie prowadzone w trybie zapytania o cenę na dostawę mebli wraz z transportem i montażem przegldaj
2007-02-14 13:34:17 ZP/025/019/D/07 WFTMS. Przetarg nieograniczony na dostawę sprzętu komputerowego dla Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2007-02-14 13:31:21 ZP/024/019/D/07 WFTMS. Przetarg nieograniczony na dostawę mebli dla Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2007-02-14 10:29:27 ZP/030/018/D/07 WZiE. Przetarg nieograniczony na zakup podręczników na studia podyplomowe, specjalności: Zarządzanie Projektami, Public Relations w nowoczesnej firmie przegldaj
2007-02-13 07:34:18 ZP/022/008/D/07 WCH. Przetarg nieograniczony na dostawę termocyklera gradientowego przegldaj
2007-02-08 12:50:19 ZP/028/009/D/07 ETI. Przetarg nieograniczony na dostawę urządzeń badawczo-pomiarowych dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki przegldaj
2007-02-08 12:47:55 ZP/027/009/D/07 ETI. Przetarg nieograniczony na dostawę przenośnego analizatora widma dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki przegldaj
2007-01-31 14:29:15 ZP/017/036/D/07 GG. Przetarg nieograniczony na sukcesywną dostawę materiałów eksploatacyjnych do drukarek, kserokopiarek, faksów i urządzeń wielofunkcyjnych dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej przegldaj
2007-01-31 12:40:20 ZP/011/014/D/07 WEiA. Przetarg nieograniczony na dostawę 1 szt. oscyloskopu cyfrowego wraz z osprzętem przegldaj
2007-01-25 14:03:27 ZP/014/009/D/07 ETI. Przetarg nieograniczony na dostawę pianki poliuretanowej poprzycinanej w kliny i ostrosłupy dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej przegldaj
2007-01-23 12:20:25 ZP/008/071/D/07 CMTM. Postępowanie w trybie dialogu konkurencyjnego na wykonanie i dostawę rozdzielnicy okrętowej, czteropolowej, stalowej, przyściennej przegldaj
2007-01-19 11:41:15 ZP/005/036/D/07 GG. Przetarg nieograniczony na sukcesywną dostawę materiałów elektrycznych przegldaj
2007-01-17 12:35:00 ZP/006/008/D/07 WCH. Przetarg nieograniczony na sukcesywną dostawę odczynników chemicznych wraz z transportem przegldaj
2007-01-16 13:12:29 ZP/318/009/D/06 ETI. Postępowanie prowadzone w trybie zapytania o cenę na dostawę monitorów oraz komputerów stacjonarnych przegldaj
2007-01-10 14:26:53 ZP/003/055/D/07 DZP. Przetarg nieograniczony na sukcesywną dostawę wody mineralnej oraz dzierżawę dystrybutorów CPV15981000-8 przegldaj
2007-01-09 14:13:20 ZP/4/018/D/07 WZiE. Przetarg nieograniczony na zakup 124 książek dla słuchaczy podyplomowych studiów przegldaj
2007-01-09 07:30:38 ZP/310/009/D/06 ETI. Postępowanie prowadzone w trybie zapytania o cenę na dostawę notebooków przegldaj
2006-12-29 10:19:09 ZP/320/009/D/06 ETI. Przetarg nieograniczony na dostawę zestawu do pomiaru smogu elektrycznego dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej przegldaj
2006-12-29 10:11:32 ZP/319/009/D/06 ETI. Przetarg nieograniczony na dostawę multimetrów analogowych dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej przegldaj
2006-12-29 07:40:17 ZP/316/009/D/06 ETI. Przetarg nieograniczony na dostawę kamery cyfrowej dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki przegldaj
2006-12-28 15:17:44 ZP/321/009/D/06 ETI. Przetarg nieograniczony na dostawę kompletnej stacji meteorologicznej dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej przegldaj
2006-12-28 15:14:06 ZP/317/009/D/06 ETI. Przetarg nieograniczony na dostawę miernika okablowania strukturalnego dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki przegldaj
2006-12-28 10:59:52 ZP/283/070/D/06 BSC. Postępowanie prowadzone w trybie zapytania o cenę na wykonanie zabudowy wnętrz dolnej Sali w Akademickim Klubie Politechniki Gdańskiej wraz z dostawą i montażem baru i stanowiska DJ oraz mebli przegldaj
2006-12-22 13:49:24 ZP/311/009/D/06 ETI. Przetarg nieograniczony na dostawę multimetrów cęgowych i multimetrów cyfrowych przenośnych dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej przegldaj
2006-12-22 13:44:12 ZP/308/009/D/06 ETI. Przetarg nieograniczony na dostawę miernika mocy promieniowania optycznego z zestawem detektorów dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej przegldaj
2006-12-22 11:20:11 ZP/309/009/D/06 ETI. Przetarg nieograniczony na dostawę projektorów dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki przegldaj
2006-12-21 13:26:27 ZP/307/009/D/06 ETI. Przetarg nieograniczony na dostawę reflektometru światłowodowego pracującego w dziedzinie czasu dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej przegldaj
2006-12-20 09:54:02 ZP/302/009/D/06 ETI. Przetarg nieograniczony na dostawę krzeseł dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej przegldaj
2006-12-20 09:43:00 ZP/301/009/D/06 ETI. Przetarg nieograniczony na dostawę pyłomierza wraz z zestawem przenośnym do pomiaru w warunkach zewnętrznych dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej przegldaj
2006-12-19 11:14:48 ZP/234/017/D/06 WOiO. Dostawa logu DVL EXP600-JAM3 Teledyne RDInstruments przegldaj
2006-12-19 11:04:10 ZP/293/018/D/06 WZiE. Przetarg nieograniczony na zakup podręczników na studia podyplomowe w specjalności: Rachunkowość i Finanse II przegldaj
2006-12-14 14:28:48 ZP/273/002/D/06 WILŚ. Postępowanie w trybie zapytania o cenę na dostawę mebli biurowych wraz z transportem i montażem na potrzeby Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska przegldaj
2006-12-12 14:06:46 ZP/277/009/D/06 ETI. Postępowanie w trybie zamówienia z wolnej ręki na dostawę płyty uruchomieniowej z programatorem układów FPGA wraz z pakietem oprogramowania narzędziowego do projektowania układów elektronicznych dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej przegldaj
2006-12-12 11:25:57 ZP/269/009/D/06 ETI. Postępowanie w trybie z wolnej ręki na dostawę dodatkowych zestawów funkcji do oprogramowania do obliczeń naukowo-technicznych dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej przegldaj
2006-12-11 14:32:28 ZP/238/018/D/06 WZiE. Postępowanie prowadzone w trybie zapytania o cenę na dostawę żaluzji wraz z montażem w budynku B Wydziału Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańkiej przegldaj
2006-12-11 12:04:57 ZP/246/002/D/06 WILŚ. Postępowanie prowadzone w trybie z wolnej ręki na dostawę części do sondy CPTU przegldaj
2006-12-06 10:36:28 ZP/267/025/D/06 OI. Postępowanie z wolnej ręki na dostawę Academic Site License Campus License oprogramowania LabView wraz z rocznym pakietem uaktualnień przegldaj
2006-12-05 12:12:18 ZP/279/009/D/06 ETI. Przetarg nieograniczony na dostawę kompletnej stacji meteorologicznej przegldaj
2006-12-05 11:48:30 ZP/278/009/D/06 ETI. Przetarg nieograniczony na dostawę komputerów jednopłytowych dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki przegldaj
2006-11-29 13:27:26 ZP/270/009/D/06 ETI. Przetarg nieograniczony na dostawę modułów odbiornika GPS dla Wydziału Elektroniki,Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej przegldaj
2006-11-28 10:08:17 ZP/242/025/D/06 OI. Postępowanie w trybie zapytania o cenę na dostawę oprogramowania systemowego i graficzno-edytorskiego oraz oprogramowania do wspomagania projektowania przegldaj
2006-11-27 13:19:40 ZP/243/036/D/2006 GG. Postępowanie prowadzone w trybie zapytania o cenę na dostawę kserokopiarki dla Politechniki Gdańskiej wraz z jej instalacją, uruchomieniem i przeszkoleniem pracowników w zakresie jej obsługi przegldaj
2006-11-24 13:58:12 ZP/260/032/D/06 DS. Przetarg nieograniczony na dostawę słodyczy i napojów wraz z transportem przegldaj
2006-11-23 12:25:28 ZP/264/009/D/06 ETI. PRZETARG NIEOGRANICZONY NA DOSTAWĘ KAMERY TERMOWIZYJNEJ DLA WYDZIAŁU ELEKTRONIKI, TELEKOMUNIKACJI I INFORMATYKI POLITECHNIKI GDAŃSKIEJ przegldaj
2006-11-22 15:05:20 ZP/250/009/D/06 ETI. Postępowanie prowadzone w trybie z wolnej ręki na dostawę oprogramowania Cadna A XL na potrzeby Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej przegldaj
2006-11-22 11:48:28 ZP/263/009/D/06 ETI. Przetarg nieograniczony na dostawę serwera plików oraz dysków do serwera dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki przegldaj
2006-11-21 09:59:37 ZP/261/009/D/06 ETI. Przetarg nieograniczony na dostawę kamer internetowych wraz z obudowami dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki przegldaj
2006-11-20 13:13:30 ZP/259/009/D/06 ETI. Przetarg nieograniczony na dostawę multimetrów uniwersalnych, częstościomierzy uniwersalnych i oscyloskopów cyfrowych dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki przegldaj
2006-11-20 13:09:02 ZP/254/009/D/06 ETI. Przetarg nieograniczony na dostawę plotera wielkoformatowego dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej przegldaj
2006-11-20 11:52:31 ZP/255/002/D/06 WILŚ. Przetarg nieograniczony na dostawę urządzeń i materiałów do budowy systemu diagnostycznego bazującego na propagacji fal sprężystych przegldaj
2006-11-17 11:10:10 ZP/256/032/D/06 DS. Przetarg nieograniczony na dostawę leków i środków opatrunkowych wraz z transportem dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej przegldaj
2006-11-16 13:06:49 ZP/253/009/D/06 ETI. Przetarg nieograniczony na dostawę duplikatora płyt dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej przegldaj
2006-11-16 09:22:15 ZP/240/002/D/06 WILŚ. Postępowanie prowadzone w trybie zapytania o cenę na dostawę projektorów na potrzeby Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska przegldaj
2006-11-16 08:21:45 ZP/245/002/D/06 WILŚ. Postępowanie przeprowadzone w trybie z wolnej ręki na dostawę mebli biurowych wraz z transportem i montażem na potrzeby Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska przegldaj
2006-11-14 15:06:57 ZP/249/009/D/06 ETI. Przetarg nieograniczony na dostawę mikrofonów pomiarowych z akcesoriami oraz cyfrowego analizatora dźwięku 1 klasy dokładności z systemem podgrzewania mikrofonu dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej przegldaj
2006-11-10 11:12:12 ZP/222/009/D/06 ETI. Postępowanie prowadzone w trybie zapytania o cenę na dostawę oprogramowania GIS do projektu badawczo-rozwojowego dla Katedry Systemów Geoinformatycznych Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej przegldaj
2006-11-07 13:07:14 ZP/244/022/D/06 CIT. Postępowanie w trybie z wolnej ręki, na dostawę wraz z instalacją 288 procesorów INTEL Itanium 2 przegldaj
2006-11-07 11:06:50 ZP/230/002/D/06 WILŚ. Postępowanie prowadzone w trybie zapytania o cenę na dostawę kserokopiarki na potrzeby Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska wraz z jej instalacją, uruchomieniem i przeszkoleniem pracowników Zamawiającego w zakresie jej obsługi przegldaj
2006-11-02 10:45:13 ZP/231/036/D/06 GG. Przetarg nieograniczony na sukcesywną dostawę materiałów biurowych dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej w 2007 roku przegldaj
2006-11-02 10:42:13 ZP/227/030/D/06 BG. Przetarg nieograniczony na dostawę dla Politechniki Gdańskiej czasopism krajowych, wydawanych w 2007 roku przegldaj
2006-10-31 10:21:03 ZP/236/002/D/06 WILŚ. Przetarg nieograniczony na dostawę uniwersalnej prasy laboratoryjnej dla Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska przegldaj
2006-10-30 12:10:37 ZP/211/002/D/06 WILŚ. Postępowanie prowadzone w trybie zapytania o cenę na dostawę krzeseł wraz z transportem i montażem na potrzeby Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska przegldaj
2006-10-27 08:29:30 ZP/235/009/D/06 ETI. Przetarg nieograniczony na dostawę wzmacniacza mocy, wzmacniacza niskoszumnego, anten logperiodycznych oraz oscyloskopu dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej przegldaj
2006-10-24 11:18:04 ZP/229/014/D/06 WEiA. Przetarg nieograniczony dostawę 2 szt. trójfazowych silników indukcyjnych z wirnikiem klatkowym z obcym przewietrzaniem i zabudowanym enkoderem przegldaj
2006-10-23 10:44:21 ZP/223/009/D/06 ETI. Przetarg nieograniczony na dostawę komputerów stacjonarnych, notebooków, urządzeń peryferyjnych i sieciowych dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej przegldaj
2006-10-19 14:27:18 ZP/228/070/D/06 BSC. Postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego prowadzone w trybie zamówienia z wolnej ręki na dostawę mebli dla przegldaj
2006-10-18 13:59:47 ZP/175/036/D/06 GG. Przetarg nieograniczony na sukcesywną dostawę materiałów hydraulicznych przegldaj
2006-10-18 09:17:41 ZP/202/036/D/06 GG. Postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego prowadzone w trybie zapytania o cenę na dostawę kalendarzy na rok 2007 dla Politechniki Gdańskiej przegldaj
2006-10-17 10:17:38 ZP/224/009/D/06 ETI. Przetarg nieograniczony na dostawę fabrycznie nowych komputerów stacjonarnych oraz akcesoriów komputerowych dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej przegldaj
2006-10-12 10:15:54 ZP/220/036/D/06 GG. Przetarg nieograniczony na dostawę dwóch samochodów dla Politechniki Gdańskiej przegldaj
2006-10-11 11:01:17 ZP/214/071/D/06 CMTM. Przetarg nieograniczony na wykonanie i dostawę dźwigu okrętowego przegldaj
2006-10-09 11:41:24 ZP/176/036/D/06 GG. Przetarg nieograniczony na sukcesywną dostawę zamków i okuć budowlanych przegldaj
2006-10-09 11:26:28 ZP/213/036/D/06 GG. Przetarg nieograniczony na dostawę kserokopiarek na potrzeby jednostek organizacyjnych wraz z ich instalacją, uruchomieniem i przeszkoleniem pracowników Zamawiającego w zakresie ich obsługi przegldaj
2006-10-06 14:55:39 ZP/210/002/D/06 WILŚ. Przetarg nieograniczony na dostawę sprzętu komputerowego wraz z instalacją dla Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska przegldaj
2006-10-05 13:57:32 ZP/193/025/D/06 OI. Postępowanie prowadzone w trybie negocjacji bez ogłoszenia na dostawę komputerów przenośnych i ich elementów przegldaj
2006-09-29 13:12:40 ZP/207/018/D/06 WZiE. Przetarg nieograniczony na dostawę podręczników na studia podyplomowe w specjalności: Podstawy Zarządzania Małymi Firmami II, Kadry Menedżerskiej do współpracy z Unią Europejską II, Menedżerów Personalnych II przegldaj
2006-09-22 08:50:53 ZP/203/040/D/06 GO. Przetarg nieograniczony na dostawę sprzętu AGD i RTV dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej przegldaj
2006-09-20 09:17:23 ZP/188/025/D/06 OI. Postępowanie realizowane w trybie zapytania o cenę na dostawę oporgramowania systemowego i graficzno-edytorskiego oraz oprogramowania do wspomagania projektowania przegldaj
2006-09-20 07:30:06 ZP/199/070/D/06 BSC. Przetarg nieograniczony na dostawę sprzętu nagłaśniającego i oświetleniowego dla "Bratniak" Studenckie Centrum Politechniki Gdańskiej przegldaj
2006-09-19 14:38:34 ZP/198/025/D/06 OI. Przetarg nieograniczony na dostawę komputerów stacjonarnych i ich elementów, komputerów przenośnych i ich elementów, urządzeń peryferyjnych i sieciowych oraz serwera dla Politechniki Gdańskiej w IV kwartale 2006 r. przegldaj
2006-09-13 11:22:55 ZP/179/036/D/06 GG. Postępowanie z wolnej ręki na sukcesywną dostawę wraz z transportem płyt wiórowych i innych materiałów drewnopodobnych przegldaj
2006-09-06 13:06:47 ZP/187/009/D/06 ETI. Postępowanie prowadzone w trybie zapytania o cenę na dostawę i montaż zasłon okiennych dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki przegldaj
2006-09-04 11:22:59 ZP/192/014/D/06 WEiA. Przetarg nieograniczony na dostawę 20 stołów, 60 krzeseł szkolnych, 12 krzeseł obrotowych, 40 taboretów i 2 tablic kredowych przegldaj
2006-09-01 13:54:52 ZP/171/055/D/06 DZP. Postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego prowadzone w trybie zapytania o cenę na sukcesywną dostawę materiałów eksploatacyjnych: tuszy, tonerów, bębnów, taśm drukujących, papieru termoczułego oraz folii: do drukarek, kserokopiarek, faksów i urządzeń wielofunkcyjnych wraz z transportem dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej przegldaj
2006-09-01 12:04:31 ZP/191/070/D/06 BSC. Przetarg nieograniczony na dostawę mebli dla "Bratniak" Studenckie Centrum Politechniki Gdańskiej i Samorządu Studentów Politechniki Gdańskiej przegldaj
2006-08-28 14:56:39 ZP/162/022/D/06 CIT. Zamówienie publiczne rozpisane w trybie zapytania o cenę na dostawę osprzętu do sieci światłowodowej przegldaj
2006-08-28 09:12:22 ZP/182/071/D/06 CMTM. Przetarg nieograniczony na wykonanie i dostawę bezpiecznego stanowiska komputerowego (BSK) wraz z montażem przegldaj
2006-08-23 14:41:07 ZP/184/035/D/06 ZTM. Przetarg nieograniczony na dostawę sprzętu multimedialnego przegldaj
Opracowanie strony: © 2019 by CUI PG