Pouczenie wynikające z Art. 13 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119).

Klauzula informacyjna

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016, str. 1), dalej „RODO”, informuję, że:
  • administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Politechnika Gdańska z siedzibą przy ul. Narutowicza 11/12, w Gdańsku (kod pocztowy: 80-233);
  • Z Inspektorem Ochrony Danych na Politechnice Gdańskiej można się kontaktować drogą elektroniczną: e-mail: iod@pg.edu.pl;
  • Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą na podstawie art. 6 ust. 1 lit.c RODO w celu realizacji zadań i obowiązków prawnych nałożonych na Administratora ustawą z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych, tj. w celu udzielenia zamówienia publicznego, zawarcia i wykonania umowy
  • odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą osoby lub podmioty, którym udostępniona zostanie dokumentacja postępowania w oparciu o art. 8 oraz art. 96 ust. 3 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. – Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2017 r. poz. 1579 i 2018), dalej „ustawa Pzp”;
  • Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane, zgodnie z art. 97 ust. 1 ustawy Pzp, przez okres 4 lat od dnia zakończenia postępowania o udzielenie zamówienia, a jeżeli czas trwania umowy przekracza 4 lata, okres przechowywania obejmuje cały czas trwania umowy;
  • obowiązek podania przez Panią/Pana danych osobowych bezpośrednio Pani/Pana dotyczących jest wymogiem ustawowym określonym w przepisach ustawy Pzp, związanym z udziałem w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego; konsekwencje niepodania określonych danych wynikają z ustawy Pzp;
  • w odniesieniu do Pani/Pana danych osobowych decyzje nie będą podejmowane w sposób zautomatyzowany, stosowanie do art. 22 RODO;
  • posiada Pani/Pan:
    • na podstawie art. 15 RODO prawo dostępu do danych osobowych Pani/Pana dotyczących;
    • na podstawie art. 16 RODO prawo do sprostowania Pani/Pana danych osobowych**;
    • na podstawie art. 18 RODO prawo żądania od administratora ograniczenia przetwarzania danych osobowych z zastrzeżeniem przypadków, o których mowa w art. 18 ust. 2 RODO***;
    • prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna Pani/Pan, że przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy RODO;
  • nie przysługuje Pani/Panu:
    • w związku z art. 17 ust. 3 lit. b, d lub e RODO prawo do usunięcia danych osobowych;
    • prawo do przenoszenia danych osobowych, o którym mowa w art. 20 RODO;
    • na podstawie art. 21 RODO prawo sprzeciwu, wobec przetwarzania danych osobowych, gdyż podstawą prawną przetwarzania Pani/Pana danych osobowych jest art. 6 ust. 1 lit. c RODO.

** Wyjaśnienie: skorzystanie z prawa do sprostowania nie może skutkować zmianą wyniku postępowania o udzielenie zamówienia publicznego ani zmianą postanowień umowy w zakresie niezgodnym z ustawą Pzp oraz nie może naruszać integralności protokołu oraz jego załączników.

*** Wyjaśnienie: prawo do ograniczenia przetwarzania nie ma zastosowania w odniesieniu do przechowywania, w celu zapewnienia korzystania ze środków ochrony prawnej lub w celu ochrony praw innej osoby fizycznej lub prawnej, lub z uwagi na ważne względy interesu publicznego Unii Europejskiej lub państwa członkowskiego.

Zapoznałem się
Szukaj:
Znaleziono 4446 postępowań.
Na stronę3 5 10 30 50 100 200
Wyświetl stronę1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45

Postępowania - Dostawy (archiwum):

Data ogłoszenia:
rosnąco malejąco
Nr postępowania:
rosnąco malejąco
Kod jedn. prowadzącej:
rosnąco malejąco
Nazwa postępowania:
rosnąco malejąco
Przeglądaj:
2017-09-15 13:02:27 ZP/179/008/D/17 WCH dostawa sprzętu informatycznego dla Politechniki Gdańskiej Wydział Chemiczny przegldaj
2017-09-15 12:37:35 CRZP/177/009/D/17 WETI Dostawa switchy sieciowych dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-09-14 14:00:49 ZZ-46/017/D/2017 WOiO Upgrade licencji oprogramowania C++ Builder XE 5 Professional do wersji najnowszej C++ Builder 10.2 Tokyo Professional przegldaj
2017-09-14 13:53:20 ZZ-45/017/D/2017 WOiO Upgrade licencji VideoLab v.7.5.00 do najnowszej wersji VideoLab No Source. przegldaj
2017-09-14 12:42:29 ZZ/175/019/D/17 WFTiMS Dostawa cyfrowego miernika temperatury dla Wydziału Fizyki Technicznej i Matamatyki Stosowanej Politechniki Gdanskiej przegldaj
2017-09-14 12:17:22 ZZ/174/019/D/17 WFTiMS Dostawa 8-mio portowych switchy dla Wydziału Fizyki Technicznej i Matamatyki Stosowanej Politechniki Gdanskiej przegldaj
2017-09-14 10:22:56 ZP/178/055/D/17 OKZ Dostawa materiałów promocyjnych dla Centrum Usług Informatycznych Politechniki Gdańskiej w ramach projektu „Multidyscyplinarny Otwarty System Transferu Wiedzy – MOST Wiedzy” przegldaj
2017-09-13 10:22:27 ZZ/791/009/D/2017 WETI Dostawa licencji sieciowej, dwóch użytkowników dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2017-09-12 12:06:08 ZZ 173/019/D/17 WFTiMS Dostaw tygli alundowych na potrzeby Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-09-12 11:16:35 ZZ-44/017/D/2017 WOiO Ogłoszenie o zamówieniu na dostawę rejestratora fotograficznego Sony DSC-RX10 III przegldaj
2017-09-12 08:53:37 ZZ 172/019/D/17 WFTiMS Dostawa gazu o podwyższonej czystości na potrzeby Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-09-11 14:26:04 ZZ/330/004/D/2017 WM Dostawa laserowego liniowego systemu pomiaru odkształcania dla Wydziału Mechanicznego Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-09-11 13:28:06 ZZ/170/019/D/17 WFTiMS Dostawa części eksploatacyjnych do analizatora dla Wydziału Fizyki Technicznej i Matamatyki Stosowanej Politechniki Gdanskiej przegldaj
2017-09-11 13:26:43 CRZP 175/002/D/17 WILIŚ Dostawa odczynników,materiałów eksploatacyjnych i sprzętu laboratoryjnego na potrzeby Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2017-09-11 13:17:24 ZZ/788/009/2017 WETI Dostawa wskaźnika do czujników momentu obrotowego dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-09-11 11:13:18 ZZ/169/019/D/17 WFTiMS Dostawa odczynnika chemicznego dla Wydziału Fizyki Technicznej i Matamatyki Stosowanej Politechniki Gdanskiej przegldaj
2017-09-08 11:25:05 ZZ/779/009/D/2017 WETI Dostawa elementów montażowych systemu transmisji bezprzewodowej na potrzeby realizacji projektu pn. „Internet na Bałtyku Realizacja wielosystemowej, samoorganizującej się szerokopasmowej sieci teleinformatycznej na morzu dla zwiększenia bezpieczeństwa żeglugi poprzez rozwój usług e-nawigacji” dla WETI PG przegldaj
2017-09-07 15:32:36 ZZ/1/069/D/17 OKZ Dostawa reflektorów PAR64 LED przegldaj
2017-09-07 14:42:00 ZP/172/055/D/17 OKZ dostawa wraz z wniesieniem, montażem i zestrojeniem sprzętu nagłośnieniowego dla Akademickiego Klubu Politechniki Gdańskiej Kwadratowa przegldaj
2017-09-07 12:17:59 ZZ/39/002/D/2017 WILIŚ Dostawa specjalistycznego oprogramowania do przetwarzania obrazów medycznych z tomografii komputerowej i rezonansu magnetycznego dla Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska PG. przegldaj
2017-09-07 11:59:49 ZP/173/008/D/17 WCH dostawa mikroskopu odwróconego przegldaj
2017-09-07 11:09:54 CRZP/155/009/D/17 WETI Dostawa papieru toaletowego i ręczników papierowych dla Wydziału ETI PG przegldaj
2017-09-07 10:01:47 ZZ/02/040/D/17 OKZ Sukcesywna dostawa wyrobów włókienniczych dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-09-06 11:49:27 ZP/002/057/2017 CTW i T Zakup sprzętu komputerowego i innych akcesoriów komputerowych na potrzeby Centrum Transferu Wiedzy i Technologii Politechniki Gdańskiej do realizacji zadań w ramach projektu „Inkubator Innowacyjności+” realizowanego w ramach projektu pozakonkursowego pn. „Wsparcie zarządzania badaniami naukowymi i komercjalizacja wyników prac B+R w jednostkach naukowych i przedsiębiorstwach” w ramach Programu Operacyjnego Inteligentny Rozwój 2014-2020 (Działanie 4.4) przegldaj
2017-09-06 11:27:31 ZZ 168/019/D/17 WFTiMS Dostawa akumulatora żelowego na potrzeby Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-09-05 15:57:36 CRZP-171/017/D/2017 WOiO Dostawa przyrządów pomiarowych wraz z akcesoriami dla Wydziału Oceanotechniki i Okrętownictwa Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2017-09-05 11:04:31 ZP/167/055/D/17 OKZ Nabycie oprogramowania systemowego, użytkowego i graficzno-edytorskiego dla Politechniki Gdańskiej w 2017 r. przegldaj
2017-09-04 15:29:43 ZP/169/055/D/17 OKZ Sukcesywna dostawa gazu specjalnego – wodoru 5.0 wraz z dzierżawą butli dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-09-04 12:48:23 ZZ 164/019/D/17 WFTiMS Dostawa ZT-Scannera, System for Thermoelectric Measurements from 240K to na potrzeby Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-08-31 12:33:59 ZP/166/055/D/17 OKZ Dostawa artykułów promocyjnych dla Działu Międzynarodowej Współpracy Akademickiej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-08-31 09:27:39 ZP/159/008/D/17 WCH Dostawa chromatografu cieczowego preparatywnego przegldaj
2017-08-29 13:02:37 ZP/162/055/D/17 OKZ Dostawa sprzętu informatycznego dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej (SI/2) przegldaj
2017-08-25 15:25:01 ZZ/17055/D/17 OKZ Dostawa materialów promocyjnych na potrzeby Działu Międzynarodowej Współpracy Akademickiej przegldaj
2017-08-23 08:42:24 ZZ-43/017/D/2017 WOiO Dostawa kamery cyfrowej do badania procesów szybkozmiennych. przegldaj
2017-08-21 13:51:38 ZZ 161/019/D/17 WFTiMS Dostawa 5% roztworu nafionu na potrzeby Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-08-21 13:50:24 ZZ 160/019/D/17 WFTiMS Dostawa elektrody do ogniwa paliwowego na potrzeby Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-08-21 13:19:57 ZZ/302/004/D/2017 WM Dostawa druki 3D dla Wydziału Mechanicznego Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-08-18 15:20:01 ZZ/01/040/D/17 OKZ Dostawa rolet i folii mlecznej wraz z montażem dla Osiedla Studenckiego Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-08-18 10:32:24 ZZ 159/019/D/17 WFTiMS Dostawa elementów instalacji fotowoltaicznych na potrzeby Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-08-18 09:53:43 ZZ 158/019/D/17 WFTiMS Dostawa elementów automatyki do instalacji fotowoltaicznych na potrzeby Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-08-18 08:56:07 CRZP/156/009/D/17 WETI Dostawa mebli i krzeseł wraz z montazem dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-08-16 11:24:58 ZZ/34/002/D/2017 WILIŚ Dostawa licencji oprogramowania Intel Parallel Studio XE Composer Edition for Fortran Windows-Floating Academic 5 Seat przegldaj
2017-08-11 12:58:00 ZP/154/018/D/17 WZiE Dostawa mebli biurowych dla Wydziału Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-08-11 12:49:11 ZP/153/018/D/17 WZiE Dostawa sprzętu mulimedialnego dla Wydziału Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-08-11 08:39:54 ZZ/92/014/17 WEiA Dostawa przetworników pomiarowych przegldaj
2017-08-11 08:36:53 ZZ/91/014/17 WEiA Dostawa kompletu przetworników pomiarowych przegldaj
2017-08-08 13:16:32 ZZ/12/III/014/17 WEiA Dostawa kamery termowizyjnej przegldaj
2017-08-04 13:28:45 ZZ-42/017/D/2017/OPM WOiO Dostawa sterowników do modułu sterowniczego uchwytu wodującego systemu OPM przegldaj
2017-08-04 10:57:19 ZZ/15/055/D/17 OKZ Dostawa zabudowy przestrzeni wnękowej wraz z montażem dla Centrum Sportu Akademickiego Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-08-03 15:51:52 ZP/150/055/D/17 OKZ Dostawa 2 roll-upów oraz ścianki reklamowej dla Centrum Usług Informatycznych Politechniki Gdańskiej w ramach projektu „Multidyscyplinarny Otwarty System Transferu Wiedzy – MOST Wiedzy” przegldaj
2017-08-01 14:43:03 ZZ/299/004/D/2017 WM Dostawa artykułów laboratoryjnych dla Wydziału Mechanicznego Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-08-01 11:37:00 ZP/146/018/D/17 WZiE Dostawa mebli biurowych dla Wydziału Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-08-01 09:54:07 CRZP/144/009/D/17 WETI Dostawa sprzętu informatycznego dla KIOP WETI PG przegldaj
2017-07-31 10:46:28 ZZ-017/022/D/2017 RIT dostawa 10 szt. przełączników agregacyjnych DCN S5750E-28X-SI-24F-D do doposażenia węzłów sieci TASK przegldaj
2017-07-31 10:31:54 ZP/143/008/D/17 WCH dostawa mikroskopu odwróconego przegldaj
2017-07-26 11:54:01 ZZ-016/022/D/2017 RIT dostawa materiałów promocyjnych dla uczestników Konferencji "Infobazy 2017" przegldaj
2017-07-26 11:51:38 ZZ/2055/008/D/17 WCH dostawa używanego zestawu HPLC z detektorem DAD przegldaj
2017-07-26 09:46:36 CRZP 140/002/D/17 WILIŚ Dostawa sprzętu laboratoryjnego dla Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej na potrzeby projektów realizowanych w ramach wspólnego przedsięwzięcia "RID" przegldaj
2017-07-24 09:28:38 ZZ 153/019/D/17 WFTiMS Dostawa elementów optycznych dla Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej, w ramach projektu "LABORATORIUM KOMPETENCJI - Podniesienie jakości edukacji ogólnej wiejskiej Gminy Sadlinki poprzez wsparcie uczniów i nauczycieli w rozwijaniu kompetencji kluczowych wymaganych na rynku pracy". przegldaj
2017-07-24 09:27:10 ZZ 152/019/D/17 WFTiMS Dostawa pomocy dydaktycznych dla Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej, w ramach projektu "LABORATORIUM KOMPETENCJI - Podniesienie jakości edukacji ogólnej wiejskiej Gminy Sadlinki poprzez wsparcie uczniów i nauczycieli w rozwijaniu kompetencji kluczowych wymaganych na rynku pracy". przegldaj
2017-07-21 13:39:44 ZP/133/055/D/17 OKZ Dostawa krzeseł , foteli obrotowych i stołow uczniowskich dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-07-21 12:16:57 CRZP/114/009/D/17 WETI Dostawa sprzętu informatycznego dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej (2) przegldaj
2017-07-19 11:10:44 ZP/130/022/D/17 RIT Sukcesywna dostawa modułów do sieci światłowodowej TASK przegldaj
2017-07-19 10:14:00 ZP/137/018/D/17 WZiE Dostawa materiałów promocyjnych dla Wydziału Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-07-18 13:29:45 ZZ/275/004/D/2017 WM Dostawa oprogramowania CAD 2D3D do tworzenia dokumentacji konstrukcyjnej maszyn i urządzeń dla Wydziału Mechanicznego Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-07-18 12:28:47 ZZ 151/019/D/17 WFTiMS Dostawa odczynników chemicznych na potrzeby Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-07-18 12:27:17 ZZ 150/019/D/17 WFTiMS Dostawa błon rentgenowskich do autoradiografii trytowej na potrzeby Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-07-18 11:53:50 ZP/129/014/D/17 WEiA Dostawa kolorowej drukarki atramentowej dla Wydziału Elektrotechniki i Automatyki. przegldaj
2017-07-18 09:27:08 ZP/136/018/D/17 WZiE Dostawa licencji dla Wydziału Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-07-17 16:21:49 ZZ-40/017/D/2017/OPM WOiO Dostawa ram nośnych modułu pokładowego Systemu OPM, w ilości 4 sztuki. przegldaj
2017-07-17 15:00:00 ZP/001/057/2017 CTW i T Zakup sprzętu komputerowego i innych akcesoriów komputerowych na potrzeby Centrum Transferu Wiedzy i Technologii przegldaj
2017-07-14 10:39:44 ZZ-38/017/D/2017/OPM WOiO Dostawa ram nośnych uchwytów wodujących do Systemu OPM, w ilości 4 sztuki. przegldaj
2017-07-13 16:16:31 CRZP/131/009/D/17 WETI Dostawa stanowisk projektowo-pomiarowych dla Wydziału Elektroniki, Telekomunikacji i Informatyki Politechniki Gdańskiej w ramach projektu „Wiarygodność i bezpieczeństwo komunikacji dla Internetu Rzeczy”/ “Secure COnnected Trustable Things” — SCOTT w ramach umowy nr 737422 oraz projektu „Systemy elektroniczne i teleinformatyczne dla cyfryzacji przemysłu i optymalizacji zarządzania łańcuchem dostaw w całym cyklu życia produktu”/ “Electronics and ICT as enabler for digital industry and optimized supply chain management covering the entire product lifecycle” — Productive4.0 w ramach umowy nr 737459, finansowanych ze środków Wspólnego Przedsięwzięcia ECSEL, w ramach programu Horyzont 2020 oraz NCBiR przegldaj
2017-07-13 14:23:18 ZZ-41/017/D/2017 WOiO Dostawa licencji typu Power on Damond oprogramowania komputerowego STAR-CCM+ przegldaj
2017-07-13 11:59:59 ZZ 149/019/D/17 WFTiMS Dostawa kolektora A do modułu 6000 systemu PPMS na potrzeby Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-07-13 11:57:07 ZZ 148/019/D/17 WFTiMS Dostawa elementów i podzespołów instalacji fotowoltaicznych na potrzeby Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-07-13 10:01:01 CRZP/128/009/D/17 WETI Dostawa sprzętu multimedialnego (elementów systemu nadzoru i bezpieczeństwa oraz lamp ksenonowych do projektorów) dla WETI PG przegldaj
2017-07-13 08:11:03 ZZ/31/002/D/2017 WILIŚ Dostawa zestawu czujników do pomiaru drgań na potrzeby Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2017-07-12 08:42:11 ZP/118/002/D/17 WILIŚ Dostawa samochodu na potrzeby Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-07-11 14:24:25 ZP/127/055/D/17 OKZ Dostawa środków chemii gospodarczej oraz papieru toaletowego i ręczników papierowych dla jednostek organizacyjnych Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-07-11 14:18:30 CRZP-125/017/D/2017 WOiO Dostawa przyrządów pomiarowych wraz z akcesoriami dla Politechniki Gdańskieh Wydziału Oceanotechniki i Okrętownictwa. przegldaj
2017-07-10 14:10:58 ZZ/147/019/D/17 WFTiMS Dostawa IZOTOPU PROMIENIOTWÓRCZEGO dla Wydziału Fizyki Technicznej i Matamatyki Stosowanej Politechniki Gdanskiej przegldaj
2017-07-10 14:09:28 ZZ/146/019/D/17 WFTiMS Dostawa lampy ciemniowe, błon rentgenowskich, oraz odczynników chemicznych dla Wydziału Fizyki Technicznej i Matamatyki Stosowanej Politechniki Gdanskiej przegldaj
2017-07-10 14:07:07 ZZ/145/019/D/17 WFTiMS Dostawa AUTOMATYCZNEJ WYWOŁYWARKI BŁON RENTGENOWSKICH dla Wydziału Fizyki Technicznej i Matamatyki Stosowanej Politechniki Gdanskiej przegldaj
2017-07-07 13:58:39 ZZ/142/019/D/17 WFTiMS Dostawa adaptera triax oraz kabla dla Wydziału Fizyki Technicznej i Matamatyki Stosowanej Politechniki Gdanskiej przegldaj
2017-07-07 13:56:26 ZZ 141/019/D/17 WFTiMS Dostawa mierników instalacji fotowoltaicznych na potrzeby Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-07-07 13:07:02 ZZ/267/004/D/2017 WM Dostawa stacji pogodowej wraz z komputerem balistycznym dla Wydziału Mechanicznego Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-07-07 11:38:07 CRZP/122/009/D/17 WETI Dostawa serwera z wyposażeniem dla KIBM WETI PG przegldaj
2017-07-07 10:46:00 ZP/124/018/D/17 WZiE Dostawa zasilacza UPS o nie mniejszej mocy niż 10 kVA wraz z akumulatorami dla Wydziału Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej wraz z demontażem aktualnego UPS oraz montażem fabrycznie nowego UPS przegldaj
2017-07-06 14:33:10 ZZ-39/017/D/2017/OPM WOiO Dostawa reflektometrów optycznych do Systemu OPM przegldaj
2017-07-06 13:56:12 CRZP 115/002/D/17 WILIŚ Dostawa odczynników chemicznych i materiałów oraz testów kuwetowych dla Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej. przegldaj
2017-07-06 13:56:08 ZP/123/018/D/17 WZiE Dostawa materiałów promocyjnych dla Wydziału Zarządzania i Ekonomii Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-07-05 14:57:40 ZZ/89/III/014/17 WEiA Dostawa konwertera sygnału częstotliwości oraz zasilaczy impulsowych do laboratorium LINTE^2 przegldaj
2017-07-04 08:33:53 ZP/116/008/D/17 WCH sukcesywna dostawa rękawiczek diagnostycznych do Magazynu Wydziału Chemicznego Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-07-03 11:05:17 CRZP/108/071/D/2017 CMTM Dostawa tokarki dla CMTM PG przegldaj
2017-06-30 09:42:01 ZZ 139/019/D/17 WFTiMS Dostawa czujników stężenia gazów na potrzeby Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-06-30 09:39:52 ZZ 138/019/D/17 WFTiMS Dostawa mierników instalacji fotowoltaicznych na potrzeby Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-06-30 09:37:21 ZZ 137/019/D/17 WFTiMS Dostawa elementów i podzespołów instalacji fotowoltaicznych na potrzeby Wydziału Fizyki Technicznej i Matematyki Stosowanej Politechniki Gdańskiej przegldaj
2017-06-29 14:58:43 ZZ-014/022/D/2017 RIT dostawa oprogramowania TEC Plot przegldaj
2017-06-29 13:52:00 CRZP-109/017/D/2017 WOiO Dostawa przyrządów pomiarowych wraz z akcesoriami dla Wydziału Oceanotechniki i Okrętownictwa Politechniki Gdańskiej przegldaj
Opracowanie strony: © 2019 by CUI PG